PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آنـدرتـیـکــر Vs بــراک لــزنــر در WrestleMania 30 | اخبار بکستیج در مورد بازگشت کــیــن و ...

Scofield
10-24-2013, 05:11 PM
» آنـدرتـیـکــر Vs بــراک لــزنــر در WrestleMania 30 «

به گزارش از مـنـابـع نزدیـک به دبلیو دبلیو ای , ایـده فعلی برای حریـف آندرتیکر در رسلمنیا

ایـن است که براک لــزنــر در WrestleMania به مـصاف دِ فـیـنــام برود . با تـوجـه به وضعیت جسمانی خوبِ آندرتـیــکر ,

این حریف برای او در نـظـر گرفته شـده است . از طـرف دیگر چون دِ راکــ به احتمـال بسیار زیاد

به WrestleMania نمی رسـد , لـزنـر بدون حریـف ماند و آندرتیکر را برای او منـاسـب دانستند .

» اخبار بکستیج در مورد بازگشت کــیــن «

بزودی کـیـن به WWE Tv بازخواهد گــشت . برنامـه فعلی برای لایو اونـت ها این اسـت که وایــِـت فــَـمیلی

به مصاف دِ مـیـز , کوفی و کـیـن بروند . احتمالاً در Pay Per View سروایـور سریس کـیــن و بــِـری وایــِـت به مصاف

هم خواهند رفت .

» مـسـابقه ای برای Hell In a Cell «

احـتـمال برگزاری مسابقـه بین دِ مـیــز و بـــِـری وایــِـت در پی پی وی هـل ایـن ا ســل وجود دارد .

البته احـتمـال دارد مسابقه ای برگزار نشـود و فقـط یک سجنمت در HiAC بین این دو شکل بگیرد !

The Hitman
10-24-2013, 07:03 PM
من فکر می کنم معقول ترین گزینه برای آندرتیکر، همین لزنر باشه.
چون که حریف های دیگه مثل گلدبرگ یا آستین و استینگ یک کم رویایی به نظر میرسه!

MrHOF
10-24-2013, 07:07 PM
به نظر من دیگه افرادی که اسم دَر کردن به درد حریف تیکر نمیخورن ، یه جورایی تکراری شده که یکی از قدیمی ها بیاد جلوی تیکر مسابقه بده و یه مسابقه
قشنگ هم ارائه کنن و اخرش تیکر ببره و استریک پا بر جا باقی بمونه

WWE توی WM 29 بهترین کاری که کرد تیکر رو رو به روی پانک گذاشت ، اگر کسایی مثل جان سینا یا رندی اورتن هم جلوی تیکر قرار بگیرن برای مسابقات WrestleMania من فک میکنم جذاب تر از مسابقه قدیمی ها یا اسم دَر کرده ها با تیکر باشه ...

"VAHID"
10-24-2013, 07:33 PM
به نظر من مسابقه خوبی میتونه باشه
البته نظر بقیه هم مورد احترامه

s.A.j.A.d
10-24-2013, 08:09 PM
من با مسابقه جان سينا و آندرتيکر موافق تر هستم

Ali Cannavaro
10-24-2013, 10:48 PM
لزنر تو Hell In Cell اندر رو شکست داده ولی رسلمنیا داستانش فرق می کنه من که خیلی دوس دارم ببینم چی می شه

Dash.Ali
10-25-2013, 10:26 AM
البته کمپانی محاله استریک رو بشکنه یا اگر هم بخواد بشکنه از لزنر استفاده کنه پس از الان برنده این مسابقه احتمالی خود تیکره

پارسال استوریش با پان واقعا فوق العاده پیش رفت و تو اون زمان کوتاه با چند تا سجمنت و درگیری الکی جوری کار پیش رفت که همه

منتظر بودن پانک ببره اما لزنر باختش قطعیه

E.H.S.A.N
10-25-2013, 10:48 AM
علی جان خبری مبنی بر عدم عضور راک در رستلمنیا منتشر شده یا احتمال میدی؟

MrHOF
10-25-2013, 11:04 AM
علی جان خبری مبنی بر عدم عضور راک در رستلمنیا منتشر شده یا احتمال میدی؟

احتمال هست اونم 98% ـی چون توی تاریخ رسلمنیا راک یک نقش توی یک فیلمی گرفته ... :d

حالا میدونم با اون علی بودی هااا ولی گفتم من جوابتو بدم :d

Rey Mysterio 619
10-25-2013, 12:29 PM
من با مسابقه جان سينا و آندرتيکر موافق تر هستم

دیگه همینمون کم مونده که 1 سال برای آندرتیکر صبر کنیم و آخر مزخرف ترین مسابقه سال رو مستر جان سینا رقم برنه :504:

h360mh
10-25-2013, 01:25 PM
آندرتیکر دیگه خیلی پیر شده .یعنی میتونه درمقابل لزنر مقاومت کنه ؟؟
:17: :17:

:17: