PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × جزئیاتی از دستگیری " جک سواگر " منتشر شد ! ×

Scofield
06-26-2013, 07:44 PM
× جزئیاتی از دستگیری " جک سواگر " منتشر شد ! ×

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

به تازگی روزنامه The Sun Herald مطالبی در مورد دستگیری جک سواگر منتشر کرده است که آنها را در زیر مشاهده می کنید :

وقتی او در تاریخ 19 فبریه توسط پلیس متوقف شده به پلیس گفته است که به تازگی دوش گرفته است و سپس به یک رستوران

رفته است . پلیس اعلام کرد که سرعت او 10 مایل بیش از سرعت مجاز بوده است . پلیس وقتی او را متوقف کرده است ، بوی ماریجوانای

سوخته در ماشین او احساس کرده است ، همچنین مقداری ماریجوانا نیز در شلوار ــش پیدا کرده است . سواگر هیچگونه شهادتی نداده است

اما یک ویدئو نشان می دهد که سواگر به پلیس گفته است که پس از خروج از آرنای برگزاری اسمکدان مقداری ماریجوانا مصرف کرده است .

او سپس به پلیس گفته " میدونم من گـــنـــد زدم ... من معذرت میخوام " . گفته می شود زمانی که پلیس از سواگر گواهینامه ـش را خواسته

سواگر کارت اعتباری ــش را داده است . پلیس گزارش داده که سواگر در چشمان ــش خون افتاده بود و همچنین چشم هایی او خیس بوده .

پلیس گفته است که سواگر عصبی و نگران بوده و همچنین زیاد صحبت می کرده است . سواگر 1000 دلار جریمه شده است و بعلت سرعت زیاد

نیز 198 دلار جریمه شده است . هزینه های دادگاه هم حدود 300 دلار بوده است . سواگر باید در کلاس هایی شرکت کند و پس از به پایان رساندن

کلاس ها 90 روز صبر می کند و سپس گواهینامه خود را می گیرد در غیر این صورت او برای دریافت گواهینامه باید یکسال صبر کند !!

AƦAƾH
06-26-2013, 07:54 PM
دمش گرم , زده نعــشه شده ها :139:

ولی بی شوخی حیف شد ! تازه داشت با این کاراکتر جدیدش و داشتن منجری مثل زب کولتر که خیلی خوب حرف میزد واسش ردیف میشد و جا میفتاد !

حالا باید امیدوار باشیم Wwe ازش بگزره و دوباره نره کتک خور زک رایــدر بشه !! :168:

البته شانس بیاره که بهترین آرزوهارو واسش نکنن دو روز !

از اونور هم تی ان ای که خوراکش جمع کردن استارا معتاد و خلاف کار Wwe هست و میخواد خودشو با یه مشت عملی گنده کنه , سواگر رو میبره ! :4:

Cna3zar
06-26-2013, 08:02 PM
من نمیدونم چرا جک اینکارو کرده اصن .دلیلش چی بوده .واقعا چرا ؟:4:
تازه داشت پیشرفت میکرد خودش ایندشو خراب کرد. هم اعصاب خودشو خرد کرد هم منو .:15:
بره تو تی ان ای من تی ان ای فن میشم :5::4:

MrHOF
06-26-2013, 08:17 PM
نترسید الان میاد mitb رو میبره :d
قشنگ یه پوش درست حسابی میگیره ، البته چند سال پیش که mitb رو گرفت درست ازش استفاده نکردن زدن
کاراکترش رو داغون کردن بعدش خدا کنه این بار اینکار رو باهاش نکنن ...

Seraph
06-26-2013, 08:42 PM
من نمیدونم اینجا کمپانی کشتی کج هست یا مرکز ترک اعتیاد که اینقدر معتاد توشه آخه . این همه بنگی چی میخوان اخه اینجا ؟؟؟؟ معمولا هم این افراد جزء آینده ی کمپانی محسوب میشن ولی بنگی از کار در میان :4:.