PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| :: استيو استين در رسلمنيا 30 ؟ + اخبار بكستيج در مورد تايتل wwe + نتايج مين ايونت اين هفته ::

The Fury
07-19-2013, 10:11 AM
2349

دبليو دبليو اي هنوز هم اميدوار است كه وضعيت جسماني استيو استين بهبود يابد و

پزشكان اجازه انجام مسابقه به او را در رسلمنيا 30 بدهند .

اگر او بهبود يابد و سلامتي خود را بدست اورد 1 ايده براي رو در رو شدن با استون كلد و

مسابقه دادنش وجود دارد . و اينكه او بايد دربرابر تريپل ايچ قرار بگيرد

و برنده اين مسابقه كنترل مطلق دبليو دبليو اي را بدست ميگيرد .

در حال حاظر اين فقط در حد حرف است و هنوز هيچ چيز قطعي نشده اما اينكه

اين ايده ميتواند خيلي راحت تغير كند . همان طور كه همه مطلع هستيد استون كلد به شدت

خواهان مسابقه دادن با سي ام پانك است چيزي كه خود پانك هم به دنبال ان است .

بايد ديد در اينده چه پيش مي ايد . . .

:: اخبار بكستيج در مورد تايتل دبليو دبليو اي ::

شايعات زيادي در دبليو دبليو اي وجود دارد مبني بر اينكه ايده فعلي تيم كريتيو كمپاني در سامر اسلم

به اين صورت است كه دنيل براين موفق به برد در برابر جان سينا شود .

فقط اينجاست كه اقاي ماني اين د بنك كيفش را كش ميكند و صاحب جديد تايتل ميشود

و پس از مدتها انتظار هيل ترن او اغاز ميگردد .

همچنين كمپاني گفته كه طي اخبار بدست رسيده در مورد مصدوميت گردن اورتن , شايد براي مدت كوتاهي

او را از شوهاي تلويزيوني كنار بگزارد و به او استراحت بدهد .

كش كردن كيفش در سامر اسلم وعده سوپرايزهاي بيشتر را در اينده به ما ميدهد .

:: نتايج مين ايونت اين هفته ::

در دارك مچ سين كارا با اجراي سنتون بمب تد ديبياسي رو شكست داد .

در مسابقه 1 كريسچن با رول اپ فاندانگو رو شكست داد .

در مسابقه 2 ليلا و ناتاليا موفق به برد دربرابر اليشيا فاكس و اكسانا شدند .

مسابقه جاستين گابريل دربرابر هيت اسليتر به دليل حمله خانواده وايات به گابريل بي نتيجه ماند .

El Niño
07-19-2013, 10:16 AM
یعنی میشه آستین برگرده؟

بازیش با تریپل اچ جالب نمیشه به نظرم ولی این استوریه کنترل wwe جالبه.

ولی بازیش با پانک چی میشه.

ازون بازیاییه رویایی میشه.

ساری 4 اسپم...

Вαңгαмi
07-19-2013, 03:06 PM
به نظرمن بازیش با جان سینا یا براک لزنر خوب میشه

sky star
07-19-2013, 08:46 PM
مسابقیه استین با پانک میتونه به بهترین مسابقیه دهیه اخیر تبدیل بشه البته اگه با برنامه ریزی درست جلو بره!

در ضمن فکر کنم درست مثل پیش بینی ها برایان سینا رو شکست بده و این هم مقدمه ای بشه بر اغاز هیل ترین رندی و فیستر و محبوبتر شدن بیشتر دنیل برایان چون اون طور که معلومه کمپانی خیلی در تلاش هستش که براین رو به یکی از تاپ هایه کمپانی تبدیل کنه!

MR.MONEY BANK
07-19-2013, 11:41 PM
برگشتين استين ميتونه براي همه يك سورپرايز بزرگ باشه.به نظر من بهتره حريفش تو رسلمنيا30اندرتيكر باشه.اونجوري بهترين مسابقه تاريخ در رسلمنيا به وجود مياد:1:

imantaker
07-29-2013, 08:37 AM
:8:وای خدای من.استیو استین اگه برگرده مطمئنن کمپانی از این حالتش درمیاد.کاش با تیکر مسابقه بده

VIVA THE ROCK
07-29-2013, 05:49 PM
اصلا بازیش با تیکر جالب نمیشه چون معلومه تیکر برنده میشه . کمپانی هیچ وقت حاضر نمیشه استریک شکسته بشه .
از بین استارهای نسل جدید فقط پانک لیاقت مسابقه با استون کلد رو داره .
از بین قدیمیها هم مبارزه با لزنر یا هانتر می تونه جالب باشه یا شاید هم یه باره دیگه one on one with the great one ؟؟؟؟؟

teamrock
07-29-2013, 07:29 PM
اره برگشتن استیو استین وله شدنش زیر پای the great one میتونه جالب باشه

Rey Mysterio 619
07-29-2013, 07:52 PM
اگه استین برگرده که عالی میشه

به نظرم د راک هم میتونه گزینه خوبی باشه

در ضمن فکر میکنم دنیل برایان جان سینا رو شکست میده ولی تو یه غافلگیری رندی اورتن میاد بهش یه Rko میزنه و کیف رو کش میکنه

Вαңгαмi
07-29-2013, 08:10 PM
برگشتين استين ميتونه براي همه يك سورپرايز بزرگ باشه.به نظر من بهتره حريفش تو رسلمنيا30اندرتيكر باشه.اونجوري بهترين مسابقه تاريخ در رسلمنيا به وجود مياد:1:

داداش اینا قبلا هم مسابقه دادن بهترین مسابقه رسلمنیا در سال 2009 مسابقه شاون و تیکر است

مسابقیه استین با پانک میتونه به بهترین مسابقیه دهیه اخیر تبدیل بشه البته اگه با برنامه ریزی درست جلو بره!

در ضمن فکر کنم درست مثل پیش بینی ها برایان سینا رو شکست بده و این هم مقدمه ای بشه بر اغاز هیل ترین رندی و فیستر و محبوبتر شدن بیشتر دنیل برایان چون اون طور که معلومه کمپانی خیلی در تلاش هستش که براین رو به یکی از تاپ هایه کمپانی تبدیل کنه!

خیر فیود این دو باهم جور نمیاد شخصیتشون جور نمیاد مثلا شخصیت سینا یا راک یا اورتون با استین جور میاد

اگه استین برگرده که عالی میشه

به نظرم د راک هم میتونه گزینه خوبی باشه

در ضمن فکر میکنم دنیل برایان جان سینا رو شکست میده ولی تو یه غافلگیری رندی اورتن میاد بهش یه Rko میزنه و کیف رو کش میکنه

داداش صد در صد کش میشه کیف درضمن راک و استین پیر شدن به هر حال نمیتونن مثل قدیم مسابقه بدن پس خوب نمیشه

اره برگشتن استیو استین وله شدنش زیر پای the great one میتونه جالب باشه

داداش توهین نکن به استین استین بهترینه

worldblue
07-30-2013, 12:55 PM
خدا کنه با تیریپل اچ مسابقه بده البته خودش تو صفحه شخصیش گفته :دوست دارم با پانک مسابقه بدم .