PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تورنمنت پاییزی 8 بال همراه با جایزه ( دور دوم مسابقات )

The Shadow
09-19-2013, 10:41 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

با سلام خدمت کاربران محترم انجمن،

با توجه به استقبالی که از تورنمت تابستانه ی 8 بال شد ، قرار بود این مسابقات دوباره برگزار شوند اما برگزار کننده ی این مسابقات ، سینا جان ( The Dark Knight ) به دلیل مشغله ی درسی و شروع دانشگاه و ... توانایی رسیدگی به این مسابقات رو نداشتند به همین دلیل قرار شد من این مسابقات رو به همون نحوه ی قبلی برگزار کنم .

برای دوستانی که بلد نیستن و برای اولین بار این تاپیک رو میبینند باید توضیح بدم که ما این مسابقه رو از طریق سایت مینی کلیپ برگزار خواهیم کرد. دوستان علاقه مند می تونن اینجا نام نویسی کنن. برای نام نویسی اسم یوزرتون در سایت مینی کلیپ رو اینجا قرار بدین.

افرادی که هنوز یوزر نیم ندارند, می تونن جهت نام نویسی به لینک زیر مراجعه کنند و یک اکانت بسازن:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قوانین:

1. مهلت نام نویسی تا سه شنبه شب ساعت 23:00 هست ( هفته ی پیش رو ) . در صورتی که قبل از این تاریخ به تعداد مکفی برسیم (16 یا 32 نفر) این تورنمنت رو زود تر شروع خواهیم کرد.

2. سه شنبه شب ، جدول مسابقات توی همین تاپیک قرار خواهد گرفت.

نوع برگزاری مسابقه:

1. کاربران در گروه هایی که مشخص میشود قرار میگیرند . هرکس یکبار بازی میکند و در آخر دو نفر از هر گروه که بیشترین امتیاز را کسب کردند به مرحله ی بعدی مسابقات راه پیدا میکنند. ( در صورت تساوی امتیاز ها ، تفاضل امتیاز هر بازی ملاک خواهد بود ) . پس از پایان هر بازی ، کاربر پیروز باید نتیجه بازی را به من از طریق پیام خصوصی بفرستد.

2. هر دو نفر 7 بار با هم مسابقه می دن و فرد برنده یه اسکرین شات می گیره و این رو برای من پیغام خصوصی می کنه. فقط مسابقه ی فینال ، 9 بار با هم مسابقه میدن.

در صورت غایب بودن یک و یا هر دو شرکت کننده:

نکته ی اول: برنامه ریزی ها رو از طریق پیغام خصوصی انجمن انجام بدین تا در صورت غیاب یکی از شرکت کننده ها بشه پی گیری کرد.
نکته ی دوم: در صورت عدم حضور رقیب, به من پیغام می زنین و می گین که فرد مقابل حاضر نبوده. در این پیغام اون قراری که خودتون گذاشته بودین نیز ضمیمه می کنید. فرد غایب شکست خورده محسوب خواهد شد و امتیازی به او تعلق نخواهد گرفت.
نکته ی سوم: در صورتی که من تا زمان مقرر چیزی از دو نفر شرکت کننده نشنوم, هر دو نفر هیچ امتیازی دریافت نخواهند کرد.

بعد از دریافت نتیجه ها, همون شب جدول مسابقه ویرایش خواهد شد و اطلاعات بعدی به شرکت کننده ها داده خواهد شد.

جایزه:

با صحبت هایی که با ساسان عزیز داشتیم, تصمیم بر این شد که فرد برنده رنگ کاربری(در صورتی که یک کاربر معمولی برنده بشه) و یک عنوان جدید (نشان زیر اسم کاربری) جدیدی بگیره.

----------------------------------

لیست شرکت کنندگان:

ܔܓܨܔܜܓܨܔܜ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Electric1374

...

Psycho (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Arman_Se7en

...

Django (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
lvloFa

...

The Phenom (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
phenom1313

...

The Hitman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
newWorder

...

mardaba (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
mardaba

...

Brodus Clay (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Namdar375

...

Cna3zar (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Cna3zar

...

Leo Howard (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Mr_IWE

...

vahidwwe (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
vahidaustin

...

The Last Outlaw (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Pouyan_Outlaw

...

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)The Last One (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
F_6

...

Rey Mysterio 619 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Mohammad-Alone

----------------------------------

لینک دور اول مسابقات

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ممنون.

The Phenom
09-19-2013, 10:50 PM
اقا با اجازه تو قسمت بازی هایی که طرفین باید انجام بدن یه تجدید نظر بشه

دور اول 7 بازی

دور دوم 9

نیمه نهایی 11

فینال 13

از اونجاییکه بازی ها سریع تموم میشه 13 تا بازی هم اگه بصورت کامل انجام بشه یعنی دو طرف 6-6 مساوی باشن و برن برای فرم 13 کلا یه ربع بیشتر نمیشه

MrHOF
09-19-2013, 10:51 PM
ما که هیچی بارمون نیست ولی برای پُر شدن هستیم

یوزر : Electric1374

The Shadow
09-19-2013, 10:53 PM
اقا با اجازه تو قسمت بازی هایی که طرفین باید انجام بدن یه تجدید نظر بشه

دور اول 7 بازی

دور دوم 9

نیمه نهایی 11

فینال 13

از اونجاییکه بازی ها سریع تموم میشه 13 تا بازی هم اگه بصورت کامل انجام بشه یعنی دو طرف 6-6 مساوی باشن و برن برای فرم 13 کلا یه ربع بیشتر نمیشه

دایی جون ، در این باره با سینا هم یه مشورتی میکنم بعد توی تاپیک اعلام میکنم . فعلاً شما هم یوزرت رو برای آشنایی دوستان معرفی کن . مرسی

El Niño
09-19-2013, 10:55 PM
Arman_Se7eN

Django
09-19-2013, 11:10 PM
lvloFa

The Phenom
09-19-2013, 11:26 PM
phenom1313

The Hitman
09-20-2013, 12:08 AM
حالا من میگم تا به حد نصاب برسه و تورنومنت راه بیفته، بعد نمیام نهایتا حذف میشم دیگه:4: ولی شاید هم بیام:16:

newWorder

آقا میگم ببینید میشه چند نفری تورنومنت پوکر بذارید.
حال میده ها، با بچه ها بیایم آنلاین قمار کنیم:4::8:

mahdi-champ
09-20-2013, 10:06 AM
mardaba

Brodus Clay
09-20-2013, 10:14 AM
ما که هیچی بارمون نیست ولی برای پُر شدن هستیم :a:

یوزر : Namdar375

Cna3zar
09-20-2013, 10:40 AM
اگه خدا بخواد Cna3zar

من باشم اصن واسه بقیه امیدی هس ؟ :4::4:

SHAHIN
09-20-2013, 12:50 PM
فقط مارو به کیومرث(پویان) :4:کمانگیر نندازن که مارس میشیم:D
یوزر:
Mr_IWE

The Shadow
09-20-2013, 01:45 PM
قانون جدید

خوب طی مشورتی که با سینا جان انجام گرفت، قرار شد مسابقات تا قبل از فینال به جای 5 بار، 7 بار باشه ( مثل اسنوکر ) اما بازی فینال ، 9 بار میشه.

ahᓮd/\
09-20-2013, 02:50 PM
منم هستم
vahidaustin

The Last Outlaw
09-20-2013, 03:32 PM
دور قبل كه كاملا ناجوانمردانه بدون انجام مسابقه منو حذف كردن ولي اين دوره اومدم واسه قهرماني!

Deadman Coming!!!!!

يوزر:
Pouyan_Outlaw

---------------------------

در ضمن يه پيشنهاد:

قبل از قرعه كشي بازيكن ها رو سيد بندي كنيد تا بازيكناي قوي دور اول بهم نخورن تا جذابيت مسابقات تا آخر بازيها حفظ بشه.

The Shadow
09-20-2013, 03:46 PM
در ضمن يه پيشنهاد:

قبل از قرعه كشي بازيكن ها رو سيد بندي كنيد تا بازيكناي قوي دور اول بهم نخورن تا جذابيت مسابقات تا آخر بازيها حفظ بشه.

ایشالا واسه دور های بعدی واسه اینکه به هیچ وجه نمیدونیم کی بازیش خوبه کی بده . باید یکم توانایی کاربرا دستمون بیاد .

Вαңгαмi
09-20-2013, 08:57 PM
خوب همتون بازی منو میدونید پس منو با قوی اش بندازید از خود تعریف نباشه ولی خوب برای اینکه بازی جذاب بشه میگم

نام کاربری قبلا f_5 بود رمزشو یادم رفت در حال حاضر نام کاربریم f_6 است

نام کاربری : f_6

The Shadow
09-22-2013, 02:08 PM
اسپم جهت یادآوری ...

دوستانی که خواهان شرکت کردن در مسابقات هستند، زودتر یوزر ساخته و معرفی کنند.

Sgt.Wollek
09-22-2013, 03:55 PM
متاسفانه من حجم کافی ندارم نمیتونم شرکت کنم ولی کسانی که دایی بهمن رو ببرن بهشون پول میدم :4: پیش به سوی زمین زدنِ دایی :4:

The Phenom
09-22-2013, 09:35 PM
عبدی امیدوارم یه بار دیگه نتایج امتحاناتتو بررسی کنن به جای 7 تا 17 تا بیاری:4:

مردک سرت به کار خودت گرم باشه

The Shadow
09-24-2013, 09:44 PM
12 نفر تا به الان ثبت نام کردند که نمیتونیم شروع کنیم . باید به حداقل 16 نفر برسیم.

The Phenom
09-24-2013, 10:15 PM
مثل سری پیش قرعه کشی کنید چند نفر بای بخورن یه راس برن مرحله بعد

The Hitman
09-25-2013, 08:58 AM
حالا من یه پیشنهاد بدم اجرا کردید که کردید اگر هم نکردید که چه بهتر!:دی

بیائید این دفعه تقسیم کنید به چهار تا گروه سه نفره، که اینا هر کدوم یکی یه بار با هم بازی میکنند. و بعد بسته به تعداد برد و تفاضل صعود کنند مرحله بعد. (بخصوص این قسمت تفاضل به نظر من خیلی جذابش میکنه)
از هر گروه میتونه یک نفر میشه هم دو نفر (:209:دیگه این قسمتش به تصمیم مسئولان بستگی داره:209:)d: صعود کنن مرحله بعد.
اگر یک نفر بره که دست آخر میرسیم به چهار نفر آخر، اگر هم دو نفر صعود کنند میرسیم به هشت نفر که این دیگه با خودتون اما به نظر خودم از هر گروه دو نفر برن مرحله بعد بهتره.
اینجوری مسابقات هم سریع تموم نمیشه.

تازه ببینید یک مزیتی هم که این حالت داره اینه که افراد قوی تر از مرحله گروهی صعود میکنند مرحله حذفی
بعد هر کس که توی گروه خودش اول شده با نفر دوم یکی از گروه های دیگه بازی می کنه
و خلاصه اینکه تا آخر افراد قوی بهم نمی خورند که بخواند همین اول کار حذف بشند.

Rey Mysterio 619
09-25-2013, 10:03 PM
آقا من هم هستم

Mohammad-Alone

The Shadow
09-25-2013, 11:57 PM
خب روش دوست عزیز شهاب جان ( The Hitman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ) برای این دوره به کار گرفته خواهد شد .

روش بازی و قوانین رو توی پست شماره ی یک ویرایش کردم و همچنین لیست شرکت کنندگان نیز در همان پست اول موجود می باشد .

به دلیل حضور 13 کاربر در مسابقه ، 4 گروه خواهیم داشت که شامل 3 گروه 3 نفره و یک گروه 4 نفره خواهد بود. تا حد مقدور ،گروه بندی طوری انجام شد که بازیکن های خوب همه توی یک گروه قرار نداشته باشند .

گروه A
گروه B
گروه C
گروه D

ܔܓܨܔܜܓܨܔܜ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Electric1374
The Phenom (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
phenom1313

The Last One (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
F_6

The Hitman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
newWorder

The Last Outlaw (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Pouyan_Outlaw
Psycho (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Arman_Se7en
Leo Howard (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Mr_IWE

Django (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
lvloFa

Cna3zar (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Cna3zar
Brodus Clay (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Namdar375
vahidwwe (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
vahidaustin
mardaba (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
mardaba

---
---
Rey Mysterio 619 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Mohammad-Alone
---

کاربران هر گروه ، با هم دیگر برنامه ریزی کنند خودشون از طریق پیام خصوصی و نتیجه را برنده برای من بفرستد ( بهتر است از صفحه ی نتیجه ی بازی عکس بگیرید و بفرستید )

در هر گروه ، هر کاربر فقط یکبار با دیگری بازی میکند و هر دونفر ، 7 بار با هم مسابقه میدن .

برنده 3 امتیاز دریافت می کند و پس از پایان بازی های گروهی ، از هر گروه 2 نفر به مرحله ی بعدی راه پیدا میکنند. در صورت تساوی امتیاز ها در پایان مرحله گروهی ، کاربری که تفاضل بهتری داشته صعود میکند.

تا دو شنبه پیش رو ، فرصت دارید تمام مسابقات را انجام دهید . دوشنبه صعود کنندگان و مسابقات مرحله ی حذفی مشخص خواهند شد.

موفق باشید

The Shadow
09-30-2013, 10:34 PM
مسابقات به دلیل اینکه هنوز خیلی ها بازی هاشون رو انجام ندادن و همچنین کاربر The Last One رو جای خودم گذاشتم ، تا فردا شب تمدید شد. دیگه فردا وقت آخر اعلام نتایج میباشد.

Вαңгαмi
10-01-2013, 02:36 PM
مسابقات به دلیل اینکه هنوز خیلی ها بازی هاشون رو انجام ندادن و همچنین کاربر The Last One رو جای خودم گذاشتم ، تا فردا شب تمدید شد. دیگه فردا وقت آخر اعلام نتایج میباشد.

ببخشید ولی الان من با شاهین بازی خواهم کرد

Scofield
10-01-2013, 04:20 PM
اگه جای خـالـی هست , مـنـم هستم :3479501245079639014

The Last Outlaw
10-01-2013, 04:39 PM
با اين وضع اين تورنمنت تا عيد هم تموم نميشه! اكثر كساني كه ثبت نام كردن سالي يه بار هم فروم نميان و نميشه واسه بازي ها پيداشون كرد!

Вαңгαмi
10-01-2013, 07:55 PM
شاهین تو پروفایلم گفت انصراف میده با درود بر او مرا به دور بعد بفرستید

The Shadow
10-01-2013, 09:25 PM
با اين وضع اين تورنمنت تا عيد هم تموم نميشه! اكثر كساني كه ثبت نام كردن سالي يه بار هم فروم نميان و نميشه واسه بازي ها پيداشون كرد!

خیلی بد شرکت کردن و واقعاً نا امید کننده بود و من نمیدونم چرا بعضی ها که نمیخوان شرکت کنند الکی ثبت نام میکنند ؟

دیگه فقط تا 12 امشب فرصت هست از 12 به بعد هر پیامی واسم بیاد حساب نیست و نتایج آخر رو اعلام میکنم.

The Shadow
10-01-2013, 11:45 PM
گروه A

Cna3zar (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 4-3 The Last Outlaw

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)ܔܓܨܔܜܓܨܔܜ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 4-1 Cna3zar (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ܔܓܨܔܜܓܨܔܜ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 0-7 The Last Outlaw (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

در این گروه همه 3 امتیاز کسب کردند اما به علت تفاضل بهتر The Last Outlaw اول شد ( 6+ )
Cna3zar دوم شد ( 2- )
ܔܓܨܔܜܓܨܔܜ سوم شد و از مسابقات حذف شد ( 4- )

================================================== ============

گروه B

The Phenom (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 7-0 Brodus Clay (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Psycho (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 7-0 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)Brodus Clay (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Phenom (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 5-2 Psycho (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

در این گروه The Phenom با 6 امتیاز اول شد ( 10+ )
Psycho دوم شد ( 4+ )
Brodus Clay سوم شد و از مسابقات حذف شد ( 14- )

گروه C

-

از این گروه هیچ بازی انجام نشد اما به خاطر انصراف Leo Howard به نفع The Last One (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)، ایشان به مرحله ی بعدی راه پیدا کردند و بقیه حذف شدند.

گروه D

The Hitman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 4-3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)Django

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
از این گروه فقط همین بازی انجام شد و به خاطر حضور نداشتن بازیکن دیگر ، هر دو بازیکن به دور بعدی راه یافتند .

================================================== =============

( به خاطر اینکه تعداد برابر شود کاربر Scofield هم به مرحله ی بعدی اضافه شد )

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)8 کاربر به مرحله ی حذفی رسیدند که فردا برنامه ی بازی های حذفی و قوانین مربوطه را خواهم گذاشت.

موفق باشید.
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Last Outlaw
10-03-2013, 01:45 PM
ما منتظر جدول حذفي هستيم.
هيچ جا نميريم همين جا هستيم.

Вαңгαмi
10-03-2013, 01:46 PM
ما اعتراض داریم جدول حذفی نیاز داریم

داداش پژمان زود باش

میخوام ببینم با کی باید کل کل کنم

The Phenom
10-03-2013, 01:52 PM
زشته

دو فردای دیگه باید دختر یه بابایی رو بدبخت کنین

این چه پست هاییه که میدین؟:no:

Cna3zar
10-03-2013, 02:31 PM
ما منتظر جدول حذفي هستيم.
هيچ جا نميريم همين جا هستيم.

منتظر حذفی هستی که چی ؟ :دی باز به من ببازی؟:دی

The Shadow
10-03-2013, 03:03 PM
با عرض پوزش واسه تاخیر معرفی برنامه ی بازی های حذفی. من فوتوشاپ نداشتم واسه ساخت جدول حذفی، به سید جون گفته بودم زحمتش رو بکشه که هنوز آنلاین نشده. فعلاً همینطوری برنامه ی بازی ها رو میگم بعداً جدول رو آپلود میکنم.

The Last Outlaw (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) VS The Hitman
Django (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) VS The Last One

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)The Phenom (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) VS Cna3zar
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)Psycho (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) VS Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این قسمت حذفی می باشد و با همان تعداد بازی یعنی 7 دست .

زمان انجام بازی ها تا یکشنبه ساعت 9 شب. 9 نتایج رو اعلام میکنم و به هیچ وجه تمدید نخواهد شد بنابر این هرکس بازی نکرده باشه حتی اگه هر دو نفر هم باشند ، از مسابقات حذف خواهند شد .

موفق باشید

Cna3zar
10-03-2013, 03:06 PM
فک کنم به یه فینال زود هنگام رسیدیم :504:

Вαңгαмi
10-03-2013, 03:08 PM
فک کنم به یه فینال زود هنگام رسیدیم :504:

خوش به حالت که با د فینام افتادی مارو باش با موفا افتادیم

Cna3zar
10-03-2013, 05:24 PM
خوش به حالت که با د پویم افتادی مارو باش با موفا افتادیم
:u:

دپویم دیگه چیه ؟ میتونم بپرسم ؟:دی

اون د فینام هست :دی

Scofield
10-03-2013, 07:18 PM
Why Always Us ؟ [ اسکی از آرمان :دی ]

جام حذفی به آرمان خوردم , اینجا هم به آرمان !

:دی

© The Phantom Pain
10-03-2013, 07:41 PM
جدول مرحله حذفی :

The Phenom
10-03-2013, 08:39 PM
اقا این دوره یه مسابقه هم برای مقام سوم چهارم میذاریم

خودمم تصویبش کردم

Вαңгαмi
10-04-2013, 12:19 PM
سلام و درود

من در دور یکی مونده به دور نیمه نهایی کاربر ( Django ) را شکست دادم

ایشون واقعا علی بازی می کنند و واقعا جای تحسین داره بازی ایشون را

من خودم با دو حرکت شانسی در بازی پنجم و ششم تونستم برنده بازی بشم

با درود بر موفا مرا به دور بعد ( نیمه نهایی ) بفرستید

The Shadow
10-04-2013, 02:58 PM
دوستـان من فارسی نوشته بودم و هر دفعه هم فارسی گفتم که نتایج رو عکس بگیرید و از پ.خ ( پیــــــــام خصـــــــوصی ) بفرستید !!! پس اینکه از پیام پروفایل میفرستید و عکس هم نمیفرستید دلیلش چیه ؟ :4: حالا اشتباه گرفتن پیام خصوصی با پیام پروفایل خیلی عجیب نیست ، دیگه نتیحه رو چرا توی تاپیک میگی The Last One ـه عزیز :3229::4:

The Shadow
10-08-2013, 11:01 PM
خوب یه روز صبر کردیم تا بهمن با سینا بازی کنه اما نتونستند بازم و گویا مشکل از طرف بهمن بوده واسه همین سینا به مرحله ی بعدی راه یافت . بازم چون بهمن از بازیکنای خوب هستش یه روز دیگه هم بهش فرصت میدیم اگه تونست با سینا بازی کنه و حقش ضایع نشه .

The Last Outlaw Win. The Hitman

Cna3zar Win. The Phenom

Scofield Win. Psycho

The Last One Win. Django

-------------------------------------

در نتیجه نیمه نهایی ، کیومرث با سینا و علی اسکوفیلد با امیر د لست وان بازی میکنند.

فرصت تا جمعه شب .

The Phenom
10-09-2013, 12:22 AM
به خدا مشکل فقط از من نیست از این مینی کلیپه

بذارین یه سعی دیگه بکنم شاید شد

Sgt.Wollek
10-09-2013, 12:48 AM
بهمن حذفش کنین. :4:

Cna3zar
10-09-2013, 12:45 PM
بهمن حذفش کنین. :4:

حذفه غمت نباشه :دی

The Phenom
10-09-2013, 03:16 PM
دوستانی که بعضی ها رو پیدا نمیکنن تو مینی کلیپ مشکل از مرورگرشونه

The Last Outlaw
10-11-2013, 09:17 AM
يكي تكليف من رو روشن كنه خواهشا.
بالاخره من و تو نيمه نهايي بايد با كي بازي كنم؟

Вαңгαмi
10-11-2013, 09:20 AM

شما با سینا بازی خواهید کرد من با علی اسکوفیلد

والا من و اون نمیتونیم با هم بازی کنیم ، مشکل از آی پی اون یا منه معلوم نیست

The Shadow
10-11-2013, 10:38 AM

کیومرث جون من که گفتم یه روز بهشون فرصت میدم یه روزشونم تموم شد چند روز پیش :4: در نتیجه باید با سینا بازی میکردی دیگه

The Phenom
10-11-2013, 09:20 PM
اون موقع قبول داشتم مشکل از منه و باید حذف شم ولی الان نمیدونم چرا تازه این مشکل فقط واسه من و سینا هم نیست چند نفر دیگه هم این مشکل رو دارن بهتره یه فکری به حال این قضیه کرد چون اینطوری برگذار کردن تورنمنت فایده نداره

The Shadow
10-11-2013, 11:04 PM
اون موقع قبول داشتم مشکل از منه و باید حذف شم ولی الان نمیدونم چرا تازه این مشکل فقط واسه من و سینا هم نیست چند نفر دیگه هم این مشکل رو دارن بهتره یه فکری به حال این قضیه کرد چون اینطوری برگذار کردن تورنمنت فایده نداره

بهمن جون این دوره که خیلی ضعیف بود و من سعیم اینه که فقط زودتر تموم شه . این دوره هم بخاطر اینکه اولین بار من بود هم دوستان همکاری نکردن باهام و هم این مشکل مینی کلیپ رخ داد گند زده شد به مسابقات. حالا کیومرث رفته فینال ، یه فینالیست دیگه هم اضافه میشه بازی برگزار میشه بعد واسه دور بعدی یه فکر اساسی میکنیم و بهتر برگزارش میکنیم.

The Hitman
10-11-2013, 11:40 PM
اینکه بعضی از دوستان نمی تونن هم دیگه را پیدا کنند هیچ ربطی به خودشون نداره.
به مرورگرشون هم زیاد ارتباطی نداره.
مشکل اصلی از سرور مینی کلیپ هستش. این مشکل در حدود 15 روزی هست که خیلی زیاد شده.
این سرور مینی کلیپ خیلی شلوغه اگه بتونین از سرورهای دیگه از سایت های دیگه استفاده بشه برای تورنومنت خیلی بهتره.

Вαңгαмi
10-12-2013, 05:44 PM
قرار بود جمعه شب مسابقه فینال مشخص بشه

پس چی شد

من با کی می افتم یا علی با کی می افته

ما که نتونستیم با هم ابزی کنیم ببینیم چی میشه دیگه !!

The Shadow
10-12-2013, 09:54 PM
قرار بود جمعه شب مسابقه فینال مشخص بشه

پس چی شد

من با کی می افتم یا علی با کی می افته

ما که نتونستیم با هم ابزی کنیم ببینیم چی میشه دیگه !!

وقتی بازی نکردین توقع داری چیکار کنم خوب ؟ باید فقط این دوره تموم شه تا یه سایت دیگه پیدا کنیم درست حسابی.

The Phenom
10-16-2013, 06:01 AM
اقا من یه راه حل نصفه نیمه برای بیرون رفت از این بن بست دارم بچه های که به مرحله حذفی رسیدن به صورت دوره ای با هم مسابقه بدن یا در واقع با هر کی که میتونن

مقام اول تا اخر رو بر اساس فریم های برده و باخته و بر اساس امتیاز و از همه مهم تر درصد برنده شدن تعیین می کنیم

اینجوری بهتر از وضعیت موجوده

The Shadow
10-16-2013, 10:01 AM
من نمیدونم واقعاً چیکار دیگه باید کرد :4: حالا همه با هم بازی کنید هی نتایج رو به من بگید ببینیم چه میشه کرد