توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * iranwwe وارد هشتمین سال فعالیت رسمی خود شد! *
amir-aghaei
10-26-2013, 02:59 PM
درود بر تمامی کاربران فهیم انجمن بزرگ و سابقه دار IWE
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مفتخرم اعلام کنم انجمن تخصصی کشتی کچ ایران در سال 1385 در آبان ماه توسط بنیانگزار انجمن HaMoOn (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز افتتاح شد و امسال در این ماه (آبان) شمع 7 سالگی خود را فوت کرد و وارد هشتمین سال فعالیت خود شد...
بیش از سی هزار کاربر در طی این سالها در انجمن ثبت نام کردن و هنوز هم بعضی از کاربران که یوزر یک رقمی دارند در کنار ما هستند...
انجمن کشتی کچ ایران با تلاش کاربران متعصب خود در طی این سالهای سپری شده خدمات گسترده ای را در اختیار عموم کاربران در اقصی نقاط ایران قرار داد....
و امروز بعد از گذشت 7 سال هنوز هم این خانه و آشیانه مجازی برپاست و پذیرای تمامی قشرهاست ...
هفتمین سالگرد انجمن را به همه کاربرانی که دلشون با این فروم هست از جانب خودم تبریک میگم...
موفق باشید و سپاسگزاریم....
El Niño
10-26-2013, 03:04 PM
تبریک به همه کسانی که زحمت کشیدند تا iwe به اینجا برسه چه اونایی که الان بینمون هستند چه دوستانی که به هر دلیلی تو این جمع نیستند...
و تشکر از هامون عزیز که باعث شکل گیری این جمع دوستانه شد...
امیدوارم تا 80 سال دیگه هم فروم سرپا بمونه :8:
Sgt.Wollek
10-26-2013, 03:19 PM
تبریک میگم.
تشکر از همه کسایی که واسه سایت زحمت کشیدن و یه تشکر ویژه از هامون عزیز که با یه حرکتش که زدن این انجمن بود واسه این چند سال ما رو دور هم جمع کرد.
mahdi-champ
10-26-2013, 03:20 PM
من هم تبريک ميگم .
Scofield
10-26-2013, 03:31 PM
تبریکـــ همگی ! :8:
ممنون از تمام کسانی که به هر نحوی برای این انجمنِ بزرگ زحمت کشیدن و یک تشکر ویژه از هامون عزیز که این خونه مجازی رو تاسیس کرد ..
افتخار میکنم , عضوی کوچک از خانواده بزرگ iWE هستم :8:
Cna3zar
10-26-2013, 03:55 PM
8 سال .... 8 سال کم نیس . تبریک میگم .<3
"VAHID"
10-26-2013, 03:55 PM
با اینکه تازه عضو شدم ولی از صمیم قلبم تبریک میگم:heart_mini:
MrHOF
10-26-2013, 03:57 PM
به عنوان کوچک ترین عضو سایت منم تبریک میگم به همه
از تمام کسانی که برای سایت زحمت کشیدند و به اینجا رسوندند سایت رو هم تشکر میکنم و از "هامون" هم به خاطر تأسیس این سایت که خونه ای شد برای همه تشکر میکنم
باعث افتخار من بود که 1 سال یا 1 سال و نیم در این سایت باشم و همچنان خواهم بود :D
:3dexp:
bomb5
10-26-2013, 04:37 PM
منم تبریک میگم.
این انجمن 7 ساله جزء زندگی ما شده... :8:
r v d
10-26-2013, 04:38 PM
منم تبریک میگم ، واقعاً هامون پسر آقا و کار بلد و با شخصیتیه ، امیدوارم تو زندگیش موفق باشه بخصوص رشته تحصیلیش و موزیک که هم صدای خوبی داره هم در آینده نوازنده خوبی هم خواهد شد :)
یه خسته نباشید به داداش جنوبی و خونگرمم ابوالفضل میگم ، با مشغله هایی که هرکس تو زندگی داره و زندگی های سخت امروزی چیزی کم نزاشته و همیشه بالا سر انجمن بوده .
البته یه ذره آتیشش تند بود :ی الان فکر کنم آبان ماه باشه :)
sasan cr7
10-26-2013, 04:40 PM
:2r5gfb4::tatice_08::tatice_08:
MAMAD
10-26-2013, 04:57 PM
بنده هم تشکر میکنم از همه دست اندر کاران که وقت گذاشتن ...
انشالا سایت پا بر جا باشه...
SHAHIN
10-26-2013, 05:27 PM
تبریک به این خانواده بزرگ و تشکر از هامون عزیز
The Shadow
10-26-2013, 05:58 PM
باعث افتخارمه که توی عمر 8 ساله ی فروم ، بیش از 5 سال از عمرم رو اینجا گذروندم و کلی خاطرات تلخ و شیرین نسیبم شده. 5 سال خودش یک عمره . امیدوارم این سایت همیشه و همیشه پا برجا بمونه ، در طول این 8 سال خیلی ها سعی کردند ما ایران دبلیو دبلیو ای نباشیم و سایت رو از بین ببرند اما با این لشکری که پشت سایت بودند همیشه سایت نجات پیدا کرده و تا به امروز به کارش ادامه داده و کسی نتونسته مانع رشد سایت بشه. من فقط امیدوارم که سایت به دوران اوجش برگرده .
PICCASSO
10-26-2013, 06:04 PM
منم به نوبه ی خودم تبریک میگم به مدیران و تمام کاربران خوب و باوفای این انجمن عالیه ایشالله همین جور پابرجا باشه و ادامه بده !
The Enforcer
10-26-2013, 09:05 PM
تبریک :1607652123288849368:7140315471613950656:6joq4o:
Capt. Flint
10-26-2013, 09:17 PM
تبریک میگم به همه دوستان و تشکر از تمام کسانی که زحمت کشیدن
باعث افتخاره که تو همچین سایت بزرگی هستم
S.a.J.a.D
10-26-2013, 11:05 PM
تبریک
باعث افتخاره که عضو انجمنی با این عظمت هستم.:270:
Hamid
10-26-2013, 11:45 PM
منم الان 5 ساله با این فروم هستم و به شخصه اعتقاد دارم که در هیچ کجای نت چنین کاربرایی در یه فروم با هم جمع نمیشن که همشون با هم صمیمی باشند!
تبریک و خسته نباشید به همه
Ghost OF Sparta
10-26-2013, 11:59 PM
تبریک به همه اعضا...و خسته نباشید و تشکر از بزرگان و مدیران اسبق و حال حاظر فروم:48:
Mr. Movie
10-27-2013, 12:20 AM
من هم تبریک میگم . و واقعا باید بگم افتخار میکنم که اینجا یوزر دارم و با این محیط صمیمی تو نت آشنا شدم و هرموقع از هرچیزی ناراحت بودم . هر موقع شاد بودم اینجا اومدم و با بچه ها تقسیمش کردم.
از همه دوستان که این فروم رو به اینجا رسوندن تشکر میکنم .
همه تلاشمون برای حفظش میکنیم. :124:
The Wollek
10-27-2013, 11:52 AM
سلام
اول تبریک میگم این روز رو به همه کاربران و مدیران
خواستم بگم از وقتی رسلینگ جاش تو صفحات اینترنتی تو ایران باز شد خیلی ها دنبال کردن این شـو رو خیلی سایت ها و فروم ها ایجاد شد که این فروم هم یکی از اون ها بود ولی تفاوتی که این فروم با باقیه داره این بود
که باقی سایتها بعد از مدتی به دلیل استقبال نشدن ازشون و یا تبدیل شدن به یک اسپم خونه درشون تخته شد ولی اینجا از روز اول یه نظم خاصی داشته و به دقت واسه پیشرفتش تلاش کردن
میشه گفت واسه خیلی از بچه ها اینجا تنها جاییه که تو نت فعالیت میکنن و دور هم هستن این فروم باعث شد با بچه های زیادی آشنا بشیم ممکنه خیلی هاشون رو ندیده باشیم ولی واقعا کنار هم لحظات خوشی رو سپری میکنیم
خلاصه خواستیم تبریک بگیم انشا نوشتیم یهو :4:
موفق باشید
AREF TAKER
10-27-2013, 12:57 PM
iwe from now for ever
ما بهترینیم
شادباش میگم به همه
The Dark Knight
10-27-2013, 02:50 PM
ما 7 ساله اینجا هستیم... خیلیه ها... دقیقاً به همین اندازه طول کشید تا ابولفضل بیات مدرسه ابتدایی رو پاس کرد, حالا تو داستان راستان خواهید خوند!
ولی باور کنین 30 سال دیگه باز ابولفضل تاپیک می زنه که امسال iranwwe وارد 38 مین سال فعالیت شد و تا اون موقع ابولفضل سالی یه بار تصمیم گرفته که اینترنت رو ببوسه و بزاره کنار! اون وقت همه مون بچه دانشگاهی داریم, ولی با این حال میر علی از گلدبرگ تاپیک می زنه که گلدبرگ دوست داره برگرده کشتی بگیره, چون نوه ی دومش کشتی کج دوست داره و دوست داره کشتی گرفتن پدر بزرگش رو ببینه. بعد جان سینا هم مثل حال حاضر ریک فلیر و هالک هوگن شده که در سن 70 سالگی باز با ویلچر می یاد راو و دندون مصنوعی هاش رو می زاره تو دهنش و می **: یو کنت شی می... د شمپ ایژ هییییر!
راک هم برای نوزدهمین بار برای همیشه به کشتی کج برگشته و کشتی کج رو ترک نخواهد کرد, در صورتی که دو ماه دیگه فیلم برداری اخرین فیلمش با وین دیزل تو سری فیلم های تند سریع 23 به اسم "پیر کچلان سریع" هست. از اون ور هم برادران ابولفضل و عارف تیکر تو تاپیک سالگرد اندرتیکر دارن عکس های یادبود ازش می زارن و کلی یاد اون رکورد 35-0 اندرتیکر تو رسلمنیا می کنن و اینکه چه جوری مسابقه ی اخرش تو ای سی یو ی بیمارستان, بهترین مسابقه ی سال بود. تریپل ایچ هم برای بار 60 م برای بازنشستگی با یکی از کشتی گیران جوان و اینده دار تو رسلمنیا بازی کرده و در کمال ناباوری اون ستاره ی جوان رو پین کرده و عملاً چالش کرده و اینده ش رو نابود کرده.
براک لزنر هم هنوز بین بسکتبال و راگبی و دارت و بیلیارد نتونسته تصمیم بگیره و حسرت می خوره که ای کاش درس خونده بود یا فوت و فنی بلد بود که یه کاری بتونه بکنه... ولی خوب, هنوز قرار دادهای میلیونی با wwe می بنده و سالی یه بار بیاد یه نعره بکشه و به یکی یه f-5 بزنه و بعد بره خونه.
ساسان هم برای صحیح کردن امتحانات دانشجوهاش یه دو ماهی نبوده و تازه برگشته و همون روز اول برگشتنش زده اکانت دو نفر رو حذف کرده, از سه نفر هم ادرس گرفته که به خاطر منچستر بره باهاشون کتک کاری کنه. کاربر A . M . I . R هم برای هزارمین بار به تمامی کادر مدیریت پیغام فرستاده که هنوز وقتش نشده من ادمین سایت بشم؟ من ادمین بشم خیلی بهم روحیه می ده ها... فلانی و فلانی هم موافقن.
ممنون.
موفق باشین.
The Phenom
10-27-2013, 03:13 PM
کاربر A . M . I . R هم برای هزارمین بار به تمامی کادر مدیریت پیغام فرستاده که هنوز وقتش نشده من ادمین سایت بشم؟ من ادمین بشم خیلی بهم روحیه می ده ها... فلانی و فلانی هم موافقن.
:136::136::137::137::2uqdic2::2uqdic2::number11-smiley::number11-smiley:
TARANTULA
10-27-2013, 03:21 PM
خیلی مختصر و مفید :
iwe تولدت مبارک . انشالله بیستمین سال تولدت رو جشن بگیریم
همیشه ماندگار و فعال و پا برجا باشی .
با تشکر از همه عزیزانی که فروم را پابرجا نگه داشتند .
AREF TAKER
10-27-2013, 03:42 PM
ما 7 ساله اینجا هستیم... خیلیه ها... دقیقاً به همین اندازه طول کشید تا ابولفضل بیات مدرسه ابتدایی رو پاس کرد, حالا تو داستان راستان خواهید خوند!
ولی باور کنین 30 سال دیگه باز ابولفضل تاپیک می زنه که امسال iranwwe وارد 38 مین سال فعالیت شد و تا اون موقع ابولفضل سالی یه بار تصمیم گرفته که اینترنت رو ببوسه و بزاره کنار! اون وقت همه مون بچه دانشگاهی داریم, ولی با این حال میر علی از گلدبرگ تاپیک می زنه که گلدبرگ دوست داره برگرده کشتی بگیره, چون نوه ی دومش کشتی کج دوست داره و دوست داره کشتی گرفتن پدر بزرگش رو ببینه. بعد جان سینا هم مثل حال حاضر ریک فلیر و هالک هوگن شده که در سن 70 سالگی باز با ویلچر می یاد راو و دندون مصنوعی هاش رو می زاره تو دهنش و می **: یو کنت شی می... د شمپ ایژ هییییر!
راک هم برای نوزدهمین بار برای همیشه به کشتی کج برگشته و کشتی کج رو ترک نخواهد کرد, در صورتی که دو ماه دیگه فیلم برداری اخرین فیلمش با وین دیزل تو سری فیلم های تند سریع 23 به اسم "پیر کچلان سریع" هست. از اون ور هم برادران ابولفضل و عارف تیکر تو تاپیک سالگرد اندرتیکر دارن عکس های یادبود ازش می زارن و کلی یاد اون رکورد 35-0 اندرتیکر تو رسلمنیا می کنن و اینکه چه جوری مسابقه ی اخرش تو ای سی یو ی بیمارستان, بهترین مسابقه ی سال بود. تریپل ایچ هم برای بار 60 م برای بازنشستگی با یکی از کشتی گیران جوان و اینده دار تو رسلمنیا بازی کرده و در کمال ناباوری اون ستاره ی جوان رو پین کرده و عملاً چالش کرده و اینده ش رو نابود کرده.
براک لزنر هم هنوز بین بسکتبال و راگبی و دارت و بیلیارد نتونسته تصمیم بگیره و حسرت می خوره که ای کاش درس خونده بود یا فوت و فنی بلد بود که یه کاری بتونه بکنه... ولی خوب, هنوز قرار دادهای میلیونی با wwe می بنده و سالی یه بار بیاد یه نعره بکشه و به یکی یه f-5 بزنه و بعد بره خونه.
ساسان هم برای صحیح کردن امتحانات دانشجوهاش یه دو ماهی نبوده و تازه برگشته و همون روز اول برگشتنش زده اکانت دو نفر رو حذف کرده, از سه نفر هم ادرس گرفته که به خاطر منچستر بره باهاشون کتک کاری کنه. کاربر A . M . I . R هم برای هزارمین بار به تمامی کادر مدیریت پیغام فرستاده که هنوز وقتش نشده من ادمین سایت بشم؟ من ادمین بشم خیلی بهم روحیه می ده ها... فلانی و فلانی هم موافقن.
ممنون.
موفق باشین.
بگو ایشاللا :4:
من که همیشه اینجا بودم و هستم و خواهم بود.
حتی اگر همه برن من یکی اینجا میمونم و جهیزیه این انجمنم :4:
امیدوارم که 120 سالگی انجمن رو همه با هم جشن بگیریم :sam:
© The Phantom Pain
10-27-2013, 08:46 PM
آی دبلیو ای تولدت مبارک ...
راستش خواستم یه پست بلند بالا بنویسم و روزهای خوب و بدم توی انجمن رو مرور کنم ، دیدم بزارمش برای یه وقت دیگه بهتره . . .
همین اندازه بگم که از وقتی که داخل iWE عضو شدم ، این انجمن به من چیزهایی داد که هیچوقت ( و هیچوقت ! ) توی زندگی شخصیم به دستشون نمی آوردم .
از رفیق ها و دوستای با معرفت و با محبت که بهترینش بود ، تا گذاشتنم در موقعیتی برای یادگیری خیلی از مسائل مربوط به نت و گرافیک و هزار تا چیز دیگه . که مطمئنا اگر اینجا " مجبور " به یاد گرفتنشون نمیشدم ، هیچوقت دنبالشون نمیرفتم ...
یک سال سخت زندگی من ، به دور از درس و زندگی عادی ، و پر از درد توی این انجمن گذشت . توی این مدت با خیلی ها آشنا شدم و فهمیدم میشه حتی توی فضای مجازی هم ( که هر عضوش یه گوشه ی این کشور نشسته ) حرف دل شنید و حرف دل زد ...
تو این مدت از بچه هایی که هر کدوم تو زمینه ی مربوط به خودشون بی نظیر بودن ( از موضوعات ســیـاســی تا اجتماعی و ورزشی ) حرفا و صحبت های زیادی شنیدم و تا حدودی قدرت تحلیل پیدا کردم ... رفته رفته دست به قلم شدم و توی همون وضعیت شروع به نوشتن مقاله و نقد در مورد بازی ها کردم . و با این کار دردها و مشکلاتم رو به فراموشی سپردم . . .
به هر حال ...
گذشت و گذشت تا به اینجا رسیدم که الان هستم . و هنوز هم با تمام وجود میگم ، به حضور در این انجمن و پستی که توی انجمن داشتم و دارم همیشه افتخار کردم و میکنم .
شاید یه خرده اغراق آمیز به نظر بیاد . اما این چیزه که لا اقل در مورد من عین حقیقت بوده و هست !
امیدوارم که این جمع همیشه با حمایت بزرگایی مثل ابوالفضل پا بر جا بمونه و روز به روز به دوستی ها و محبت هاش افزوده بشه ...
پسر چه زود 7 سال گذشت :دی
انگار همین یک سال و هفت ماه پیش بود که عضو شدم :|
تبریک به همه مخصوصا دوستداران و زحمت کشان انجمن و ریش سفیدان انجمن نخ سوزن ابول
Goldberg The Man
10-27-2013, 10:39 PM
ای خدا ... 8 سااااال گذشت ! خودش یه عمره !
منم 8 سالگی خونه مجازیمون رو تبریک میگم .
همیشه گفتم که به هامون عزیز مدیونم , چون با این انجمن زندگی کردیم و چند ساله که مثل یه خونواده توش دور هم جمع شدیم .
رفاقتهایی از این انجمن شکل گرفت که نه تنها مجازی نبودن بلکه از 100 تا رفاقت توخالی دنیای واقعای هم واقعی تر , پاک تر و خاص تر بودن .
رفاقتهایی که چند نفر از هر کدوم از یه گوشه ایران , جمع میکرد یک جا تا فقط همدیگه رو ببینن .
یادمه اولین باری که قرار میتینگ رو ابوالفضل تابستون 88 توی تهران گذاشت , وقتی رسیدم تهران و رفتم خونه داییم و پرسیدن چرا اومدی تهران , وقتی ماجرا رو گفتم باورشون نمیشد به خاطر دیدن 4 نفر که از اینترنت با هم آشنا شدیم کوبیدم اومدم تهران !
ولی بعد از اون میتینگ به یاد موندنی بود که من و اون جمع صمیمی و صاف و ساده , فهمیدیم چه رفاقت و برادری پرمحبت و گرم و پاکی تو دل بچه های این انجمن شکل گرفته , و همگی اونشب بعد از خداحافظی , احساس میکردیم همدیگه رو سالهاست که میشناسیم ...
همیشه گفتم و باز هم میگم و خواهم گفت که قدر این فضای صمیمی و رفاقتی این انجمن رو باید بدونیم , به خدا انجمن سراغ دارم حتی شکل خنده رو هم تو متن پنهان میذارن که یه وقت پستشون مثلا بی محتوا یا اسپم نباشه !
انجمنی که از توش رفاقتهایی به وجود میاد که دو نفر برای همدیگه مثل داداش هم میشن , باید قدرشو دونست و حفظش کرد , من همچین سایتی رو سراغ ندارم که بچه هاش اینطور در دنیای واقعی هم به هم نزدیک باشن و میتینگ بذارن و بیرون برن .
خود من وقتایی که ابوالفضل میاد اینجا و برای دوستام داستان رفاقتمون رو تعریف میکنم باورشون نمیشه که دو نفر از مشهد و اهواز با این فاصله زیاد , اونم با شروع آشنایی از یه فروم کشتی کچ , اینطور رفیق و مثل برادر باشن !
واقعا همه بابت پیدا کردن این رفیق ها و برادرها و داداش های پاک و گل و صمیمی و بامعرفت , به هامون عزیز مدیونیم , و من اینجا هم ازش تشکر میکنم , ایشالا یه روز این محبتهاش رو با بردن یه وانت آدم و پر کردن کنسرتش جبران کنم !!
و همینطور از ابوالفضل داداش عزیزم که استاد مسلم راه انداختن یه گروه رفیق باحال و بامعرفت و صمیمیه , چه اون قدیمها که تو اون وبلاگ معروف کافه دوستان همچین جمعی رو درست کرد و چه اون موقعی که کلنگ تاپیک جاودانه اسرارالتوحید رو اینجا به زمین زد و اصن همه چیز از همین تاپیک اسرار شروع شد و به اینجا رسید ...
پستهای قشنگی گذاشتن اینجا بچه ها و هر کدوم از دریچه نگاه خودشون این خونه مجازی و این جمع صمیمی و گرم و باحال رو توصیف کردن , و از لحظات شریک غم و شادی شدن همدیگه گفتن .
خیلی از ماها وقتی دلمون میگرفت و غصه داشتیم , میدومدیم انجمن و با خوندن پستهای باحال بچه ها تو اسرارالتوحید و اینور و اونور , حالمون بهتر میشد , یا هم که خودمون دست به قلم میشدیم و درد دل میکردیم و باز هم این دلداری و حرف بچه ها بود که آروممون میکرد ...
یا وقتهایی که شاد بودیم و یه اتفاق خوبی افتاده بود برامون , مثلا کنکور قبول شده بودیم یا بلا به دور دوماد شده بودیم , باز این دیدن خوشحالی و تبریک بچه ها بود که شادیمون رو دو برابر میکرد ...
خلاصه هر چی از این جمع صمیمی بگیم , کم گفتیم , ایشالا که همچنان پا بر جا باشه و به راه خودش به پشتوانه بچه هاش که همیشه پشتش بودن , ادامه بده .
بگذریم , استاد سینا از آینده دور انجمن گفت و چه باحال هم گفت و خود من بعد مدتها از ته دل خندیدم , با خودم گفتم بیایم یه یادی بکنیم از بچه های قدیمی و اونایی که تو این 8 سال اومدن و رفتن :
از خود هامون و معضل لاینحل گشادیش و جدیدا هم خوانندگیش ,
از معین رایتر و تاپیک میکرو و سگاش و ارشد شدنش و ترجمه فصل 6 سوپرنچرالش ,
از هادی کاشونی -به قول ابوالفضل , لگن تو آب !!- و کلکل هاش با معین و پست های کامپیوتریش و نقدهای سینماییش تو تاپیک نشست سینمایی 5+1 یا یه همچین چیزی ! ,
از بهنام قبرسی و ذات قزوینیش و گیس و گیس کشی هاش با معین رایتر ,
از ساسان و عنوان کاربریش اون اوایل یعنی "سرباز محکومین زنجیری"!! و ایتالیا قهرمانه و کینگ آو اسپم بودنش ,
از آقا حامد و اون اخلاق خاص و معروفش و زحمتهای فراوونش برای فروم اعم از خبر و عکس و امضا آواتار ساختن و غیره و ذلک ,
از استاد بزرگ سینا و دوران باشکوه ناظم بودنش ,
از گروه معروف هفت که یه زمانی یه عده ای به عنوان سران فتنه انجمن میدنستنمون !!! ,
از معین مددی باجناق گل ابوالفضل و قلب مهربونش ,
از خان دایی انجمن حاج بهمن اوقنیه و پست های یک خطی و تیکه های نابش و بلاگ تخصصی متال و موزیک ویدئوش ,
از عرفان و تعصبش رو انجمن -بیخیال دوران ادمینیش- ,
از استاد داوود و اومدن خبرهای wwe به صورت مستقیم از خود کمپانی به ایمیلش -هر چند انصافا این داوود بود که تحولی تو خبرنویسی راه انداخت و فروم بابت اخبار اختصاصیش معروف شد- ,
از امیر-آرین و ادمین دوم شدنش و پیچوندن ما تو میتینگ تابستون 88 ,
از آرمان درتی یا به قول ابوالفضل آرمان "اف او" و درتی بازیهاش و ماجرای اون دختره نمیدونم غزل بود غزال بود کی بود ! ,
از گروه به یاد موندنی IWE Soldiers ,
از برادر وصال و داستانهاش با آرمان و رپ سرودنهاش ,
از علیرضا هانتر و تگ تیمش با داوود و اون عبارت معروف آخر خبرهاشون یعنی "اختصاصی M.A News" ,
از علیرضا King of Kings و وبلاگ brockwwe و امضا و آواتار ساختنش برای بچه ها و کلکلش با استاد حامد ,
از امیر جی بی ال و به فنا رفتن بی.ضه هاش در اثر پا کوبیدنش تو سربازی و سگ عزیزش زمبه ,
از آپلودر مظلوم و بی حاشیه برادر کیان عزیز ,
از شایان آر (Shayan_R ) معروف به بیگشو که خیلی راحت میتونست به جای شهرام لاسمی در نقش قلقلی بازی کنه بس که این بشر ساکت و لال بود و پست نمیداد !! ,
از پرزیدنت سابق مجید لشلی و اون تاپیک والپیپر های hd مخصوصا اون به قول خودش جیگرهاش که نور چشم آدم رو زیاد میکرد!! ,
از مجید مین ایونت و تعصبش روی اریک بیشاف و WCW و اون کلکل های به یاد موندنی سر مسابقه اول تیکر و شاون مایکلز و اون دوران جنگ wwe و TNA ,
از پوریا KANE غول قرمز و دوران مدیر اخبار بودنش و مخصوصا اون روزی که عرفان خبر فوت مادر مرحومه و خدابیامرزش رو داد -خدا رحمتشون کنه- ,
از پژمان و چپ و راست یوزر عوض کردنش و پژی و شپزی و خاله و ماله ! ,
از بابک بزرگمرد ترک و سفرهاش به تهران برای دیدن بچه ها و اون داستان مسخره متهم شدنش به چاپلوسی در اوایل کارش ,
از جناب آرمین و کلکل سر زدن تعداد تاپیک بیشتر با بچه های بخش عکس و اون گروه ساسی-هیتد که ملت بیچاره رو اسکل میکردن و یه جورایی برنامه Punk'd شبکه MTV رو راه انداخته بودن!! ,
از ارسلان گل و دوران خوب مدیر اخبار و ناظم بودنش و عشقش به شا.هین نجفی ,
از علی بهمنیار و گرفتن راهنمایی از استاد سینا برای زدن مخ دختر خوشگل کلاسش و خبر دستگیر شدنش در جریان فتنه آمریکایی-اسراییلی!!! سال 88 ,
از شهاب عزیز که البته جدیدا برگشته و به شخصه از خوندن پستهای لذت میبرم ,
از آقا محمد Mr.Wrestlemania و آقا BBC و اون جریان معروف ادغام انجمنها ,
از امیر عزیز و اون کیس کلاب معروف و پرطرفدارش که اصن فکر کنم کلی کابر به عشق محتویات اون تاپیک ثبت نام کردن اینجا !! ,
از جناب پویان و اون جریان معروف تف ویکی گررو و جنجالش با حامد و سینا و اون پست معروف سینا وهمینطور تاپیک حدس کلمه ,
از علی باستد که یادمه اون اوایل میتونست راحت تو فوق سنگین وزنه برداری شرکت کنه ولی بعدها البته رو فرم اورده بود خودش رو !! ,
از شروین و علی امریکایی و گروه محبوب باریکلا آقا و ترک هایی که بیرون دادن !! ,
از مرجان تیکر و در ادامه حسین المپیک و لقب "ان کلفت" در دوران مدرسه و شلوار شیش جیبش ,
از پوریا rvd عزیز و عشق مشکی و رضا صادقیش ,
و و و و و و و و خیلی از بچه های دیگه که ذهن من همینقدر الان یاری کرد و الا تا دلتون بخواد کاربر خاطره انگیز داشتیم اینجا !
(اینا ترتیب خاصی نداره همونطوری هر کی به ذهنم اومد نوشتم )
الان که فکر میکنم تمام خاطره های شیرین و تلخ این سالها و دعوا ها و جنجال ها و قهر و آشتی ها و رفتن و برگشتن ها و کلکل و خنده ها مثل فیلم از جلو چشمام رد میشه , واقعا خیلی زود گذشت ...
خوب فکر کنم روضه طولانی شد و مستمعین کم کم در حال لعنت فرستادن هستن , بنابراین همینجا ختمش میکنیم !
زنده باد iWE , خونه مجازی هممون ...
یا علی .
Brodus Clay
10-28-2013, 03:24 PM
8 سـال گـذشــت و iWE پـا بـر جـا مـانـد :heart_mini: .
مــمــنون از تمـام کسـانـی کـه بـاعـث شـدن ایـن انجمـن بوجـود بیـاد تـا به امـروز پـا بـرجا بمـونـه :heart_mini: .
ایـشـالا جشـن 20 سـالگـی فــروم :heart_mini: .
Dash.Ali
10-28-2013, 04:52 PM
تو این دو روز که نبودم چقدر روز مهمی رو دست دادم
به جون خودم نباشه به جون شما بدن درد داشتم اصلا به انجمن معتاد شدم شدید
دم همتون گرم به ویژه آقا هامون و حاج ابولفضل
و همه دوستان گلم
hossein_wwe
10-29-2013, 10:08 PM
باورم نمیشه این انجمن هنوز پابرجاست! هامون کوش داوود کوش پوریا کوش؟
حاج ابوالفضل تو هنوز نمردی؟!تشکر واسه فرستادن رمز ورودم بعد از پنج الی شش سال از آخرین لاگین شدن!
پیر شدیم رفت:3d1:
چه شکلکهای باحالی زمان من از اینا نبود
من از این جمع به جز حاج ابوالفضل و بچه های 2 سال اول انجمن هیچکیو نمیشناسم شایدم نام کاربریها عوض شده..یادمه یه نام کاربری دیو باتیستا هم داشتیم ولی اسمش یادم رفته
قدر اینجا رو بدونید کلی شهید داده این انجمن!
King Of Darkness
10-29-2013, 10:14 PM
دیر شد ولی تبریک به خاطر هشت ساله شدن فروم .:wink2:
Django
10-29-2013, 10:24 PM
منم تبریک میگم :ی
DEAD MAN
10-29-2013, 11:21 PM
بهترین دوران نتم تو iWE گذشت...
:e1du0kb210nv49d4skx تبریک به تمام کسانی که عمرشونو پای این انجمن گذاشتن .:e1du0kb210nv49d4skx
The Hitman
10-30-2013, 01:54 AM
چه بد شد که خیلی دیر دیدمش،
چه خوب شد که اصلا کلا دیدمش!
متاسفانه این کادر آخرین ارسالات انجمن به طوری که حواسم نبود روی بخش تالار کشتی کج قفل شده بود!
خوب قبل از هر سخنی جا داره که از بنیان گذار کبیر iWE و بزرگترین سهام دار فرزانه انجمن مذکور نهایت تشکر و قدردانی را به جا آورم. تشکری به مراتب بزرگتر و صمیمانه تری را هم بدهکار کاربران شریف iWE هستیم که همیشه با حضور پر شور خودشون در صحن انجمن حمایتشون را اعلام کردند.
چه جالبه که iWE بر وزن iWC شده!
اریک بیشاف اگه میدونست دیرت شیت هراسناکی به نام iWE منتظرشه تا سهام کارتر را بخره و یه جو جالبی مثل دوران ماندی نایت وراز را بوجود بیاره تا باهاش رقابت کنه پیش خودش میگفت اگه حریف مکمن بشم، محاله حریف iWE بشم، اینا دوباره آمارشون از سایت تی ان ای میزنه بالاتر و بی خیال خرید سهام کارتر میشد!
من iWC را حدودا از اواسط 2005 آغاز کردم. حدود دو سال بعد با iWE آشنا شدم.
دقیقا اولین بازدیدم از انجمن به خاطرم مونده، یادمه بعد از رسلمینیا 23 بود، شایع بود که باتیستا قراره از کمپانی بره!
خواستم ببینم این قضیه چطور تو دنیای فارسی زبان پوشش داده شده (این را هم بگم که اون زمان مثل الان همه وبلاگ های رسلینگ قلع قمع نشده بودند) توی iWE یک تاپیکی راجع به تقریبا همین موضوع بود.
تاپیک تا حدودی در مورد باخت باتیستا به آندرتیکر هم مربوط میشد!
خیلی بر عکس الان جو طرف باتیستا بود، یکی گفته بود سر باتیستا را زیر آب کردند، اون یکی میگفت بذارید بره اگه کمپانی نابود نشد، یه چندتایی با هم سر اینکه باتیستا حقش نبود ببازه بحث میکردند! و ... متاسفانه هیچکدوم کاربرا را به اسم یادم نیست!
اوایل کار انجمن خیلی جو باحالی داشت، میدیدی خیلی از کاربرا سر مبتدی ترین مسائل رسلینگ با هم بحث و گفتوگو میکردند. حیف که الان دیگه اینطور نیست. بچا تقصیر کیه؟؟ مک ... آفرین ونی مک!
یهو میدیدی یه دوست خیلی خیلی عزیزی تاپیکی زده با این مضمون، «خبر فوری، بریکینگ نیوز، کشف بزرگ ... هان؟ بله؟ چیه؟ چی شده؟ ... هیچی بابا یه چیز خیلی جالب! ... خوب چیه مگه؟ نکنه دوباره مکمن مثل اون انفجار مزخرف لموزینش (تابستون 2007) خودکشی کرده؟ ... نه بابا بزرگتر از اون ... خوب کشتی منا بگو ببینیم چیه مگه کشفت! ... هیچی من به این نتیجه رسیدم که رسلینگ واقعی نیست، نمایشیه!» خلاصه یکی دیگه از مسائل مربوط به اون دوران (تقریبا سال 2007) این بود که خیلی از بچا سر این که رسلینگ واقعیه یا نه با هم بحث داشتن، از این قرار بود که تاپیک هایی با مضمون «اثبات تصویری واقعی نبودن رسلینگ»، «اثبات ریاضی واقعی نبودن رسلینگ» و ... را میدیدی!
یواش یواش از جو انجمن خوشم اومد دیدم که حیفه بخوام بدون یوزر فقط بیام و نظرات و پست ها را بخونم و برم، بذار هر از گاهی منم یه پستی بدم. این شد که ثبت نام کردم، اما با این وجود بازم اون اوایل زیاد پست نمی دادم و اکثرا پست ها را می خوندم. بالاخره اون چیزی که باعث شد علاقه به پست دادن پیدا کنم زمانی بود که احساس کردم دابیو دابیو ای دیگه زیاد پی جی و غیر قابل تحمل شده (2009 - 2008)، برا همین خواستم این موضوع را با بچا در میون بذارم، بهشون بگم حواستون هست دابیو دابیو ای داره به چه سمتی میره؟، الان را توش میخوندم به خدا، اون موقع راء ریتینگ بالای 4.5 هم میگرفت! بماند که الان مکمن نشسته بشکن میزنه که جان سینا برگشته الان ریتینگ میگیرم 3.0 !!
بعد از اون اواخر 2009 بود که ماندی نایت وارز صغیر شروع شد. چه دورانی بود! قبلا یه تاپیکی زدم گفتم iWC توی ماندی نایت وارز کبیر آبدیده شد، بی اغراقه اگه بگم iWE توی ماندی نایت وارز صغیر آبدیده شد. رشد تصاعدی شمار کاربران از 2010 به این طرف و بالاتر رفتن آمار و ریتینگ اینترنتی iWE (هر چند کوتاه مدت) از سایت رسمی تی ان ای و ... شاهدی بر این مدعاست.
حالا تو پرانتز راجع به این غیب شدنم هم که دیگه اکثرا میدونند.
من با یه سری آقایون ریشو مشکل اینترنت داشتم و دارم.
خوب میرعلی تعدادی از کاربرای قدیم یا به نوعی هال آو فیمرهای انجمن را گفت. جا داره یه نظری هم به تو اوجی ها و آینده دارهای انجمن بشه.
علی اسکافیلد که توی بخش اخبار بیداد کرده و به قولی توی دوران اوج خودشه، بهش گفتم هر وقت می بینمش یاد جوونیای خودم میوفتم. آدم زبر و زرنگیه شب از خواب پا میشه اخبار هل این ا سل را میزاره نیم ساعت حول حولکی می خوابه، پا میشه میره مدرسه، همش تو فکر اینه که وقتی اومد اخبار تکمیلی را بذاره، فردا اخبار راء را میذاره، از مدرسه که اومد دوباره تکمیلیش را میذاره، اوووو مدیر بخش خبری به این صورت دیگه کجا پیدا میشه؟
محمد حسین که دیگه پدر صاحاب این بخش گیم را دور آورده، از اون موقع که ما سر از *** بیرون آوردیم سرش توی بخش گیم بوده تا همین امروز!
مهرزاد جان که فکر کنم ایران دابیو دابیو ای را با ایران هالیوود اشتباه گرفته!
آقای نامدار عزیز هم که دنیای سرگرمی و گوناگون و تفریحات روزانه و شبانه و ... است. خلاصه توی قوطیش همه چیز گیر میاد!
شاهین بادی بیلدینگ عزیز هم که بیشتر آمار فیس بوک و توئیتر استارا را بالا میبره تا انجمن خودمون!
علی تومبستون آرشیوش از دیمند دابیو دابیو ای بزرگتره.
بابک جان را من که آخرش نفهمیدم مدیر کدوم بخشه، آخه تو هر بخش یه دستی داره!
افشین جان که دستیار بر حق علی اسکافیلده که باید زودتر به حقش برسه.
سجاد و The Enforcer هم در همین راه رکاب میزنند!
King Of Darkness گزینه فوتباله!
دست آرمان و مجتبی و Show off هم درد نکنه
علی الکتروفاینگ هال آو فیمر زود رس!
سید و پژمان هم دو هال آو فیمر دیر رس!!
دست آخر هم امیدوارم امیر عزیز هم بالاخره یه روز مدیر بشه!
بقیه نوجوون هایی هم که دیگه تو ذهنم نیومد، به بزرگی خودشون ما را ببخشند.
و الی ...
S.H.A.Y.A.N
10-30-2013, 05:33 AM
تبریک میگم :heartsmile:
Вαңгαмi
11-12-2013, 04:12 PM
الان تاپیک را دیدم
تبریک عرض می نمایم
ایاشالا صدمین سالش را من به عنوان هیت مدیره جشن بگیرم و بقیه رئیس
قربون همه ی شما انجمنی های با وفا
huntsman
11-12-2013, 04:52 PM
من هم تبريک ميگم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.