PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × ریتینگ ماندی نایت راء | جـک سـواگـر در دادگاه + عکس و .... ×

AƦAƾH
06-26-2013, 06:26 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

» ریتینگ ماندی نایت راء «

راء این هفته ریتینگ 2.90 رو کسب کرد . که این یعنی 5% افت نسبت به هفته پیش !

شو به طور میانگین 4,154,000 نفر بیننده داشت .

4,027,000 نفر ساعت اول , 4,263,000 وسط و ساعت سوم هم 4,172,000 نفر بیننده .

» ری تــویت جالب رندی اورتن «

رندی اورتن کامنت یکی از هواداران رو re-tweeted کرد , در پیام نوشته شده بود :

" خوب رندی ، Wwe پـانت کـیک تو رو بــَـن کرده ولی اجازه میده تا دلــروی به صورت همه کــیک بزنه ! فرقش چیه ؟! پــانت کیک رو برگردونید !!! "

» جـک سـواگـر در دادگاه + عکس «

جک سواگر صبح سه شنبه با 3 وکیل مدافع خودش به دادگاه رفت تا از خودش دفاع کنه . ( به گزارش SunHerald.com )

دیده شد که دست راست جــک سواگر بانداژ شده و این مصدومیتش رو تایید میکرد .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن کلیک کنید )

سواگر به علت رانندگی در حالت مسـتی و مصرف ماریجوانا محکوم شده است .

S.H.A.Y.A.N
06-26-2013, 06:31 AM
دلم برای سوگر میسوزه . نگاه کن چجوری دستی دستی خودش رو به باد داد ... سوگر الان بجای اینکه whc باشه , تو جایگاه متهمان نشسته :501: کلا یکی این یکی دالف زیگلر ... هیچوقت شانس نداشتن تو wwe .

MrHOF
06-26-2013, 06:37 AM
wwe هم داغون داره میشه ...
نسل به نسل ریتینگ ــش افت میکنه اونوخ زرت و زورت میان شو ول میدن بیرون ... :22:

سواگر و دالف زیگلر هم منم واقعآ به این نتیجه درموردشون رسیدم که فک کنم بدشانس ترین ها توی wwe ــن !!!
البته سواگر تقصیر خودش بود کرم ــه مگه برای whc براش فیود گذاشتن یه دفعه از اونور جو میگیرتش میره ماریجوانا و مست میکنه و پشت فرمون میشینه ... حقش ــه :d

mahdi619
06-26-2013, 10:20 AM
پانت کیک چی هس؟
سواگر الهی بره زندان

steve austin
06-26-2013, 11:18 AM
رندی به خاطر مصرف ماریجوانا یک سال محرومیت مجازاتش بد بعد هم استوری های آبکی بهش دادن
پانت کیک هم ضربه ایست که رندی از کنار رینگ دورخیز میکنه میاد و وقتی حریف داره پا میشه میزنه تو سر یارو

Yasin Orton
06-26-2013, 11:22 AM
رندی به خاطر مصرف ماریجوانا یک سال محرومیت مجازاتش بد بعد هم استوری های آبکی بهش دادن
پانت کیک هم ضربه ایست که رندی از کنار رینگ دورخیز میکنه میاد و وقتی حریف داره پا میشه میزنه تو سر یارو
بزارید ادامشم من بگم فرض کن تو فوتبال به توپ پنالتی میزنی رندی خودش می دونه اگه جدی بزنه طرف مصدوم انتقال به بیمارستان فک کنم تو سال ها 2008 این دور وبرا بود اون زمانی که سی ام پانک رئیس گروه نکسوس بود تو یکی از پی پی وی ها سی ام رو شکست داد یه دونه از اونا و بعد به تمام اعضای گروه و همگی راهی بیمارستان شدند:4::4::4::21:

Mr.Hip Hop
06-26-2013, 11:24 AM
سلام ببخشید این درخواستو اینجا میدم اخه رفتم تو همون پست دیدم نوشته بسته شده مجبور شدم بیام اینجا بگم میشه لدفن پی پر ویو رسلمینا 29 رو با کیفیت عالی در یک پارت حجمش از 1 گیگ تا 3 گیگم شد مشکلی نیست بزارید واسه دانلود

MrHOF
06-26-2013, 11:46 AM
بزارید ادامشم من بگم فرض کن تو فوتبال به توپ پنالتی میزنی رندی خودش می دونه اگه جدی بزنه طرف مصدوم انتقال به بیمارستان فک کنم تو سال ها 2008 این دور وبرا بود اون زمانی که سی ام پانک رئیس گروه نکسوس بود تو یکی از پی پی وی ها سی ام رو شکست داد یه دونه از اونا و بعد به تمام اعضای گروه و همگی راهی بیمارستان شدند:4::4::4::21:

داش اون 2010 بود و بعدش اینکه هیچکدوم مصدوم نشدن :22: نمایشی بود
دوم اینکه 2008 نکسز وید برت تشکیل شده بود که سی ام پانک بیاد رئیس ــش بشه ؟ :d
2010 بوده :d

پانت کیک ـی توی 2009 به جریکو زد فک کنم بیش از حد به واقعیت نزدیک بود که جریکو رفت تو غیبت ... :22:
ولی باز هم همش نمایشیه وگرنه همین اواخر بیگشو خورد دیگه هیچیش نشد تازه ریشاش هم بیشتر شد :d

mahdi619
06-26-2013, 12:11 PM
اها فهمیدم پانت کیک چیه همین حرکتی که غیرقانونی شده

Mr.Hip Hop
06-26-2013, 12:15 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سلام ببخشید این درخواستو اینجا میدم اخه رفتم تو همون پست دیدم نوشته بسته شده مجبور شدم بیام اینجا بگم میشه لدفن پی پر ویو رسلمینا 29 رو با کیفیت عالی در یک پارت حجمش از 1 گیگ تا 3 گیگم شد مشکلی نیست بزارید واسه دانلود

steve austin
06-26-2013, 03:25 PM
چطوریه وقتی بروگ کیک بن میشه باز دوباره آزاد میشه؟هان؟:21:
فک کن اورتن حواسش به پانت کیک زدنش نباشه!!!!!!!!!

Scofield
06-26-2013, 03:29 PM
چطوریه وقتی بروگ کیک بن میشه باز دوباره آزاد میشه؟هان؟:21:
فک کن اورتن حواسش به پانت کیک زدنش نباشه!!!!!!!!!

عاقا اون قضیه ممنوع شدن بروگ کــیـــک و سپس آزاد شدن مثلاً برای جذاب شدن بازی بود و فکر نکنم اصلاً به خطرناک بودنِ فینیشر گیر داده باشن !

این رو هم بگم که تمامِ فینیشر هایی که زده میشه کنترل شده ـــس اگر یکم استاران بی احتیاطی کنند به شدت توسط مقامات سرزنش میشن !

نمونه ــش مسابقه ســیــنــا Vs پــانـــک که توی مین اونت راء چند ماه پیش برگزار شد و یک حرکت نسبتاً خطرناک توسط پانک اجرا شد و پس از اون

توی خبر ها اومده بود که وینس از انجام این حرکت عصبانی شده بود !!

Yasin Orton
06-26-2013, 08:55 PM
داش اون 2010 بود و بعدش اینکه هیچکدوم مصدوم نشدن :22: نمایشی بود
دوم اینکه 2008 نکسز وید برت تشکیل شده بود که سی ام پانک بیاد رئیس ــش بشه ؟ :d
2010 بوده :d

پانت کیک ـی توی 2009 به جریکو زد فک کنم بیش از حد به واقعیت نزدیک بود که جریکو رفت تو غیبت ... :22:
ولی باز هم همش نمایشیه وگرنه همین اواخر بیگشو خورد دیگه هیچیش نشد تازه ریشاش هم بیشتر شد :d

والا گفتم دیگه نمیدونم :4:داداش خط دوم رو نفهمیدم این قسمت((دوم اینکه 2008 نکسز وید برت تشکیل شده بود که سی ام پانک بیاد رئیس ــش بشه ؟ )) اگه منظورتون اینه که کلا سی ام پانک تو نکسز نبوده مگه تو اون مسابقه کیج مچ که رندی و شیمس و وید برت بودن سی ام اومد وقتی وید می خواست بره بیرون اومد بازو بندشو کند دست خودش کرد و بعد رئیس شد دیگه:10::4:
بله تو فیود کوفی و رندی خیلی گفته میشد که رندی خودش نمی خواست کوفی اسیب ببینه تا بتونه باهاش رستلینگ رو ادامه بده ولی به نظر من دست خودشه که مصدوم کنه یا نه :5:مثل اینه که به توپ شوت میزنی دیگه اون گردن چیه یه مهره ی کوچوله اه دیگه....منم بزنم مصدوم میکنه:4: