PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : “Lets Go Cena” vs. “Cena Su*ks”

S.H.A.Y.A.N
06-25-2013, 06:26 AM
“Lets Go Cena” vs. “Cena Su*ks”

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جان سینا در طول کریر 10 ساله خودش در WWE , تقریبا هر دستاوردی که وجود داشته رو برده . 13 بار ورلدچمپ , 3 بار قهرمان آمریکا , 4 بار قهرمان تگ تیم , همچنین 3 بار ســـوپراستار سال شدن . با اینحال , این موفقیت ها عوارضی رو به همراه داشته . محبوبیت اولیه سینا در نزد برخی هواداران متزلزل شده و در نتیجه طرفداران WWE به دو دسته جداگانه تقسیم شدن .

جای تعجب نیست که این دو دسته با هم دوست نیستن , چون دیدگاه هرکدوم از این دو گروه نسبت به رستلینگ منحصربفرده . اینجاست که شما جنگ بین این دو جناح رو در آرناها با شنیدن دو شعار زیر مشاهده میکنید :

“Lets go Cena!

“Cena su*ks!”

حالا اجازه بدین به بررسی هرگروه بپردازیم تا ببینیم هرکدوم از اونا دقیقا چه فکری در مورد سینا میکنن و چرا ؟

------------------------------

The Cenation یا هواداران جان سینا

طرفداران معمول : بیشتر اعضای این گروه رو بطور معمول جوانان تشکیل میدن . این افراد در دوران اتیتود ارا به دنیا نیومدن . هرکدوم از اونا تیشرت های سینا رو دارند و همچنین هرگونه کالاهای دیگر مربوط به او . تا حد مرگ طرفدار سینا .

چرا اونا از سینا حمایت میکنند : درست مانند هالک هوگن در دهه 70 و 80 , جان سینا ســـوپرهیروی WWE محسوب میشه . سینا ظاهرا شکست ناپذیره و هرروز مجموعه ای از آرمان ها رو دنبال میکنه . Hustle, Loyalty, Respect یعنی تلاش , وفادارای , احترام . برای بسیاری از افراد جوان , این صفات باعث میشه برای رسیدن بهش تلاش کنند . یک الگو . یک کتاب راهنما برای زندگی . درست مانند جمله ای که هوگن میگفت : '' ویتامین هات رو بخور و شکرگزاری کن '' و موفق شد توجه جوانان رو به خودش جلب کنه .

علاوه بر اینکه اون آرمان ها زیبا هستن , سینا نیز خیلی عالی اونا رو اجرا میکنه . میزان کاری که سینا برای WWE و موسسات خیریه اطراف کمپانی انجام میده , حتی توجه هواداران غیر رستلینگ رو به خودش جذب کرده . سینا در طول 1 سال بیشتر از 300 روز برای WWE کار میکنه و سعی میکنه هرگز مصدوم نشه . کمک های مالی به سازمان خیریه Make-A-Wish از جمله کارهای اوست . این برای جوانان و واقعا بطور کلی مردم سخته از کسی متنفر باشن که برای سرگرمی دیگران فداکاری میکنه .

با اینحال , شاید بزرگترین دلیلی که سینا اینقدر در میان هوادارانش محبوب هست توانایی او بعنوان یک رستلره . پشت میکروفون , که میتونه تبدیل به یکی از سرگرم کننده ترین مردان در روستر WWE بشه . یا در داخل رینگ که همیشه میتونه یک مسابقه سرگرم کننده رو به نمایش بزاره . مردمی بودن جان سینا خودش یک دلیل دیگه محسوب میشه .

The Cena Haters یا مخالفان جان سینا

طرفداران معمول : نوجوان و یا بالاتر از اون ( از نظر سن ) , این افراد در طی اتیتود ارا رشد کردن . هرکدوم از اونا تیشرت anti-Cena میپوشند . به احتمال زیاد طرفدار indy wrestling یا رستلرهای ایندی , مانند سی ام پانک , دنیل برایان و دین آمبروز .

چرا اونا از سینا متنفرند : بیشتر آنتی سینایی ها به یک دلیل از او متنفرند . او نقش ســـوپرمن رو داره .

با وجود اینکه ســـوپرمن برای دهه ها یک شخصیت قدرتمند در کتاب های کمیک بود , اما او فاقد هرگونه رئالیسم هست که خوانندگان بتونن باهاش ارتباط برقرار کنند . به همین دلیل محبوبیت این کاراکتر در مقابل شخصیت هایی مانند بت من , آیرون من و ولوورین کاهش پیدا کرده . در مورد سینا موضوع مشابهی وجود داره . او برای بیشتر طرفداران رستلینگ بیش از حد کامله که اونا بتونند باهاش ارتباط برقرار کنند . از چهره او گرفته تا باختهایی که بندرت متحمل میشه . تقریبا هیچکدوم از طرفداران قدیمی تر و مسن تر نمیتونن به سینا نگاه کنن و بگن '' هی , من خودم رو در این پسر میبینم '' این یکی از دلایلی هست که محبوبیت ستارگانی مانند دنیل برایان و سی ام پانک در سالهای اخیر سر به فلک کشیده .

مشکل اصلی دیگه ای که خیلی ها با سینا دارن حول محور Attitude Era و PG Era هست . در حالی که بسیاری از حامیان سینا بیش از حد جوان هستن که اتیتود ارا رو به خاطر داشته باشند , اما بسیاری از مخالفانش در اواخر دهه 90 رشد کردن و اون دوران رو به یاد میارن . به همین دلیل , مسخره بازی های سینا و قدرت های مافوق انسانی او منجر به این شده که بسیاری از طرفداران قدیمی که با یک محصول خشن تر و نوآورانه تر بزرگ شدن نسبت به کارهای سینا احساس بیگانگی بهشون دست بده . برای این دسته از طرفداران , سینا بعنوان نماد PG Era در نظر گرفته میشه . دوره ای که اونا احساس میکنن ویژگی های یک محصول ضعیف و آبکی رو داره .

در نهایت , سبک سینا در داخل رینگ که هواداران آنتی سینا لقب “The Five Moves of Doom” رو روش گزاشتن . سبک رستلینگ سینا دارای گوناگونی و تنوع نیست . این موضوع باعث شده که بسیاری از مسابقات او تکراری به نظر برسه . در حالی که حتی سخت ترین مخالفان سینا نیز بر سر این توافق دارن که او میتونه یک مسابقه بزرگ رو اجرا کنه , اما همون افراد اعتقاد دارن که این مسئله بخاطر حریفی بوده که در داخل رینگ با سینا مبارزه کرده , مانند سی ام پانک .

شما جزء کدوم گروه هستید ؟ سینا فن یا آنتی سینا ؟
لطفا در نظرسنجی شرکت کنین و دلیل یا دلایلتون برای انتخاب چیه ؟

باتشکر .
فعلا ...

mahdi619
06-25-2013, 10:52 AM
آنتی سینا

AƦAƾH
06-25-2013, 03:26 PM
ماشالله اینقدر پست مفید داده میشه تاپیک های با ارزش مثل این 3 سوت گم و گور میشن ! :22:

اسپم جهت بالا اومدن تاپیک ...

با تشکر از شایان بسیار موضوع جالی بود , لذت بردیم

RKO-619
06-25-2013, 09:34 PM
حالم از سینا بهم میخوره مخصوصا از وقتی که کمربند رو از دراک گرفت:14:

TeZAR
06-26-2013, 04:40 AM
سال 2004 تا 2008 دوسش داشتم
2008 به اینور ازش بدم اومد
ولی الان حس خاصی بهش ندارم ..

ولی باید قبول کنیم که اگه نباشه نمیشه .. اگه یه روز بخواد بره خیلی ناراحت میشم.

rahman24
06-26-2013, 06:30 AM
آنتی سینا - چون بخاطرش خیلی ها فدا شدن و بهشون بها داده نشد
باتیستا بزرگترین قربانی سینا بود.

MrHOF
06-26-2013, 06:40 AM
منم Anti Cena ــم ...
فک میکنم نصف دلایل داغونی کمپانی به خاطر این جان سینا ــس
اوائل که اومده بود تا سال 2007 باش حال میکردم ، از 2008 به بعد دیگه وضعش خیلی داغون شد ...
نصف کمپانی به خاطرش فدا شدن که چی ؟ که عاغا سوپرمَن بچه ها بشه ...
اونم از اون استوری های مزخرف که هی اخراجش میکنن دوباره یکی میاد باش قرار داد می بنده ...
خب که چی اخه ؟ :22:

rahman24
06-26-2013, 01:27 PM
اینم بگو که سینا از زمانی که توی آرنا ها منفور شد هرکار کردند اون هواداری قدیمی ازش نشد.
ببینید پانک زمانی که هیل بود یه بار تو ورزشگاه punk sucks شنیده نشد. اما سینا با اینکه با راک تیم شد تشویق نمیشد.

j.c
06-26-2013, 02:26 PM
من جزو هر دو گروهشم .
قبل از اينكه سياستهاي كمپاني در مورد جان سينا تا اين حد تكراري بشه من واقعا از شخصيتش خوشم ميومد . اما بعدا كه به قول شما سوپرمن بازيها شدت گرفت خسته شدم ازش . ولي به اندازه اي ازش خوشم ميومد كه نميتونستم نظرم رو تغيير بدم . به هر حال الان هم طرفدارشم هم مخالفشم اما هر كي از سينا بد بگه ناراحت ميشم !

Mr. Movie
06-26-2013, 02:53 PM
جان سینا واقعا کشتی گیر خوبیه و فقط و فقط خودش رو وقف کمپانی کرده و این گیمیک مسخره ی طولانی واقعا تاثیر منفی گذاشته روش
وگرنه قدرت میک اسکیل و حتی قدرت بدنی جان سینا واقعا چیزی کم نداره...
ولی بازم آنتی-سینا...

steve austin
06-26-2013, 03:31 PM
کمپانی میخواد اونو محبوب کنه و این قابل قبول نیست مث اینه که کمربندو از یکی بگیرن بدن یکی دیگه (که البته تو استوری های کمپانی غیر عادی نیست:21:) اون محبوب شده ولی منفوریتش هم زیاده مثلا امثال تریپل ایچ و شاون و غیره رو کمپانی نهایت تلاششو واسه محبوبیتشون نکرد بلکه خودشون محبوب شدن یا جریکو مدتی که **** هیل بود هم محبوب بود چون خودش خودشو میکشه بالا و محبوبیت حقشه مثلا از معدود استارایی که خودش عکسش با مرحوم کریس بنوا رو منتشر کرد

best in the world
06-26-2013, 03:33 PM
من جزو طرفداران جان سينا هستم.اگه سينا نبود حدود 20 در صد طرفداران wweمي پريد.جان سينا حق داره لقبش best in the worldباشه نه سي ام پانك.نه كريس جريكو فقط جان سينا.اينايي كه ميگن ما از جان سينا بدمون مياد به خاطر اينه كه استارشون از جان سينا شكست خورده:24:

best in the world
06-26-2013, 03:36 PM
جان سينا حتما ركورد ريك فلاير رو ميشكنه.اون 16 بار ورلد چمپيون ميشه و خودش رو جاودانه ميكنه.:19:

steve austin
06-26-2013, 03:43 PM
ببخشید واقعا فکر میکنید مثلا سینا از آندرتیکر استون کلد تریپل اچ شاون مایکل راک میک فولی کبیر و سایر افرادی که در اتیتود ارا بودن بهتره؟؟؟
اگه سینا رو بخوایم با wcw ها هم قیاس کنیم بازم کم میاره کلا سینا در حد اسطوره ها نیست

best in the world
06-26-2013, 03:54 PM
سينا هميشه يه اسطوره بوده.سينا همونيه كه تونست در سه مسابقه متوالي باتيستا رو شكست بده و كاري كنه كه شب بعد سومين مسابقه باتيستا با ويلچر بياد و بگه من ديگه مسابقه نميدم و به قدرت جان سينا اعتراف كنه

steve austin
06-26-2013, 03:58 PM
اسطوره رو باید با اسطوره مقایسه کرد سینا در حد اسطوره ها نیست
اونطوری باشه راک هوگان رو برد و هوگان هم دست راکو بالا برد(مث کاری که راک با سینا کرد)اما راک هرگزززززززززززززززز در حد هوگان نیست خیلی ها خیلی ها رو بردن ولی دلیلی برای اسطوره بودنشون نیست

best in the world
06-26-2013, 03:59 PM
عزيز بشتر طرفداران حتي انتي سينا هم قبول دارن جان سينا يه اسطورست

best in the world
06-26-2013, 04:00 PM
فعلا كه ميبينم اگه جان سينا نباشه هيچي از wwe باقي نميمونه

steve austin
06-26-2013, 04:01 PM
چرا میزنی حالا؟:4:باشه اسطورست ولی بستگی داره به کی بگی اسطوره
آدم میشناسم به 3mbمیگه اسطوره:504:
مطمئنم همین الآنم چیزی از wwkids نمونده

EPh
06-26-2013, 06:41 PM
آنتی سینا : چون که بهترین استاری که دوستش داشتم رو هیل کرد و بد جور جلوی سینا ضایعش کردن :14:
ولی خیلی ازش بدم نمیاد چون به هر حال یه دست راستیه واسه کمپانی و تو این چند سال نشون داده چیز های کمی تو چنته نداره و خلاصه بچه باحالیه:23:
خدا این وینس و استوری نویسان رو از رو زمین برداره که این طور گند زدن به به باتیستای عزیز :17:

best in the world
06-26-2013, 08:52 PM
اي بابا باتيستا يه اسطوره بود.ولي متاسفانه رفتش.تازه خودشم خواست بره.جان سينا هم خودش گفت باتيستا يكي از بزرگان هستش

heartbreak king
06-26-2013, 09:43 PM
موضوع این نیست که چون سینا خیلی کامله! و نمیبازه ما ازش بدمون میاد مثلا گلدبرگم باختای خیلی کمی داشت و شخصیتش یه ادم جوانمرد و وفادار و... بود ولی هیچوقت به اندازه ی سینا خسته کننده نبود و مخالف نداشت.
من فکر میکنم این که دبلیو ای سعی میکنه همه رو از سینا کوچیک تر نشون بده و همه باید جلو سینا بازنده باشن و هیل شن+لوس بازیای سینا باعث شده اینقد مخالف داشته باشه.
بعدم هوادارای سینا جوونان اونوقت مخالفاش نوجوون؟!فک میکنم برعکس نوشتین