توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( مسابقات بزرگ انتخاب بهترین امضا در انجمن ) * ( Dr.Wollek vs Brodus Clay ) *
Ғ Д † Д Ł β
08-08-2013, 10:19 AM
.
با سلام
پنجمین مسابقه انتخاب بهترين امضاها
در زير امضاها رو ميبينيد :
نكته مهم : به امضا ها راي بديد نه به اشخاص
کسانی حق رای دارند که یک ماه از فعالیت آنها گذشته باشد
x x x x x x x x x x x x x x x x
Dr.Wollek
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Brodus Clay
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مهلت نظر سنجي تا فردا ظهر 12
فعلا ...
Brodus Clay
08-08-2013, 10:28 AM
فقط یک نکته کوچیکــــــ رو بگم :4:
دوستانی که تو این دوره از مسابقات هستند , به من رای بدید نذارید عبدی بیـاد بالا بهتون قول میدم اگه عبدی من رو شکست بـده شما رو هم شکست میـده , و برنـــــــده میشه .
اگه دوست دارید برنده مسابقه امضا بشیـد به عبـدی رای ندیـد .
از ما گفتن بـــــــود :3:
MrHOF
08-08-2013, 11:45 AM
ما که حذف شدیم (از نظر خودم با نامردی :2:)
الان هم دقیقآ موندم به کی رأی بدم ، میزار آخر شب هر کی بیشتر رأی داشت رأی میدم بهش :d
SHAHIN
08-08-2013, 12:56 PM
مگه میشه اصلا به chivas regal رای نداد؟؟!!!
به نظر من این امضای برودس کلی بعید هم نیست برنده شه تو فروم
البته اگه به نام کاربری کسی رای نده
Вαңгαмi
08-08-2013, 01:06 PM
داداش یک مدرک بده که عبدی مارو برنده نمیکنه
درضمن خودت اگه برنده شی ما برنده میشیم؟
پس رای من به برودس کلی
البته حرف های منم دربارهی برودس کلی بود
ولی دیگه گفتم بیچارست گناه داره بهش رای دادم
H I D D E N
08-08-2013, 01:41 PM
بنده رایم رو بهchivas rega
میدم.امیدوارم برودوس جان برنده این دور از مسابقات بشه:4:
JOHN - CENA
08-08-2013, 03:21 PM
منم ری دادم راستی:من که اعلام امادگی کرده بودم پس چرا من تو مسابقات نیستم منم بیارین دیگه:17::22:
SHAHIN
08-08-2013, 03:23 PM
منم ری دادم راستی:من که اعلام امادگی کرده بودم پس چرا من تو مسابقات نیستم منم بیارین دیگه:17::22:
عزیز مسابقه شما پریروز اگه اشتباه نکنم انجام شد که حذف شدین:4:
اینم لینک تاپیک
Rey Mysterio 619
08-08-2013, 03:28 PM
من که با نامردی محض حذف شدم جالبه تازه کسی که رقیبم بود خود برگزار کننده بود :4:
من یه شکایت دارم اونم اینه که تو امضا دوستان به این رای میدن که یارو مثلا امضاش آندرتیکر هست از امضای اون کسی که مثلا کودی رودز هست قوی تره
و بنابراین چون آندرتیکر قوی تره من به امضای آندرتیکر رای میدم این که نشد یا مثلا بعضی ها میگن چون از کودی رودز متنفرم به آندرتیکر رای میدم
ما باید انتخاب کنیم کدوم امضا از نظر گرافیک و زیبایی و کیفیت قشنگ تره رای بدیم نه به خاطر مسائل شخصی
در ضمن من چجوری باید رای بدم ؟
sasan cr7
08-08-2013, 03:51 PM
به عبدي راي ميدم
JOHN - CENA
08-08-2013, 03:58 PM
منم با نامردی حذف شدم خیلی امضام قشنگه:20:
Вαңгαмi
08-08-2013, 06:18 PM
من که با نامردی محض حذف شدم جالبه تازه کسی که رقیبم بود خود برگزار کننده بود :4:
من یه شکایت دارم اونم اینه که تو امضا دوستان به این رای میدن که یارو مثلا امضاش آندرتیکر هست از امضای اون کسی که مثلا کودی رودز هست قوی تره
و بنابراین چون آندرتیکر قوی تره من به امضای آندرتیکر رای میدم این که نشد یا مثلا بعضی ها میگن چون از کودی رودز متنفرم به آندرتیکر رای میدم
ما باید انتخاب کنیم کدوم امضا از نظر گرافیک و زیبایی و کیفیت قشنگ تره رای بدیم نه به خاطر مسائل شخصی
داداش خیرم اصلا ربطی نداره بچه های انجمن همشون عاقلن و میدونن که به امضا رای میدن انصافا امضای تو اصلا زیبا نبود
درود بر بچه های انجمن مخصوصا بابی ، پژِی ، ساسان ، ابوالفضل ، برودس کلی ، شاهین ، ال نینو ، شایان درود بر همشون
زنده باد iranwwe
EmInEm
08-08-2013, 06:27 PM
اقا خجالت بکشین emma :8: هست اونوقت رای ممد بردوس بیشتره...توبه کنید برید به عبدی رای بدید بلکه گناهاتون بخشیده شه...
MrHOF
08-08-2013, 06:48 PM
خب ما بعد از تفکر خیلی زیاد تصمیم گرفتیم که ....
حالا کیا تو امضا هستند مهم نیست ، با این که از Emma Watson خوشم میادااااا ولی خب این گرافیک امضای برودوس
کفم رو بریده :D
Sgt.Wollek
08-08-2013, 07:03 PM
دوستانی که به بنده رای ندادن به گناه کبیره دچار شدن. فردا عید اتفاق بدی براتون میفته :4::4::4::4:
کسانی که به بنده رای دادن مطمئن باشن ثواب بردن و جایگاه ویژه ای در اون دنیا دارن :4:
Rey Mysterio 619
08-08-2013, 11:29 PM
داداش خیرم اصلا ربطی نداره بچه های انجمن همشون عاقلن و میدونن که به امضا رای میدن انصافا امضای تو اصلا زیبا نبود
درود بر بچه های انجمن مخصوصا بابی ، پژِی ، ساسان ، ابوالفضل ، برودس کلی ، شاهین ، ال نینو ، شایان درود بر همشون
زنده باد iranwwe
داداش این کار خوبی نیست که جلوی من به امضام توهین کنی و بگی امضات اصلا قشنگ نبود
من فقط نظرم رو گفتم البته خودت به تاپیک مسابقه من یه نگاه بندازی می فهمی
Ghost OF Sparta
08-08-2013, 11:36 PM
دوستانی که به بنده رای ندادن به گناه کبیره دچار شدن. فردا عید اتفاق بدی براتون میفته :4::4::4::4:
کسانی که به بنده رای دادن مطمئن باشن ثواب بردن و جایگاه ویژه ای در اون دنیا دارن :4:
در ادامه فرمایشات حاج آقا بنده اضافه کنم که حدیث قدسی داریم:اونایی که در دنیا همه جور یار و پشتیبان اما واتسون بودند در اخرت 2تا دونه اما واتسون (اوریجینال:4:)بهشون جایزه میدن.:4:
دیگه از ما گفتن بود:22::4:
Capt. Flint
08-09-2013, 08:51 AM
چون هم عبدی هم ممد برودس رفیقامن نمیتونم به اون یکی بی معرفتی کنم :4:
جفتتون حلالم کنید. نمیتونم رای بدم:4:
Cna3zar
08-09-2013, 09:40 AM
موافقم :8::4:
Ғ Д † Д Ł β
08-09-2013, 09:50 AM
کاربر Brodus Clay بعد اعمال قانون مورد نظر به دور بعد راه پیدا کرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.