PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| کـریـس جـریـکـو : از Part Time بودن لـــذت می برم ! | چند خبر کوتاه دیگر ...

Scofield
08-13-2013, 08:42 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کـریـس جـریـکـو : از Part Time بودن لـــذت می برم !

کریس جریکو به تازگی مصاحبه ای با The Evening Times انجام داده است و در این مصاحبه در

مورد وضعیت فعلی خود صحبت کرده است . او گفت :

" برنامه من در Wwe کاملاً بر اساس برنامه گروه Fozzy چیده می شود . من اگر از کشتی گرفتن لذت نبرم , اون کارُ انجام نمیدم و

من در حال حاضر از Part Time بودن لذت می برم . زمانی که من در Wwe یک استار Full-Time بودم , خیلی سختی می کشیدم و

روز ها به سختی می گذشت ! "

تــولــد هـــا

امروز تــولــد 64 ســالــگـــی Jim Brunzell و تــولــد 43 ســالــگـــی اسـپـایــک دادلــی می باشد .

مسابقات و سجمنت هایی که در راء در Hulu Plus پخش نشد :

Khali & Natalya Vs. AJ Lee & Big E

Del Rio Vs. Kofi

The Real Americans Vs. The Usos

Fandango Vs. R-Truth

Backstage Segment With Heyman & Axel

در چــنــیــن روزی ...

در چنین روزی ( 13 آگوست ) لَــنــس کِــیــد و برایان ادمـــز فوت کردند . البته کید در ساله 2010 و

ادمز در سال 2007 فوت کردند .

H I D D E N
08-13-2013, 10:03 PM
یادش به خیر قدیما جریکو چه بازی هایی میکرد.هیچ وقت استوریش با باتیستا رو یادم نمیره جریکو یه زمان یکی از بهترین رسلر های کمپانی بود.
ولی الان رو ببینید از فندنگو مسخره اونم تو رسلمنیا می بازه.دوران اتیودارا یادت به خیر:8:

VIVA THE ROCK
08-13-2013, 10:49 PM
لنس کید مرده ؟؟؟ :13: نمی دونستم .