توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( شبهاي شيشه اي با حضور کاربر طلایی انجمن --> King Of Darkness <-- ) *
Ғ Д † Д Ł β
08-01-2013, 08:47 PM
.
با سلام
از امروز نفر جدیدی رو میبریم رو ایر
کسی که جزو کاربران طلایی محسوب میشه
کسی که بیشتر فعالیتش تو حوزه فوتبال هستش
ایشون کسی نیستن جز :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
امیر جان یه بیو مختصر بده تا بچه ها شروع کنن
Sgt.Wollek
08-01-2013, 09:00 PM
سوالات همیشگی خدمت رسیدیم :22:
سلام :5:
واتس آپ ؟؟؟ :5:
اولین فیلمی که دیدی؟؟؟
آخرین فیلمی که دیدی؟؟؟
بهترین فیلمی که دیدی؟؟؟
بدترین فیلمی که دیدی؟؟؟
اولین و آخرین سریالی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین سریالی که دیدی؟؟؟
بازیگرای مورد علاقه؟؟؟
بازیگرایی که ازشون متنفری ؟؟؟ :4:
اولین و آخرین بازی که کردی؟؟؟
بهترین و بدترین بازی که کردی؟؟؟
شخصیت های مورد علاقه تو بازی ها؟؟؟
شخصیت هایی که ازشون متنفری تو بازی ها؟؟؟
سبک مورد علاقه؟؟؟
طرفدار PS یی یا Xbox ؟؟؟
قبول داری Xbox س..اک..س؟؟؟ :4:
اولین مسابقه رسلینیگی که دیدی؟؟؟
آخرین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین پی پی وی هایی که تو عمرت دیدی؟؟؟
استار های مورد علاقه و استار هایی که ازشون متنفری؟؟؟
تمام مدیران و اعضای هیئت مدیره رو نقد کن (آغا نقد کن ، نپیچونیا)
نظر کلی در مورد من (نقد و تعریف) ؟؟؟
چند تا سوال جدید :4:
به نظرت چرا وقتی بایرن و بارسا قهرمان چمپینز لیگ میشن میگن تیم ما بهترین تیم جهانه ولی وقتی چلسی دو تاشونو تو یه سال و دو مرحله پیاپی برد میگن شانسی برده و حقش نبوده؟؟؟؟ :136::24::4:
چرا بارسایی ها میگن چون تیمشون از 2009 کمی جام برده بهترین تیم جهانه؟؟؟؟؟ :136::4:
چرا با وجود اسطوره هایی مثل بکهام و زیدان و فیگو و رونالدو برزیلی و رائول و کارلوس و رونالدینیو و هانری و بالاک و ..... میگن اون بشر بهترین بازیکن تاریخه؟؟؟؟ :136::4:
چرا تاتنهام دیوانه از روی لج و لج بازی الکی قیمت بِیل رو میبره بالا و تا پیشنهاد میدن دوباره قیمت رو میبره بالاتر ؟؟؟؟ اصلا چرا اینا نمیگن نمیفروشیم و به جاش میان هی قیمت میبرن بالاتر؟؟؟؟ :504:
King Of Darkness
08-01-2013, 10:29 PM
با تشکر از بابک عزیز :d
امیر محمد رضایی هستم . 16 سالمه . دیگه همه میدونن عشق رئالم تنها تیمی که روش تعصب خاصی دارم.
خودمم سعی میکنم که به صورت حرفه ای فوتبال تمرین کنم ولی میدونم پخی نمیشم :d
تو قزوین زندگی میکنیم :2:متنفرم از قزوین .
رشته کامپیوتر . شاخه کاردانش:2: (دلیلشم تمرین و مریضی بابام :2:)
دیگه بقیه ی چیزا رو باید دوستان بپرسن و من پاسخگو باشم.
King Of Darkness
08-01-2013, 11:16 PM
سوالات همیشگی خدمت رسیدیم :22:
واتس آپ ؟؟؟ :5:
اولین فیلمی که دیدی؟؟؟
آخرین فیلمی که دیدی؟؟؟
بهترین فیلمی که دیدی؟؟؟
بدترین فیلمی که دیدی؟؟؟
اولین و آخرین سریالی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین سریالی که دیدی؟؟؟
بازیگرای مورد علاقه؟؟؟
بازیگرایی که ازشون متنفری ؟؟؟ :4:
اولین و آخرین بازی که کردی؟؟؟
بهترین و بدترین بازی که کردی؟؟؟
شخصیت های مورد علاقه تو بازی ها؟؟؟
شخصیت هایی که ازشون متنفری تو بازی ها؟؟؟
سبک مورد علاقه؟؟؟
طرفدار PS یی یا Xbox ؟؟؟
قبول داری Xbox س..اک..س؟؟؟ :4:
اولین مسابقه رسلینیگی که دیدی؟؟؟
آخرین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین پی پی وی هایی که تو عمرت دیدی؟؟؟
استار های مورد علاقه و استار هایی که ازشون متنفری؟؟؟
تمام مدیران و اعضای هیئت مدیره رو نقد کن (آغا نقد کن ، نپیچونیا)
نظر کلی در مورد من (نقد و تعریف) ؟؟؟
چند تا سوال جدید :4:
به نظرت چرا وقتی بایرن و بارسا قهرمان چمپینز لیگ میشن میگن تیم ما بهترین تیم جهانه ولی وقتی چلسی دو تاشونو تو یه سال و دو مرحله پیاپی برد میگن شانسی برده و حقش نبوده؟؟؟؟ :136::24::4:
چرا بارسایی ها میگن چون تیمشون از 2009 کمی جام برده بهترین تیم جهانه؟؟؟؟؟ :136::4:
چرا با وجود اسطوره هایی مثل بکهام و زیدان و فیگو و رونالدو برزیلی و رائول و کارلوس و رونالدینیو و هانری و بالاک و ..... میگن اون بشر بهترین بازیکن تاریخه؟؟؟؟ :136::4:
چرا تاتنهام دیوانه از روی لج و لج بازی الکی قیمت بِیل رو میبره بالا و تا پیشنهاد میدن دوباره قیمت رو میبره بالاتر ؟؟؟؟ اصلا چرا اینا نمیگن نمیفروشیم و به جاش میان هی قیمت میبرن بالاتر؟؟؟؟ :504:
خوش اومدی عبدی جان :5:
گوووووووووود :4: یو ؟ :4:
راستش اولین فیلم یادم نمیاد ولی یادمه یکی از اولین فیلم هایی که دیدم و خیلی هم خوشم میومد کالکشن تنها در خانه بود :4:
آخرین فیلمی هم که دیدم Lone Ranger کیفیت پرده بود زیاد نفهمیدم چی بود باید کیفیت خوبش بیاد و بگیرم.
بهترین فیلمی که دیدم و خیلی خوشم اومد اسمش رو نمیدونم چون طولانی بود لامصب :4: ولی قضیه جنگ جهانی بود که به چند تا از فرمانده های آلمان قصد داشتن تا هیتلر رو ترور کنن در کل فیلم خیلی باحالی بود. من خیلی خوشم اومد :8:
راستش من یا فیلم نمیبینم یا ببینم فیلم هایی میبینم که تعریفشون رو شنیده باشم ولی یکی از فیلم هایی که بدم اومد این Life Of PI بود چون من از هر چی هندی بدم میومد و اون نقش اولش هم یه هندی بود :31:
اولین سریالی که دیدم و تا آخرش دنبال کردم فرار از زندان بود :8: هر چقدر ببینم خسته نمیشم.
آخرین سریالی هم که دیدم Crossing Lines بود . به خاطر اینکه الکس ( تو فرار از زندان ) توش بازی میکنه و سریال خوبی هم هست ولی حیف که هر قسمت با قسمت بعدی داستانش فرق داره . اگه اینجوری نبود در کل خوب در میومد.
بهترین سریال که همون فرار از زندان ولی بدترین نمیتونم بگم چون زیاد تو خط سریال نیستم و اونایی که دیدم هم خوب بودن. :4:
من کلا از چند نفر بیشتر خوشم نمیاد ولی متاسفانه چون زیاد تو خط فیلم نیستم اسماشون یادم نمیمونه . 1. آلپاچینو 2. دی کاپریو 3.جانی دپ 4.دواین جانسون 5. وین دیزیل:8:
من بازیگر منفور چون اسماشون رو نمیدونم زیاد ندارم ولی از برد پیت زیاد خوشم نمیاد :4:
اولین بازی که کردم Taken 3 بود :4: آخرین که همین امروز بازی کردم Fifa بود ولی آخرین بازی که گرفتم Tomb Rider بود اونم اول تابستون.:4:
بهترین که FIFA ولی از یه نسخه PES هم خیلی خوشم میومد اونم PES 6 بود.
بدترین بازی هم کلا من از هر چی بازی تخیلی گرفتم بدم میاد غیر از Bultstorom بود فک کنم.:4:
شخصیت والله من از این شخصیت تام رایدر خوشم میاد دختره :8: یه چند تا شخصیت هم هستند بیشتر تو بازی های تیمی و گروهی هستند مثلا ادی با پائول تو Taken 3 :8:
کلا از شخصیت های بتمن و اسپایدر من و از این چیز شرا بدم میاد :4:
سبک مورد علاقه منظورت چیه ؟ موزیک ؟ اگه آره بگم که پاپ و هیپ هاپ :4:
والله درسته PS بهتره ولی همیشه طرف مایکروسافت بودم. :8:
اون کلیپی که از اندر و باتیستا پخش شده بود هزار نفر میریزن سر تیکر که جداش کنن هزار نفرم میریزن سر باتیستا آخرشم نمیتونن :4:
آخریش هم مانی این د بنک اسمکدان بود که خیلیخ وشم اومد .
بهترین همین مانی این د بنک بود ( چون زیاد کج نگا نمیکنم) بدترین هم هر چی مسابقه تو سوپراستارز و مین اونت این چیز شرا برگزار میشه :4:
بهترین پی پی وی همین مانی این د بنک :4: بدترین هم یه سامر اسلم بود نمیدونم سال چند بود :d
من از سی ام پانک خیلی خوشم میاد . بدترین هم د میز هر چند جدیدن داره خوشم میاد ازش. :4:
مدیریت کل : راستش میدونم درگیر پروژه ایناس ولی به عنوان یه ادمین زیاد سر نمیزنه به انجمن . :4:
ابوالفضل : بهترین مدیری که تو 4 یا 5 سالی که تو نت هستم دیدم :8:
گلدبرگ د من : شناختی ندارم
جی بی ال : شناختی ندارم.
سید عزیز : بهترین انتخاب برای مدیریت ارشد بود :8:
سجاد عزیز : شناختی ندارم ولی الان انجمن به یه ناظم فعال تر داره.
مدیریت های بخش هم همه خوبن فقط حیف ..... خودت جزشون نیستی :2:
نظر کلیم راجب تو اینه که یکی از بهترین ها و یکی از اونایی که لیاقتت حتی بیشتر از مدیر بخش و... هست. نقد هم خدایی نمیتونم بکنم .:4:
بایرن که الان بهترین تیم نمیشه در موردش بگیم که نه بهترین تیم نیست ولی بارسلون .... :4: البته چلسی .... :4: همشون زیر رئال مادرید دست و پا میزنن :8:
این که میگن بهترینن برای منم سوال شده عجیب .... ولی جدیدا یاد گرفتن که میگن بهترین نباشیم جز سه تا تاریخ هستیم :4:
والله مسی بازیکن فوق العاده ای ولی از الان زوده بهش لقب اسطوره یا بهترین تاریخ بهش بدن. از بازیکنای حال بگیر ( اینیستا و ژاوی که پشتشن ) تا از امکاناتی که الان در اختیارشون قرار میگیره . در کل چه کریس رونالدو چه مسی هیچکدومشون بهترین تاریخ نیستن. ولی از نظر من کریس رونالدو بهتر .. چرا ؟ چون بازیکن کاملتری هستش. ما خودمون وقتی یه تست فوتبال تو ایران میریم تمام حواس مربی به اینه که ببین کدوم بازیکن میتونه تو چند تا پست بازی کنه یا کدوم بازیکن میتونه از دوتا پاش به خوبی استفاده کنه ولی مسی به جرئت میتونم بگم فقط ساخته شده که بره جلو پاس بدن بزنه ( البته همینشم خیلیه ها که من و شما و میلیون ها نفر دیگه نمیتونیم) ولی متاسفانه نمیدونم چرا فقط برای اینکه خوب گل میزنه بهش رای میدن مربی ها و..........
برای منم سوال شده . دوشنبه یا یکشنبه بود ویاس بواش گفت که بیل موندگار شد و بیل هم خودش گفت که میخواد بمونه و به خاطر زندگی زناشویی ( :4: ) نمیتونه انگلیس رو ترک کنه ولی دوباره الان دو سه روز تیتر یک شده و بالاترین قیمت تاریخ رو هم الان داره. :22: ( البته اگه بخرنش )
Scofield
08-01-2013, 11:53 PM
سلام مردکــ :D
بالاخره نوبت ــت شد :b:
خوبی , خوشی ؟
کی میای تهران ؟ :z:
کی با من رفیق شدی ؟ :D
بهترین انجمنی که بودی ؟
منو نقد کن :D
نکات مثبت ؟
نکات منفی ؟
نظر کلی ــت در مورد من چیه ؟
هدف ــت از فعالیت ؟ :D
برای کدوم سازمان اطلاعاتی کار میکنی ؟ :15:
به نظرت میتونی مدیر شی ؟
چرا رئال ؟
قبل از اینکه رونالدو بیاد رئال ازش خوشت میومد ؟
چرا از استقلال خوشت میاد ؟ ( خودم هم خوشم میاد :D )
نظرت در مورد فرهاد مجیدی ؟
به نظرت استقلال امسال قهرمان آسیا میشه ؟
برای افراد زیر بازیکن جانشین کن .
ابوالفضل
میر علی
امیر جی بی ال
ساسان
سید محمد
سجاد
محمد حسین ( گیم )
علی رولت
آرش
شایان
شروین
پژمان
بابی
شاهین
آرمان
برودس
مهندس :D
علی Tombstone
نوید
خودت
من
فـعـلـاً همین ولی با سوالات رگباری تر میام خدمت ــت :h:
King Of Darkness
08-02-2013, 09:04 AM
سلام مردکــ :D
بالاخره نوبت ــت شد :b:
خوبی , خوشی ؟
کی میای تهران ؟ :z:
کی با من رفیق شدی ؟ :D
بهترین انجمنی که بودی ؟
منو نقد کن :D
نکات مثبت ؟
نکات منفی ؟
نظر کلی ــت در مورد من چیه ؟
هدف ــت از فعالیت ؟ :D
برای کدوم سازمان اطلاعاتی کار میکنی ؟ :15:
به نظرت میتونی مدیر شی ؟
چرا رئال ؟
قبل از اینکه رونالدو بیاد رئال ازش خوشت میومد ؟
چرا از استقلال خوشت میاد ؟ ( خودم هم خوشم میاد :D )
نظرت در مورد فرهاد مجیدی ؟
به نظرت استقلال امسال قهرمان آسیا میشه ؟
برای افراد زیر بازیکن جانشین کن .
ابوالفضل
میر علی
امیر جی بی ال
ساسان
سید محمد
سجاد
محمد حسین ( گیم )
علی رولت
آرش
شایان
شروین
پژمان
بابی
شاهین
آرمان
برودس
علی Tombstone
نوید
خودت
من
فـعـلـاً همین ولی با سوالات رگباری تر میام خدمت ــت :h:
مرتیکه :6:
خوبم خوشم. تو خوبی خوشی؟
باو لامصب این رو ح انی وعده داده که 20 در صد خونه اینا رو میاره پایین همه عین ماست واستادن نگا میکنن چی میشه . پس خونه ما هم هنوز نمیخرن - مغازه مون هم که همچنان نمیخرن.:4:
فک کنم سه سال پیش بود :504: ولی چقدر سریع گذاشتا :4:
تا الان که یکی اینجاس یکی رئال مادرید سی اف ( بهترین انجمن هاییی که رفتم ولی چون تو رئال مادرید سی اف فعالیت نمیکنم اینجا بهترین برام.
نقدت کنم : آشغال عوضی کثافط :4: ( والله چیزی جز این نمیتونم نقدت کنم)
نکات مثبت : با اخلاق - خوش اخلاق :d اعتماد به نفست اووووووووف خیلی بالاس :d به خودت میبالی :d
نکات منفی : فقط یکی اینکه هریسی ( حریضی ) :d
کلا پسر خوبی هستی :d یدونه علی اوووووف که بیشتر نداریم :d
هدفم از فعالیت اول که اومدم مدیریت بود ولی الان دیگه نه . الان هدفم اینه همین طلایی بمونم :8:
:13::13::13::13::13: سازمان اطلاعاتی سیخی چنده ؟ :13::13::13::13:
در مورد مدیریت بگم که اون زمان که ارسلان مدیر بخش بود دوست داشتم منم مدیر شم ولی الان گفتم دوست ندارم بازم اگه ارسلان مدیر شه چرا دوست دارم و فعالیت میکنم که بشم.:4:
چرا رئال نه؟ :4: من یادمه چهار سالم بود از فوتبال حالیم نمیشد چیزی اون موقع یه سونی یک داشتم هیچ تیمی و هیچ بازیکنی هم نمیشناختم بعد نشستتم تو سونی یک فوتبال بازی کردم .(همیشه میباختم) ولی ایندفعه بردم و از همون موقع بود که من عاشق رئال شدم.یکی از دلایلی هم که رونالدو برزیلی رو خیلی دوست دارم همین بود که 3-1 بردم بارسلون رو تو اون بازی دوتا گل زدم باش .:4::8:
قبل از اینکه رونالدو بیاد رئال راستش نه دوسش نداشتم همیشه فکر میکردم یه بازیکن مغروره ولی از وقتی اومدش رئال اینکه همیشه خبر های رئال رو میخونم و میبینم اصلا اینجوری نیست. یا استایل بازی کردنش رو میبینم واقعا مغرور نیست ولی الان دیگه :8:
راستش من اوایل لیگ ایران رو خیلی دنبال میکردم و چون ( از همون 4 سالگی که شروع به فهمیدن فوتبال کردم) کل خونواده امون استقلالی بودن منم هوادار استقلال شدم ولی الان سه سال فقط بازی های مهم رو میبینم ولی بازی سپاهان رو دیشب ندیدم.:504:
فرهاد سالار :8: خوشم میاد دو تا از بازیکنایی که دوست دارم هر دوشون هم 7 میپوشن. :8:
اگه عین پارسال بازی کنن اره ولی امسال که یه ذره از بازی دیشب رو دیدم کلا بگم که با این اوضاع عمرا از سد تیم های ژاپنی و کره ای بگذره.:504:
جانشین بازیکن:
ابوالفضل : گتوسو :4: ( چون هر دوشون جنگنده ان و تو زندگی تلاش میکنن)
میر علی : پله ( فقط میدونم که از برزیل خیلی خوشش میاد):4:
امیر جی بی ال : ندود ( فک کنم از جمهوری چک خوشش میاد)
ساسان : فردیناند
سید محمد : پیرلو
سجاد : سیدورف :4: شناختی ندارم باو
محمد حسین : بالوتلی ( چون خیلی باحال و خون گرم(البته خون گرمیش هیچ ربطی به بالوتلی نداشت) ) :8:
علی رولت : چک
آرش : کریس رونالدو
شایان : مسی
شروین : سولدادو :4: بازم شناختی ندارم.
پژمان : لمپارد
بابی : اسمش رو نمیدونم ولی شماره 7 تراکتور که بعضی موقع ها بعد از گل ترکی میرقصه :4:
شاهین : نیمار
آرمان : نینی ( تورس ):4:
برودوس : من نفهمیدم این بشر رئالی یا بایرنی ؟ ولی روبن :4:
مهندس : مالدینی یا نستا :4:
علی تومبستون : کاوانی ( بازم شناختی ندارم )
نوید خان : جولیو سزار یا زانتی
خودم : راموس
تو : فرهاد مجیدی
ارسلان هم نبود ولی میگم : پویول
نژاد هم نبود ولی میگم : این بازیکن 17 ساله که جدیدن بازی میکنه برای بارسلو ( رسما پدر ما رو با این بازیکن دراورد این نژاد):4:
بازم بیا . مرسی:8:
SHAHIN
08-02-2013, 01:15 PM
درود به امیر عزیز:4:
خب امیرجان من هم با سوالات همیشگی امدم و البته سوالات یه بدبخت دیگه در یک فروم با ادیت کوچولو:4:
نظرت در مورد من چیه
نظرت در مورد اتفاق های کلی که اخیرا افتاده کامل بگو
یه نکته مثبت و یه نکته منفی من
یه انتقاد کوبنده بکن از ما
بدترین و بهترین تاپیکی که از من دیدی؟
نظرت در مورد اواتارم و امضام:4:
دوست داری یا فکر میکنی بعد از ساسان کی ادمین شه
نظرت در مورد افرا زیر بگو نقدشون کن
ابوالفضل
میر علی
امیر جی بی ال
ساسان
سید محمد
آرمان دیرتی
محمد حسین ( گیم )
علی موزیک
پژمان
بابک
آرمان ممتاز
استاد برودس
ممد:8:
علی Tombstone
علی سوسیس:a:
دایی بهمن
خودت
شوک فروم بگو
تو زندگیت از چی پشیمونی ? اگه زمان برگرده عقب چه چیزاییرو عوض میکنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هدفت از زندگی چیه ? آیندتو چطوری میبینی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه روزه چیه ؟ این چه دینیه که ماهاش میچرخه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم آهنگ رو تو زندگیت بیشتر از همه گوش دادی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چند بار تو زندگیت اخراج شدی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه ازدواج چیه ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دوست داری زن آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اصلا فکر میکنی کسی حاضره دخترشو بده بهت?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(105).gif
بهترین کتاب ,فیلم ,بازی, انیمیشن ,تئاتر ,سریال و موسیقی متنی که دیدی رو بگو...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خواننده یا گروه مورد علاقت در این سبکا :
راک ( ایندی, آلترنتیو , آرت و ... )<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سمفونیک / گوتیک متال
ترنس
هاوس<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پست راک
پاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دنس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کانتری اگه گوش میدی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کلاسیک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رپ و هیپ هاپ اگه گوش میدی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].gif
بهترین صدایی که دوست داری بین همه سبکا (خواننده) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ساز مورد علاقه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم کشور رو از نظر موسیقیایی دوست داری ? فقط یکی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اهل سیاست هستی ? به نظرت آینده ایران چی میشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ایران رو دوست داری ? فکر میکنی ایران واسه توئه ? یعنی فکر میکنی توش سهمی داری ? حاضری جونت رو برای کشورت فدا کنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه ورزشی دوست داری ؟ خودت چه ورزشایی کردی تا الان ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه تو دنیا میتونستی یه چیزو عوض کنی اون چی بود ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه تئوری بیگ بنگ چیه ? آیا خلق این جهان نیاز به وجود خالقی هوشمند نداره ? اگه فکر میکنی داره هدف از خلقت چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سرنوشت این فروم رو چی میبینی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(177).gif
از بین موسیقی دانای ایرانی کیو بیشتر دوست داری ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از کدوم خواننده ها و گروه ها متنفری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
توی فروم با کی حال نمیکنی ؟نکیو بیشتر از همه قبول داری ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تو بقیه شاخه های هنر به چیزی علاقه داری یا نه ? عکاسی ,نقاشی , خطاطی , شعر , نویسندگی و ...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه غذا هایی دوست داری از چیا بدت میاد ? یه قرمه سبزی یا قیمه توپ رو ترجیح میدی یا پیتزا رو ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه دختر که میبینی اولین چیزیش که توجه میکنی چیه؟ کلا قیافه برات مهمتره یا تیپ ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهترين هديه كه گرفتي چي بوده و از كي بوده؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
حاضری با یه دختر به خاطر پولش باهاش ازدواج کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با این جمله چقدر موافقی ?
یک پدر زن خوب یک پدر زن مردست!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
میتونی بیت اول این شعر رو تکمیل کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
.............................................. ............................ - هر دو لرزان است اما این کجا و آن کجا
تا حالا خفن ترین مدل مویی که درست کردی چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با ابرو ورداشتن مردا موافقی ؟ خودت ور میداری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه بهت بگن یک میلیارد بهت میدن تو هم لخت شو یه دور تو خیابون بزن اینکارو میکنی یا نه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چقدر میگیری تا آخر عمرت دیگه موسیقی گوش ندی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اینارو با یک کلمه توصیف کن : فقط 1 کلمه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کیتی پری
آکادمی گوگوش
لازانیا
ص.ک.ص در جنگل:4:
فلسطین
کدو
کلم پلو
جاستین بیبر
لیدی گاگا
آیفون
بیانسه
یاهو مسنجر
نیکی میناژ
بهترین آلبوم تاریخ
25 باند
سنندج
لینک مستقیم
ویدیوی Im sexy and I know it
دمو
پیتبول
فلو ریدا
مرگ
سیگار
عضو طلایی
کوکو سیب زمینی
سلنا گومز
سیاست های خارجی دولت روهانی
سیاست های اقتصادی اهمدی نجاد
زد بازی
تنبه 10
جادوگران
هیپ فایل
میکس
تی ام بکس
بروبکس
دلار 3600تومنی
تایتانیک
ایمون زاید
مدونا
مایکل جکسون
پارازیت
کافی شاپ
اسرار
پاره و پوره
راستی خواهشا دیگه پستارو جواب میدی نقل نگیر دهنم صاف شد این چنج صفرو خوندم هی باید بری بالا بیای پایین
:22:
King Of Darkness
08-02-2013, 03:43 PM
درود خدا بر تو باد :6::4:
اوکی خوش اومدی :d
والله زیاد با هم حرف نزدیم و زیاد شناخت ندارم. خب چی بگم؟ :d
اتفاقات اخیر کلا آینده ی انجمن رو ریخت بهم ولی باز هم میشه اوکیش کرد.
نکته ی مثبت = اشتباهات را قبول میکنی :d
نکته ی منفی : ببخشیدا ولی فک میکنی خیلی گنده ای :d
انتقاد کوبنده ام هم همین نکته ی منفیت میشه :d
والله من زیاد اهل wwe نیستم ولی یه تاپیک بود راجب AJ Lee ( :8: ) بود .
آواتار و امضا :8: فلوریدا :8:
بعد از ساسان دوست دارم سید محمد که حقشم هست ادمین بشه.
نظرات راجب کاربران ( شناخت زیادی ندارم و اگه کامل نبود ببخشید )
ابوالفضل : بهترین مدیری که تو عمرم تو نت دیدم.
میر علی : برزیل فن واقعی :d جانگ وو گو :8:
امیر جی بی ال : شناختی ندارم واقعا
ساسان : مدیر خوبیه و سابقه خوبی هم داره.
سید : واقعا کارش حرف نداره امیدوارم روزی ادمین بشه.
ارمان درتی : شناختی ندارم باز.
محمد حسین : بچه باحال و خون گرم :x
موفا : دیوووووووووونه زنجیری :d
علی موزیک : قدیمی ترین دوست نتی من
پژمان : نظرم خوبه :d
بابک : وفادار :8: یاشاسین بابک جان :4:
ارمان نینی : مادریدیستا عین خودم . عشق حسینی بای :d
برودوس : دلقک :d
ممد : مدیر فنی عالی . جدیدن هم خیلی داره بم کمک میکنه :8:
علی تومبستون : اوووووووووووف چی بگم در موردش . :d
سوسیس : مرتیکه رواننننییییییی :d
دایی : نظرم خوبه بازم :d
خودم : مضخرف :504:
بازنشستگی چندی از مدیرا شوک فروم :d
پشیمونی تو زندگیم زیاده ولی خصوصی نمیشه گفت :d
هدفم تو زندگی اینه که از ایران برم ولی با این رشته کار دانش ما عمرا بشه :d
آیندمم گنده فقط امیدوارم به آرزوم که فوتبالیست شدنه برسم شاید بخش کوچیکی از این آینده گند رو پر کنه. :d
نظرم راجب روزه ... ماه مهمانی خدا ولی تو مهمونی نباید چیزی بخوری که پدرت در میاد :d
مگه دینای دیگه ماهشون نمیچرخه ؟ :24:
من زد بازی تابستون کوتاه - بهزاد لیتو (فردا ) خیلی گوش دادم :8:
یکبار اونم میرفتم سایپا ولی بابام مریض شد یه ماه تمرین نرفتم با در کیونی و پس گردنی پرتم کردن بیرون :504::4:
ازدواج نیمی از ایمان است :24: ولی خودم دوست ندارم ازدواج کنم :9:
ازدواج نمیکنم ولی اگه بخوام دوست دارم فقط صادق باشه همین :d ( بسه دیگه هی میزاری تو آمپاس مارو . ماهم که ماموریم و ماذور ( معزور ) باید جواب بدم :d )
با این اوضاع درس و اینام که فک کنم یه دختر افغانی بندازن بهمون :d
کتاب که اصلا نمیخونم ولی تو کتاب های درسیم همیشه از این ریاضی خیلی خوش میومد. چون همیشه موجبات خنده و شادی ما رو فراهم میکرد ( همچنین فیزیک و شیمی که تو اول دبیرسان شیمی افتادم :501:)
بهترین فیلم که گفتم اسمش رو نمیدونم ولی قضیه اش این بود که فرمانده های المان قصد داشتن هیتلر رو ترور کنن در حین جنگ جهانی . سریال هم که فرار از زندان :d
بازی هم که FIFA از نسخه FIFA 06 تا الان بگیر. :d
راک و متال فقط متالیکا و لینکینگ پارک و کیس رو میشناسم حالا نمیدونم کدوم راک و کدوم متال. :d
هوس هم که نمیدونم چی هست .:d
ترنس یه گروه هست به اسم ماشرومز :d
پاپ زیادن ولی یکیشون رو بگم برونو مارس
رپ و هیپ هاپ : زدبازی و پایدار و تیک تاک - کریس براون و.............
بهترین صدا : صدا های کل زدبازی رو دوست دارم (هیدن و لیتو مخصوصا ) - امیر علی A2
ساز مورد علاقه : گیتار ولی پخ بارم نیست :d
بهترین کشور آمرکیا و آلمان رو خیلی دوست دارم
سیسات نه ولی آینده ی ایران تا یه مشت آخوند هست گنده :504:
از ایران متنفرم فقط همینو بگم :12:
فوتبال :8: خودم پینگ پنگ و بدمیتون و والیبال و بسکت هم بازی کردم. بسکتبال رو بعد فوتبال خیلی خوشم میاد ولی نه اینکه تو لیگ ایران . بسکتبال NBA
اگه میتونستم چیزی رو عوض کنم رهبر معظم له رو مینداختم بیرون و ولیعهد رو میاوردم ولی کاش واقعیت تبدیل میشد :17:
بیگ بنگ چیه دیگه ؟ :13:
سرنوشت این فروم خب هر چیزی یه پایانی داره و امیدوارم تا پایانش سربلند باشه. :8:
موسیقی دان اینا نمیشناسم ولی از این سیامک عباسی خیلی خوشم میاد.
از هر چی گروه چاقال ( پیشرو ) و دار و دسته اش و از این امیر توتوله هم خیلی بدم میاد :d:31:
توی فروم کسی نیست که باهاش حال نکنم :d ولی ارسلان رو خیلی قبول دارم :8:
اهل هنر نیستم . به من این کارا نیومده :31:
غذا که عین خر میخورم ولی چیزای مفید رو نمیخورم :501: امثال گوشت اینا :507:( البته خیلی خیلی کم میخورم) در کل خورشتی باشه میخورم ولی مثلا موادش رو نمیخورم فقط آب خورشت رو میریزم رو برنج میخورم. بهترین غذا سنتی بخوام بگم قیمه و کباب ولی فانتزی بخوام بگم نمیتونم بگم چون خیلی دوست دارم و همه چی میخورم :d
باو سوالاتی میپرسیا :501: درسته تو قزوین زندگی میکنم ولی اونجوری نیستم :4:
آره قیافه برام مهمه نه خوشگل باشه نه زشت. حد وسط چون خیلی هم طرف خوشگل باشه بعد از مدتی دلت رو میزنه . :d
بهترین هدیه هم جابولانی فینال جام جهانی بود که خاله ام از استرالیا آورد برام :8:
آره حاضرم با یه دختر به خاطر پول خودشا نه پپول پدر و مادرش ازدواج کنم :9:
اون جمله اصلا نمیتونم هضم کنم که بفهمم چی هست و در مورد چی هست . :d
من کلا تو خط هنر و شعر نیستم اونم نمیتونم تکمیل کنم :507:
اکثر اوقات من موهام ساده است :d چون کمی در حد زیادی گشادم حال و حوصله ور رفتن با مو ندارم ولی یه سری اسلش کریس رونالدو رو انداختیم یه هفته از مدرسه اخراج شدیم :d
ابرو برداشتن نه ولی خودم یه سری ابروهام عین موکت شده بود زیرش رو اومدم تمیز کنم بد تر قهوه ای کردم صورتم رو :d
یک میلیارد :13: لخت :13: اگه این یه کار رو بکنم که همون یک میلیارد رو باید بدم از کشور خارج شم و دوباره همون آش و همون کاسه :d
یک میلیارد میگیرم و دیگه گوش نمیدم :d
کیتی پری : بنفش :d
آکادمی : عکدمی :d
لازانیا : واوووووووووووو
صکص در جنکل : گسخلا :d
فلسطین : عن
کدو : سبز :d
کلم پلو :31:
لدی گاگا : :31: ( هوادار بارسلون )
جاستین : بچهخوشگل ( یه کلمه ایش کردم :d)
آیفون : اف اف :d
بیانسه : :8:
یاهو مسنجر : :5:
نیکی میناژ : :31:
بهترین آلبوم تاریخ : نمیدونم
25 باند : عادل :8:
سنندج : نرفتم
لینک مستقیم : گود
ویدئو im secki ... :d : :148:
دمو : :23:
پیتبول : :509:
فلوریدا : سیاه
مرگ : پایان
سیگار : :31:
عضو طلایی : :15:
کوکو : :29:
سلنا : بدکنی ( یه کلمه کردم :d )
30 یا ست روهانی : :504:
30 یا ست احمدی : :153:
زدبازی : :8:
تنبه 10 : :5:
جادوگران : :7:
هیپ فایل :31:
میکس : :1:
تی ام : :8:
بروبکس : :8:
دلار : :504:
تایتانیک : :2:
کافی شاپ : شیر قهوه
اسرار : کلید اسرار
پاره و پوره : پرسپولیس و بارسا :d (ببخشید دوتا شد ولی شما یدونه حساب کن.)
پدرم درومد باو :18:
از دفعه بعد سوال ها رو کپی میکنم و بعد جواب میدم.
TORNADO
08-03-2013, 05:34 AM
سلام ، خسته نباشید
1-دیروز ان شاء الله که در روز جهانی قدس شرکت و حضور فعال داشتین ؟:4:
2-تعریفت از خوشبختی چیه ؟
3-نظرت نسبت به آینده خودت و جامعه چیه ؟ آینده ای آرمانی و ایده آل محض برای خودت متصور میشی یا نه سعی می کنی واقع گرا باشی ؟
4-تماشای بازی های رئال تا چه حد واست لذت بخشه ؟
5-به نظرت قیمت پیشنهادی واسه بیل یکم زیاد نیست ؟
6-چرا فکر می کنی مسی فقط اون جلو وامیسته تا توپ بهش برسه و گل بزنه ؟گل اولش در نیمه نهایی چمپیونز لیگ به رئال رو یادته ؟
7- مگه غیر از اینه که مسی دو تا از توپ طلا هاش رو زمانی بدست آورده که وینگ بوده ؟
8- به نظرت چرا شاهد اظهار نظر های ضد و نقیضی راجع به بارسلونا و مسی هستیم ، مثلا بعضی وقتا که مسی خوب بازی می کنه گفته می شه به خاطر ژاوی و اینیستا ست و همه چی برای مسی فراهمه ، بعضی وقتا که مسی یارگیری میشه و بارسلونا گل نمی زنه گفته می شه که بارسلونا بدون مسی هیچی نیست ؟ خودت چی فکر می کنی ؟
8- چقدر با من موافقی که رونالدو بازیکنیه که به فضا زیادی نیاز داره تا بتونه عملکرد اصلی خودش رو نشون بده ! "یعنی همون توپ بنداز جلو برو که رفتیم :4:"؟ به نظرم سرعت رونالدو نقطه قوتشه یه وقت سوء تفاهم نشه :4:
9- بیل کیه ؟ :4:حیف نیست دی ماریا رو از دست بدید ؟ :4: اگه بیل بیاد یه خورده چینش بازیکن های مادرید بهم می خوره ، ترکیب ایده آل خودت چیه ؟
10-نظرت راجع به این عکس چیه ؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
11- با در نظر گرفتن ستاره های رئال عملکرد مورینیو در رئال رو چطور ارزیابی می کنی ؟
12- درگیری های داخل رختکن رئال به نظرت تقصیر کی بود ؟ مورینیو یا کاسیاس ؟ به نظرت چقدر به تیم ضربه زد ؟ چرا رابطه مورینیو با اکثر هوادارای رئال این آخرا تیره شد ؟
13-نظرت راجع به این عکس چیه ؟ / به نظرت مورینیو به وجه رئال ضربه زد یا نه ؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
14-به نظرت امثال عملکرد کدوم تیم ها در سطح اول اروپا در نقل و انتقالات خوب بود ؟
15-مدعیان اصلی امثال لیگ قهرمانان به نظرت چه تیم هایی هستند ؟
16- به نظرت بهترین لیگ دنیا لزوما باید رقابتی ترین لیگ باشه یا نه ؟
سوالی دیگه به ذهنم نمی رسه ، ان شاء الله دوباره میام.:5:
فقط بگم من تیم امسال رئال به مراتب بهتر از چند سال قبل می دونم نه واسه خرید هاش نه ، به نظرم دور بودنش از حاشیه امسال خیلی بهشون کمک می کنه به خصوص با داشتن مربی دانش بالایی مثل آنجلوتی .
موفق باشی .
King Of Darkness
08-03-2013, 10:46 AM
سلام ، خسته نباشید
سلام مرسی شما هم خسته نباشی
1-دیروز ان شاء الله که در روز جهانی قدس شرکت و حضور فعال داشتین ؟:4:
نه متاسفانه خدا ما رو نطلبید :d
2-تعریفت از خوشبختی چیه ؟
تنها یه کلمه میتونم بگم اونم پول هستش :d پول داشته باشی خوشبختی :d
3-نظرت نسبت به آینده خودت و جامعه چیه ؟ آینده ای آرمانی و ایده آل محض برای خودت متصور میشی یا نه سعی می کنی واقع گرا باشی ؟
راجب خودم بگم که اگه فوتبالیست نشم آینده ام گنده در مورد جامعه هم گفتم تا آ خ وندا هستن آینده جامعه هم خرابه.
4-تماشای بازی های رئال تا چه حد واست لذت بخشه ؟
حد نداره . طوری که امشب ساعت 4:30 بیدار میشم بازی رئال با اورتون رو ببینم :8:
5-به نظرت قیمت پیشنهادی واسه بیل یکم زیاد نیست ؟
یکم که نه خیلی زیاده . دلیل ناراحتی کریس هم همینه . بعدشم موندم چرا این پرز میخواد قومپز در کنه .آخه بیل به چه دردیمون میخوره در حالی که دی ماریا رو داریم. تازه سیستم مورد علاقه ی انجلوتی 3-3-4 و یه سرش که کریم و کریس هستن یه سمتش هم دی ماریا هست نباشه اوزیل هست نباشه مودریچ هست. بیل رو میخوایم چی کار کنم. درسته بازیکن خوبیه بیادش هم رئال قوی تر میشه ولی قیمتش خیلی زیاده.
6-چرا فکر می کنی مسی فقط اون جلو وامیسته تا توپ بهش برسه و گل بزنه ؟گل اولش در نیمه نهایی چمپیونز لیگ به رئال رو یادته ؟
من نگفتم که اصلا بر نمیگرده ولی باید قبول کنید که مسی فقط برای فوروارد نوک ساخته شده . بعدشم یه دلیلی هم که هست وقتی توپ میگیره خوب میدوه همینه دیگه بر نمیگرده (فقط تا وسط زمین اونم خیلی نرم بر نمیگرده ) معلوم نفس کافی رو داره که سرعت بعد از دریبلش بالا باشه و حمل توپش هم با توپ خوب باشه ولی کریس رونالدو میدونم نمیشینی بازی های رئال رو ببینی ولی تو همون الکلاسیکو ها چندین چندین بار شده که اومده سمت راست نذاشته آلوز - سانچز و.. حرکتی بکنن و دقت هم کرده باشی بیشتر گل های بارسا هم از سمت آربلوا گیج بود که میاوردن وسط و زرتی تو گل ولی امسال کاواخال رو داریم .تو نفس که کم نمیاره تازه بدنی هم خوب بازی میکنه .:8:
7- مگه غیر از اینه که مسی دو تا از توپ طلا هاش رو زمانی بدست آورده که وینگ بوده ؟
دو تا توپ طلا که سال 2010 نامزد های اصلی اسنایدر - ژاوی - اینیستا بود ولی مشخص شد که همه به خاطر اخلاق و ... بهش رای دادن و اولین توپ طلا رو گرفت. پس میمونه یکی . اون یکی هم که به خاطر قهرمانی های بارسا بود که بهش رای دادن.( البته اگه اشتباه نکنم)
8- به نظرت چرا شاهد اظهار نظر های ضد و نقیضی راجع به بارسلونا و مسی هستیم ، مثلا بعضی وقتا که مسی خوب بازی می کنه گفته می شه به خاطر ژاوی و اینیستا ست و همه چی برای مسی فراهمه ، بعضی وقتا که مسی یارگیری میشه و بارسلونا گل نمی زنه گفته می شه که بارسلونا بدون مسی هیچی نیست ؟ خودت چی فکر می کنی ؟
والله من هیچ وقت این حرف رو نزدم ولی گفتم که ژاوی و اینیستا پشتش هستن و بیشتر گل ها رو اونا اثر دارن ولی نه اینکه فقط به خاطر این دو تا باشه گفتم همون تموم کننندگی خوب هم میلیون ها نفر ندارند که مسی داره . دلیلشم اینکه بارسا میبازه یا گل نمیزنه اینا به خاطر همون الکی گنده شدنش هست :d انتظار بالا رفته ازش.
8- چقدر با من موافقی که رونالدو بازیکنیه که به فضا زیادی نیاز داره تا بتونه عملکرد اصلی خودش رو نشون بده ! "یعنی همون توپ بنداز جلو برو که رفتیم :4:"؟ به نظرم سرعت رونالدو نقطه قوتشه یه وقت سوء تفاهم نشه :4:
با این نظرت 70% موافقم ولی نه اینکه اگه بین سه نفر گیر کنه نتونه از پسشون بر بیاد بازم میتونم از الکلاسیکو 2011 مثال بزنم که پویول - دنی الوز و دو نفر دیگه که یادم نیست دورش بودن یه لایی از پویول انداخت و بعدش دنی آلوز خطا کرد وگرنه گل بود :3:
9- بیل کیه ؟ :4:حیف نیست دی ماریا رو از دست بدید ؟ :4: اگه بیل بیاد یه خورده چینش بازیکن های مادرید بهم می خوره ، ترکیب ایده آل خودت چیه ؟
من خودم بازی دی ماریا رو بهتر از بیل میدونم. الان با خرید هایی که رئال داشت هم چیدمان 3-3-4 خوب جواب میده هم اون چیدمان همیشگی یعنی 1-3-2-4 . ایکر هم که گلر باشه دیگه ....:8:
10-نظرت راجع به این عکس چیه ؟
راجب این عکس بگم که شما آخر همون فصل هم نگا کن که کوپا رو بردیم . ولی در مورد این عکس تنها بگم که شکست بدی بود.
11- با در نظر گرفتن ستاره های رئال عملکرد مورینیو در رئال رو چطور ارزیابی می کنی ؟
من راضی بودم از مورینیو ولی اینکه مصاحبه های ضد بازیکنای رئال و ... انجام داد کاری کرد که از همه ی اون نکات مثبتش بگذرم و بدم بیاد ازش.
12- درگیری های داخل رختکن رئال به نظرت تقصیر کی بود ؟ مورینیو یا کاسیاس ؟ به نظرت چقدر به تیم ضربه زد ؟ چرا رابطه مورینیو با اکثر هوادارای رئال این آخرا تیره شد ؟
مورینیو کلا یه اخلاق چیری ( :d ) داره همه ی اینا تقصیر اون بود ولی در هر حالت اون مربی تیم بود و بازیکن باید به نظرش احترام بزنه ولی این کارش که کاسیاس رو نیمکت نشین کرد از نظر من به تیم ضربه نزد فقط کاسیاس افت کرد. دیگو لوپز فصل فوق العاده ای داشت واقعا جانشین خوبی برای ایکر بود . یه صحنه هم هیچوقت یادم نمیره که بازی برگشت چمپیونز لیگ تو سانتیاگو برنابئو ( با دورتمند ) بود که رویس یا بازیکن دیگه پاس رو به بیرون داد و گوندوگان بود و گل خالی ( روی شیش قدم ) که دیگو لوپز پرید و اون توپ رو گرفت و اون صحنه کلی به تیم روحیه داد و درست 8 دقیقه بعدش هم که گل رو زدیم ولی حیف ....:2:
13-نظرت راجع به این عکس چیه ؟ / به نظرت مورینیو به وجه رئال ضربه زد یا نه ؟
در مورد این یکی عکس بگم که اینم یکی از اون کار های چیری خوزه بود :d
14-به نظرت امثال عملکرد کدوم تیم ها در سطح اول اروپا در نقل و انتقالات خوب بود ؟
1. من سیتی
2. رئال
3. آرسنال
15-مدعیان اصلی امثال لیگ قهرمانان به نظرت چه تیم هایی هستند ؟
رئال که تا نیمه نهایی مطمئنم میاد بالا ولی شانس قهرمانی رو به بایرن میدم بعدش رئال بعدش بارسا ( رئال البته اگه کریس نره چون تو این شرایط اگه بره واقعا تیم افت شدیدی میکنه :2:)
16- به نظرت بهترین لیگ دنیا لزوما باید رقابتی ترین لیگ باشه یا نه ؟
من راستش فقط رقابتی رو مهم نمیدونم . چمپیونز لیگ یکی از اون جام هایی هست که میتونه نشون بده کدوم لیگ بهتره . الان عادت شده که رئال و بارسا به احتمال 85% نیمه نهایی ان ولی دو تیم دیگه نیمه نهایی قاطی از لیگ های بعدی هست ولی متاسفانه اونایی که میگن جزیره بهترین لیگ میبینیم که الان شاید یه تیم از لیگشون بیاد نیمه نهاایی یا فینال یا اینکه اصلا تیمی از لیگشون نیست :10:
سوالی دیگه به ذهنم نمی رسه ، ان شاء الله دوباره میام.:5:
زحمت کشیدی . خوش حال میشم
فقط بگم من تیم امسال رئال به مراتب بهتر از چند سال قبل می دونم نه واسه خرید هاش نه ، به نظرم دور بودنش از حاشیه امسال خیلی بهشون کمک می کنه به خصوص با داشتن مربی دانش بالایی مثل آنجلوتی .
بیگ لایک :8:
موفق باشی .
شما هم موفق باشی
:8::8::8:
Ғ Д † Д Ł β
08-05-2013, 02:16 PM
واسه بالا آوردن تاپیک
دوستان نزارین همچین تاپیکایی بره پایین
اینجور تاپیکا فقط واسه اینه که همدیگر رو بیشتر بشناسید
Dash.Ali
08-05-2013, 03:39 PM
آقا من کلا یه سوال دارم
چند تا دوست دخدر داری در حال حاضر:19:
Вαңгαмi
08-05-2013, 03:44 PM
من فقط یک سوال دارم
آیا خوش حالی که در اینجمن بزرگ پیش ما داری فعالیت میکنی؟
King Of Darkness
08-05-2013, 05:21 PM
آقا بچه ی 16 17 ساله رو چه به دوست دختر داشتن آخه ؟ الان میگم برادران بریزنا با این سوالاتون :bat - Copy::329::2801:
08-05-2013, 07:32 PM
سلام امیر جان:6::5:
گفته بودم میام ولی دیگه اون جریان خدافظی و اینا...نشد دیگه...حالا اومدیم...سوالات دوستانم نخوندم تکراری بود ببخش
فعلا مخم یاری نمیده همین 3تا رو جواب بده تا بعد ان شاالله...:9:
خوبی؟خوشی؟چه خبرا؟
1.بهترین های گیم در ژانر های زیر:
ورزشی
استراتژیک
fps
سوم شخص
ترسناک
ماشینی
2.قبول داری گرفتن بیل برا رئال اونم با این قیمت کار بیخودیه وقتی رونالدو دی ماریا با این همه توانایی و تجربه هستند؟
3.نظرت در مورد من؟
بازم میام حتما...فعلا.
EmInEm
08-05-2013, 09:48 PM
سلام...
چه خبر؟
1.تو چه تیمی بازی میکنی؟
2.مسابقات کشوری امسال هستید؟
3.پستت چیه؟
4.الگوت به جز کریس؟سعی میکنی بازیتو به اون شبیه کنی یا نه؟
5.شمارت تو تیمت؟
6.از چه دوره تمرینی بدت میاد؟بدنسازی؟هوازی؟سرعتی یا تاکتیکی؟
7.فک میکنی شانست واسه اینکه تو فوتبال به جایی برسی چقدره؟
8.واسه اینکه فوتبالیست بشی چیکار میکنی؟تمرین خوب یا تغذیه درست یا خواب به موقع؟
9.بهترین گلی که زدی رو شرح بده؟
همین دیگه...دیدم داری فوتبال بازی میکنی گفتم چندتا سوال در این مورد بپرسم...
فعلا...
King Of Darkness
08-05-2013, 10:21 PM
سلام امیر جان:6::5:
سلام نژاد جان :5:
گفته بودم میام ولی دیگه اون جریان خدافظی و اینا...نشد دیگه...حالا اومدیم...سوالات دوستانم نخوندم تکراری بود ببخش
اشکالی نداره :3:
فعلا مخم یاری نمیده همین 3تا رو جواب بده تا بعد ان شاالله...:9:
بازم اشکالی نداره :4:
خوبی؟خوشی؟چه خبرا؟
خوبم . خوشم . سلامتی
1.بهترین های گیم در ژانر های زیر:
ورزشی : راستش فیفا رو خیلی دوست دارم ولی بهترین به نظرم NBA
استراتژیک : ژنرال که آنلاین تو گیم نت بازی میکردیم :d
fps : چی هست؟ :d
سوم شخص : Grand Theft Auto
ترسناک : بازی نمیکنم
ماشینی : underground 2 - Mid Night Club
2.قبول داری گرفتن بیل برا رئال اونم با این قیمت کار بیخودیه وقتی رونالدو دی ماریا با این همه توانایی و تجربه هستند؟
آره . یه بار گفتم بازم میگم دلیل ناراحتی کریس هم همینه ولی هر چند که امروز گفت تو رئال خوشحالم :8:
3.نظرت در مورد من؟
اوایل زیاد نمیشناختمت ولی الان شناختمت و فهمیدم یکی از با معرفت ترین و بهترین های انجمنی .
بازم میام حتما...فعلا.
خوشحال میشم.
:8::8::8::8:
King Of Darkness
08-05-2013, 10:32 PM
سلام...
سلام
چه خبر؟
سلامتی
1.تو چه تیمی بازی میکنی؟
راستش الان تو یه تیم که تو لیگ شهرستان قزوین . در صدد اینیم که بیایم تهران تا اون موقع تو این تیم میمونم.
2.مسابقات کشوری امسال هستید؟
این تیم اولین سال تاسیسش :d بعد ماه رمضون یه اردو میزاره تو شمال فک کنم بعدش مسابقات شهرستان شروع میشه.
3.پستت چیه؟
راستش تو این تیم چون سالنی بیشتر عقب گیر وای میستم ولی گوش هم میتونم بازی کنم.
4.الگوت به جز کریس؟سعی میکنی بازیتو به اون شبیه کنی یا نه؟
بعد کریس الگوم همیشه رونالدو برزیلی بوده . بعد اون هم راموس ( کلا منم تو بازی یه جورایی وحشیم ولی زیرک که میزنم ولی داور خطا نمیگیره. حالا نمیدونم از زیرکی منه یا داورا اسکلن :d
5.شمارت تو تیمت؟
7
Cristiano Ronaldo = CR7
Amir Rezaie = AR7:15:
6.از چه دوره تمرینی بدت میاد؟بدنسازی؟هوازی؟سرعتی یا تاکتیکی؟
بدنسازی چون خیلی فشار میاد مخصوصا اینکه بعد سایپا کمتر تمرین کردم بدنم افت کرد :2:
7.فک میکنی شانست واسه اینکه تو فوتبال به جایی برسی چقدره؟
60% البته 60 % در سطح یک
ولی میتونم تو دسته یک به احتمال 85% بازی کنم.
8.واسه اینکه فوتبالیست بشی چیکار میکنی؟تمرین خوب یا تغذیه درست یا خواب به موقع؟
همینو بگم که فوتبال باعث شد درس نخونم الانم برای همین رفتم کاردانش :d اصلا هم پشیمون نیستم
9.بهترین گلی که زدی رو شرح بده؟
بهترین گلم بر میگرده به آذر همین امسال که تو دومین بازی رسمیم برای سایپا بود کله زدم :d کلا ذوق کردم . بعد اون بازی فقط یه بازی دیگه کردم تو رسمی ها :d یعنی سه تا بازی لیگی تو 4 ماه تمرینی که رفتم سایپا
همین دیگه...دیدم داری فوتبال بازی میکنی گفتم چندتا سوال در این مورد بپرسم...
زحمت کشیدی
فعلا..
:x :x :x
sasan cr7
08-06-2013, 09:51 AM
سلام
خوبي
چي مي كني
چرا رئال ؟
قرمز يا آبي؟
كريمي يا مجيدي؟
خواننده مورد علاقه؟
خواننده تنفر انگيز؟
ايسكو بهتره يا اوزيل ؟
گرت بيل 120 ميليون ميارزه؟
به نظرت امسال كي توپ طلا رو ميبره
تا حالا از يكي خوشت اومده؟
نظرت در مورد اين ها چيه:
عادل فردوسي پور ؟
براك اوباما
دولت تدبير اميد
گوگوش
جان سينا
كمپاني iwe
وينس مكمن
روابط دختر و پسر ها رو در كشورمون قبول داري
طلايي شدنت؟
كريم بنزما ميشه بش تكيه كرد ؟
من
خودت
فعلا
Brodus Clay
08-06-2013, 11:39 AM
[*=center]سلام
[*=center]مدل گوشيت چیه؟
[*=center]دوست داری تو چند سالگی بمیری؟
[*=center]یه تعریف یک جمله ای در مورد خوشبختی؟
[*=center]تکیه کلامت چیه ؟
[*=center]برای مسافرت کجا رو انتخاب می کنی ؟
[*=center]از غذاها کدومشو بیشتر دوست داری ؟ و کدومشو دوست نداری ؟
[*=center]یکی از سوتی های خنده دار و جالب زندگیت چی بود ؟
[*=center]کاری انجام دادی که تا الان عذاب وجدانشو داشته باشی ؟
[*=center]میونه ت با تنهایی چطوره ؟
[*=center]تو روابطت اهل غیرت خرج کردن برا طرف هم هستی ؟
[*=center]ترش یا شیرین( طعم )؟
[*=center]تو مجالس بزن برقص( پارتی ٬ مهمونی و . . .) نظاره گری یا فعال ؟
[*=center]دخترای امروزی رو چطور میبینی؟ :4:
[*=center]کدوم حیوون رو دوس داری؟
[*=center]چند تا از عادت های بد و خوبت رو بگو!
[*=center]دستت تو جیب خودته یا بابات؟
[*=center]چه چیزی بیشتر تو زندگی ازارت میده؟
[*=center]کارتون های مورد علاقه ی دوران کودکیت کدوما بودن؟
[*=center]عدد مورد علاقه ت؟
[*=center]اخرین کتابی که خوندی چی بود؟
[*=center]غذا بلدی بپزی؟اگه بلدی چی؟
[*=center]شده دل کسي رو بشکني؟
[*=center]علم ، دين يا ثروت ؟
[*=center]بزرگترین آرزوت ؟
[*=center]حسی که نسبت به من داری؟
[*=center]بدترین درس دوران دبریستان به تفکیک سال ؟
[*=center]مهترین اشتباهت تو زندگی؟
[*=center]نظرت در مورد من ؟
[*=center]فعـــــلا
King Of Darkness
08-06-2013, 06:08 PM
سلام
سلام
خوبي
خوبم.خوبی؟
چي مي كني
ولگردی
چرا رئال ؟
چرا رئال نه؟
قرمز يا آبي؟
آبی
كريمي يا مجيدي؟
فرهاد
خواننده مورد علاقه؟
زدبازی - کریس براون و لیل وین
خواننده تنفر انگيز؟
نیکی میناژ
ايسكو بهتره يا اوزيل ؟
راستش نمیشه انتخاب کرد ولی اوزیل خیلی گل نزنه .
گرت بيل 120 ميليون ميارزه؟
نه
به نظرت امسال كي توپ طلا رو ميبره
یا ریبری یا مولر یا طبق معمول مسی :504:
تا حالا از يكي خوشت اومده؟
یکی منظورت چیه؟ من از خیلی ها خوشم اومده و یکی نمیدونم منظورت چیه :d
نظرت در مورد اين ها چيه:
عادل فردوسي پور ؟ بارسایی :504:
براك اوباما : یدونه باشه :d
دولت تدبير اميد: :31:
گوگوش: سو سو :d
جان سينا : دهقان فداکار :d
كمپاني iwe: شرکت نکردم نمیدونم چیه؟ :d
وينس مكمن : اسکل :d
روابط دختر و پسر ها رو در كشورمون قبول داري
استقلال آزادی جمهوری اسلامی ( قبول دارم)
طلايي شدنت؟
یدفعه ای :d
كريم بنزما ميشه بش تكيه كرد ؟
حرف نداره بهش بازی بدن اعتماد به نفسش بالاتر میره و بهتر میشه :8:
من : مگه میشه یه هواداران رئال بد باشه .
خودت : بدم میاد از خودم :d
فعلا
King Of Darkness
08-06-2013, 06:35 PM
[*=center]سلام
سلام
[*=center]مدل گوشيت چیه؟
موتورولا نمیدونم مدلش چیه :d
[*=center]دوست داری تو چند سالگی بمیری؟
زبونتو گاز بگیر استاد :d
دوست دارم همین که میگن ایشالله 100 ساله شی همون 100 سالگی بمیرم :d
[*=center]یه تعریف یک جمله ای در مورد خوشبختی؟
گفته بودم پول داشته باش امروزه یعنی خوشبختی :d
[*=center]تکیه کلامت چیه ؟
یه چیزی :d
[*=center]برای مسافرت کجا رو انتخاب می کنی ؟
تو ایران شیراز و کیش رو دوست دارم . تو خارج از کشور هم مادرید ( :8: ) و مونتکارلو و کل ترکیه :d لندن و پاریس :8:
[*=center]از غذاها کدومشو بیشتر دوست داری ؟ و کدومشو دوست نداری ؟
سنتی قیمه و کباب - فانتزی همه چی میخورم
ساندویچ مغز - هر چیزی که توش بادمجون و چند تا از این چرت و پرتا توش باشه :d
[*=center]یکی از سوتی های خنده دار و جالب زندگیت چی بود ؟
سوتی که داده باشم یادم نمیاد ولی سوتی دادم اما اول دبیرستان بودم سر کلاس عربی بودیم مسخره بازی در میاوردیم یدفعه معلم عصبانی اومد 4 نفر رو زد یکیشم من بودم بعد من چون عینکی ام زد پس گردنم عینکم پرت شد هوا بعد معلوم اومد بره یه نفر دیگه رو بزنه منم رفتم که عینکم رو بردارم خوردم به معلم با زیر هشتش خورد تو نیمکت :24:
[*=center]کاری انجام دادی که تا الان عذاب وجدانشو داشته باشی ؟
آره ولی خصوصی
[*=center]میونه ت با تنهایی چطوره ؟
خوشم نمیاد از تنهایی
[*=center]تو روابطت اهل غیرت خرج کردن برا طرف هم هستی ؟
بستگی داره برای کی باشه :d
[*=center]ترش یا شیرین( طعم )؟
ترش
[*=center]تو مجالس بزن برقص( پارتی ٬ مهمونی و . . .) نظاره گری یا فعال ؟
نظاره گر
[*=center]دخترای امروزی رو چطور میبینی؟ :4:
تو دخترای امروز هم خوب هست بد هم هست ولی بیشتریا پخن :d
[*=center]کدوم حیوون رو دوس داری؟
طوطی - گربه سالاران - میمون هم خیلی خوشم میاد :d علاقه ی خاصی هم به مموتی دارم :d
[*=center]چند تا از عادت های بد و خوبت رو بگو!
بد = گ شاد - کلا بگم ادم مضخرفیم :d
خوب = صبورم - دیر عصبانی میشم :d
[*=center]دستت تو جیب خودته یا بابات؟
بابام که مریضه :20:
در حال حاضر مادرم
[*=center]چه چیزی بیشتر تو زندگی ازارت میده؟
فقط مسی و پلاتینی :31: وگرنه چیزی منو نمیتونه ازار بده چون خیلی صبورم :d
[*=center]کارتون های مورد علاقه ی دوران کودکیت کدوما بودن؟
کارخونه هیولا ها - داستان های اسباب بازی - بهترینش هم تام و جری
[*=center]عدد مورد علاقه ت؟
7 - 9 - 99
[*=center]اخرین کتابی که خوندی چی بود؟
کتاب درسی :504: برمیگرده به هفت خرداد اخرین امتحانام که جغرافی بود
[*=center]غذا بلدی بپزی؟اگه بلدی چی؟
نه . *** مرغ هم بلد نیستم ولی نودلیت از این آماده ها بلدم :d
[*=center]شده دل کسي رو بشکني؟
اوهوم :2:
[*=center]علم ، دين يا ثروت ؟
ثروت
[*=center]بزرگترین آرزوت ؟
فوتبالیست شدنم
[*=center]حسی که نسبت به من داری؟
استاد ما :d
[*=center]بدترین درس دوران دبریستان به تفکیک سال ؟
فیزیک - ریاضی - شیمی - عربی - مطالعات اجتماعی همش هم بر میگرده به اول دبیرستان ( به ترتیب تو خرداد ماه شدم 10:25 - 11 - 8.25 - 13 - 11)
[*=center]مهترین اشتباهت تو زندگی؟
همون عذاب ووژدان :d
[*=center]نظرت در مورد من ?
خون گرم - شوخ - استاد ما :d
[*=center]فعـــــلا
خوش گلدی :d
S.H.A.Y.A.N
08-08-2013, 03:51 AM
سلام امیر جان , خوبی ؟ :5:
خب من همونطور که قبلا گفته بودم یه سری سوال آماده کردم که نسبتا زیاده و همش هم در مورد فوتباله :4: بری سراغ سوالا :
1 - به نظرت ايارامندي به اندازه اي که رئال براش هزينه کرد ارزش داره ؟
2 - نظرت در مورد بيماري تيتو ويلانووا ؟
3 - بهترين نقل و انتقالات اين فصل مربوط به کدوم بازيکن يا بازيکنا بوده ؟
4 - نظرت در مورد رفتن داويد ويا به اتلتيکو ؟
5 - چرا رئال مادريد معمولا بازيکنا رو با قيمت بالا ميخره , اما با قيمت پايين ميفروشه ؟
6 - سبک بازي ايسکو رو چطور ميبيني ؟ به نظرت ميتونه در آينده تبديل به يکي از بهترين هاي فوتبال بشه ؟
7 - بطور کلي از عملکرد مورينيو تو رئال رضايت داشتي يا نه ؟
8 - شباهت ها و تفاوت هاي مورينيو و آنجلوتي چيه ؟
9 - آيا با اومدن آنجلوتي کاکا ميتونه دوباره اوج بگيره ؟
10 - ليگ قهرمانان امسال رو کدوم تيم ميبره ؟ بيشترين شانس رو کدوم تيما دارند ؟
11 - 5 تا از بهترين گل هايي که تو فوتبال ديدي ؟
12 - 5 تا از بهترين مسابقات فوتبال ؟
13 - قهرمان جام جهاني 2014 ؟
14 - چرا تيم هايي مانند ليورپول يا اينتر با داشتن اون سابقه در فوتبال الان وضعيتشون مناسب نيست ؟
15 - چلسي يا منچستر يونايتد ؟
16 - ليورپول يا آرسنال ؟
17 - بايرن مونيخ يا دورتموند ؟
18 - آيا دورتموند امسال هم ميتونه با وجود بازيکناني مثل اوباميانگ و ميختاريان مدعي باشه ؟
19 - فکر ميکني موناکو با خريد اين همه ستاره ميخواد به کجا برسه ؟
20 - بهترين فينال تاريخ ليگ قهرمانان ؟
21 - به نظرت يونان چطور قهرمان يورو 2004 شد ؟ نظرت در مورد گريه هاي رونالدو بعد از باخت به يونان ؟
22 - بهترين خاطره فوتبالي ؟
23 - بدترين خاطره فوتبالي ؟
24 - فکر ميکني امسال رئال چند تا جام بگيره ؟
25 - به نظرت نقاط ضعف رئال مادريد تو بازيهاي فصل گذشته مقابل اتلتيکو و دورتموند چي بود ؟
26 - اگه قرار باشه کريس رونالدو از رئال جدا بشه دوست داري کدوم تيم بره ؟
27 - رونالدوي منچستر رو بيشتر قبول داري يا رونالدوي رئال ؟
28 - پله يا مارادونا ؟
29 - بهترين رنگ لباس براي کدوم تيمه ؟ لباس خونگي و خارج از خونه .
30 - تا حالا شده براي فوتبال گريه کني ؟ سر چه اتفاقي ؟
31 - اگه مربي رئال بودي چه بازيکنايي رو تو ترکيب ميزاشتي و با چه آرايشي ؟
32 - نظرت در مورد خداحافظي فرگوسن و ديويد بکام ؟
33 - ليگ جزيره جذاب تره يا لاليگا ؟ چرا ؟
34 - به نظرت مويس ميتونه راه فرگوسن رو در منچستر يونايتد ادامه بده ؟
35 - بهترين مربي که رئال تو ده سال اخير داشته ؟
36 - از بازيکناني که رئال اين فصل خريده کدوم رو بيشتر از همه قبول داري ؟
37 - به نظرت قهرماني چلسي در ليگ قهرمانان 2 سال قبل واقعا حقش بود ؟
38 - به نظرت پرطرفدار ترين تيم هاي باشگاهي و ملي تو ايران کدوما هستن ؟
39 - بردهاي ايران مقابل کره تو انتخابي جام جهاني شانسي نبود ؟
40 - شانس صعود ايران از گروهش تو جام جهاني آينده چقدره ؟
41 - قهرمان جام ملتهاي آسياي آينده کدوم تيمه ؟
42 - قبول داري ژاپن خودش رو از آسيا جدا کرده و سطح بازيش خيلي بالاتر از آسياست ؟
43 - 5 بازيکن مورد علاقت رو بگو ؟
44 - دليل باخت اسپانيا به برزيل تو فينال جام کنفدراسيون ها چي بود ؟ اسپانيا خيلي ضعيف شده يا برزيل خيلي قوي ؟
45 - کدوم سبک بازي رو بيشتر ميپسندي ( مثلا توتال فوتبال يا ..... ؟ )
46 - خوش شانس ترين تيم ؟
47 - بد شانس ترين تيم ؟
48 - برنده گينس کاپ آمريکا ؟
49 - دوست داري رئال و چلسي تو گينس کاپ به هم بخورن ؟ به نظرت ميخورن به هم ؟
50 - برنده سوپـــرکاپ اروپا ؟ چلسي يا بايرن مونيخ ؟
51 - نظرت در مورد سبک مربيگري يورگن کلاپ ؟ به نظرت ميتونه به موفقيت هاش با دورتموند ادامه بده ؟
52 - توپ طلاي امسال حق کيه ؟
53 - چرا آرسنال اينقدر بازيکن ميسازه , بعد همه رو ميفروشه ؟
54 - چرا آرسنال نتونسته براي بيشتر از 8 سال جام بگيره ؟
55 - نظرت در مورد لواندوفسکي ؟ وقتي 4 تا به رئال زد چه حسي در موردش داشتي ؟
56 - پوشکاش يا دي استفانو ؟ چرا ؟
57 - وقتي راموس اون پنالتي معروف رو مقابل بايرن از دست داد , دقيقا چه حسي داشتي ؟
58 - چرا رئال مادريد حدود 11 ساله که ليگ قهرمانان رو نبرده ؟ مشکل کار کجاست ؟
59 - نظرت در مورد مثلث ماتا , اسکار و هازارد در چلسي ؟
60 - بهترين دربي فوتبال بين کدوم تيماست ؟
61 - بهترين زوج خط حمله اي که تو فوتبال ديدي ؟
62 - به نظرت اگه فرگوسن استعداد کريس رونالدو رو کشف نميکرد , آيا بازهم رونالدو ميتونست به اين جايگاه برسه ؟
63 - تو فينال استانبول فکر ميکردي ليورپول بتونه بازي رو برگردونه ؟
64 - بهترين گل قيچي برگردوني که تو فوتبال ديدي ؟
65 - نظرت در مورد بازي سوئد - آلمان که سوئد بازي 0-4 باخته رو 4-4 کرد ؟
66 - نظرت در مورد ضربه معروف کونگ فو توسط اريک کانتونا به يک تماشاگر ؟
67 - نظرت در مورد ضربه سر زيدان به ماتراتزي تو فينال جام جهاني 2006 ؟ دوست داشتي فرانسه ببره يا ايتاليا اون بازي رو ؟
68 - چرا هلند تا الان چند بار نايب قهرمان شده اما هرگز يک بار هم نتونسته قهرمان بشه ؟
69 - چرا زلاتان اينقدر تيم عوض ميکنه ؟ مشکلش چيه ؟
70 - به نظرت علت اين که بعضي از بازيکنان خيانت ميکنن و به تيم رقيب ميپيوندن چيه ؟
71 - چرا بازيکناني مثل جوي بارتون , بالوتلي و سوارز به حاشيه درست کردن علاقه دارند ؟
72 - ميدونستي علي دايي به چلسي و ميلان هم گل زده ؟ نظرت در اين مورد ؟
73 - نظرت در مورد 3 گانه بايرن مونيخ در فصلي که گذشت ؟
74 - واکنش هاي کورتوئيس رو در فينال کوپا دل ري چطور ميبيني ؟ ميتونه از بهترين دروازه بانان آينده باشه ؟
75 - نظرت در مورد کشته شدن آندر اسکوبار بعد از گل به خودي که تو جام جهاني زد ؟
76 - آيا اخراج ناني تو بازي منچستر - رئال درست بود ؟
77 - به جز سانتياگو برنابئو از کدوم استاديوم فوتبال خوشت مياد ؟
78 - بهترين آکادمي فوتبال براي کدوم تيمه ؟
79 - تو تيم هاي ملي طرفدار کدوم تيمي ؟
80 - رونالدوي پرتغال رو بيشتر دوست داري يا رونالدوي رئال ؟
81 - دوست داري رئال چه سبکي بازي کني ؟ همين سيستم ضد حمله يا .... ؟
82 - غيرمنتظره ترين نتايجي که تو فوتبال بين دو تيم بدست اومده ؟
83 - 5 تا از بهترين پاسورها و بازيسازهاي جهان ؟
84 - کدوم يکي از رقابتهاي فوتبال برات جذابيت بيشتري داره ؟ لاليگا يا جام جهاني يا ليگ قهرمانان يا يورو يا ... ؟
85 - کدوم تيم بهترين خريدها رو تو اين فصل داشته ؟
86 - چرا بايرن مونيخ داره اينقدر هافبک ميخره ؟
87 - بهترين شماره 10 تاريخ ؟
88 - چرا مورينيو نتوست تو رئال به موفقيت برسه ؟
89 - نظرت در مورد مربي جديد بارسلونا يعني جراردو مارتينو ؟
90 - بيشترين جوونگرايي در حال حاضر براي کدوم تيمه ؟
91 - اگه آنجلوتي مربي رئال نميشد , دوست داشتي کي ميشد ؟
92 - بهترين پنالتي زن تاريخ ؟
93 - قشنگ ترين گل از راه دوري که ديدي ؟
94 - قشنگ ترين جام جهاني ؟
95 - عملکرد کاکا تو رئال بدتر بود يا تورس تو چلسي ؟
96 - دوست داري گرت بيل بياد رئال ؟
97 - دفاع ايتاليا که هميشه به محکم بودن معروف بوده , چرا تو جام کنفدراسيون ها خوب کار نکرد ؟
98 - پرسپوليسي هستي يا استقلالي ؟
99 - قهرمان اين فصل ليگ برتر ايران ؟
100 - چه عواملي باعث شد که از رئال مادريد خوشت بياد ؟ دقيقا هرچي که تو رو به اين باشگاه علاقه مند کرد بگو ؟
تموم شد ... :4:
King Of Darkness
08-08-2013, 06:59 AM
سلام امیر جان , خوبی ؟ :5:
سلام شایان جان . مرسی . تو خوبی؟:5:
خب من همونطور که قبلا گفته بودم یه سری سوال آماده کردم که نسبتا زیاده و همش هم در مورد فوتباله :4: بری سراغ سوالا :
:29::4:
1 - به نظرت ايارامندي به اندازه اي که رئال براش هزينه کرد ارزش داره ؟
به اندازه اون نه ولی در آینده خیلی خوب میشه.
2 - نظرت در مورد بيماري تيتو ويلانووا ؟
:2: فقط میتونم بگم خدا شفاش بده . خیلی بد
3 - بهترين نقل و انتقالات اين فصل مربوط به کدوم بازيکن يا بازيکنا بوده ؟
ایسکو - هیگواین - توز- کاوانی (فالکائو حیف رفت موناکو تیمی که زیاد ازش چیزی نمیشنویم)
4 - نظرت در مورد رفتن داويد ويا به اتلتيکو ؟
ویا یکی از بازیکنای مورد علاقه من . خوشحالم که تو تیم دوم مادرید بازی میکنه:8:
5 - چرا رئال مادريد معمولا بازيکنا رو با قيمت بالا ميخره , اما با قيمت پايين ميفروشه ؟
دیوونگی پرز :29:
6 - سبک بازي ايسکو رو چطور ميبيني ؟ به نظرت ميتونه در آينده تبديل به يکي از بهترين هاي فوتبال بشه ؟
بر خلاف انتظاری که داشتم خیلی سریع با رئال مادرید مچ شده اگه رئال بمونه تبدیل به یه اسطوره میشه و آینده ی توپی هم داره. :d
7 - بطور کلي از عملکرد مورينيو تو رئال رضايت داشتي يا نه ؟
راستیتش نه ولی مجبور بودیم که بگیم خوب کار کرد ولی با این مصاحبه ها ......:31:
8 - شباهت ها و تفاوت هاي مورينيو و آنجلوتي چيه ؟
کارلو تیم رو کمتر میبره تو حاشیه فک کنم همین یه مورد کلی به تیم کمک میکنه.
شباهتی هم بینشون نمیبینم :d
9 - آيا با اومدن آنجلوتي کاکا ميتونه دوباره اوج بگيره ؟
پریروز داشتم تمرینات رئال رو میدیدم , قبل تمرین یه چیزی روی سینه و قلب خودشون بازیکنا میبستن که نقاط قوت و ضعف بازیکن رو نشون میداد . کاکا هم ضعفش روی عضلات پاش بود بعد از مصدومیت زانویی که داشت الان دارن روی عضلات پای کاکا کار میکنن فک میکنم تا نیم فصل برگرده ولی نه اون کاکای میلان .
10 - ليگ قهرمانان امسال رو کدوم تيم ميبره ؟ بيشترين شانس رو کدوم تيما دارند ؟
به عنوان یه رئالی امیدوارم رئال ببره ولی شانس بایرن رو بیشتر از همه میدونم.
11 - 5 تا از بهترين گل هايي که تو فوتبال ديدي ؟
1. کریس رونالدو = **** کاپ فصل پیش که با پشت پا از رو سر پیکه انداخت
2. کریس رونالدو = بازی با اوساسونا که از 40 و خورده ای شوت زد
3. مسی = بازی با اسپانیول همون گل معروفش که عین مارادونا زد.
4. دیوید بکهام = یه ایستگاهی خیلی باحال زد تو رئال ولی یادم نمیاد به چه تیمی بود
5. گوتی که از پشت محوطه از بالا سر لر لوپ ( لاپ ) انداخت .
12 - 5 تا از بهترين مسابقات فوتبال ؟
1 . کل الکلاسیکو ها
2. میلان و اینتر اون موقعی که رونالدو تو میلان بود تا توپ میگرفت اینتری ها هوووووووو میکردنش بعد یه گل از پشت محوطه زد همشون رو قهوه ای کرد .
3 . رئال و منچستر که خیلی استرس داشتم ولی اخرش خیلی بهم چسبید.
4. بایرن و رئال دوسال پیش تو نیمه نهایی . تیم عالی بازی کرد ولی :2:
5.رئال و دورتمند همین امسال بازی برگشت که بازم رئال عالی بود ولی :2:
13 - قهرمان جام جهاني 2014 ؟
آلمان
14 - چرا تيم هايي مانند ليورپول يا اينتر با داشتن اون سابقه در فوتبال الان وضعيتشون مناسب نيست ؟
فروش بازیکن های کلیدیشون و نخریدن بازیکن جایگزین
15 - چلسي يا منچستر يونايتد ؟
چلسی
16 - ليورپول يا آرسنال ؟
آرسنال :8: دومین تیمی که دوست دارم
17 - بايرن مونيخ يا دورتموند ؟
هم بایرن رو دوست دارم هم دورتمند ولی کلا یدونه بخوام بگم دورتمند
18 - آيا دورتموند امسال هم ميتونه با وجود بازيکناني مثل اوباميانگ و ميختاريان مدعي باشه ؟
آره تو چمپیونز لیگ هم فک کنم عین پارسال باشه
19 - فکر ميکني موناکو با خريد اين همه ستاره ميخواد به کجا برسه ؟
به کجا با این همه عجله ؟ :d
راستش رو بگم پخی نمیشه :d
20 - بهترين فينال تاريخ ليگ قهرمانان ؟
فینال 2001 که بایرن قهرمان شد چون واقعا حقش بود.
21 - به نظرت يونان چطور قهرمان يورو 2004 شد ؟ نظرت در مورد گريه هاي رونالدو بعد از باخت به يونان ؟
شانسی . رو یه کرنر مضخرف یه گل مضخرف . نگوووووووووووو:2:
22 - بهترين خاطره فوتبالي ؟
قهرمانی رئال 2011 با 100 امتیاز
23 - بدترين خاطره فوتبالي ؟
باخت به دورتمند و بایرن در صورتی که میتونستیم ببریم :2:
24 - فکر ميکني امسال رئال چند تا جام بگيره ؟
دو تا - ایشاله یکیش لیگ یکیش چمپیونز لیگ
25 - به نظرت نقاط ضعف رئال مادريد تو بازيهاي فصل گذشته مقابل اتلتيکو و دورتموند چي بود ؟
دست کم گرفتن حریف . بازی رفت چمپیونز لیگ که انقدر دست کم گرفتن خودشون نفهمیدن چطوری شد که 4 تا خوردن.
بازی با اتلتیکو هم اون گل زود هنگام کریس باعث شد تیم فک کنه قهرمان ولی .......
26 - اگه قرار باشه کريس رونالدو از رئال جدا بشه دوست داري کدوم تيم بره ؟
آرسنال :d
هر چند که نمیره
27 - رونالدوي منچستر رو بيشتر قبول داري يا رونالدوي رئال ؟
رئال رو
28 - پله يا مارادونا ؟
پله
29 - بهترين رنگ لباس براي کدوم تيمه ؟ لباس خونگي و خارج از خونه .
خونگی = آرسنال - پی اس جی
مهمون : رئال ماله امسالش
لباس سوم هم : بازهم رئال و ارسنال
30 - تا حالا شده براي فوتبال گريه کني ؟ سر چه اتفاقي ؟
آره .
یکی باخت به رم تو چمپیونز لیگ بود
یکی باخت بعد به بارسلونا
31 - اگه مربي رئال بودي چه بازيکنايي رو تو ترکيب ميزاشتي و با چه آرايشي ؟
کاسیاس
فابیو کوئنترائو - راموس - واران - کارواخال
ژابی - ایسکو
کریس - مودریچ یا اوزیل - دی ماریا
کریم
چیدمان هم که 1-3-2-4
32 - نظرت در مورد خداحافظي فرگوسن و ديويد بکام ؟
فرگوسن نظری ندارم چون دیگه همسن ماموت بود ولی واقعا درک من یو بدون فرگوسن خیلی سخته.
دیوید هم که اون گریه آخرش حالم رو گرفت :2:
33 - ليگ جزيره جذاب تره يا لاليگا ؟ چرا ؟
لالیگا
چون بهترین بازیکنان جهان تو لالیگا
34 - به نظرت مويس ميتونه راه فرگوسن رو در منچستر يونايتد ادامه بده ؟
اره ولی یکی دو سال کار داره
35 - بهترين مربي که رئال تو ده سال اخير داشته ؟
دلبوشکه :d من کاپلو هم دوست داشتم یدونه هم مورینیو
36 - از بازيکناني که رئال اين فصل خريده کدوم رو بيشتر از همه قبول داري ؟
کارواخال
37 - به نظرت قهرماني چلسي در ليگ قهرمانان 2 سال قبل واقعا حقش بود ؟
حقش نبود که تو فینال نبود ولی سبک بازیش یه ذره :31:
البته با سبک بازیش جلو بارسلون حال کردما :d
38 - به نظرت پرطرفدار ترين تيم هاي باشگاهي و ملي تو ايران کدوما هستن ؟
بارسا - اسپانیا :31:
39 - بردهاي ايران مقابل کره تو انتخابي جام جهاني شانسي نبود ؟
گل های تجمی زیاد زد ایران ولی همین رفت بالا بسته :d
40 - شانس صعود ايران از گروهش تو جام جهاني آينده چقدره ؟
20%
41 - قهرمان جام ملتهاي آسياي آينده کدوم تيمه ؟
جاپن
42 - قبول داري ژاپن خودش رو از آسيا جدا کرده و سطح بازيش خيلي بالاتر از آسياست ؟
اوهوم :d
43 - 5 بازيکن مورد علاقت رو بگو ؟
1. کل رئال رو دوست دارم جز خدیرا
2. پودولفسکی
3. لواندوفسکی
4. فابیانسکی
5. فابرگاس
6. ویا :d
44 - دليل باخت اسپانيا به برزيل تو فينال جام کنفدراسيون ها چي بود ؟ اسپانيا خيلي ضعيف شده يا برزيل خيلي قوي ؟
دلیلش فک کنم مغرور بودن اسپانیا و نبود ژابی و پویول بود
برزیل خیلی قوی شده
45 - کدوم سبک بازي رو بيشتر ميپسندي ( مثلا توتال فوتبال يا ..... ؟ )
سبک بازی من ضد حمله خیلی سریع رو خیلی دوست دارم درست مثل بازی های رئال که تو ضد حمله ها با 3 یا 4 ضرب گل میزنه :8:
46 - خوش شانس ترين تيم ؟
بارسلونا
47 - بد شانس ترين تيم ؟
میلان
48 - برنده گينس کاپ آمريکا ؟
رئال
49 - دوست داري رئال و چلسي تو گينس کاپ به هم بخورن ؟ به نظرت ميخورن به هم ؟
خوردن بهم که :d
50 - برنده سوپـــرکاپ اروپا ؟ چلسي يا بايرن مونيخ ؟
بایرن مونیخ
51 - نظرت در مورد سبک مربيگري يورگن کلاپ ؟ به نظرت ميتونه به موفقيت هاش با دورتموند ادامه بده ؟
یکی از اون مربی هاس که دوست دارم بیاد رئال چون سبک بازیش هم عین رئال ضد حمله های سریع :X
52 - توپ طلاي امسال حق کيه ؟
ریبری - رونالدو - مولر
بهترین بازیکن اروپا هم نمیدونم چرا باز مسی تو لیست :29:
53 - چرا آرسنال اينقدر بازيکن ميسازه , بعد همه رو ميفروشه ؟
منم موندم. البته نمیفروشه ها به علت نتایج ضعیف بازیکن های خوبش جدا میشن اونا هم مجبوری باید امضا کنن دیگه :d
54 - چرا آرسنال نتونسته براي بيشتر از 8 سال جام بگيره ؟
جوون گرایی ولی تا چند سال دیگه دوباره جام میگره
55 - نظرت در مورد لواندوفسکي ؟ وقتي 4 تا به رئال زد چه حسي در موردش داشتي ؟
حرف نداره
هنوزم دوسش داشتم چون بازیکن و بازیکن هم باید بازیکن باشد بازیکنی که بازیکن نباشد بازیکن نیست :d
56 - پوشکاش يا دي استفانو ؟ چرا ؟
دی استفانو
چراش رو نمیدونم چون بازی هیچکدومش ون رو ندیدم ولی اسطوره ای که تکرار نشدنی
57 - وقتي راموس اون پنالتي معروف رو مقابل بايرن از دست داد , دقيقا چه حسي داشتي ؟
میخواستم عین این پدر خشمگین یه Drop kick برم تو صورتش
58 - چرا رئال مادريد حدود 11 ساله که لیگ قهرمانان رو نبرده ؟ مشکل کار کجاست ؟
بد شانسی قرعه و بد شانسی اینکه توپ هاش نمیرن تو گل . کلا تو نیمه نهایی تلسم (طلسم) شده.
59 - نظرت در مورد مثلث ماتا , اسکار و هازارد در چلسي ؟
تو اینا فقط و فقط ماتا رو قبول دارم
60 - بهترين دربي فوتبال بين کدوم تيماست ؟
الکلاسیکو
61 - بهترين زوج خط حمله اي که تو فوتبال ديدي ؟
کریم انصاری فر به تنهایی :10:
زوج حمله کریس و بنزما و بیل خوب میشن ولی در حال حاضر مسی و نیمار
62 - به نظرت اگه فرگوسن استعداد کريس رونالدو رو کشف نميکرد , آيا بازهم رونالدو ميتونست به اين جايگاه برسه ؟
آره
چون اون موقع اسپورتینگ لیسبون یکی از تیم های خوب بود که خیلی ها بازی های لیسبون رو میدیدن.
63 - تو فينال استانبول فکر ميکردي ليورپول بتونه بازي رو برگردونه ؟
اصلا و ابدا :d
64 - بهترين گل قيچي برگردوني که تو فوتبال ديدي ؟
ایبرا :504:
65 - نظرت در مورد بازي سوئد - آلمان که سوئد بازي 0-4 باخته رو 4-4 کرد ؟
معجزه خدا بود :d
66 - نظرت در مورد ضربه معروف کونگ فو توسط اريک کانتونا به يک تماشاگر ؟
کلا بدم میاد از این اریک کانتونا . بهش دزد و همه چیز میومد غیر از فوتبالیست
67 - نظرت در مورد ضربه سر زيدان به ماتراتزي تو فينال جام جهاني 2006 ؟ دوست داشتي فرانسه ببره يا ايتاليا اون بازي رو ؟
گویا ماترازی به زیدان گفته بود علی دایی. من به خاطر اون حرکت زیدان رو تحسین میکنم :d
فرانسه رو بیشتر دسوت دارم.
68 - چرا هلند تا الان چند بار نايب قهرمان ده اما هرگز يک بار هم نتونسته قهرمان بشه ؟
نمیدونم والله روبن اگه گل بزنه همه چیز حله :d
69 - چرا زلاتان اينقدر تيم عوض ميکنه ؟ مشکلش چيه ؟
اخلاق گندش کلا با هیچ مربی و هیچ مسئول باشگاهی این مردک نمیسازه :d
70 - به نظرت علت اين که بعضي از بازيکنان خيانت ميکنن و به تيم رقيب ميپيوندن چیه؟
راستش اگه برای پیشرفت کریرشون هست که من حرفی ندارم ولی بازیکنی مثل این پژمان نوری که کاپیتان پرسپولیس بوده گ ه میخوره میاد استقلال ( از اینجور ادما بدم میاد):504:
71 - چرا بازيکناني مثل جوي بارتون , بالوتلي و سوارز به حاشيه درست کردن علاقه دارند ؟
برای معروفیت دو چندانشون فک کنم.:d
72 - ميدونستي علي دايي به چلسي و ميلان هم گل زده ؟ نظرت در اين مورد ؟
دمش گرم دمش گرم :d
خب چی بگم دیگه ؟:d
73 - نظرت در مورد 3 گانه بايرن مونيخ در فصلي که گذشت ؟
فقط بگم که حقش بود.
74 - واکنش هاي کورتوئيس رو در فينال کوپا دل ري چطور ميبيني ؟ ميتونه از بهترين دروازه بانان آينده باشه ؟
مرتیکه از کریس ایستگاهی گل میخوردا ولی تو اون بازی دوپینگی چیزی کرده بود فک کنم :d
آینده دار
75 - نظرت در مورد کشته شدن آندر اسکوبار بعد از گل به خودي که تو جام جهاني زد ؟
نمیشناسم .
کی هست؟:d
76 - آيا اخراج ناني تو بازي منچستر - رئال درست بود ؟
من میگم آره
77 - به جز سانتياگو برنابئو از کدوم استاديوم فوتبال خوشت مياد ؟
ورزشگاه امارات ماله آؤسنال
یدونه هم سیگال آیدونا پارک
یدونه هم استمفورد بریج
78 - بهترين آکادمي فوتبال براي کدوم تيمه ؟
در حال حاضر بارسا ولی رئال هم راه افتاده :d
79 - تو تيم هاي ملي طرفدار کدوم تيمي ؟
فرانسه و پرتغال
80 - رونالدوي پرتغال رو بيشتر دوست داري يا رونالدوي رئال ؟
رونالدوی برزیلی رو :d
ولی کلا کریس رو دوست دارم چه تو ملی چه تو رئال
81 - دوست داري رئال چه سبکي بازي کني ؟ همين سيستم ضد حمله يا .... ؟
همین سیستمش رو خیلی دوست دارم.
82 - غيرمنتظره ترين نتايجي که تو فوتبال بين دو تيم بدست اومده ؟
بایرن و بارسا سال پیش
رئال و دورتمند بازی رفت
اسپانیا و تاهیتی :d
83 - 5 تا از بهترين پاسورها و بازيسازهاي جهان ؟
1. اینیستا
2. اوزیل
3. ژاوی
4. ماتا
5. آرتتا و کازورلا
84 - کدوم يکي از رقابتهاي فوتبال برات جذابيت بيشتري داره ؟ لاليگا يا جام جهاني يا ليگ قهرمانان يا يورو يا ... ؟
چمپیونز لیگ - لالیگا - جام جهانی - یورو (به ترتیب بودن)
85 - کدوم تيم بهترين خريدها رو تو اين فصل داشته ؟
موناکو
86 - چرا بايرن مونيخ داره اينقدر هافبک ميخره ؟
میخواد بشه عین رئال که ندونه از کدوم استفاده کنه :d
87 - بهترين شماره 10 تاريخ ؟
پله و دل پیرو
88 - چرا مورينيو نتوست تو رئال به موفقيت برسه ؟
اینم به خاطر مغرور بودنش فک کرد یه بار تونست با پ.رتو قهرمان بشه و اینتر رو قهرمان چمپیونز لیگ کنه و ....... رئال هم میتونه ولی آب رو بست دیگه باز نکرد.
89 - نظرت در مورد مربي جديد بارسلونا يعني جراردو مارتينو ؟
نمیشناسمش ولی فک کنم خوب باشه
90 - بيشترين جوونگرايي در حال حاضر براي کدوم تيمه ؟
آرسنال و لیورپول
91 - اگه آنجلوتي مربي رئال نميشد , دوست داشتي کي ميشد ؟
یورگن کلوب
92 - بهترين پنالتي زن تاريخ ؟
کریس - باتیستوتا :d
93 - قشنگ ترين گل از راه دوري که ديدي ؟
کریس رونالدو
بازی من یونایتد و پورتو که هلتون ماییده شد :d
94 - قشنگ ترين جام جهاني ؟
2002
95 - عملکرد کاکا تو رئال بدتر بود يا تورس تو چلسي ؟
کاکا خوب بود ولی مصدومیت خرابش کرد اما تورس ........
96 - دوست داري گرت بيل بياد رئال ؟
آره ولی نه با این قیمت
97 - دفاع ايتاليا که هميشه به محکم بودن معروف بوده , چرا تو جام کنفدراسيون ها خوب کار نکرد ؟
باز بودن دفاعشون
98 - پرسپوليسي هستي يا استقلالي ؟
استقلالی
99 - قهرمان اين فصل ليگ برتر ايران ؟
سپاهان
100 - چه عواملي باعث شد که از رئال مادريد خوشت بياد ؟ دقيقا هرچي که تو رو به اين باشگاه علاقه مند کرد بگو ؟
گفتم بودم ولی بازم میگم.
4 سالم بود چیزی از فوتبال حالیم نبود بعد نشستیم سونی 1 بازی کنیم .اوایل هر وقت فوتبال تو سونی 1 بازی میکردم میباختم ولی ایندفعه رئال رو برداشته بودم به صورت شانسی , که آخرش بردم با هتریک رونالدوی برزیلی از اون موقع من عاشق رئال و رونالدوی برزیلی شدم .:8:
تموم شد ... :4:
خدارو شکر :d
جان من دیگه 100 تایی سوال نپرسید :29:
:8::8::8::8::8::8:
Ғ Д † Д Ł β
08-13-2013, 10:25 PM
دوستانی که سوالاشون مونده بی زحمت تا فردا شب بپرسن فعلا ....
Ғ Д † Д Ł β
08-15-2013, 01:04 PM
خوب شبهای شیشه ای این دوستمون هم به پایان رسید
از همه کمال تشکر رو دارم که این دوستمون رو تنها نذاشتن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.