PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| عدم حضور The Rock در رسـلـمـنیــا 30 ؟! | صـحبت های سـنــدو و ...

Scofield
10-17-2013, 11:38 AM
» عدم حضور The Rock در رسـلـمـنیــا 30 ؟! «

دِ راکــ قرار است در فیلمی تحت نام The Earthquake Disaster Movie " San Andreas " بازی کـنـه که

فیلمبرداری این فیلم از ماه آپریــل سال 2014 شروع می شود و این تاریخ همزمان است با زمان برگزاری

رسلـمنیا که احتمالاً بازی در این فیلم , وضعیت راکــ برای حضور در رسلمنیا رو تحت تاثیر قرار میده .

» صـحبت های سـنــدو «

دمین سندو به تازگی مصاحبه ای با The Temple News داشته است . خبرنگار این سایت از سندو پرسیده است :

شما از زمانی کـه MiTB را بردید , هـمــش در حال باخت هستید .. عـلـت آن چیست ؟! سندو در پاسخ به این سوال

گفت :

" اوه بـلــه . شما دارید سوال های بیهوده می پرسید ! خــُــب .. بذارید من یه سوال از شما بپرسم . من کیـف MiTB

را دارم و هر وقت بخـوام یک Title Match تـرتیب میدم , با این وجود درســتِ که تمرکز ــم رو بر روی چنین چیز پیش پا افتاده ای

قرار بدم ؟! بذارید خودم جـواب این سوال رو بدم تا بفهمید .. خــیــــر ! "

» خبری از ری مــیـستریو «

ری میستریــو اعلام کــرد که در لایــو اونـت های دبلیو دبلیو ای در مـکزیــک حضور خواهد داشت اما

مسابقه ای انجام نخواهد داد . Wwe قرار اسـت هفته ی آینده تــوری در مـکزیــک داشته باشد .