PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسپولیس جام حذفی پر

NO FEAR
12-24-2007, 03:55 PM
به تمام پرسپولیسی ها تسلیت میگم :10:

باخت اینجوری دیگه ندیده بودیم ....:10:

تازه فهمیدم منظور افشین خان از بازی بین المللی چیه

من تو این 15سالی که فوتبال نگاه میکنم هیچ وقت یادم نمیاد

تو یه بازی از یه تیم 4 بازیکن اخراج شده باشه

به هر حال از این نظر هم شده باشه پرسپولبی بین المللی شد

و باید اسمش در امار فیفا ثبت بشه

چه افتخار بزرگی :4:

NO FEAR
12-24-2007, 04:02 PM
بشنو ای دوست كه از باخت حذر نیست كه نیست

غیر خداحافظی از جام حذفی چاره دیگر نیست كه نیست

باخت یاران همه سخت است عزیزان اما

ماتمی سخت تر از سوراخ شدن نیست كه نیست

لنگی عزیزم:شكست تحقیر امیزت چون كوهی بزرگ بر قلب داغداران سنگینی میكند و در غم از دست دادن جام چون شمع میسوزیم و در حسرت قهرمانی جام حذفی تا اخرین لحظات عمرمان خواهیم ماند چه كنیم تقدیر چنین است.

به مناسبت شكست تحقیر امیز و ابروریزی مجدد مرحومه مغفوره

لنگی بی خاصیت

مجلس ترحیمی روز سه شنبه 3/10/86از ساعت 1 تا 4 بعدظهر در محل

كانون هواداران لنگی برگزار میگردد .حضور شما باعث به فراموش سپردن باخت در جام حذفی خواهد شد.

خانواده های داغدار:فدراسیون فوتبال-كمیته داوری-صدا و سیما-هیت مدیره لنگی –لنگی های مقیم كلوپ اسفندو غیره-هواداران دماغ سوخته این تین بی خاصیت

ضمنا قرص های فشار خون و پماد های سوختگی با خود به همراه داشته باشید. :11: :11: :11:

Eblis
12-24-2007, 05:47 PM
ميخواستم بزارم که گذاشتي داداش خيليييييييييييييييييييي گلي ممنوون پرسپوليس خيلي بد بازي کرد متاسفم

Ð-i-R-Ť-Y
12-24-2007, 06:46 PM
آقا جریان چیه ؟ یکی توضیح بده !

J B L
12-24-2007, 06:57 PM
اخربازی هم الکی خطا میکردن که اخراج بشن و جاربزنن داورمارو بازند کرد از الان تیترهای روزنامه پیروزی رو پیشبینی کردم:
پرسپولیس به خودش باخت
پرسپولیس به داور باخت نه پاس
بی انگیزگی عامل باخت بچه ها
امان از دست این داور

Eblis
12-24-2007, 07:21 PM
باهات موافقم اقايه john bradshaw layfield اسمتون؟؟؟؟ممنون ميشم بگي
ارمان جون قضيه اينه پرسپوليس باختششششششششششششش اونم با 3گل البته راستم ميگن مقصر داور بود بازي رو خراب کرد براتون مصاحبه قطبي رو ميزارم تا دقايقي ديگر

J B L
12-24-2007, 07:30 PM
من کوچیک شما امیر
به امید قهرمانی استقلال

Eblis
12-24-2007, 07:34 PM
امير جون دمت گرم اصلآ از هرچي ابي هست خوشم مياد دمت گرم عزيز از چلسي هم خوشت مياد؟؟؟

NO FEAR
12-24-2007, 08:13 PM
نوکرتم عزیز....

این بازی پاس پرسپولیسیا رو نبازوند...خدا بازوند..

دیگه روشون زیاد شده بود...ادعا میکردن هر دو تا جام رو خیلی راحت میگیرن..

و ادعای بازی بین الملیی و ادعاهای گزافه دیگه که با این بازی نشون دادن همه خیال بافی اون ها و طرفدارانشون بود...

عزیز من با چلسی موافقم ولی شرمنده که باید بگم من طرفدار دو آتیشه آرسنالم .....

The King Of Kings
12-24-2007, 08:16 PM
بابا جون انقدر خوشحال نباشید

البته حق دارید

ما بعد از 27 هفته باختیم حق میدم

شما هفته پیش باختیم

البته هنوز رکوردمونو تو لیگ برتر داریم 23 بازی بدون باحت 18 تا این فصل 5 تا هم اون فصل قبل 7 تا بازی دیگه ببرم رکود جهان که دست ارسنال هست یعنی 30 بازی نباخت رو میزنیم

Eblis
12-24-2007, 08:31 PM
علي جان 30 بازي نه بلکه ارسنال رکوردش 42 بازي بدون باخت بود که خيلي مونده پرسپوليس بهش برسه

amir-aghaei
12-24-2007, 08:58 PM
خوب شد لنگ جماعت باخت تا شما استقلالی ها گربه رقصونی کنید !!!
(نکته: من یه تاجیم)

=====================================
جناب افشین خان حالا میفهمه که اینجا کجاست از فردا پدرشو همه در میارن ...
البته ایشون لطف فرمودند بعد از بازی بنده حقیر رو متحیر کردن داشته باشید:

افشين قطبي در مصاحبه مطبوعاتي گفت: اين شكست براي ما يك ويتامين بود!!!
(منظورشون همون بیماری واگیر دار هیپاتیت و ویروس اج ای وی بود که از نیکبخت منتقل شده به بازیکنان!)

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم پرسپوليس گفت: باتوجه به هواداران و وضعيت آب و هواي همدان اكثر تيم*هاي ليگ برتر فوتبال ايران و حتي تيم آث ميلان ايتاليا هم در همدان مشكل خواهند داشت.

( بدون شرح)

*پژمان نوري و محمد نصرتي به علت اشتباه در پوشيدن كفش*هاي خود بارها دچار زمين خوردگي شدند!!
عجبا غریبا !!!

================================================== ==

دوستان سرخ مذهب نگران نباشن امسال قهرمانان داغش به دل اس اس میمونه !!!

ولی :

من موندم اینا چه جوری 4 تا 4 تا می خورن.....2 میلیارد خرج نیك بخت و بادامكی و كعبی و دنیزلی كردن و 4 تا 4 تا می خورن!!!! فجر سپاسی...پیكان....سپاهان...ابوم سلم ......

چه جوری تو چاهارتا خوردی؟؟!!!!

البته این ماله پارساله فقط خواستیم یاداوری کنیم به دوستان سرخ مذهب !!!

===========================
بخورید این اش رو که اش کشک خالست !!!

Ð-i-R-Ť-Y
12-24-2007, 09:19 PM
به همه پرسپولیسا تسلیت میگم :30: آخه از پاسسسس همدان ..؟!

Eblis
12-24-2007, 09:20 PM
بابا اينا همشون بازيکن خراب کنن اين نيکبخت زماني تو اس اس بود همه عاشش بودن بازيش خدااااااااا بود ولي الان چي همين بادامکي تو ابومسلم ترکونده بود ولي خب ميدونين اينا يه بدنساز درست حسابي ميخوان

The King Of Kings
12-24-2007, 09:40 PM
این هم دارین شلوغ میکنین بخاطر 1 باخت تو 28 بازی !!!!

خب شما که فقط این فصل تو 6 تا بازی که تو تهران داشتین 5 تا شو باختین

در ضمن این پاس همدان که شما میگید ما ازش باختیم 1 بار قهرمان لیگ برتر شده

از صنعت نفت که بدتر نیست برای اولین بار اومده دسته 1

The King Of Kings
12-24-2007, 09:42 PM
اگرم به بخوایم به عقب بازگریم که باز ما از ابومسلم خوردیم از فجر خودیم از شاهین بوشهر که نخوردیم ؟!!!!!!!!!!!!؟

Ð-i-R-Ť-Y
12-24-2007, 09:46 PM
همون شاهین صبا رو زدش ...

The King Of Kings
12-24-2007, 09:53 PM
پس معلوم میشه استقلال از صبا ضعیف تره

J B L
12-24-2007, 09:55 PM
از وقتی که مرفاوی حجازی اومدن استقلال کمی خراب شد قبل از اون خودتون بگید تو جدول لیگ برتر چندسال پرسپولیس زیر استقلال دستو پا میزد این رکوردا هم به درد خود شما پرسپولیسی ها میخوره چون هیچ کاپ و جایزه ای با این رکوردا نمیدن پرسپولیس اگه هنرداشت مثل استقلال دوبار قهرمان و دوبار نایب قهرمان اسیا میشد بیچاره هواداران پرسپولیس که رنگ فینال جام باشگاهای اسیا رو هم ندیدند!
فقط چلسی یووه چک[/u]

Eblis
12-24-2007, 10:01 PM
داش امير با اين تيکه اخرت حال کردم گفتي فقط چلسي ايول تو هم مثله من طرفداره چلسي هستي اره دمت گرم

NO FEAR
12-24-2007, 10:09 PM
پس معلوم میشه استقلال از صبا ضعیف تره

ای بابا کاری نکن آمار رو رو کنم عزیز....

تو آمار کلی لیگ ما بیشترین امتیاز رو آوردیم علی جونم :7:

شما سال 82 7 تا باخت ما 3 تا باخت

سال 83 شما 7 تا باخا ما 4 تا باخت ...

سال 84 شما 10 تا باخت ما 3 تا باخت...

جالب اینجاست که تو این سال شما تفاضل گلتون -1 بود که واقعا افتضاح...

اختلاف امتیازم 21 امتیاز بود ...
اگه اختلاف امتیازمون تو این فصل اینقدر شد من قول میدم پرسپولیسی شم...

ما 58 امتیاز شما 21 امتیاز...
سال 85 هم که 1 امتیاز اختلاف شما بالا سر ما بودین...

حالا ما 6 تا باخت اوردیم اونم به خاطر مربی که خودمون قبول نداشتیم..نیم فصل دوم تیم مارو ببینین...
بعدشم علی جون شما ادعاتون زیاد بود که هر دو تا جام رو میگیرین ما که حرفی نزدیم...

Eblis
12-24-2007, 10:13 PM
بابا نميدونم شما از ليگ ايران چي ديدين از زمينش بگير تا فيزک بازيکناشون اصلآ نميدونم چرا ميگن ليگ برتر کي اين درجه رو بهمون داد بگيرم شلش کنم(به قول عرفان جون)

The King Of Kings
12-24-2007, 10:21 PM
من از اول گفتم برنگدیم عقب خیلی از تیم ها بودن یک سال اومدن اون یک سال تونستن 4 5 شن عقب ولش کن الانو بچسب 23 تا بازی 0 تا باخت استقلال 23 تا بازی نمیدونم اما فکر کنم 8 9 یا شظایدم 0 تا باخت اگرم نخوایم غصل قبلو حساب کنیم 17 تا بازی 0 تا باخت شما 17 تا بازی 7 تا باخت یا شایدم بیشتر

معین جون بابا یه امار از بردو باختتاتون بنویس من نمیدونم دستت درد نکنه

ANIMAL BATISTA
12-24-2007, 10:54 PM
چه خبره این استقلالی ها دارن اینجا شلوغش میکنن
شما برین به فکر تیم خودتون باشید که اینجوری بازی میکنه و همش میبازه
نیم فصل تموم شد حتی نتونستید به صدر جدول نزدیک بشید چه برسه به قهرمانی
با این مربی درپیتی هم که دارید به هیج جا نمیرسید
تازه شانسی هم ذوب اهن رو بردید حالا شاخ شدید
ما تو این همه بازی از اول فصل فقط یکیشو باختیم اون هم تازه جام حذفی تو شهر حریف و از تیم پاس
شما که از صنعت نفت تو تهران 3 تا میخورید چی میگید اخه

undertaker
12-24-2007, 10:57 PM
خوب پرسپولیسی های عزیز هفته بعد هم یک شکست دیگه مقابل سپاهان در انتظارتونه.سپاهان هم که این چند فصله بد جوری حال پرسپولیس را می گیره.مخصوصاً اون 1-4 خیلی باحال بود.زنده باد سپاهان

ANIMAL BATISTA
12-24-2007, 11:14 PM
خوب پرسپولیسی های عزیز هفته بعد هم یک شکست دیگه مقابل سپاهان در انتظارتونه.سپاهان هم که این چند فصله بد جوری حال پرسپولیس را می گیره.مخصوصاً اون 1-4 خیلی باحال بود.زنده باد سپاهان

به همین خیال باشین

batista2
12-25-2007, 12:07 AM
قهرمانی لیگ برتر مال پرسپولیسه. همین پاس همدان در تهران استقلالو شکست داده.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Javid Batista
12-25-2007, 12:58 AM
سپاهان که امکان نداره پرسپولیس رو ببره اونم تو این وضعیت..!
اما باخت پرسپولیس فقط یک سیاست از طرف مسئولان بود که باعث قربانی شدن پرسپولیس بود و به خاطره این بود که پرسپولیس و استقلال در مراحل بعدی بهم نخورن که یه همچین بلایی رو سره استقلال هم اوردن که در یک دوره از مسابقات با این که راحت میتوانست تیم رقیبش را ببرد و در مرحله بعد با پرسپولیس بازی کند انصراف داد و بازی نکرد و این فقط یک سیاست بوده و هستو پاس اگه همین بازی رو تو لیگ با پرسپولیس انجام میداد امکان نداشت ببره
بعدش مگه شما فصل قبل ادعای قهرمانی نمیکردین که اخرش افتادین زیر ما؟

legendarp
12-25-2007, 06:23 AM
حقش بود خیلی شاخ شده بود من بعد از 3 سال ( به جز دربی* نشستم بازی پرسپولیس رو نگاه کردم خیلی هم حال کردم که هم باخت و هم 4 تا اخراج داد ( فکر کنم می خواستن 5 اخراجش کنن بگن ما به اخراجی دادن باختیم)
--------------------
هر چی که بود سر افشینتون باید بدونه کارش دیگه تمومه ، از اولش هم معلوم بود برای مربیگری تیم ملی می خواد بیاد ولی کور خونده ، این جوری که این کرد مربی عمامه سازی قم یا تشتک سازی قزوین هم نمی زارن بشه

NO FEAR
12-25-2007, 10:51 AM
من از اول گفتم برنگدیم عقب خیلی از تیم ها بودن یک سال اومدن اون یک سال تونستن 4 5 شن عقب ولش کن الانو بچسب 23 تا بازی 0 تا باخت استقلال 23 تا بازی نمیدونم اما فکر کنم 8 9 یا شظایدم 0 تا باخت اگرم نخوایم غصل قبلو حساب کنیم 17 تا بازی 0 تا باخت شما 17 تا بازی 7 تا باخت یا شایدم بیشتر

معین جون بابا یه امار از بردو باختتاتون بنویس من نمیدونم دستت درد نکنه

اول در جواب تو بگم علی جون ما هنوز این فصل 6 تا باخت داریم و مطمئن باش رکورد 10 تا باخت تو یه فصل سال 84 شما رو نمیزنیم:1:..
و اینکه 9 تا برد داشته باشیم و 10 تا لاخت خیلی خنده دار بود...
بعدش مطمئن باش تیم ما نیم فصل دوم قدرتمند میشه .... و این چیزیه کا باید ببینیم و لازم به گفتن نیست...

چه خبره این استقلالی ها دارن اینجا شلوغش میکنن
شما برین به فکر تیم خودتون باشید که اینجوری بازی میکنه و همش میبازه
نیم فصل تموم شد حتی نتونستید به صدر جدول نزدیک بشید چه برسه به قهرمانی
با این مربی درپیتی هم که دارید به هیج جا نمیرسید
تازه شانسی هم ذوب اهن رو بردید حالا شاخ شدید
ما تو این همه بازی از اول فصل فقط یکیشو باختیم اون هم تازه جام حذفی تو شهر حریف و از تیم پاس
شما که از صنعت نفت تو تهران 3 تا میخورید چی میگید اخه

والا عزیز من آدم 6 تا بازی با تفاضل 1 گل بباز بهتره که بره با 3 گل اختلاف از یه تیم شهرستانی ببازه :11:
تازه مربی تیم حریف ادعا کنه ما بایستی 6 تا یی میکردیم پرسپولیس رو...
ما از پاس باختیم ولی با یک گل اختلاف و تمام بازی روی این تیم فشار آوردیم... ولی نتونستیم گل بزنیم..تازه دورانی بود که 1 روز مربیمون رو عوض کرده بودیم...
ولی شما که دیگه حرفشو نزن که 1 موقعیت گل صد در صد تو بازی نداشتین....:11:

سپاهان که امکان نداره پرسپولیس رو ببره اونم تو این وضعیت..!
اما باخت پرسپولیس فقط یک سیاست از طرف مسئولان بود که باعث قربانی شدن پرسپولیس بود و به خاطره این بود که پرسپولیس و استقلال در مراحل بعدی بهم نخورن که یه همچین بلایی رو سره استقلال هم اوردن که در یک دوره از مسابقات با این که راحت میتوانست تیم رقیبش را ببرد و در مرحله بعد با پرسپولیس بازی کند انصراف داد و بازی نکرد و این فقط یک سیاست بوده و هستو پاس اگه همین بازی رو تو لیگ با پرسپولیس انجام میداد امکان نداشت ببره
بعدش مگه شما فصل قبل ادعای قهرمانی نمیکردین که اخرش افتادین زیر ما؟

این دیگه از اون شایعه هاست :11:
عزیز به اصل ماجرا نگاه کن...چرا ذهنتو با این خیال بافیا مشغول میکنی....

آقا ما که حرفی نزدیم شما یه نیم فصل بهتر از ما بودین.. قبول
ولی اخه ادعای بیش از حد میکردین که هر دو تا جام رو میخواین ما هم گفتیم زهی خیال باطل...
حالا امیدوارم لیگ برتر رو بگیرین ... ورگنه آبروتون رفته ..

میدونی چرا میگم ؟ چون ما تجربه دیده ایم... تو که از الان ادعای قهرمانی میکنی مطمئن باش ممکنه روز آخر قهرمانیت رو از دست بدی..چیزی که بار ها اتفاق افتاده...
حالا شما خیال بافی کنین :4:

Ð-i-R-Ť-Y
12-25-2007, 11:35 AM
من کاملا یعنی 100000000000000000000000000000 % با فرمایش متین و بجایه داش معین موافقم .... اگه چیزی اشتباه گفت بگین .....

The King Of Kings
12-25-2007, 02:34 PM
اینی که معین جون میگه که نیم فصل 2 میترکونیم از کجا معلو مپایین تر نیاین تازه اگه به این باشه با نیم فصل 2 اختلاف امتیازمونو میرسونیم به 20 اینم یه حرف دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Dark Knight
12-25-2007, 02:51 PM
اوه اوه...تو هر سایتی می ریم درباره این موضوع ابی ها افتادن به جون قرمز ها...قرمز ها هم دارن انکار می کنن و می گن 6 تا باخت و 6 تایی ها و از این حرف ها...:11:
ولی سپاهان رو دست کم نگیرید...

ممنون.
موفق باشین.

ANIMAL BATISTA
12-26-2007, 12:03 AM
اصلا حرف حساب این استقلالی ها چیه
شما که الان تا نیم فصل اینقدر باخت اوردید چی میگید اخه
شما اصلا نباید بحث کنید
هروقت نزدیک صدر جدول شدید اونوقت اظهار وجود کند
تازه میگید که با اختلاف 1 گل بردیم اگه شما میتونیستید با اختلاف یکی میبردید تا صدر باشید

ANIMAL BATISTA
12-26-2007, 12:07 AM
شما فقط شانس بیارید نیم فصل دوم به دسته یک سقوط نکنید قهرمانی پیشکش
با این مربی و بازیکنان درپیت