PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » 6 لحظه فراموش نشدنی در ال کلاسیکو ( دهه 2000 ) «

S.H.A.Y.A.N
06-26-2013, 12:20 AM
» مـــقدمه «

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در این تاپیک مروری بر تعدادی از بیادماندنی ترین لحظات از ریوالری بزرگ بین بارسلونا و رئال مادرید که با نام ال کلاسیکو شناخته میشه خواهیم داشت . از بازی معروف 2-6 گرفته تا پرتاب کله خوک به سمت لوئیس فیگو . در این تاپیک تقریبا تمامی لحظات معروف ال کلاسیکو مورد بررسی قرار میگیره :

------------------------------

1 : هت تریک لیونل مسی در سال 2007

در فصل 2007 - 2006 لالیگا شاهد رقابت تنگاتنگی بین بارسلونا و رئال مادرید بودیم .

تیم فابیو کاپلو یعنی رئال مادرید با نتیجه 2-3 جلو بود و بازی به وقت اضافه رفت . رود ون نیستلروی 2 گل از تیمش رو به ثمر رسونده بود و مسی نیز موفق شده بود 2 گل رو برای تیمش وارد دروازه کنه .

سومین گل مسی در یک زمان عالی به ثمر رسید و بازی 3-3 شد . رونالدینیو یک پاس فوق العاده رو برای مسی فرستاد , مسی از 3 مدافع گذشت و توپ رو درون دروازه قرار داد . به این ترتیب او تبدیل به تنها مردی شد که تونسته در این دهه در ال کلاسیکو هت تریک کنه .

2 : تخریب رئال مادرید با نتیجه 2-6 در سال 2009

رئال مادرید به تازگی پول زیادی رو صرف خرید ستارگانی مانند آلونسو , رونالدو و کاکا کرده بود . تیم رئال به مربیگری خوانده راموس 18 هفته بود که شکست نخورده بود . با این وجود شانس بارسلونا برای پیروزی بیشتر بود . حتی خود تیم کاتالانی فکر نمیکرد که بتونه با این نتیجه رئال رو بطور کامل شکست بده .

نیمه اول با نتیجه 2-3 پایان یافت . بارسا جلو بود اما رئال نیز در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفته بود چون موفق شد درست قبل از وقت اضافه گلزنی کنه .

اما خط حمله بی رحم بارسلونا بازگشت و دفاع رئال رو درهم گسیخت . بارسا در اون سال 6 جام قهرمانی رو کسب کرد و این بازی فقط نمونه ای از قدرت این تیم رو میرسوند .

3 : ال کلاسیکوی جنجالی در سال 2001

رئال مادرید قبل از این مسابقه طی رقابت بر سر قهرمانی پیش بود . در نیمه اول رئال به لطف گل های رائول با نتیجه 1-2 به رختکن رفت . بازی ادامه پیدا کرد و ریوالدو که گل اول رو برای بارسلونا به ثمر رسونده بود , یک گل فوق العاده دیگه زد تا بازی 2-2 بشه .

چند دقیقه قبل از اتمام بازی ریوالدو یک گل دیگه زد اما مردود اعلام شد . بجز داور تمام استادیوم میدونستن که این گل صحیحه . هرچند هیچ بازیکنی در بازی اختلال ایجاد نکرد . این یک نا امیدی محض برای ریوالدو محسوب میشد , چرا که او میتونست اولین هت تریک طی ال کلاسیکو در چند سال اخیر رو به نام خودش ثبت کنه .

بازیکن اون زمان بارسا یعنی گواردیولا بعد از بازی به سمت داور رفت و بر سر او فریاد کشید . هم تیمی های دیگه باید او رو کنترل میکردن .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

4 : بازگشت لوئیس فیگو به نیوکمپ

روی یکی از تابلوهای نیوکمپ با توجه به بازگشت لوئیس فیگو به این ورزشگاه نوشته شده بود : '' ما از تو خیلی متنفریم , از اونجایی که تو رو خیلی دوست داشتیم . ''

این یکی از تلخ ترین نقل و انتقالات این قرن در فوتبال بود . فیگو در سال 1994 به بارسلونا اومد , و خودش رو در این تیم تبدیل به یک رهبر بزرگ و ستاره کرد . او حتی بازوبند کاپیتانی رو بدست آورد .

در سال 2000 , فلورنتینو پرز بعنوان رئیس رئال انتخاب شد و میخواست قدرتمندترین تیم در جهان رو بسازه و ظاهرا لوئیس فیگو نیز جز این تیم بود . فیگو با انتشار بیانیه ای گفت : '' من به اندازه کافی دیوانه نیستم که کاری شبیه به این رو انجام بدم . '' اما همه چیز تغییر کرد و فیگو پس از 1 ماه ماجرای طولانی به رئال رفت .

شایعات ادعا کردن که فیگو بخاطر پول پرستی تیمش رو تغییر داده . طرفداران بارسا از اینکه بازیکن مورد علاقشون به تیم حریف پیوسته خشمگین شدند .

زمانی که فیگو به نیوکمپ بازگشت جو ورزشگاه علیه او بود . زمانی که فیگو رفت تا ضربه کورنر رو بزنه , تیغه , عود , بطری های ویســـکی و حتی یک کله خوک به درون زمین پرتاب شد . این بازی نشون داد که مبارزه فقط در مورد فوتبال نیست و جنگ بین این دو باشگاه فراتر از اونه .

5 : تشویق ایستاده رونالدینیو در مادرید

تاکنون این بهترین عملکرد رونالدینیو در کل زندگیش بوده . رونالدینیو دفاع مادرید رو در طول مسابقه شکنجه داد و هرکاری خواست در این بازی انجام داد . بارسا موفق شد با نتیجه 0-3 پیروز بشه .

برنابئو بعد از سومین گل در سکوت فرورفت . اما همچنان تعدادی از طرفداران گل رو تحسین کردند . سپس کل جمعیت برروی پاهای خودش ایستاد و به تحسین نبوغ رونالدینیو کهه تیمشون رو تسلیم کرده بود پرداخت .

6 : گارد افتخار بارسلونا

این احتمالا یکی از بدترین تجربه هایی هست که بارسلونا در تاریخ خودش باهاش روبرو شده .

در اسپانیا , رسم بر اینه زمانی که یک تیم پیش از بازی قهرمانی رو کسب کرده , بازیکنان حریف باید قبل از شروع بازی با ایجاد گارد افتخار به استقبال قهرمان بپردازند . رئال مادرید تونست فصل 2008-2007 رو قبل از آخرین مسابقه با بارسلونا ببره . بازیکنان بارسا باید خارج از تونل می ایستادن و بازیکنان رئال رو تشویق میکردند .

ژاوی و پویول از این لحظه بعنوان یکی از تحقیرآمیزترین لحظات در زندگیشون نام بردن . حتی بدتر از اون , رئال در اون مسابقه با نتیجه 1-4 بارسلونا رو شکست داد .

باتشکر .
فعلا ...

El Niño
06-26-2013, 12:34 AM
2 : تخریب رئال مادرید با نتیجه 2-6 در سال 2009

رئال مادرید به تازگی پول زیادی رو صرف خرید ستارگانی مانند آلونسو , رونالدو و کاکا کرده بود . تیم رئال به مربیگری خوانده راموس 18 هفته بود که شکست نخورده بود . با این وجود شانس بارسلونا برای پیروزی بیشتر بود . حتی خود تیم کاتالانی فکر نمیکرد که بتونه با این نتیجه رئال رو بطور کامل شکست بده .

نیمه اول با نتیجه 2-3 پایان یافت . بارسا جلو بود اما رئال نیز در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفته بود چون موفق شد درست قبل از وقت اضافه گلزنی کنه .

اما خط حمله بی رحم بارسلونا بازگشت و دفاع رئال رو درهم گسیخت . بارسا در اون سال 6 جام قهرمانی رو کسب کرد و این بازی فقط نمونه ای از قدرت این تیم رو میرسوند .

شايان جان زمانه 6-2
آلونسو , رونالدو و کاکا نبودن فك كنم با 5-0 قاطي كردي...

AƦAƾH
06-26-2013, 12:35 AM
مرسی شایان , ولی یعنی تو این همه بازی لحضه فراموش نشدنی واسه رئال نبود دیگه ؟! :4:

همین امسال فرت و فرت بارسا باخت :4: با کاستیا بردیم ...

یه بازی بی نظیر بود که ابرو رائول شکست , رئال برد .. اون هم به یاد ماندنی نبود :4:

باشه ... :4: به هر حال مرسی

S.H.A.Y.A.N
06-26-2013, 12:55 AM
شايان جان زمانه 6-2
آلونسو , رونالدو و کاکا نبودن فك كنم با 5-0 قاطي كردي...

والا آرمان جان من خودم ننوشتم مقاله رو . ترجمه کردم . فکر میکنم منظورش این بوده که تو باشگاه بودن این 3 تا . نه اینکه تو بازی 2-6 .

مرسی شایان , ولی یعنی تو این همه بازی لحضه فراموش نشدنی واسه رئال نبود دیگه ؟! :4:

همین امسال فرت و فرت بارسا باخت :4: با کاستیا بردیم ...

یه بازی بی نظیر بود که ابرو رائول شکست , رئال برد .. اون هم به یاد ماندنی نبود :4:

باشه ... :4: به هر حال مرسی

آرش از تو بعیده :22:
تو تیتر زدم دهه 2000 یعنی از 2000 تا 2009 .
بعدشم این بردهای اخیر رئال مثلا کجاش بیادماندنی بود ؟ :4:
اینایی که گفتم 1 اتفاق مهم و جالب توش افتاده . رئال فقط بردهای ساده داشته . لحظه خاصی توش نبوده که بشه گفت بیادماندنی :5:

AƦAƾH
06-26-2013, 01:02 AM
یعنی تو این دهه رئال هیچی نداشت !!

همون Calm Down های پی در پی رونالدو به یادماندنی نبود ؟! :504:

بردی که گفتم تو پست بالا خیلی قشنگ بود ...

در کل به نظر من یدفعه اسم تاپیک رو میزدی به یادماندنی ترین لحظات بارسا بهتر بود .. مردم شک میکنن اینجوری :4:

بازم تشکر :5:

S.H.A.Y.A.N
06-26-2013, 01:17 AM
یعنی تو این دهه رئال هیچی نداشت !!

همون Calm Down های پی در پی رونالدو به یادماندنی نبود ؟! :504:

بردی که گفتم تو پست بالا خیلی قشنگ بود ...

در کل به نظر من یدفعه اسم تاپیک رو میزدی به یادماندنی ترین لحظات بارسا بهتر بود .. مردم شک میکنن اینجوری :4:

بازم تشکر :5:

آرش حالا من هرچی بگم بازم یه چی میگی :4:
من بدون هیچ دخل و تصرفی این مطلب رو ترجمه کردم و گزاشتم .
حالا این که دیگه لحظات بیشترش به نفع بارسا و به ضرر رئال بوده من کاره ای نیستم :504:
اون Calm Down ها هم من چیز خاصی درش ندیدم جز کری خونی های همیشگی کریس رونالدو :4: غیر از اینه ؟ :5:

Sgt.Wollek
06-26-2013, 01:28 AM
منم با آرش موافقم. عنوان میشد به یاد ماندنی ترین لحظات بارسلونا در الکلاسیکو ها بهتر بود.

به هر حال تشکر از شایان که زحمت کشید و ترجمه کرد.

King Of Darkness
06-26-2013, 08:31 AM
فک کنم اسم این تاپیک باید میشد 6 لحظه به یاد ماندنی برای بارسا د الکلاسیکو.

شایان جان برد سال 2011 که قهرمانی لالیگا رئال رو قطعی کرد به یاد ماندنی نبود؟یا بازی ای که کریس با پشت پا از رو سر پیکه انداخت و رفت چی؟ یا اون که بارسایی ها قبل شروع بازی برای رئالی ها دست زدند چی؟یا کوپا دل ری که کریس با هد گل زد(همون سال 5-0 که بردید میشه 2010):4:

به هر حال دمت گرم و خسته نباشی.

Arsal4n
06-26-2013, 08:56 AM
ممنون از شايان عزيز به خاطر اين مقاله زيبا .

چرا بايد اسم اين تاپيك رو بكنه بهترين لحظه هاى بارسلونا ؟؟ بازگشت فيگو به نيوكمپ يا گارد آف هانر بازيكنان بارسلونا مقابل مادريد بهترين لحظه هاى بارسلونا هست ؟

بعدش هم، رونالدو تا سال 2011 ( يعنى بعد از دهه مخاطب تاپيك ) اصلا نتونسته بود گل بزنه .

اون بازى كه 5-0 برد بارسونا هم مال 2010 يعنى بعد از دهه 2000 هست.

بعدش هم اين Calm Down ها يعنى از گلى كع فيگو زد به بارسا و لباس رئال رو پرت كرد طرف تماشاچيا قشنگ تره ؟؟ حالا كه 2 تا صحنه بيشتر از رئال نبوده نميخواد هر گلى كه زده و هر بردى كه به دست آورده رئال رو به ياد ماندنى كنيد .:4:

اگه مثلا پشت پاى رونالدو رو به ياد ماندنى بدونيم ، بايد تك تك دريبل هايي كه مسى و رونالدينيو به راموس و كاناوارو و كارلوس و ... ميدادن رو مينوشت شايان . يا 18 گل مسى و ضربه آزاداش. كه هيچكدومشون خيلى به ياد ماندنى نيستن ( البته ركورد 18 گل هميشه ميمونه )

اگه در مورد گل هاى مهم بگيم ، گلى كه پدرو تو بازى 2-0 برنابئو سال 2010 زد ليگ رو تموم كرد و به مراتب مهم تر از گل رونالدو پارسال بود. چون پارسال 4 امتياز اختلاف داشتن و با برد بارسا باز هم مادريد قهرمان ميشد . يا مثلا گل مسى تو نيمه نهاىى UCL .

كه البته بازم ميگم هيچكدوم اينا تو دهه اى كه موضوع تاپيك هست ، نيست.

دوستان لطفا بحث راه نندازن. من فقط ميخواستم اطلاع بدم و نظرم رو بگم .

بازم ممنون از شايان