PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| »× ســیـنــا Vs دنـیــل بـرایــان ; بـهـتـریـن مـسـابــقــه ســال ؟! ׫

Scofield
08-02-2013, 12:34 AM
»× ســیـنــا Vs دنـیــل بـرایــان ; بـهـتـریـن مـسـابــقــه ســال ؟! ׫

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سلام

جان سینا و دنیل برایان در تاریخ 18 آگوست بر سر تایتل Wwe به مصاف هم خواهند رفت . اگر این مسابقه بعنوان

بهترین مسابقه سال انتخاب شد هــرگــز تعجب نکنید . چــرا ؟! در ادامه خواهم گفت .

شاید این یک پیش بینی جسورانه باشد اما همه نشانه ها نشان می دهد که دنیل برایان و جان سینا یکی از بهترین

مسابقات سال را رقم خواهند زد . دنیل برایان در حال حاضر در اوج قرار دارد و مسابقات فوق العاده ای انجام می دهد .

استار سابق ROH چند وقت اخیر غــوغــا به پا کرده است و با این پوشی که دریافت کرده است ما باید شاهد یک عملکرد

فوق العاده از او در SummerSlam باشیم . برایان در حال حاضر در اوج آمادگی به سر می برد و به جرعت میشه گفت که

تا به حال برایان در این حد آماده نبوده است . مسابقه فوق العاده او با آنتونیو سزارو و یا مسابقه او با رندی اورتن کاملاً

گواه این مطلب است . در سامر اسلم دنیل برایان به مصاف کسی می رود که با اینکه منفور است اما کارش را به خوبی بلد است !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

سینا عملکرد قابل قبولی تا به این جا داشته است , با اینکه هواداران شعار " You Can't Wrestle " سر می دهند اما بیشتر آنها

این شعار را از روی نفرت می دهند . نمیخوام از سینا طرفداری کنم اما نباید حق را بپوشانیم . عملکرد او در برابر رایبکــ

و یا حتی راک بد نبوده و قابل قبول بوده است . اگر جان سینا بتواند نمایش خوبی در سامراسلم داشته باشد ,

قــطــعــاً و بدون شک شاهد یکی از بهترین مسابقات سال خواهیم بود . اما یک احتمال

بسیار ضعیف وجود دارد آن هم اینکه این دو استار زمان کافی برای رقم زدن یک مسابقه کــلاســیــکـــ را نداشته باشند که

فکر نکنم این اتفاق بیفتد چون مسابقه براک لزنر و سی ام پانک بیش از 20 یا 30 دقیقه طول نمی کشد و در نتیجه

این دو استار زمان کافی برای رقم زدن بهترین مسابقه سال را دارند !

نظر شما چیه ؟

آیا مسابقه بین دنیل برایان و جان سینا در سامراسلم به بهترین مسابقه سال تبدیل میشه ؟

منتظر نظرات هستم ... :5:

Ғ Д † Д Ł β
08-02-2013, 11:23 AM
والا دیگه عادت کردیم به مسابقاتی که جان سینا یه طرفش هست و بازی به طور مذخرفی پایان پیدا میکنه :504:

با احترام به مقاله که سببش بیشتر برایان هست تا سینا فقط نگاهی به مسابقات سینا تو این اواخر بندازین

بازیهاش با رایبک ، لزنار و هنری

این سه تا عین خر سینا رو زدن و له و لورده کردن ولی آخرش چی شد ؟

سینا با اون فینیشر دیسکاستینگش :4: بازی رو برد

این بازی رو هم چندان خوشبین نیستم که ملت حال کنن باهاش

برایان عین اسب میگیره سینا رو میزنه اخرش سینا یه aa میزنه و تمام

مگه اینکه شب قبلش لیندا یه حال اساسی به وینس داده باشه و وینس به خواسته ملت احترام بزاره :4:

CMPUNK
08-02-2013, 01:01 PM
مین اونت شب احتمالاً مسابقه ی پانک و لزنر هست نه سینا و برایان
درمورد مسابقشونم مطمئنم خیلی مسابقه ی متوسطی میشه

Yasin Orton
08-02-2013, 02:11 PM
درود
با توجه به اینکه یواش یواش طرفداران جان سینا کم میشه و با توجه به شعاری که دوست عزیزمون تو مقالش اورده استوری نویس ها وکمپانی اگه بتونند نمی دونم چجوری ولی یه جوری جان سینا رو هیل کنن تو این مسابقه به احتمال 100 درصد شو های اینده کمپانی اونقدر طرفدار پیدا می کنن که ببینن جان چیکار می کنه ولی فکر نمی کنم این کار وبکنه ولی بکنه کمپانی یه رنگ وبوی دیگه به خودش می گیره و واقعا این استوری دیدنی میشه:13:

والا دیگه عادت کردیم به مسابقاتی که جان سینا یه طرفش هست و بازی به طور مذخرفی پایان پیدا میکنه :504:

با احترام به مقاله که سببش بیشتر برایان هست تا سینا فقط نگاهی به مسابقات سینا تو این اواخر بندازین

بازیهاش با رایبک ، لزنار و هنری

این سه تا عین خر سینا رو زدن و له و لورده کردن ولی آخرش چی شد ؟

سینا با اون فینیشر دیسکاستینگش :4: بازی رو برد

این بازی رو هم چندان خوشبین نیستم که ملت حال کنن باهاش

برایان عین اسب میگیره سینا رو میزنه اخرش سینا یه aa میزنه و تمام

مگه اینکه شب قبلش لیندا یه حال اساسی به وینس داده باشه و وینس به خواسته ملت احترام بزاره :4:

اره والا استوری نویسا هم دیگه شورشو در اوردن من کاملا حرف شما رو قبول می کنم
شاید باورتون نشه ولی ما تو کاراته بعد کاتا تو بونکایمون این حرکت رو میزنیم(aa) طرف هیچیشم نمیشه:4:

JOHN - CENA
08-02-2013, 02:42 PM
جان سینا که رایبک و راک و مارک رو ناک اوت کرده دیگه برایان سوسکه دیگه baw

Вαңгαмi
08-03-2013, 07:30 PM
دنیل برنده است شرط میبندی

spmmer
08-03-2013, 09:12 PM
به عنوان طرفدار سینا میگم که سینا اصلا شخصیت جالبی تو این سالها نداشته
سینا تو سال های 2004 و 2005 رو یادتونه؟ابهتی داشت واس خودش
الان کار به جایی رسیده که یه بچه 10 یا 12 ساله تو آرنا داد میزنه سینا ساکس
سینا تا هیل نشه فایده نداره

H I D D E N
08-03-2013, 11:05 PM
به نظرم مسابقه جالبي ميشه.اما اين كه دنيال چجوري بتونه جان سينا رو ببره جاي تعجب داره.اخه جان سينا تا به حال با سابميشن تسليم نشده.اما منم عقيده دارم سينا بايد هيل بشه.سامراسلم فرصت خوبيه

alimilan
08-03-2013, 11:30 PM
به نظرم مسابقه جالبي ميشه.اما اين كه دنيال چجوري بتونه جان سينا رو ببره جاي تعجب داره.اخه جان سينا تا به حال با سابميشن تسليم نشده.اما منم عقيده دارم سينا بايد هيل بشه.سامراسلم فرصت خوبيه

قابل توجه
جان سینا در مسابقات no mercy سال 2003 در مقابل کورت انگل بازی رو با سابمیشن انگل لاک باخت و تسلیم شد

JOHN - CENA
08-04-2013, 09:54 AM
offffffffffffff topicccccccccccccc
جان سینا دنیل رو میبره من شرط یک تیشرت جان سینا میبندم...
جان مارک هنری و ر ا ک رو شکست داده برایان که دیگهههههههههه
حالا هرکی شرط میبنده بیاد