توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واگذاری انجمن ...!
amir-aghaei
07-11-2013, 01:08 PM
با درود به تمام کاربران فهیم iwe
تو این تاپیک اومدم رسمان بازنشستگی خودم رو از عرصه نت و انجمن iwe اعلام کنم...
شاید همتون جا خورده باشید و انتظار چنین حرفی رو نداشتین...
از اول دی سال 90 که سایت رو از عرفان تحویل گرفتیم با تیم مدیریتی که تشکیل دادیم تا به امروز نهایت تلاش رو برای ارتقای انجمن و پیشرفت کاربرانش انجام دادیم.تو این راه خوشی ها و نامیلامیتی هایی بینمون ردوبدل شد...سال اول فعالیت تیم مدیریتی با کمک کاربران انجمن روز به روز دچار پیشرفت های خوبی شد...سایت رو از اون منجلابی که در دوره قبل بسرش اومده بود تونستیم تا حدودی خارج کنیم...اما از سال دوم فعالیت کدورتهایی بین کاربران و مدیران ارشد رخ داد که به پیشرفت انجمن صدمه زد...
نبش قبر نمیکنم اما اگه یادتون باشه بارها بارها گفتم که یه انجمن رو کاربرانش تشکیل میدن نه سردمدارانش...
امروز به وضعیتی رسیدم که میبینم نمیتونم جوابگوی نیاز کاربران عزیز باشم...همه سایتها و کلن عرصه نت پیشرفت های زیادی کردند ولی ما بخاطر یسری مشکلات شخصی خودمون و بداخلاقیها که از سمت دو طرف بوده یعنی هم کاربران هم مدیران...دچار اصطحکاک شدیم و روز به روز با وجود تلاشهای خودم برای سروسامون دادن وضع ولی موفق نشدیم اون جو خوب و صمیمی که سالهای گذشته بود رو بوجود بیاریم...من هم توانایی تا همین نقطه هست یعنی بیش از این در توانم نیست ..این سایت بایییییید بیش از این پیشرفت کنه
نه کر هستم نه کور .نمیتونم جایی راه برم که یه عده از دوستان با دلخوری نگام کنن..یه ملت وقتی از تو ناراضی باشن روزی همین ملت تورو زمین میزنن...من نمیخوام در اینده بلایی که خودم سر عرفان اوردم (بخاطر نرسیدنش به سایت و بعد مجبورش کردم استعفا بده) رو سر من بیارن...میخوام در اوج حداقل کنار بکشم...نباید ملت به سردمدارانش بی اعتماد بشن...
.اینم شخصیت منه...به عنوان فرد اولی که الان مشکلات سایت رو دوشمه با وجود گرفتاری شخصی و زندگی زناشوییم نمیتونم بیام تو فرومی که عاشقانه دوسش دارم شاهد دعوای این و اون باشم .شاهد اختلاف باشم...هر چه قدر هم سعی کنم توازن برقرار کنم باز هم دلخوریهایی پیش میاد و در اینده هم از قبیل دست هست...
پریروز بود که بعد از مدت زیادی به ایمیلم رفتم و یه خدا نشناس با ای دی نامشخص که من مطمئنم هیچ کدوم از بچه های اینجا نبوده پیغامی سراسر فوش ناموسی و... برام گذاشته بود که انجمن رو تیم شما خراب کرده...
ابتدا محلی نذاشتم چون این فروم همیشه دشمن داشته ..اما وقتی دیدم یسری از دوستان براحتی تنهامون گذاشتن فروم رو بخاطر کدورتهای شخصی دارن کنار میزارن...نمیتونم مادامی عمر اینجا کاربر سوزی کنم اون هم کاربرانی که برای اینجا کلی زحمت کشیدن..دیگه نمیتونم فحش ناموس بخورم .خرج رفاه همین ملت رو بدم ..تلاشم رو برای اعتلای سایت بکنم اما میبینم تهش همه بدی ها سر من خراب میشه...
حسین المپیک چند ماه پیش یه حرفی بهم زد ..حسین جان امروز به اون حرفت رسیدم....عبدی عزیز چند روز پیش پستی داده بود که من تازه دیشب عکسشو دیدم گفت باید به انجمن روز به روز پیشرفت کنه....تلاش من با این سن و گرفتاری برای این جماعت کمه...من با این سن و سال و مشغله های زندگی و کاری فقط روزی نیم ساعت وقت میکنم بیام نت...برای یه مسئول کلی سایت که محیطی رو فراهم کرده برای کاربرانش این قابل قبول نیست که به سایت نرسه...
به همین منظور تصمیم گرفتم سایت رو به نیروی جوانتر و زبده تر و البته دلسوزتر واگذار کنم...
خیلی از کاربران قدیمی از ماجراها مطلعن و دیگه بیش از این بهش نمیپردازم...
دوستانی که تمایل دارن سایت رو تحویل بگیرن به بنده پ.خ بدن...این رو هم بگم من حتمان به کسی سایت رو واگذار میکنم که سطح تواناییش به همه کاربران ثابت شده باشه...ا یه قرون هم نمیخوام چون هر چی دادم برای این جماعت بوده و رو این سایت خاطره انگیز نمیشه قیمت گذاشت....
سایت رو الان سالم دارم تحویل دوستان میدم .نه به منجلابی رفته نه مشکل حادی داره...روز به روز هم کاربران جدیدتر و تواناتر داره جذب میکنه......
عمر میگذرد زمان میگذرد امیدوارم تیم جدید بعد از تیم ما بتونه انجمن رو به ساحل آرامشش برسونه...
میدونم الان بعد از پست من کلی پیغام و پست گذاشته میشه مبنی بر اینکه من منصرف شم.اما مطمئن باشید تصمیم من عوض نخواهد شد چون خودم در عرصه نت تموم شدم!
شما راضی هستید به زندگی شخصی من صدمه زده بشه!؟ تو خونه سر نت اومدن من کار به مشکل رسید و ما برای رفاه خونه وقتشو کمتر کردیم اما میام اینجا میبینم بجای رفاقتها دشمنی ها و اختلافات بر پیکره فروم وارد شده..هر چه قدر هم صبوری میکنم میبینم اوضاع بهتر نمیشه .شاید با کنار رفتن امثال من این مشکلات رفع رجوع بشه...
تو این تاپیک ازادید هر چی دل تنگتون میخواد بگید ...
اما بدونید باید من بعد iwe رو بدون امثال من ادامه بدید...این رو هم بگم تیم مدیریتی جدید امیدوارم از تجربیات کاربران قدیمی و مدیران ارشد فعلی بتونه استفاده کنه...این نباشه که چون من میخوام استعفا بدم و از نت خداحافظی کنم یه عده از دوستان من که دارای سمت هستند هم پشت سر من راه بیوفتن...من شکست انجمن رو هیچ وقت نمیخوام....اینقدر کاربر اومده و رفته که با رفتن یکی مثل من این انجمن سقوط نکنه....
این انجمن همیشه با کاربرانش زنده بوده و با کاربرانش ادامه میده و موفق میشه نه با شخص!
یا علی
MAMAD
07-11-2013, 01:54 PM
نمیتونم حرفی بزنم چون میدونم چرا واسه چی رفت ...
افتخارم این بود که هر وقت ابولفضل بهم زنگ زد گفت محمد بیا با سر اومدم
مشکلاتش حل کردم دایورت نکردم سر چپم .خودم رو نگرفتم شعار ندادم .
از اخلاقیاتش خیلی چیز ها یاد گرفتم کما اینکه حرکاتی کرد که شاید من خوشم نمیومد اما اینقدر صداقت و همیشه 1 رو داشت 2 چهره بازی در نیاورد...که جای برادر بزرگ قبولش دارم
انشالا یکی بیاد که از هر لحاظ اماده اداره باشه هم از نظر فنی هم از نظر دانش نگه داری سایت و موضوع سایت
من نمیدونم منظور حاجی از رایگان چیه؟
یه قالب اختصاصی انجمن داره 70 تومن
انجمن ماله کشی شده تحویل گرفتی تو این وضعیت خوب داری تحویل میدی. دیتابیس v, اینطوری درستش کردیم تا 80 درصد تعمیرش کردیم( در کنارش فقط شنیدیم شعار)
فکر کنم مجانی منظورت به کسی میدی که شناخت کامل داشته باشی وگرنه این انجمن شاید یکی خارج از انجمن بیاد نظر بده که مثلا بخوادش نمیشه رایگان داد بهش
در کل خوشحالم که داری رو اوج میری کنار. هیچوقتم منت اینو اونو نکشیدی دمد گرم.
فقط بخاطر اینکه نگن مدیریت دامین نمیگیره خرج نمیکنه میدیدم چطور دامین میخریدی برا 1 ماه هم شده سایت یکم نفس بگیره و از جیب خودت میدادی و دامین با پسوند های مختلف میگرفتی که حتی عدد هم اضافه نشه به ریش بعضیا بر نخوره مثلا نشه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) در هر صورت ..
اینقدر حرف زیاد هست که نمیشه گفت ابول جان داشتن دانش فنی رو تو واگذاری سایت ملاک قرار بده چون بنده هم از این به بعد رویه ام تغییر کرده .. همونطور که خودت درک کردی با شعار دادن سایت تنظیم نمیشه
موفق و پیروز باشی تشکر بابت زحماتـــــــــــــــت که بعدا به چشم میاد...
Seraph
07-11-2013, 02:01 PM
مثل اینکه واقعا نمیشه منصرفت کرد .
فقط همین رو میگم و تمام :
به یک گردش چرخ نیلوفری / نه نادر به جا ماند و نه نادری
سر شب سر قتل و تاراج داشت / سحرگه نه تن سر ، نه سر تاج داشت
بنازم من این چرخ پیروز را / پریروز و دیروز و امروز را .
امدوارم همیشه در زندگیت موفق باشی :48:
The Dark Knight
07-11-2013, 02:58 PM
امیدوارم که یه مدتی که از حواشی انجمن دور بودی, دوباره برگردی تا ما از پست های خوبت تو اسرار بهره ببریم. الان متوجه هستم که به خاطر فشاری که روت بوده, می گی که از نت خداحافظی می کنی, ولی خداحافظی از اینترنت مثل این می مونه که شما قول بدی که از فردا پای تلوزیون نشینی. شاید تا یکی دو هفته بهتونی انجامش بدی و به جاش بشینی کتاب بخونی, ولی بالاخره برمی گردی به همون عادت قبلی, چون اینترنت چیز بدی مثل سیگار نیست که ادم ترکش کنه.
من تو تمام ادوار مدیریتی تمام دوستان بودم. هر کسی به نوعی زحمت کشید و در توانش برای انجمن خرج کرد و کار کرد. به جرات می گم که از نظر رسیدگی ها ابولفضل یکی از بهترین (اگر نه بهترین) و دلسوزترین ادمین های سایت بود. الان نمی دونین چی رو دارین از دست می دین, ادم وقتی قدر یه چیزی رو می دونه که از دستش می ده. چند ماه یا یک سال دیگه تازه می فهمین که ابولفضل چی بود و برای انجمن چه کار کرد.
امیدوارم با واگزاری سایت تمامی این کدورت های فعلی برطرف بشه. امیدوارم که اوضاع انجمن بهبود پیدا کنه و دوباره مثل یک خانواده در کنار هم بمونیم و از این موندنمون لذت ببریم. انشالله که یه روز خوب بیاد...
ممنون.
موفق باشین.
Dash.Ali
07-11-2013, 03:49 PM
داداش من تازه واردم نه میدونم چه اتفاقاتی افتاده که میخوای بری نه اخلاق و روحیه تورو میشناسم
اگر به خاطر کار و زندگی و مسایل شخصی میری خوب خیلی عالیه چون زندگی و موفقیتت واست مهمه
اما اگه میخوای بری تا با خیلی آدما اینجا بحث و جدل نداشته باشه نظرم اینه بمون
وایسا تا حرفت به کرسی بشینه کم نیار
MrHOF
07-11-2013, 03:59 PM
تنها چیزی که دارم بگم ====> :13::13::22:
احتمالآ از شوک در بیام دوباره پست بدم ...
انشاءالله تا اون موقع حاجی از خره شیطون بیاد پایین و منصرف بشه
The Phenom
07-11-2013, 10:57 PM
اقا شرمنده کسایی که این مطلب و می خونن
به بزرگواری خودتون ببخشین اگه یکم بی ادبانه شده :
ک* کشه اونی که اون ایمیلو زده نه ناموس داره نه خانواده
زن ودوس دختر و مادر و ناموس این جور ادمو باید سگ ب**د
که چی مثلا ؟
اخه جاک* هیچی ندار حتی اون بی صفت ترین ادماشم همچین غلطی نمی کنن
اینجا واسه کسی سرقفلی ندادن که ادعاتون میشه خیلی ناراحتین برین یه انجمن خودتون بزنین ببینم کو*تون هست 6 ماه سرپا نگهش دارین یا نه
یه تکونی به اون سنت بده لندهور تا کی میخوایی ادای بچه ها رو در بیاری؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
بازم شرمندم از بابت تمام بچه های انجمن
روی تک تکتونو می بوسم و اگه بدی از ما دیدین به بزرگی خودتون ببخشین خوبی ها مال خودتون بود
حق پشت و پناهتون
Mr. Movie
07-11-2013, 11:19 PM
داداش شما از ما بزرگتری ولی اینجور حرفا تو همه جوامع ما هست چه مجازی چه حقیقی ولی شما باید بزرگی کنی ما رو بیخیال نشی...
من تو این مدت که اینجا بودم واقعا امثال ابوالفضل خان خیلی کم بودن اینجا...
داداش بابت همه چی ممنونیم ازت...:8:
Mr.Hip Hop
07-12-2013, 12:17 AM
نه باور نیمشم :13::13::13::13::13::13::13::13: کجااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا جون بچت نرووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووو:20::20: :20:
HaMo0n
07-12-2013, 10:54 AM
ابوالفضل جان من میدونم واقعا تو این مدت که انجمن رو مدیریت کردی واقعا از جون مایه گذاشتی و هرکاری کردی که انجمن سرپا بمونه هدفت هم همین بود چون دیگه از من و تو گذشته که تاپیک بزنیمو فعالیت کنیم.ما کاره خودمونو کردیم.
من انجمن خیلی کم میام ولی دورادور اخبار حاشیه ایش دستم میرسه.
متاسفم که اینو میگم ولی اونی که باید استعفا بده تو نیستی اونیه که باعث شد انجمن به این روز بیوفته
آروز می کنم انجمن دسته هرکی که افتاد مثل ابوالفضل با اینکه اینقدر مشغله داشت تو زندگیش به فکره انجمن باشه و دل بسوزونه براش.
Blood Raven
07-12-2013, 11:09 AM
جا داره از زحمات ابوالفضل تشکر کنم.
همینطور یک میدفینگر به اون مادر ج*ده ای نشون بدم که اون ایمیل رو به ابوالفضل فرستاده.
AƦAƾH
07-12-2013, 11:14 AM
منم به ابوالفضل خسته نباشید میگم و واقعاً از کاراش تشکر میکنم و میدونم از دلسوز ترین افراد فروم بوده .
اتفاقا منم میخواستم صحبت هامون رو بکنم , حاجی هیچوقت مشکل از طرف تو نبوده ... ! کار جای دیگه ایراد داره .
بگزریم , اشالله تو زندگی شخصیت همیشه موفق و پیروز باشی .
bomb5
07-12-2013, 11:35 AM
فقط میتونم بگم انجمن به داشتن فردی مثله ابوالفضل افتخار میکنه... امیدوارم هرجا هست موفق و سالم باشه...:8:
والا منم قرار بود 3-2 هفته پیش با انجمن و نت خداحافظی کنم و این رو تو تایپیک انتخاب رئیس جمهور انجمن گفته بودم ولی بنا به دلایلی این اتفاق نیفتاد تا امروز. متاسفانه همونطور که داش ابوالفضل گفتن تو سن و سال ما مشکلات زیادی وجود داره و ... منم همین جا از تمام دوستان گلم در انجمن خداحافظی می کنم. اسم نمیبرم چون ممکنه کسی از قلم بیفته... امیدوارم در دنیای مجازی انجمن مثله همیشه موفق باشه و در زندگی همه دوستان خوبم پیروز و شاد و سالم در کنار خانواده باشن. :8:
خداحافظ تمام دوستان من.....
Erfan_Cena
07-12-2013, 11:54 AM
ابوالفضل جان متشکریم. :129:
MrHOF
07-12-2013, 12:00 PM
خب ما بعد از یه پ.خ از شوک در اومدیم ...
من دوره های قبلی که مدیرای دیگه بودن به عنوان یه رهگذر میرفتم و میومدم که اخرین بارش ban شدم توسط یکیشون
که ساسان در جریان ـه اون هست دیگه که حالا بگذریم ...
انصافآ هیچکدوم اونا مثل ابوالفضل نبودن (البته اینو بگم که زمان هامون نبودم دیگه :1:)
از همه لحاظ عالی بود ، هوای همه رو داشت ، هوای من یکی رو که جدآ خیلی داشت که واقعآ از همینجا به عنوان برادر بزرگتر دستشو میبوسم :22:
ایشالا که منصرف شی حاجی :2:
:61: THANK YOU ABOLFAZL :61:
amir-aghaei
07-12-2013, 01:05 PM
از دیروز که پست دادم تا به همین لحظه عوض اینکه دغدغه هام کمتر شه بیشتر هم شده!
من از دیروز که پیغام فرستادم بچه ها بیان سایتو تحویل بگیرن تا بدین لحظه هیچکی جلو نیومده! همه میدونین چقدر کار طاقت فرسا و سختیه .مخصوصان با وضعیت فعلی و گرونی.بچه های انجمن هم اکثران دانشجو و محصل گرفتارن.....هر چند من اصلان بخاطر مسائل مالی این مسئله رو عنوان نکردم ! چون یکی از دوستان بهم پیام داد اگه مسائل مالیه ما کمک میکنیم نه اصلان بحث این نبوده...شکر خدا وضعیتم طوری هست که بتونم نگران مسئله مالی نباشم .من فقط نمیخوام وضعیت انجمن رو بغرنج ببینم...
هیچ وقت بدنبال این نیستم که به دست خودم انجمن رو نابود کنم!
من خواستم تیم جدید بیاد انجمن رو تحویل بگیره تا من هم راحتتر به کارهای شخصیم برسم اما مثل اینکه فقط باید به یه غریبه فروخته بشه سایت ( مسئله ای که به هیچ وجه خواهانش نیستم!) چون مشخص نیست در اینده اون چی بخواد به سر انجمن بیاره! نمیشه این فروم خاطره انگیز رو راحت دست هر کسی داد....و میدونم هیچکی راضی به این امر نیست...مگر اینکه خودی باشه طرف...
سینا راست میگه نت رو نمیشه کنار گزاشت کما اینکه چندین بار امتحان کردم جواب نگرفتم...من بیشتر فکرم به این بود تیمی دیگه جایگزین شه و ما بعده ها با فراغ بال بیایم همون اسرارنویسی رو ادامه بدیم...و دغدغه نداشته باشیم...
اما شخصیت من طوریه که نمیتونم فقط مسئله شخصیم برام مهم باشه...این انجمن.کاربراش بعلاوه مسائل زندگی رو هر 3 رو با هم لحاظ میکنم...نمیتونم و خیلی سخته براحتی کنار گذاشتن
بهرحال خودم هم ناراحتم که این موضوع باعث دلسردی و نامیدی شما بچه ها بشه چون خودتون شاهدین همیشه هوای جدید و قدیم رو با هم داشتم ...همونطور که خیلی زود باتون رفیق شدم سریع! یک نفر هم فکر نمیکنم تو این انجمن الان مخالف من باشه و من باش اختلافی داشته باشم......اون هم بخاطر روابطی بوده که با دوستان داشتم...با همه بچه های انجمن روراست بودم
..مشکلاتی پیش میاد درون خانواده این مشکلات درحال بیشتر شدن بود و من ترس از نابودی انجمن بدست خودم باعث شد اعلام انصراف کنم...
اما مشکلات زندگی یه طرف اینور هم مغز ادم ناراحت میشه میاد این مسائل و دلخوریها رو میبینه ...منم عادت بدی دارم که وقتی تو یه جمع رفقام اینقدر راحت با هم گلاویز میشن... زود تهی میشم و خودم رو محدود میکنم...
دلم میسوزه که دوستانی بهم پیغام بدن و من با بی تفاوتی رد بشم...دلم میسوزه که یکی مثل آرمین با اینکه خیلی وقته تو انجمن فعالیت نمیکنه اما مدام پیگیر این قضیه هست و از من میخواد که تجدید نظر کنم!
دلم میسوزه که یکی بهم بگه تو حکم مادر این انجمن رو میکنی .یک مادر نمیتونه بچه هاشو بفرسته تو مسلخ(بی تربیتا یعنی من با هامون ازدواج کرده بودم خودم خبر نداشتم ؟)...دلم میسوزه میر علی تلفنی بهم بگه خیلی ها تو سایت امیدشون به توهه و نباید براحتی فراموششون کنی...
دلم میسوزه که امتی رو دلسرد کنم ...
توان انجامش خیلی سخته که یهو یه لشکر دوست و رفیق که چند ساله باشون نون ونمک خوردم رو براحتی فراموش کنم .اینم شخصیت منه دست خودم نیست!
بهرحال هر کدوم از پستایی رو که تو این تاپیک میبینم و یا پیغامهای که بصورت پخ یا اس ام اس برام میاد بیشتر جیگرم به جوش میاد که بخوام اینطوری رفقا رو تنها بزارم!اما یاد مشکلات زندگی و نتونستن و نرسیدن به درخواست ملت میاد تو ذهنم به این فکر میوفتم که سایتو بدم تحویل یه تیم جدیدتر که بتونن سایت رو توسعه بدن..
چون پیشرفت انجمن مهمترین خواسته منه حتی اگه خودم نباشم...میتونم به ای امید باشم که تیم بعد انجمنو رو به راه میکنه و اون موقع من مثل قبل تلاش میکنم که کمک رسانشون باشم !
اما با این وجود باید باز هم فکرامو کنم.مطمئنن باید همه جوانب رو در نظر بگیرم و باعث متضرر شدن دوستانی که عمری رو اینجا سپری کردن نشم...
بازهم میگم هر کدوم از دوستان قدیمی که میخواد به من اعلام کنه من سایت رو در اختیارش میزارم...اگه ملت خواهان این هستند که من باید باشم اون موقع باید من در خودم دوباره جستجو کنم و تجدید نظر کنم و البته از کاربران هم بخوام برای عوض شدن شرایط تلاش کنن و دوباره رفاقتها رو چاشنی کار در انجمن قرار بدن نه اختلاف رو......
راستش فکر میکردم خیلی راحته کنار گزاشتن انجمن .اما وقتی میبینم از دیروز با بچه های انجمن تلفنی و نزدیک به چهل 50 تا اس ام اس ردوبدل کردم میفهمم این ملت لایق این نیستن که من بخوام فقط نفع خودم رو ببینم و بیخیال امت بشم! تو یه دوراهی رفتن و موندن گیر کردم ...احساسم پیش این جماعته و منطقم میگه تا چند سال دیگه باید دووم بیارم؟
ولی بقول امیر باید بازهم تفکر کرد
جا داره از یک به یک دوستان که دلنگرانی خودشون رو تو اینجا و جاهای دیگه برای من ابراز کردن تشکر کنم...مطمئنن من هم ادمی نیستم براحتی نمک سفره رو بشکونم!
باید چند روزی رو فکر کنم و به حرفها و مشورتهای شما دوستان گوش بدم
در نهایت بگم پیام خصوصی من هنوز برای دوستان داخلی که خواهان گرفتنه مسئولیت خطیر انجمن هستند بازه!
Seraph
07-12-2013, 01:58 PM
اگه ملت خواهان این هستند که من باید باشم اون موقع باید من در خودم دوباره جستجو کنم و تجدید نظر کنم و البته از کاربران هم بخوام برای عوض شدن شرایط تلاش کنن و دوباره رفاقتها رو چاشنی کار در انجمن قرار بدن نه اختلاف رو......
!
من هم موافقم . بهتره از این زمان باقی مونده توی تابستون بیشترین بهره رو ببریم .
من کلاس کنکور دارم ولی هر روز سر میزنم . اگر دوستان همه با هم هم قسم خواهیم شد که دوباره بیایم بالا روی من هم حساب کنید . قول میدم در بخش تاریخ بهترن عملکرد رو داشته باشم :8:
SASAN
07-12-2013, 02:10 PM
تو این دو روز اخیر با ابولفضل خیلی صحبت کردیم .
من خیلی درگیر کارهای پروژه ی نهاییم هستم .
اما هستیم همچنان ، و ابولفضل هم راضی کردیم .
یک ( مـاسون :d ) تو مسافرته ، به خاطر اون تایپیک باز میمونه بیاد نظرشو بگه !
اما در رابطه با اون میل ها ... نمیشه چیزی گفت .
بچه ها همیشه پست نت بزرگ هستن .
بارها هم گفتم یک بچه 16 ساله هم پشت نت میشه غول ،
اما بیرون نت ، رودرو هم میتونه بیاد اینطوری حرف بزنه ؟
ما گزاشتیم به حصاب بچگیش ... میگزرد ...
فعلا ;)
Mr. Movie
07-12-2013, 06:04 PM
آره داداش تجدید نظر کن ...
بیاین حداقل اینجا هوا هم دیگه رو داشته باشین همدیگه رو خراب نکنیم ... اختلاف نظر همه جا هست بحث همه جا هست ولی با فحاشی و اعتصاب و اینجور کارا مشکل که حل نمیشه هیچی
10تا مشکل جدید درست میشه...میدونم من در حدی نیستم بخوام این حرفا رو بزنم ولی فقط اینو میگم که اینجا واسه من یکی حداقل فقط یه انجمن کشتی کج نبوده...
من تنها زندگی میکنم و هر روز و هر لحظه میام تو این سایت و همین که میبینم 4تا از دوستان تاپیک زدن با 100تا ذوق میخونم...این خیلی ارزش داره واسه من...
:2:بیخیال دیگه ... بگذریم همه ...:29:
Holy Diver
07-12-2013, 06:42 PM
ابولفضل عزیز یکی از بهترین مدیرایی بود که من توی این سابقه ی حضورم تو نت دیدم، امیدوارم سایه اشون بالای انجمن بمونه و کدورت ها حل شه که من فکر میکنم برای حل این کدورتا باید یه تغییراتی توی کادر باشه، البته من یه کاربر ساده ام و اینجور چیزا رو نباید دخالت کنم (:3:) اما خوب بزرگان باید به باقی کاربران هم احترام بزارن.
من چندان سررشته ای از نت و اینجور چیزا ندارم اما مثل اینکه میشه از روی اکانت یاهو به آیپی طرف رسید، دوستانی که یه سررشته ای از این چیزا دارن یه تلاشی کنن ببینیم این ایمل از طرف کدوم هــرزه ای بوده.
به هرحال امیدوارم موفق باشید،ابولفضل جان.
Ariyan
07-12-2013, 09:21 PM
سلام...
مشکلات داشتم و نتونستم بیام انجمن در گیر تئاتر بودم و هستم...
ولی در کل به ابول میگم که شوکه شدم...
ابول جان خودت میدونی چقدر دوست دارم...
این انجمن هیچ چیزی واسه من نداشت باشه همین که دوست هایی گلی مثل تو پیدا کردم خودش یه دنیا می ارزه..
قبلا هم بهت گفتم هر تصمیمی بگیری نوکرتم هستم...
تا اخرش پشتت هستم..
دوستای خوبی پیدا کردم اینجا...
خودت..حسین..محمد ها..:4:...شاهین..مهرداد...عرفان. .ساسان...همه رو بگم..؟؟:4:
حد اقل 3 سال که تقریبا روزی یه بار میام اینجا...
یه زمان از زندگیمو با این انجمن بزرگ شدم...
ولی الان دیگه در گیر گرفتاری های خودم شدم و دیگه کمتر میام...
دوستان ابول خیلی مشکلات داره..من از نزدیک دیدم ..خداشاهده..عصر ها با خسته گی اونجاس و من میرم پیشش عاقاش از من کار میکشه تازه..:4:
میتونین از ممدشون بپرسین..:4:
اینارو گفتم که یه خنده رو لبای ابول بیاد واسم کافیه..
جدا از شوخی ابول جان..دوستان انجمن بسیار خوبیه..دوستان خوبی داریم..ولی سن که بالاتر میره با حقایق روبرو میشیم . میبینم که
دنیا واقعی کجا و مجازی کجا..ابول به نظرم دیگه کاملا رسید به دنیای حقیقی..و مجازی دیگه...هوتوتو سابیده به الک..:4:
من پشتتم ابول ..هر تصمیمی بگیری من ازت حمایت میکنم..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.