PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس های خیلی جالب ( خیلی جالبه کلیک کن تا ببینی)

Eblis
12-31-2007, 02:47 PM
بزرگترین پل ارتباطی بزرگراهها در هیوستون آمریکا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
طویلترین پل ارتباطی دنیا با طول 32/5 کیلومتر در چین
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بزرگترین قصر دنیا در رومانی
بزرگترين دستگاه حفر کانال و راهسازي دنیا در آلمان
بلندترین مجسمه دنیا – مجسمه مسیح - در برزیل
اميدوارم مورد رضايت قرار گرفته باشد

Eblis
12-31-2007, 02:48 PM
جالب بود مگه نه؟ پیدا کردم گفتم بگذارم امیدوارم خوشتون اومده باشه

Gang
12-31-2007, 02:55 PM
خيلي ممنون اردلان جان عالي بود

Eblis
12-31-2007, 03:08 PM
خواهش ميکنم عزيز
خيلي جالب بودش به خصوص قصر چه حالي ميکنه صاحبش

H H H
12-31-2007, 05:02 PM
خیلی جالب بود اردلان جون ممنون.

arman
12-31-2007, 05:08 PM
دستت درد نكنه خيلي قشنگ بود

Ð-i-R-Ť-Y
12-31-2007, 05:11 PM
ممنون اردلان جن خیلی جالب بودش !

راستی تو تاپیکی که میزنی این قدر پست ندونه هر کی ببینه فکر میکنه میخوای تعداد پستات بره بالا ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Eblis
12-31-2007, 06:05 PM
بازم دارم اگر خواستين بگين ارمان اف يو جان نميدونم شما چتون شده اينطوري حرف ميزني <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> برات متاسفم

Ð-i-R-Ť-Y
12-31-2007, 06:19 PM
داداش شوخی کردم :7: مگه یادت نیست دیروز تو هم همینو بهم گفتی ؟ :11: ما نوکرتیم همه جوره :34:

Eblis
12-31-2007, 06:21 PM
نکرمي اونو که ميدونم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> شوخي بود داداش خيلي نکرتم راستي بازم عکس خواستي بگو برات ميزارم

Ð-i-R-Ť-Y
12-31-2007, 06:28 PM
چاکرتم چشم حتما .....