PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نام استیبل تشکیل شده توسط زب کولتر | کامنت جان سینا در مورد هواداران شیکاگو و ...

Scofield
06-19-2013, 03:01 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

نام استیبل تشکیل شده توسط زب کولتر

زب کولتر به تازگی نام استیبل تشکیل توسط خودش را Militia [ شبه نظامیان ] گذاشت . او در این مورد گفت :

گروه Militia در ماندی نایت راء زاده شد . ما فراموش نخواهیم کرد ! ما نخواهیم بخشید ! # We The People

کامنت ریکاردو رودریگز در مورد هیل شدن

ریکاردو رودریگز به تازگی کامنتی در مورد هیل شدن خودش و دلریو داد . او چنین گفت : هواداران ! این را به یاد داشته باشید .

ما به شما پشت نکردیم بلکه شما به ما پشت کردید !

کامنت جان سینا در مورد هواداران شیکاگو

جان سینا کامنتی در مورد جمعیت حاضر در آرنا در پی پی وی پِی بَک داد . او گفت : من می خواهم یک چیز را بگویم که عین حقیقت است .

هر وقت Wwe رویدادی در شیکاگو برگزار می کنند ، جمعیت حاضر در آرنا کاری می کنند که ما فکر می کنیم رســلــمــنــیــا است !!

Cna3zar
06-19-2013, 09:30 PM
من فک کنم خود کمپانی هم قصد هیل کردن البرتو وفیس کردن زیگلر رو نداشت بلکه شیکاگویی ها باعث این شدند:4:عجـــــــــب:15: