PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| ×~ با 'Tata' , مربی جدید بارسلونا آشنا شوید + نظرسنجی ~×

Arsal4n
07-23-2013, 02:05 PM
? Gerardo Martino : The Next Barcelona Coach

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تا چند روز پیش همه چیز مرتب بود برای بارسلونا . مربی حالش خوب بود ، تیم خوب تمرین میکرد ، کاپیتان تیم داشت به تمرینات عادی بازمیگشت و تیم برای بازی فردایشان در لهستان تمرین میکردند . اما خبری تکان دهنده همه چیز را به هم ریخت . خبری که دنیای فوتبال را تکان داد و تمام بازیکنان ، کادر فنی تیم ها و طرفداران را ناراحت کرد . تیتو ویلانوا به خاطر سرطان برای بار سوم مجبور شد از سمت سرمربیگری بارسلونا استعفا بده . این خبر جمعه توسط سندرو روسل تائید شد و بازی فردای بارسلونا کنسل .

اما روسل هنگام کنفرانس مطبوعاتی تیمش خبری خوش را به هواداران داد . گفت : " ما برای این اتفاق برنامه ریزی کردیم از قبل و آمادگی فرا رسیدن همچین روزی را داشتیم . برای همین تا هفته دیگر مربی جدید معرفی خواهد شد . " با اینکه خبر استعفای تیتو خیلی ناراحت کننده بود ، اما این خبر روسل کمی از میزان ناراحتی هواداران را کم کرد . از آن روز تمامی خبرنگاری ها مشغول به معرفی کاندیدا های مربیگری بارسلونا شدند . اسامی مربیان مطرح زیادی دیده میشد در بین این لیست ها . مانند یوپ هاینکس ، آندره ویاس بواس ، بیلسا ، لوئیس انریکه ، د بوئر و ... اما روز به روز میزان کاندید ها کمتر شد و 2 نفر کاندید های اصلی مربیگری شدند . لوئیس انریکه و مردی که خیلی ها نمیشناسند ، جراردو مارتینو .

لوئیس انریکه تا پریروز گزینه اصلی مربیگری بارسلونا بود . مردی که خودش در باشگاه بازی کرده و مربی بارسا B بود و توانست آن تیم را به لیگ دسته یک اسپانیا بیاورد ! او یک جوانگرا هست و با تمامی بازیکنان جوان بارسلونا آشنایی دارد . مهم تر از همه ، سبک بارسلونا را میشناسد . اما از پریروز مارتینو گزینه اصلی بارسلونا برای مربیگری شد و امروز پس از جلسه بین مدیران باشگاه او رسما مربی بارسلونا شد . اما این مارتیو کیست که بارسا او را به عنوان جانشین تیتو انتخاب کرده ؟ در این تاپیک در باره او توضیحی داده میشه . امیدوارم مفید باشه .

? Gerardo Martino : Can he Fill Tito's Boots

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جراردو مارتینو ملقب به تاتا ، 50 ساله ، مربی تیم Newell's Old Boys آرژانتین هست . او خودش آرژانتینی هست و امسال توانست با نول الد بویز لیگ آرژانتین را ببرد .

اما این مربی به جز مربیگری این تیم باشگاهی تیم های دیگری را هدایت کرده . او تا سال 2011 سرمربی تیم ملی پاراگوئه بود و نتایج بسیار موقفی را به دست آورد . او توانست تیمش را به جام جهانی 2010 بیاورد و این تیم را تا یک چهارم نهایی هم بالا بیاورد و 1-0 از اسپانیا ببازد و حذف شود .

پاراگوئه در کوپا آمریکا توانست به فینال راه یابد و از ارگوئه ببازد و ناکام بماند . اما با حضور تیم های آرژانتین و برزیل رسیدن به فینال معجزه هست !

مارتینو سبک مشابه مارسلو بیلسا دارد . زیرا در دهه نود بیلسا مربی مارتینو بود . گفته میشود که رابطه این دو بسیار دوستانه بوده . دستیار بیلسا یک بار در یک مصاحبه گفت : " مارتینو مرد اول بیلسا بود و این دو رابطه عمیقی داشتند . مانند گواردیولا و ژاوی در بارسلونا و روی کین و فرگوسن در منچستر . " او به عنوان بهترین بازیکن باشگاه نول الد بویز شناخته شده و دومین مربی محبوب تاریخ این تیم هست !

اما سبک مارتینو . سبک بازی مارتینو مثل بارسلونای گواردیولا هست . پاس های کوتاه و سریع ، پرسینگ زیاد هنگام نداشتن توپ ، اعتقاد داشتن به سیستمی که میگوید اولین مهاجم دروازه بان هست و اولین مدافع حمله ، و مهم تر از همه ، اعتقاد به همکاری و یک " تیم " بودن به جای 11 بازیکن بودن . استفاده از دفاع های گوش برای حمله و استفاده از وینگر ها برای دفاع از ویژگی های دیگر او هست . برای مطالعه دقیق تاکتیک های تاتا میتوانید به این لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) مراجعه کنید .

یکی دیگه از دلایل آوردن مارتیو رابطه و ارتباطی که او با لیونل مسی و خانواده لئو دارد هست . مسی در روساریو به دنیا آمده و تیم نول الد بویز تیمی بود که به او اولین فرصت را داد که خودش را در فوتبال نشان دهد . مسی ، و خانواده اش مطمئنا یک حس خاصی به این تیم و شهرشان دارند . مطمئنا آوردن اسطوره تیم نول به بارسلونا برای مسی جذاب و خوشحال کننده خواهد بود . او آرژانتینی هم هست و میتواند از مسی بازیکن بهتری هم بسازد . دیگه بهتر !

مارتینو چهارمین مربی آرژانتینی بارسلونا هست . پس از Herrera , Oslen و Menotti .

اما این انتخاب کمی عجیب و ریسکی هم هست . تاتا تاحالا سابقه مربیگری تیم اروپایی را نداشته . ممکن هست بعضی از شما بگویید که این انتخاب انتخاب درستی نبوده . اما اگر نگاهی بندازیم به مربی های قبلی بارسا و هنگامی که وارد تیم شدند ، میبینیم که کارنامه مربیگری تاتا از پپ گواردیولا ، تیتو ویلانووا ، یوهان کرویف ، فرانک ریکارد و ... بهتر بوده ! مربی های بارسا اکثرا هنگامی که وارد تیم میشوند تجربه لازم را ندارند . اما بیشترشان ( مانند اسامی بالا ) موفق میشوند .

××

مسی ، مارادونا ، لاوتزی ، کمک مربی تاتا ، بازیکنان نول و ... از این انتخاب حمایت کردند . باید دید که چه میشود . برای همین نظر شما را میخواهم در این تاپیک .

به نظر شما بارسلونا مربی درست را انتخاب کرد ؟ یا باید یک مربی که تجربه مربیگری در اروپا داشت را انتخاب میکرد ؟ آیا تاتا موفق میشود در بارسا ؟

منتظر جواب هایتان هستم . در نظر سنجی هم شرکت کنید ممنون میشم .

با تشکر ,,,

MAMAD
07-23-2013, 02:18 PM
به نظر من درسته که همه چیز موفقیت یه تیم به مربی خوب بستگی داره اما من مطمئنم ساختار مدیریتی بارسا کمک زیادی به موفقیت مربیش میکنه
حالا هر مربی که میخواد باشه...

Ghost OF Sparta
07-23-2013, 02:46 PM
تفکرات تاتا اینطور که خوندم میشه گفت100%مطابقت داره با تیکی تاکای بارسا و اون مدل سرعتیش نه اسپانیاییش که حوصله آدم سر میرفت:4:...من که خوش بینم و میگم میتونه موفق باشه.
مخصوصا این که بهترین ابزار رو برای پیاده کردن تفکراتش داره...و اگه دستیارای تیتو رو بتونه نگه داره(مخصوصا رورا)براش خیلی مفیده و عملا تجربه ی اروپایی و لالیگا رو هم تا حدی بدست میاره.
همه ی این ها به کنار من که همه جوره به مسی اعتقاد دارم و اگه اون تاتا رو قبول داره پس منم دارم:4:
با تشکر از ارسلان بابت تاپیک.

King Of Darkness
07-23-2013, 09:16 PM
از نظر من اگه استعفا تیتو جلوتر میوفتاد و تاتا جلوتر مربی بارسلون میشد خیلی بهتر بود چون میتونست بیشتر با تیم باشه و بازی های پیش فصل و ..... ولی زمان الان برای آمادگی تیم کمه البته ارسلان جان نوشته که سبک بازی تاتا هم مثل بارسلون هست و این خوبه ولی من تا حالا ندیدم بازی تیم هایی که تاتا مربیش بوده.البته بازی ها پاراگوئه تو جام جهانی رو دیدم و واقعا هم خوب بودن ولی فک نمیکردم که روزی مربیش مربی بارسلون بشه به خاطر همین زیاد با دقت نگاه نمیکردم.

با این اوصاف فک میکنم وضعیت بارسلون تو فصل جدید مثل فصل قبل رئال میشه ( از نظر جام نمیگما ) اول فصل بارسلون اون بارسلون این چند ساله نیستش به نظرم ولی عین رئال از نیم فصل تا آخر لیگ رو محکم بازی میکنه و فکر میکنم در آخر موفق بشه و یه قابلیتیم که بارسلون نسبت به تیم های دیگه داره اینه که به مربیش اعتقاد دارن و اگه یه فصل خوب نبود حداقل نگهش میدارن تا ببینن فصل بعد چه طور ولی متاسفانه تیم های دیگه مثل رئال اگه مربی خوب نباشه فرتی اخراج ولی نمیدونم را مورینیو رو نگه داشتن.:31:

S.H.A.Y.A.N
07-23-2013, 09:59 PM
باتشکر از ارسلان ...

من چون شناخت خیلی زیادی روی این مربی ندارم به گزینه دوم رای دادم ولی یه چیز رو مطمئنم و اونم این که مسئولان بارسا نمیان یه مربی بی کیفیت رو بیارن تو باشگاه ... مقاله رو که خوندم متوجه شدم تو کشور پاراگوئه افتخارات زیادی کسب کرده و امیدوارم بتونیم چند تا جام بگیریم این فصل با این مربی ... ال کلاسیکوها هم جذاب میشه :8: هردو مربی جدید ... :4: امیدوارم تو این بازی دوستانه ای که با بایرن مونیخ داریم خوب بازی کنیم . اگه مربی جدید زودتر انتخاب میشد , مارتینو میتونست روی نیمکت باشه تو بازی با بایرن ... :2:

Dash.Ali
07-25-2013, 10:54 AM
گواردیولا هم زمانی که اومد چندان کارنامه جالبی نداشت و یه دفه تبدیل به یه مربی رویایی شد
الان دیگه تجربه مهم نیست فکر مهمه و مسولین بارسا نشون دادن تصمیم استباه نمیگیرن و کسی که میارن روی کار حتما آدم مطمئنیه

Cna3zar
07-25-2013, 11:11 AM
بارسلونا بعد از گاردیولا نتونست بازی خوب خودش که در زمان گاردیولا انجام میداد به نمایش بذاره و در این اواخر هم که افت زیادی کرد و در جام باشگاه های اروپا تحقیر شد .به نظر من بارسلونا باید مربی با تجربه تری رو انتخاب میکرد تا بازی خوب قبل رو به تیم برگردونه .برا همین من به گزینه 3 رای دادم .