توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( آغاز دور جدید انتخاب بهترین امضای انجمن ) *
Ғ Д † Д Ł β
07-30-2013, 12:07 AM
.
با سلام
دوستانی که مایل به شرکت در دور جدید انتخاب بهترین امضا انجمن هستن فرصت دارن تا پایان هفته و فقط و فقط تو این تاپیک اعلام حضور بکنن
دوستانی که به بنده قبلن پ.خ داده بودن هم همینجا اعلام حضور کنن
پستهای متفرقه پاک خواهند شده
سعی میکنم این دوره با تعداد امضاهای بیشتری مسابقات رو برگزار کنم
قوانین امضاها هم به زودی در همین تاپیک اعلام خواهد شد
فعلا ...
Sgt.Wollek
07-30-2013, 12:15 AM
با امضای جدید وارد میشویم :5::15:
Ghost OF Sparta
07-30-2013, 12:32 AM
با امضای محبوبتری وارد مسابقات میشیم...باشد که دل سوختگان و مریدان حضرت تی تی همواره پشتیبان ما باشند:4:
Scofield
07-30-2013, 12:32 AM
با " 7 مقدس " به مسابقات می آییم :d
ما هم ثبت کن ..
MrHOF
07-30-2013, 12:58 AM
هستم
البته چلسی که اونقدر طرفدار نداره 3 4 5 نفر داره تو سایت :d
H I D D E N
07-30-2013, 02:22 AM
بنده هم حضور خودم رو اعلام ميكنم:15:
Brodus Clay
07-30-2013, 07:21 AM
هستیم .
Вαңгαмi
07-30-2013, 09:48 AM
منم هستم فقط اگه تونستید این امضای منو به سایز استاندارد در بیارید
Rey Mysterio 619
07-30-2013, 10:03 AM
منم هستم
ففط امضامو یکم کوچکتر کنید
JOHN - CENA
07-30-2013, 10:26 AM
منم هستم اغا جان منم خیلی دوست دارم بشم
بنده هم اعلام آمادگی میکنم
لاتینو هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییت
:179:
Capt. Flint
07-30-2013, 12:02 PM
منم هستم
انشاالله این دور خوب بتونیم بیایم بالا :دی
The Shadow
07-30-2013, 12:45 PM
منم هستم باز :4:
با همین امضا با 4 لجند !
SHAHIN
07-30-2013, 01:51 PM
ما هستیم:4:
این دور البته اگه دوستان به جمله تاریخی زیر از آقای حامد گوش کنن:
احتمالا به همین روشی که به امضاها رای میدید ، همونطوری هم پای صندوق های رای رفتید!
هر کسی آزاده که رای بده ولی خیلی مهمه که به شخص رای میدید یا به هنر و خلاقیت طراح!
لطفا سلیقه ای عمل نکنید ، شایسته سالار باشید!
البته بعید میدونم:4:
Cna3zar
07-30-2013, 02:17 PM
منم با یک **** میام تو مسابقات :4:
El Niño
07-31-2013, 06:39 PM
هستیم
Mr.Hip Hop
07-31-2013, 08:01 PM
منم هستم ولی نه با این امضا !!! من امدم تا برنده شم !:9:
Mr.Hip Hop
07-31-2013, 09:26 PM
منم با این امضا میام همین !!! :b::b::b:
Ғ Д † Д Ł β
08-01-2013, 12:25 PM
دوستان تا امشب ساعت 12 امضاهاشون رو نهایی کنن
امضاهایی که بیش از 200 کیلوبایت باشن یا از لحاظ سایزی بزرگ اشن توسط بنده ویرایش خواهند شد پس خودتون تا شب درست کنید
سعی میکنم همین شب قرعه کشی دور مقدماتی رو انجام بدم
Ғ Д † Д Ł β
08-01-2013, 09:12 PM
افراد حاضر در این دوره مسابقات رو در پایین مشاهده میکنید :
x x x x x x x x x x x
Dr.Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
x x x x x
Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
x x x x x
E.N.D (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
show off (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
Brodus Clay (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
amir-357 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
Rey Mysterio 619 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x x
JOHN - CENA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
M.S (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
Mohammad Reza (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
SHAHIN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
Cna3zar (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
El Niño (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
AMIR-CMPUNK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
BaBi (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x x x x x
بعد از قرعه کشی هم امضا ها به شکل زیر روبروی هم قرار میگیرن :
Scofield vs E.N.D
M.S vs El nino
BaBi vs Rey Nisterio 619
The Shadow vs AMIR-CMPUNK
Cna3zar vs JOHN-CENA
amir-357 vs show off
Dr.Wollek vs Brodus Clay
SHAHIN vs Mohammad Reza
x x x x x x x
فردا صبح اولین مسابقه میره رو ایر
فعلا ...
Scofield
08-01-2013, 11:44 PM
خوردیم به چـلـسـی :d
امیدوارم تمام فَن های استقلال رای بدن دیگه .. :d
امیدوارم مثل دفعه قبل یه سری به خاطرِ اینکه از مجیدی بد ـشون میاد به طرف مقابل رای ندن :504:
آنتی چلسی های فروم هم میتونن به من رای بدن :d
فـــرهـــاد مــجــیــدی :8:
Ғ Д † Д Ł β
08-10-2013, 09:29 AM
افرادی که به دور بعد راه پیدا کردن :
x x x x x x x x x x x
Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
show off (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
Brodus Clay (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
Mohammad Reza (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
Cna3zar (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
El Niño (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
BaBi (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x x x x x
بعد از قرعه کشی هم امضا ها به شکل زیر روبروی هم قرار میگیرن :
BaBi vs Brodus Clay
Scofield vs Mohammad Reza
show off vs El nino
The Shadow vs Cna3zar
x x x x x x x
فعلا ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.