PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × سـی ام پـانک با Stanley Cup | افراد حاضر در مانی این دِ بنک WHC و ... ×

AƦAƾH
06-26-2013, 02:45 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» سـی ام پـانک با Stanley Cup «

سـی ام پـانک در شـیـکـاگـو بود و عکسی با کاپ قهرمانی مسابقات NHL Stanley Cup گرفت .

که تیمِ شهر پانک یعنی Chicago Blackhawks دوشنبه شب قهرمانش شده بود .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن کلیک کنید )

» افراد حاضر در مانی این دِ بنک WHC «

WWE United States Champion Dean Ambrose, Fandango, Antonio Cesaro, Jack Swagger, Damien Sandow, Wade Barrett و Cody Rhodes

کسانی هستند که در مانی این دِ بنک تایتل سنگین وزن حضور دارند .

» کریسچن در مین ایونت «

مسابقات زیر امشب برای پخش در مین ایونت فردا ضبط خواهند شد . این شو در Columbia, South Carolina برگزار میشه .

* Tensai and Brodus Clay vs. Darren Young and Titus O'Neil

* Chris Jericho vs. Cody Rhodes

* Christian vs. Dean Ambrose in a non-title match

mahdi619
06-26-2013, 03:15 PM
یه سوال چه جوری میشه hide کرد؟

MrHOF
06-26-2013, 03:17 PM
:22:
کلا بگم mitb امسال فقط ماله raw قشنگ از آب در میاد :22:
هر چی ادم بود ریختن تو raw mitb هر چی درب و داغون موند گذاشتن تو sd mitb که حتمآ سواگر هم برنده ـش میشه :22:

AƦAƾH
06-26-2013, 03:20 PM
شما تاپیک هم دیدی بعد دوباره رفتی تاپیک زدی در این مورد :22: وجدانن یکم رعایت کن برادر :504:

علی اتفاقاً به نظر من مالِ sd هم خوبه , نفرات جالبی توشه !یعنی هرکی برنده بشه به جز سواگر یجورایی تازه و شوکه کننده هست !

امیدوارم وید برت به حقش برسه خدایی !

Scofield
06-26-2013, 03:23 PM
بــــلــــه :504:

پیش بینی من هم برای مانی این دِ بانک لدر مَچِ تایتل WHC پیروزی جـــک ســواگـــر ـه مگر اینکه Wwe بخواد یه پوش درست و حسابی به شخص دیگه بده که بعید میدونم !

پیش بینی ـش که نسبتاً آسون بود ولی امیدوارم لاقل مسابقه ــش با حضور فــانـدانــگــو , دین آمبروز , ... مسابقه ی قشنگی از آب در بیاد

تشکر از آرش

mahdi619
06-26-2013, 03:24 PM
شما تاپیک هم دیدی بعد دوباره رفتی تاپیک زدی در این مورد :22: وجدانن یکم رعایت کن برادر :504:

علی اتفاقاً به نظر من مالِ sd هم خوبه , نفرات جالبی توشه !یعنی هرکی برنده بشه به جز سواگر یجورایی تازه و شوکه کننده هست !

امیدوارم وید برت به حقش برسه خدایی !

بابا من داشتم میزاشتم دیدم تو یهو گذاشتی
دش بگو چه جوری میشه hide کرد
به نظر من raw خیلی بهتر از smackdown هست

MrHOF
06-26-2013, 03:24 PM
دقیقآ من دارم میگم سواگر برنده میشه برای همین میگم جذابیت خاصی نداره :D

قرار بوده تو رسلمنیا بهش تایتل بدن خودش زد برنامه ها رو خراب کرد حالا اینطوری بهش تایتل میدن :22:
پارسال هم که جیم راس قهوه ای کرد نتایج رو بچه ها هم زحمت کشیدن تو خبرا قشنگ لو دادن :137: :o:

DEAD MAN
06-26-2013, 03:26 PM
از بین این افراد انتخاب شده من آنتونیو رو مناسب تر از بقیه می بینم . می تونه
کیف رو مـــدت طولانی نگه داره و تا اون موقع یه استــوری خوب داشـته باشه .
ولی این اتفاق نمیافته و یحتمل سواگر یا وید برت برنده می شن .:504:

bomb5
06-26-2013, 03:26 PM
من فکر میکنم برنده مانی این د بنک اسمکدان فاندانگو بشه.بعد از اون هم وید برت.....:4:

The Buzzards
06-26-2013, 08:41 PM
the shield ro yadeton nare ehtemale barande shodeneshon bishtare (Dean Ambrose) ba'adesh jack

j.c
06-26-2013, 09:40 PM
واقعا من يكي نميتونم كسايي مثل كودي رودز و ديمين سندو رو تحمل كنم . نميدونم كمپاني چه فكري كرده كسايي مثل اينا رو نگه داشته .
مال اسمكدان رو سواگر ميبره . را رو هم احتمالا آر وي دي ميبره