PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| دلـریـو : حریفِ رویایی من The Undertaker است ! | استفاده جان سینا از محافظِ آرنج در پی پی وی و ...

Scofield
10-27-2013, 09:22 PM
» دلـریـو : حریفِ رویایی من The Undertaker است ! «

قهرمان کمربند سنگین وزن , آلبرتو دلریو به تازگی در شوء ــی به نام The Roman Show حضور داشت و

در مورد موضوع های مختلف صحبت کرد . اصلی ترین مبحث او حریف رویایی ــش بود که دلریو در این باره

گفت :

" آندرتیکر حریفِ رویایی من است و من دوسـت دارم در WrestleMania به مصاف او بروم . "

» استفاده سینا از محافظِ آرنج در پی پی وی «

به گزارش از The Miami Herald , جان سینا در پی پی وی امشـب از محافظ آرنج برای آرنج مصدوم خود استفاده

خواهد کرد . گفته می شود این محافظ شبیه چیزی اسـت که استار سابق NBA , یعنی Allen Iverson استفاده

می کرد . همچنین گفته می شود ستاره تیم مـیــامـی هـیـت , دویــن ویــد نیز از این محافظ استفاده می کند .

» آپـدیت بر روی وضعیت جریکو «

کریس جریـکـو در تـــ ـوییتر اعلام کرد که آلبوم بعدی گروه Fozzy در ماه جون سال 2014 منتشر خواهد شد .

همچنین قرار است در سپتامبر 2014 , کتاب بعدی جریکو منتشر شود . او همچنین گفت که نمی داند

کــِــی به Wwe بر می گردد !

WRESTLEMANIA STREAK
10-27-2013, 11:45 PM
همه حریف رویاییشون آندرتیکر شکست ناپذیر هست اما این افتخار نصیب هر کسی نمیشه پانک هم لیاقت قربانی شدن رو نداشت