PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| برنامه ریزی برای رقابت جان سینا و دنیل برایان / آیا جان سینا هیل می شود؟ و ساختمان جدید کمپانی برای کشتیگیران بازنشسته و ...

mahdi-champ
10-25-2013, 09:20 PM
» برنامه ریزی برای رقابت جان سینا و دنیل برایان / آیا جان سینا هیل می شود؟ «

شایعه شد که در برنامه ریزی های جدید قرار است درگیری بین جان سینا و دنیل برایان رخ دهد همچنین علت درگیری نیکی بلا و بری بلا
هستند که از آنجایی که نیکی قرار است هیل شود احتمال دارد جان سینا هم که در کنار او هست هیل شود و دنیل برایان و
بری بلا فیس بمانند

» ساختمان جدید کمپانی برای کشتیگیران بازنشسته «

قرار است به زودی ساختمانی به شکل یک موزه برای هال آف فیمر ها ساخته شود . در این مکان چیز هایی مثل تصاویر ، اشیاء ،
مجسمه کشتی گیران و ... وجود دارد. قرار بود این ساختمان بخشی از perfromance center شود اما کمپانی
تصمیم گرفت این مجموعه را جداگانه بسازد

» خبری از سامی زین ، کشتیگیر سوریه ای «

سامی زین روکی برند NXT بر خلاف اینکه در مسابقات خوب عمل می کند باید کارهایی مثل تشویق خواستن و ارتباط زیاد برقرار
کردن با تماشاگران را کم کند . به او در این مورد تذکر داده شده است . وینس مکمن هم در گذشته گفته بود که
با این کار ها مخالف است

» عکسی جدید از جان موریسون و راب ون دام «

این عکس به تازگی از جان موریسون منتشر شد که در کنار راب ون دام در یک مرکز حمایت از کودکان بی سرپرست حضور دارد .
این ممکن است مقدمه ای برای بازگشت جان موریسون باشد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

saman_k2
10-25-2013, 09:32 PM
همینطوری نصف تماشاگرها از جان سینا بدشون میاد. وای به روزی که بخواد هیل بشه !

mahdi-champ
10-25-2013, 09:36 PM
به نظر من هيش وقت هيل نميشه اگه هم هيل بشه طرفداراش بيشتر ميشن.

ROB VAN DAM 92
10-25-2013, 10:10 PM
جان سینا با وجود فیس بودنش یه کارایی در wwe انجام داد که من ازش متنفرم.
نمونه ی بارزش:aaزدن به باتیستا و خداحافظی باتیستا از دنیای کشتی کج.

"VAHID"
10-25-2013, 10:22 PM
بنظرم سخته بشه سینا روهیل تصور کرد ولی اگه بشه براش بهتره
یکجورایی همه خسته شدن از تصویر فیس سینا:wink2:

Danial
10-25-2013, 10:41 PM
جان سینا هیل باشه باحال تره

Cna3zar
10-26-2013, 03:48 PM
اصن هیل بودن سینا رو نمیتونم تصور کنم . اصن جان سینا بلد نیس نقش هیل رو بازی کنه ... :3669973684562034669:3669973684562034669

MrHOF
10-26-2013, 03:54 PM
محض اطلاع دوستان ...

جان سینا سال 2002 با شخصیت هیل دبیوت کرد که درگیریش با کرت انگل و آندرتیکر بود ... (آندرتیکر رو با شک گفتم :1:)