PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- فوری : شـیـمــس مصـدوم شد , دوری از رینگ 4 تا 6 ماه !! -×

Scofield
08-07-2013, 06:53 PM
! Top Star Injured

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

به گزارش از سایت Wwe.CoM , شــیـمــس از ناحیه شانه چپ دچار مصدومیت شده است . این مصدومیت در مسابقه

مـانـی ایـن دِ بَـنـک بـرنـد راء بوجود آمده است . گفته می شود او ( شـیـمـس ) هفته بعد عمل جراحی خواهد داشت و

4 الی 6 ماه از رینگ دور خواهد بود . شیمس در این باره گفت :

" من تا به حال زیر تیغ جراحی نرفتم ! "

" من همیشه در حالی کشتی گرفتم که عضوی از بدنم درد می کرده . برای اولین بار در 4 سال گذشته قرار از رینگ دور باشم !! "

MrHOF
08-07-2013, 07:12 PM
آااااااخیش بالاخره اینم رفت زیر عمل و چند ماه نمی بینمیش !

جدآ از دستش خسته شده بودم :22:

tototo
08-07-2013, 07:13 PM
استراحت کنه بهتره امسال اصلآ خوب نبود پارسال در سامراسلم قهرمان whc بود

Dash.Ali
08-07-2013, 07:55 PM
منتظر باشید تا جایزه کامبک آف د یر سال دیگه رو ببره
تو رامبل 2014 گمونم باز شاهد یه بازگشت باحال هستیم

Cerebral Assassin
08-07-2013, 10:58 PM
ازش خوشم میاد امیدوارم زود برگرده

SHAHIN
08-08-2013, 01:37 PM
اینم واکنش ملت ما نسبت به مصدومیت شیمس در FB

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

شیمس در تویترش درباره مصدومیتش نوشت : شانس اوردم که همش 6 ماه هست نباید ناراحت باشیم

rahman24
08-09-2013, 12:04 AM
سینا کی مصدوم میشه. اما نه ولش کن دفعه قبل که مصدومیت طولانی داشت . برگشت قهرمان رویال شد.
شیمس یه کم تو دید نباشه بهتره. خسته شذه بودیم