MAMAD
07-10-2013, 05:35 PM
سلام و درود ...
خب دیدم تا به حال کسی این تایپیک باز نکرده خودم باز کردم . ...
خب دوستان iwe ...
ماه مهمانی خدا رو به همتون تبریک میگم و حتما ،حتما موقع افطار همه رو هم دعا کنید ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خودم به شخصه از ماه رمضان خاطرات نوستالوژیک دارم که هر سال یادم میاد حد اقل چند روزی رو تو اون حال هوا میگذرونم
حیفم اومد ماه به این مبارکی بیاد تایپیکی واسش زده نشه و تبریکی عرض نکنم
ایشالا ماه خوبی رو داشته باشیم ...
و طوری باشه وقتی به خودمون رجوع میکنیم از خودمون راضی باشیم حالا تو هر موردی که میخواد باشه
تزکیه نفس انسان به و گرسنه موندن نیست قصد چیز دیگست قصد رسیدن به ارزشهای انسانی هست.
ببخشین سرتون درد اوردم
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
موفق باشید ...
خب دیدم تا به حال کسی این تایپیک باز نکرده خودم باز کردم . ...
خب دوستان iwe ...
ماه مهمانی خدا رو به همتون تبریک میگم و حتما ،حتما موقع افطار همه رو هم دعا کنید ...
خودم به شخصه از ماه رمضان خاطرات نوستالوژیک دارم که هر سال یادم میاد حد اقل چند روزی رو تو اون حال هوا میگذرونم
حیفم اومد ماه به این مبارکی بیاد تایپیکی واسش زده نشه و تبریکی عرض نکنم
ایشالا ماه خوبی رو داشته باشیم ...
و طوری باشه وقتی به خودمون رجوع میکنیم از خودمون راضی باشیم حالا تو هر موردی که میخواد باشه
تزکیه نفس انسان به و گرسنه موندن نیست قصد چیز دیگست قصد رسیدن به ارزشهای انسانی هست.
ببخشین سرتون درد اوردم
موفق باشید ...