PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × هـل ایـن اِ سـل | مسابقه ای جذاب , خونین , ... × [ ویژه ]

Scofield
09-03-2013, 09:44 PM
سلام

در این مقاله تصمیم گرفتم , نگاهی بندازم به مسابقات هـل ایـن اِ سـل . در کل این مقاله موضوع ـش

Hell In A Cell Match هـسـت . خلاصه اگر این مقاله رو نـخـونـیــد از دستتون رفته .. !

هــِــل ایــن اِ ســل نوعی مسابقه بسیار جذاب است که از سال 1997 در Wwe برگزار می شود و امروزه

بعنوان یک پی پر ویو در Wwe انـجـام می شود . قفس اورجـیـنــال این مسابقه 16ft [ چهار متر و نود سانتی متر ]

ارتفاع و حدود 2 تــُــن وزن دارد اما قفسی که به تازگی استفاده می شود 20ft [ شش متر و ده سانتی متر ]

ارتفاع و حدود 5 تـــُـن وزن دارد . تا به حال 26 هـل این اِ سـل مـَـچ در Wwe برگزار شده است که اولین مسابقه

بین شـان مـایـکـلز و آندرتیکر و آخرین مسابقه بین سی ام پانک و رایـبــک بوده است . سـاخـتــار اصلی Hell In A Cell

توسط Jim Cornette طراحی شده است . از 26 مـسـابـقـه انجام شده در قالب Hell In A Cell بیست و سه مسابقه

در پی پر ویو ها , 2 مسابقه در راء و 1 مسابقه در دارک مــَــچ راء برگزار شده است . در زیر نگاهی کوتاه می اندازیم به

تمام Hell In A Cell Match هــای تــاریـــخ :
[ نتیجه مسابقه | نوع مسابقه | رویداد ]

1. شان مایکلز آندرتیکر را شکست داد | No.1 Contender Match | بــد بــلاد 1997

2. آندرتیکر , استون کلد Vs منکایند , کین بدون برنده ماند | تگ تیم مـَـچ | Raw Is War 1998

3. آندرتـیـکــر , منکایند رو شکست داد | سـیـنـگـل مـَچ | King Of The Ring 1998

4. منکایند Vs کین بدون برنده ماند | ســیــنــگــل مَـچ | Raw Is War 1998

5. آندرتیکر , بیگ باس مـَـن را شکست داد | سـیـنـگــل مـَـچ | WrestleMania XV

6. تریپل اچ , کاکتوس جــَـک را شکست داد | WWF Title Match | نو وی اوت 2000

7. کرت انگل , تیکر , هانتر , آستین , ریکیشی و راک را شکست داد | WWF Title Match | آرمـاگـدون 2000

8. تریپل اچ , کریس جریکو را شکست داد | سـیـنـگــل مـَـچ | جـادجـمــنــت دِی 2002

9. براک لزنر , آندرتیکر را شکست داد | WWE Title Match | نــو مـرســی 2002

10. تریپل اچ , کوین نش را شکست داد | WHC Title Match | بــد بـلاد 2003

11. تریپل اچ , شان مایکلز را شکست داد | سـیـنـگــل مــَـچ | بـد بـلاد 2004

12. باتیستا , تریپل اچ را شکست داد | WHC Title Match | ونــجــنــس 2005

13. آندرتیکر , رندی اورتن را شکست داد | سـیـنـگــل مــَـچ | آرمــاگــدون 2005

14. تریپل اچ و شان مایکلز [ دی اکـس ] , بیگ شو , شین و وینس مکمن را شکست دادند | هـنـدیـکــپ مــَـچ | آنـفـورگـیـون 2006

15. باتیستا , آندرتیکر را شکست داد | WHC Title Match | سـروایـور سـریـس 2007

16. آندرتیکر , ادج را شکست داد | سـیـنـگــل مـَـچ | سامراسلم 2008

17. آندرتیکر , سی ام پانک را شکست داد | WHC Title Match | هــل این اِ ســل 2009

18. رندی اورتن , جان سینا را شکست داد | Wwe Title Match | هـل این اِ ســل 2009

19. شان مایکلز و تریپل اچ [ دی اکـس ] , تد دیبیاسی و کودی رودز [ لگاسی ] را شکست دادند | تـگ تـیـم مـَـچ | هـل این اِ ســل 2009

20. رندی اورتن , شیمس را شکست داد | Wwe Title Match | هـل این اِ ســل 2010

21. کین , آندرتیکر را شکست داد | WHC Title Match | هـل این اِ ســل 2010

22. جان سینا , دلریو , پانک , زیگلر و سواگر را شکست داد | Wwe Title Match | دارک مــَــچ ماندی نایت راء

23. مارک هنری , رندی اورتن را شکست داد | WHC Title Match | هـل این اِ ســل 2011

24. آلبرتو دلریو , سینا و پانک را شکست داد | Wwe Title Match | هـل این اِ سـل 2011

25. آندرتیکر , تریپل اچ را شکست داد | سـیـنـگـل مــَـچ | رسـلـمــنـیــا 28

26 . سی ام پانک , رایبک را شکست داد | Wwe Title Match | هـل این اِ سل 2012

در زیر نگاهی کوتاه می اندازیم به آمـار این مـسـابـقـه :

بـیـشـتـریــن حـضــور :

آنـدرتـیـکــر [ 12 بار ]

تریپل اچ [ 9 بار ]

شان مایکلز , اورتن , پانک , میک فولی [ 4 بار ]

بـیـشـتـریــن پـیــروزی :

آنـدرتـیــکر , تـریـپـل اچ [ 6 پیروزی ]

شـان مـایـکـلـز [ 3 پیروزی ]

رندی اورتن , باتیستا [ 2 پیروزی ]

نـا مـوفـق تـریـن اسـتـار :

مـیـکـ فـولـی [ 4 بازی , بدونِ برد ]

کـوتـاه تـریـن مـسـابـقــه :

دارکــ مــَــچ ماندی نایت راء [ سینا Vs دلریو Vs پانک Vs زیگلر Vs سواگر ] | 5:01

طـولانـی تـریـن مـســابـقــه :

بــد بــلاد 2004 [ شان مایکلز Vs تریپل اچ ] | 47:26

اولین تایتل چنج :

هـل ایـن اِ ســل 2009 | پـانــک Vs تــیـکــر

امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید ..

اگر نظری دارید , حتماً در تایپک مطرح کنید ..

نـویـسـنــده : Scofield

DEAD MAN
09-03-2013, 10:03 PM
قدیما طرفدارا حسرت یه هل این ا سل رو می کشیدن و وقتی می گفتن قراره یه هل این ا سل مچ برگزار بشه میدونستن که یه
مسابقه ی "جذاب , خونین , ..." در انتظاره ولی الآن تنها تفاوت هل این اسل با مسابقات عادی وجود یک قفس فلزی دور رینگ هستش .

Hamid
09-03-2013, 10:55 PM
از شماره 16 به بعد باید همشو انداخت تو سطل آشغال:22:

Demon of Death Valley
09-03-2013, 11:00 PM
قدیما طرفدارا حسرت یه هل این ا سل رو می کشیدن و وقتی می گفتن قراره یه هل این ا سل مچ برگزار بشه میدونستن که یه
مسابقه ی "جذاب , خونین , ..." در انتظاره ولی الآن تنها تفاوت هل این اسل با مسابقات عادی وجود یک قفس فلزی دور رینگ هستش .

دقیقا بات موافقم الان فقط یه مانعی که دید بازی رو خراب میکنه!
درضمن The Undertaker اولین استاریه که یه تایتل رو تو HIAC برده!!!هووووورااااااا
در مورد حریف دوست دیگمون که گفتن از 16 به بعد رو باید دور انداخت,بازی تیکر و تریپل اچ WM 29 که یه کلاسیک شاهکار بود,اینطور فکر نمیکنی؟؟؟
البته خب قفس نقشش کمرنگ بود نسبت به بازی های قدیمی ولی نسبت به بازی های این دو سه ساله خیلی پررنگ تر بود!

TARANTULA
09-03-2013, 11:36 PM
ممنونم از مقاله خوب و مختصر و مفیدت دوست عزیز
وقتی داشتم لیست مسابقات هل این سل رو میخوندم یاد اون مبارزات افتادم که با چه شور و هیجانی برگزار میشد و رسلرها چقدر تو مبارزات هل این سل عالی کار میکردند تو این لیست نام رسلرهایه بزرگی وجود داره که دیگه الان تو کمپانی فعالیتی ندارند مثل دیزل - ادج - شاون مایکلز - استون کلد -باتیستا و خیلی هایه دیگه .
البته من یه نظر شخصی در مورد مسابقات هل این سل دارم اونم اینکه از وقتی که مسابقات هل این سل رو کمپانی بصورت جداگونه ودر قالب پی پر ویو برگزار کرد مقدار زیادی از عظمت و ابهت و هیجان این بازی رو از بین برد مخصوصا اینکه در مبارزات هل این سل دیگر شاهد مبارزات خونین نیستیم و فقط از هل این سل اسمش باقی مونده و قفسی هم که دور رینگ قرار میگره بیشتر حالت سمبلیک و نمادین داره البته فکر میکنم بعضی از دوستان با نظر من موافق باشند .
همه میدونند که دیگه هل این سلی مثل مبارزه دیزل و تریپل اچ یا آندر تیکر و میک فولی و یا مبارزه 6 رسلر در آرماگدون 2000 را دیگر شاهد نخواهیم بود و به نظر من تو این چند سال اخیر فقط ما شاهد یه مبارزه هل این سل دیدنی و با شور هیجان بودیم که اونم در رسلمنیا سال 2012 برگزار شد و بنظرم بقیه مبارزات هل این سل در این چند سال اخیر جالب نبودن و حرفی برای گفتن نداشتن .
یادش بخیر وقتی تو نو وی اوت 2000 تریپل اچ میک فولی رو سقف قفس مبارزه میکردن یهو قسمتی از سقف قفس باز شد و میک فولی از بالای قفس بداخل رینگ افتاد و رینگ شکست ویا یادش بخیر وقتی تو کینگ اف د رینگ 1998 آندر تیکر میک فولی رو از بالای قفس روی میز گزارشگران پرت کرد . من این دو مبارزه رو تو هل این سل خیلی دوست دارم و زیاد نگاهشون کردم و هر بار هم که حوس میکنم نگاهشون کنم هنوزم مثل اولین باری که دیدمشون برام هیجان و لذت داره .
در آخر هم جا داره از دوست عزیزمون تشکر کنم که با این مقالشون ما رو یاد مسابقاتی انداختن که الان و تو این دورانه دبلیو دبلیو ای برای دیدن یه همچین مبارزاتی حسرت میکشیم