PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( فینال مسابقات بزرگ انتخاب بهترین امضا در انجمن ) *

Ғ Д † Д Ł β
07-02-2013, 09:13 AM
با سلام

بالاخره به مرحله آخر این دوره از رقابتها رسیدیم

تو این مرحله بر خلاف دوره های قبل هر چهار تا امضا با هم شرکت داده میشن

تو این حالت دستتون واسه رای دادن به هر چهار امضا حتی به صورت همزمان باز هست و حقی از کسی ضایع نمیشه

در صورتی که دو نفر رای مساوی بیارن مسابقه به دور بعدی کشیده میشه

در زیر افراد راه یافته به فینال و امضاهاشون رو میبینید

x x x x x x x x x x x x x x x x

Olympic Hero

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Electrifying

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Rampage

Ғ Д † Д Ł β

مهلت نظر سنجی تا فردا عصر

MrHOF
07-02-2013, 09:19 AM
با تشکر از بابک به خاطر اجرای خوبش توی این بخش

من از پشت همین تریبون انصراف خودمو به نفع دو امضای david beckham کبیر اعلام میکنم .... R e s p e c t :61: :61:

باز هم تشکر از بابک ....

MR.MONEY BANK
07-02-2013, 03:20 PM
با تشکر از بابک به خاطر اجرای خوبش توی این بخش

من از پشت همین تریبون انصراف خودمو به نفع دو امضای david beckham کبیر اعلام میکنم .... R e s p e c t :61: :61:

باز هم تشکر از بابک ....

نه داداش لطفا كنار نكش.امضاي تو خيلي با حاله.لطف تو عرصه رقابت بمون.خواهش ميكنم:51:

Ғ Д † Д Ł β
07-03-2013, 09:14 AM
با سلام

خوب این دوره از این مسابقات هم به پایان رسید

برنده کسی نیست جز کاربر :

Rampage

به ایشون تبریک میگیم

از همه کاربرانی که تو این دوره چه با امضاهاشون و چه با رای هاشون ما رو یاری کردند هم صمیم تشکر رو داریم

ایشا ا.. اگه عمری باقی بود سعی میکنم دور جدید رو به زودی اغاز کنم

فعلا ...