توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده سی ام پانک از یک تم سانگ جدید ؟! | کامنت زب کولتر در مورد پی پی وی امشب و ...
Scofield
06-16-2013, 05:16 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
استفاده سی ام پانک از یک تم سانگ جدید ؟!
قبلاً صحبت هایی به شوخی در اینترنت در مورد ساخت تم سانگ جدید برای سی ام پانک انجام شد اما هیچکدام
صحت نداشت . اما به نظر می رسد Wwe تصمیم گرفته است که برای بازگشت سی ام پانک در پی پی وی امشب او از تم سانگی
جدید استفاده کند .
کامنت زب کولتر در مورد PPV امشب
زب کولتر به تازگی کامنتی در مورد PPV امشب و مسابقه بین دلریو و زیگلر داده است . او چنین نوشته است :
امشب ، پی پی وی Payback برگزار خواهد شد ! خیلی مشتاق هستم که مسابقه بین دلریو و زیگلر را ببینم .
خبری از هورنسواگل
هورنسواگل استار کمپانی که خیلی وقت است به طور ســیــنــگــل مسابقه نداده است دیشب پس از مدت ها مسابقه ای
به صورت سینگل برگزار کرد . او در لایو اونت دیشب کمپانی در ایلینویز موفق به شکست بِرَد مَـــدِکس شد !
MrHOF
06-16-2013, 05:21 PM
cm punk هر سال یهو میره بعدش توی شیکاگو با سر و هیکل جدید و تم سانگ جدید میاد :d
خیلی هم عالی :d
AƦAƾH
06-16-2013, 08:22 PM
هورنسواگل استار کمپانی که خیلی وقت است به طور ســیــنــگــل مسابقه نداده است دیشب پس از مدت ها مسابقه ای
به صورت سینگل برگزار کرد . او در لایو اونت دیشب کمپانی در ایلینویز موفق به شکست بِرَد مَـــدِکس شد !
هر هفته و با بعضی خبرها به خودم میگم چرا wwe میبینی ؟!
این هورنسواگل چی میخواد ؟ مکمن چه فکری کرده پیش خودش ؟ یا میاد با کالی قِر میده یا استارها رو میبره :22: یادم یه بار هم تو اسمکدان با مت استرایکر ( زمانی که کشتی گیر بود ) مسابقه داد ، با تفنگ آب پـاش و میوه میزدش :22:
گندش رو در اوردن دیگه .. ولی چه کنم که معتاد شدم و حالا حالا ها هم نگاه میکنم و حال میکنم با :4:
با تشکر از علی ...
MrHOF
06-16-2013, 08:28 PM
آرش فک کنم مزخرف ترین مسابقه ای که این کوتوله توش بود مسابقه با چاوو گررو بود که برد :22:
جدآ این هورنسواگل چی میخواد :501:
Cna3zar
06-16-2013, 10:00 PM
یادمه هورن سواگل تو بتل رو یال شیمس هم برد :13:
واقعا چرا ؟؟:4:
مجید10
06-16-2013, 10:58 PM
مشکل شما اینه جای قهرمان فیلم طرف ادم بده هستید [نیشخند] . اینجا خیلی ها از پانک سینا راک یا ... بدشون میاد چند تا دلیل داره یا خیلی منفی فکر میکنید و یا دیگه اینجا که نخودچی خورون دارید باعث تنفر عمیق میشه که خودتون هم متوجه نمیشید همین جور الکی از کج و بعضی هاشون بد میگید و این باعث تنفر از یکی میشه [نیشخند] یا هم کشتی کج رو واقعی قبول دارید یا ی چیز دیگه نمیدونم ولی کشتی کج برا ی شخص نیست برا همه هست و نظر اکثریت باعث نوشتن سناریو میشه اگه همین عمو ها و عمه هایی که میگید نبودن الان مکمن ورشکست شده بود اکثر مردم اونا رو دوست دارن بهتر از کج لذت ببریم تا الکی اعصاب خودمون رو خرد کنیم [گل]
MrHOF
06-16-2013, 11:27 PM
خب الان جز هورنسواگل از کس دیگه ای بد گفتیم ؟ :22:
خب هورنسواگل اصن نمیشه کشتی گیر حسابش کرد :22:
rahman24
06-17-2013, 05:04 AM
همین tna که اینقدر در موردش بد میگید عمرا حاضر میشه این کشتی گیر حرفه ای رو بیاره توی کمپانی خودش؟؟؟
sasan cr7
06-17-2013, 07:10 AM
واقعا بعضي چيز هاي كمپاني خيلي بد است مثلا همين دلريو دوباره قهرمان سنگين وزن شد دو بار تو دو ماه بعد رندي اورتون ميخواد دو سال صبر كنه قهرمان بشه
MrHOF
06-17-2013, 09:13 AM
واقعا بعضي چيز هاي كمپاني خيلي بد است مثلا همين دلريو دوباره قهرمان سنگين وزن شد دو بار تو دو ماه بعد رندي اورتون ميخواد دو سال صبر كنه قهرمان بشه
داشی حالا چرا ppv رو اسپویل میکنی ؟ :271:
sasan cr7
06-17-2013, 10:34 AM
داشی حالا چرا ppv رو اسپویل میکنی ؟ :271:
من نميخوهم ppv رو اسپويل كنم منظورم اينه كه يه نفر به راحتي تو كمپاني دو بار پشت سر هم قهرمان ميشه و يكي مثل اورتون كه خيلي بهتره دو سال قهرمان نميشه
MrHOF
06-17-2013, 10:46 AM
عزیز ، خواستن نخواستن که نیست وقتی یه چیزی رو میگی که پی پی وی لو میره میشه اسپویل !!
اه دیگه از این به بعد توی تاپیک های خبری دو روز پیش هم نمیتونیم بیایم !!
sasan cr7
06-17-2013, 10:49 AM
عزیز ، خواستن نخواستن که نیست وقتی یه چیزی رو میگی که پی پی وی لو میره میشه اسپویل !!
اه دیگه از این به بعد توی تاپیک های خبری دو روز پیش هم نمیتونیم بیایم !!
شما ببخش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.