PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( شبهاي شيشه اي با حضور کاربر با سابقه انجمن --> The Hitman <-- ) *

Ғ Д † Д Ł β
10-31-2013, 07:11 PM
.

با سلام

از امروز نفر جدیدی رو میبریم رو ایر

کسی که کاربران با سابقه انجمن محسوب میشه

ایشون تا چند روز قبل تحت سمت مدیر سابق بودن

ولی به میمنت و مبارکی به عنوان یکی از سابقه داران انجمن برگزیده شدن

کسی که از سال 2007 در انجمن بوده

میشه به قاطعیت گفت که جزو کسایی هستش که پرو رسلینگ رو خیلی تخصصی درک میکنه

ایشون کسی نیستن جز :

The Hitman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

شهاب جان یه بیو مختصر بده تا بچه ها شروع کنن

The Hitman
10-31-2013, 07:39 PM
خوب قبل از هر چیز جا داره از بابک عزیز :8: تشکر کنم به خاطر زحمتی که در این قسمت متحمل شدند.
بعد از اون هم تشکری صمیمانه را تقدیم می کنم به تمام دوستان در هر سمت و رنگی که بودند و هستند که از سال اولی که من اینجا بودم حمایتم کردند.
تشکر می کنم از تمام بچای نسل جدید :4: که بعد از بازگشتم نظر لطفی به من داشتند.
دست آخر هم متشکرم از کادر مدریتی انجمن که هنوز که هنوزه ستون های این انجمن را پا برجا نگه داشتند و خواهند داشت! :15:

بنده شهاب آریان هستم،
متولد سال 1370 که سنم هم میشه 22 سال.:4:
سرگرمیم هم رسلینگ و اینترنت هستش بیشتر، البته قبلا تو خط گیم و بازی هم بودم اما هر چه رفت کمرنگ شد.
کلا عاشق رقابت های ملیتی هستم. بخصوص در اسپورت.

بسه دیگه بقیش را بپرسید. :4:

Scofield
10-31-2013, 08:54 PM
به به ! حاج آقا شـهـاب :دی

سلام

خوبی , خوشی , سلامتی ؟!

چه خـبــرا ؟!

بریم سراغ سوالات ..

دانشگاه میری ؟! اگــه آره , توضیح کامل بده چه رشته ای , چه سالی و کدوم دانشگاه ..

وضعیـت زندگی چطوره ؟!

نظرت در مورد من ؟!

نقاط ضعف و قوت ــم ؟!

چجوری با iWE آشنا شدی ؟!

جالــب ترین اتفاقی که برات تو iWE افتاده ؟!

بــدترین اتفاقی که برات تو iWE افتاده ؟!

بهترین فـیلمی که دیدی ؟!

بدترین فـیلمی که دیدی ؟!

رسلــر مورد علاقه ــت ؟!

چرا Attitude Era دوران موفـقی بود ؟!

بهترین مسابقه ای کـه دیدی ؟!

به نظرت WWE باید چـیکار کنه که وضعیـت فعلی بهتر شه ؟!

نــظرت در مورد جان سینا ؟ :22:

برای هر یـک از افراد زیر یه رسـلــر جایگزین کــن .

ابوالفضل

میر عـلــی

امیر جی بی ال

سینا دارک نـایت

ساسان

ســیــّــد

پژمان

علـی رولت

بابـــی

آرمان

علی Tombstone

محمد حسین دِدمــَـن

مهرزاد

برودوس

شایان

دایی بـهــمـن

پویان

محمد رضا بمب5

پـوریا آر وی دی

من

افراد زیر رو نـقــد کن .

ابوالفضل

میر عـلــی

امیر جی بی ال

سینا دارک نـایت

ساسان

ســیــّــد

پژمان

علـی رولت

بابـــی

آرمان

علی Tombstone

محمد حسین دِدمــَـن

مهرزاد

برودوس

شایان

دایی بـهــمـن

پویان

محمد رضا بمب5

پوریا آر وی دی

من

یه کـادو تولد به من بده :دی

The Hitman
11-01-2013, 01:13 AM
جواب سوالات علی عزیز

سلام

علیکم سلام حاجی جان

خوبی , خوشی , سلامتی ؟!

چه خـبــرا ؟!

مرسی، خوبم انشالله که تو هم خوب باشی!

دانشگاه میری ؟! اگــه آره , توضیح کامل بده چه رشته ای , چه سالی و کدوم دانشگاه ..

دانشگاه هم میرم، اونم زیاد! والا راستش من چون تو دبیرستان رشتم تجربی بود همون سال اول رفتم رشته پرستاری اما بعد از دو سال ازش خوشم نیومد! انصراف دادم!
چون علاقه ام به طرف علوم انسانی بود دوباره آزمون دادم و رفتم رشته حقوق.

وضعیـت زندگی چطوره ؟!

از لحاظ مادی خوبه شکر خدا، اما از لحاظ روحی روانی خودم هم نمی دونم چرا ولی زیاد جالب نیستم!

نظرت در مورد من ؟!

نظرم خوبه، روحیه اسپورت و ورزشکاری داری. در کارت توی انجمن هم خیلی زبر و زرنگی، تو تاپیک بزرگداشت انجمن گفتم اخبار هل این ا سل را چطور گذاشتی!
خلاصه اینکه علی اسکافیلد در اذهان می مونه!

نقاط ضعف و قوت ــم ؟!

نقطه ضعف که چیزی ندیدم ازت، نقطه قوت هم که انگیزه و پشتکارت نقطه قوته.

چجوری با iWE آشنا شدی ؟!

سال 2007 بعد از رسلمینیای 23 بود در مورد شایعه رفتن باتیستا از دابیو دابیو ای توی گوگل سرچ کردم یه تاپیکی در مورد باتیستا و آندرتیکر آورد.
اونجا اولین بار آشنا شدم اما ثبت نام نکردم!

جالــب ترین اتفاقی که برات تو iWE افتاده ؟!

اتفاق جالب که زیاد افتاده، اما خوب آشنا شدن با دوستان خوب به خصوص در دوران ماندی نایت وارز صغیر!

بــدترین اتفاقی که برات تو iWE افتاده ؟!

روزی که از دنیای نت بن شدم و مجبور شدم تا انجمن را ترک کنم.

بهترین فـیلمی که دیدی ؟!

چون فیلم زیاد دیدم گفتنش سخته، اما در ژانر معمایی و هیجانی می پسندم، فیلمهای Unknown, Pianist, Leon, Shaft از بهترین ها بودند.

بدترین فـیلمی که دیدی ؟!

اسپایدرمن!

رسلــر مورد علاقه ــت ؟!

اگه منظورت فقط رسلینگ خشک باشه و جنبه سرگرمی و این چیزا درش دخیل نباشه برت هارت.
اما اگه رسلینگ اینترتینمنت باشه، من بیشتر به سبک علاقه دارم تا یه استار خاص. یعنی از جنبه حرفه ای می پسندم.

چرا Attitude Era دوران موفـقی بود ؟!

به دلیل وجود رقابت اونم به خاطر ماندی نایت وارز! به یه عبارت دیگه چون بوی واقعی بودن میداد! خیلی با دنیای انیمیشنی و کاراکترهای مصنوعی فاصله داشت.

بهترین مسابقه ای کـه دیدی ؟!

بازی تریپل ایچ با شان مایکلز در سامراسلم 2002، راک و جان سینا در رسلمینیا همین امسال و ...

به نظرت WWE باید چـیکار کنه که وضعیـت فعلی بهتر شه ؟!

باید کاری کنه که وقتی یک بیننده بزرگ سال میشینه میبینه احساس نکنه خیلی خالی بندیه و مصنوعیه!
خالی بندی یعنی اینکه وقتی یه رسلر سبک وزن به راحتی یه سنگین وزن را مضحکه میکنه، این دور از عقله.
همچنین کاراکترهای نمادین و انیمیشنی نسازند. ببینید مثلا کاراکتر ددمن آندرتیکر انیمیشنیه اما کاراکتر امریکن بد اس یه کاراکتر طبیعی و بزرگ سال پسنده!

نــظرت در مورد جان سینا ؟ :22:

این جان سینا هم در آینده وقتی بهش فکر کنیم یه دورانی بوده برای خودش.
نظرم اینه که این کاراکتری که براش در نظر گرفته میشه امروزه دیگه مورد پسند نیست.
جان سینا توی خلقتش که مشکلی نداره که.
باید این قوانین محدود کننده را بردارند و بذارند خودش باشه. مثل کاری که با استون کلد کردند.
در یک کلام بذارند طبیعی باشه و طبیعی به نظر برسه.

برای هر یـک از افراد زیر یه رسـلــر جایگزین کــن .

ابوالفضل

ریک فلیر

میر عـلــی

خود گلدبرگ!

امیر جی بی ال

جی بی ال

سینا دارک نـایت

استینگ

ساسان

دقیقا جان سینا

ســیــّــد

کین

پژمان

مایکل کول

علـی رولت

رندی اورتن

بابـــی

باتیستا

آرمان

شیمس

علی Tombstone

درست نمیشه گفت پسر آرومیه، میک فولی

محمد حسین دِدمــَـن

بیگ شو

مهرزاد

کوین نش

برودوس

گلداست

شایان

کریس جریکو

دایی بـهــمـن

راک!

پویان

آندرتیکر

محمد رضا بمب5

لزنر

پـوریا آر وی دی

زیاد آشنایی ندارم باهاشون، اما اشالله بیشتر آشنا میشیم.
همهون آر وی دی خودش!

من

هورنسواگل!!

افراد زیر رو نـقــد کن .

ابوالفضل

ریش سفید انجمن

میر عـلــی

علمدار و مامور مخفی انجمن!
قدیما بیشتر میومد تو گود!

امیر جی بی ال

از مقامات

سینا دارک نـایت

سینا خیلی اصولی هستش. تابع قوانین و مقررات!

ساسان

پسر خوبیه. اخیرا کم پیداست به خاطر دانشگاهش. خیلی هم پر انرژی بود. حالا نمی دونم دیگه هست یا نه.
تعصب خاصی هم روی کارش داره!

ســیــّــد

خیلی آروم و ساکت. سرش به کار خودشه.

پژمان

آدم خوش برخوردیه. هر موقع اینترنتی باهاش حرف میزنم حس میکنم نیشش بازه.

علـی رولت

علی خیلی حضور داره. یعنی همیشه آنلاینه.

بابـــی

از افراد آروم و سر به زیر و احساس می کنم آدم خیلی مؤدبی هستش. خیلی رسمی.

آرمان

آرمان پسر باحالیه، زیاد فوتبال میبینه! البته حس می کنم.

علی Tombstone

از بچای ساکت و آرومه. همیشه هم توی بخش خودش فعاله.
اما نمی دونم چرا از بخش آپلود زیاد بیرون نمیاد جاهای دیگه هم بچرخه.

محمد حسین دِدمــَـن

محمد حسین هم از برو بچ بخش گیم هستش.
پسر خوبیه. ما که فقط خوبی ازش دیدیم.
در ضمن تاپیک هاش خیلی منظمه.

مهرزاد

با انگیزه ترین فرد حاضر هستش از نظرم.

برودوس

خداییش کاربر خیلی خیلی فعالیه.
حواسش به همه جا هست.
بهش میاد شیطون باشه!

شایان

شایان روی بعضی رسلرها متعصبه.
یادمه قدیم که تریپل ایچ با رندی بازی می کرد همیشه طرف تریپل ایچ را می گرفت.
فکر کنم از اورتن هم بدش میومد.

دایی بـهــمـن

دایی مایک اسکیلزش خیلی خوبه.
کلا فکر کنم یه هفت هشت تا پست جدی تا حالا ازش دیدم.

پویان

خیلی آدم پخته و با اخلاقیه.

محمد رضا بمب5

بهش میاد آدم خوش اخلاق و در عین حال جدی باشه.

پوریا آر وی دی

خیلی آشنایی ندارم ولی سر سنگین میخوره.

من

خستگی ناپذیر.

یه کـادو تولد به من بده <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

یه جعبه کادو کرده و خیلی بزرگ بهت میدم، بازش کن ... خوب حالا میرسی به یه جعبه کادو کرده کوچیکتر ...
حالا اونم بازش کن ... بازم رسیدی به یه کوچیکتر ... خوب حالا تو هی بازکن تا برسی به کادوی من!

Dash.Ali
11-01-2013, 10:35 AM
سلام حاجی خسته نباشی

سوالای من کمه خیلی وقتتو نمیگیرم

راجع به موارد علاقت

چرا اریک بیشاف؟

چرا تیم ملی برزیل؟

نگفتی بچه کجایی؟

نظرت راجع به من میدونم مثبته اما همین نظر مثبتت رو باز بگو :ی

تیم باشگاهی مورد علاقه خارجی و داخلی

و اما سوال جاست فور فان همیشگی
چند تا جی اف داری؟

SHAHIN
11-01-2013, 11:23 AM
درود به شهاب عزیز:4:

خب شهاب جان من هم با سوالات همیشگی امدم و تعداد کم
:4:

نظرت در مورد من چیه

یه نکته مثبت و یه نکته منفی من

یه انتقاد کوبنده بکن از ما

بدترین و بهترین تاپیکی که از من دیدی؟

نظرت در مورد اواتارم و امضام

دوست داری یا فکر میکنی بعد از ساسان کی ادمین شه

نظرت در مورد افرا زیر بگو نقدشون کن

ابوالفضل

میر علی

امیر جی بی ال

ساسان

سید محمد

آرمان دیرتی

محمد حسین ( گیم )

علی رولت

پژمان

آرمان

ممد:8:

مهندس جنگو :D

علی Tombstone

عارف

محمدرضا

دایی بهمن

خودت

خودم

شوک فروم بگو
تو زندگیت از چی پشیمونی ? اگه زمان برگرده عقب چه چیزاییرو عوض میکنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

هدفت از زندگی چیه ? آیندتو چطوری میبینی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه روزه چیه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم آهنگ رو تو زندگیت بیشتر از همه گوش دادی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چند بار تو زندگیت اخراج شدی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

نظرت راجبه ازدواج چیه ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دوست داری زن آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اصلا فکر میکنی کسی حاضره دخترشو بده بهت?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(105).gif
آخرین باری که یه بانو اوردی خونه اوضاع چطور بود ابری با بارانی:4:

بهترین کتاب ,فیلم ,بازی, انیمیشن ,تئاتر ,سریال و موسیقی متنی که دیدی رو بگو...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خواننده یا گروه مورد علاقت در این سبکا :
راک ( ایندی, آلترنتیو , آرت و ... )<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سمفونیک / گوتیک متال
ترنس

هاوس<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پست راک
پاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دنس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کانتری اگه گوش میدی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کلاسیک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رپ و هیپ هاپ اگه گوش میدی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].gif
بهترین صدایی که دوست داری بین همه سبکا (خواننده) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ساز مورد علاقه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم کشور رو از نظر موسیقیایی دوست داری ? فقط یکی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اهل سیاست هستی ? به نظرت آینده ایران چی میشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ایران رو دوست داری ? فکر میکنی ایران واسه توئه ? یعنی فکر میکنی توش سهمی داری ? حاضری جونت رو برای کشورت فدا کنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه ورزشی دوست داری ؟ خودت چه ورزشایی کردی تا الان ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه تو دنیا میتونستی یه چیزو عوض کنی اون چی بود ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه تئوری بیگ بنگ چیه ? آیا خلق این جهان نیاز به وجود خالقی هوشمند نداره ? اگه فکر میکنی داره هدف از خلقت چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سرنوشت این فروم رو چی میبینی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(177).gif
از بین موسیقی دانای ایرانی کیو بیشتر دوست داری ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از کدوم خواننده ها و گروه ها متنفری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

توی فروم با کی حال نمیکنی ؟نکیو بیشتر از همه قبول داری ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تو بقیه شاخه های هنر به چیزی علاقه داری یا نه ? عکاسی ,نقاشی , خطاطی , شعر , نویسندگی و ...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه غذا هایی دوست داری از چیا بدت میاد ? یه قرمه سبزی یا قیمه توپ رو ترجیح میدی یا پیتزا رو ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه دختر که میبینی اولین چیزیش که توجه میکنی چیه؟ کلا قیافه برات مهمتره یا تیپ ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهترين هديه كه گرفتي چي بوده و از كي بوده؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
حاضری با یه دختر به خاطر پولش باهاش ازدواج کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با این جمله چقدر موافقی ?
یک پدر زن خوب یک پدر زن مردست!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
میتونی بیت اول این شعر رو تکمیل کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
.............................................. ............................ - هر دو لرزان است اما این کجا و آن کجا
تا حالا خفن ترین مدل مویی که درست کردی چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با ابرو ورداشتن مردا موافقی ؟ خودت ور میداری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه بهت بگن یک میلیارد بهت میدن تو هم لخت شو یه دور تو خیابون بزن اینکارو میکنی یا نه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چقدر میگیری تا آخر عمرت دیگه غذوم نیای ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اینارو با یک کلمه توصیف کن : فقط 1 کلمه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کیتی پری

آکادمی گوگوش

لازانیا

ص.ک.ص در جنگل:4:

فلسطین

کدو

کلم پلو

جاستین بیبر

لیدی گاگا

آیفون

بیانسه

یاهو مسنجر

نیکی میناژ

بهترین آلبوم تاریخ

25 باند

سنندج

لینک مستقیم

ویدیوی Im sexy and I know it

دمو

پیتبول

فلو ریدا

مرگ

سیگار

عضو ممتاز

کوکو سیب زمینی

سلنا گومز

سیاست های خارجی دولت روهانی

سیاست های اقتصادی اهمدی نجاد

زد بازی

تنبه 10

جادوگران

لینک مستقیم

میکس

تی ام بکس

بروبکس

دلار 40000تومنی

تایتانیک

ایمون زاید

مدونا

مایکل جکسون

پارازیت

کافی شاپ

اسرار

پاره و پوره

تا حالا چه مقام های تو فروم داشتی؟

همین دیگه:4:

The Enforcer
11-01-2013, 11:46 AM
سلام شهاب جان :دی

زیاد وقتتو نمی گیرم :دی

نظرت در مورد این افراد چیه ؟ :

اریک بیشاف

وینـس روسو

جی جی دیلون

کوین سالیوان :f_Khodam_c8d6ac2:

وینس مکمن صغیر

وینس مکمن کبیر

جس مکمن

دیکسی کارتر

nWo

رایبک

Golden Era

Attitude Era

PG Era

نظرت راجع به این بنده ی حقیر سر تا پا تقصیر :دی

تموم شد :دی

The Hitman
11-01-2013, 11:52 AM
جواب سوالات
Junior Boenoit عزیز

سلام حاجی خسته نباشی

سلام، سلامت باشی عزیز

سوالای من کمه خیلی وقتتو نمیگیرم

اگه زیاد هم بود جواب میدادم

راجع به موارد علاقت

چرا اریک بیشاف؟

من از آدمی که همیشه دنبال ایده های نو باشه خوشم میاد. بیشاف کسی هست که با ایده های خودش سبکی را به نام خودش پایه گذاری کرد.
حتی اگر اون سبک امروز مرده باشه!

چرا تیم ملی برزیل؟

همین طوری عشقی انداختم. تیم ملی فقط برزیل را داشت، منم چون از تیم های ملی بیشتر خوشم میاد تیم ملی برزیل را انداختم.
اگر آرژانتین را داشت اون را می نداختم.

نگفتی بچه کجایی؟

زیر گنبد کبود! اصفهان!

نظرت راجع به من میدونم مثبته اما همین نظر مثبتت رو باز بگو :ی

پسر خوبی هستی، احساس می کنم مثل خودم دوست داری رسلینگ را حرفه ای دنبال کنی.
بهت میاد یه روزی یه کاربر فعالی بشی.

تیم باشگاهی مورد علاقه خارجی و داخلی

داخلی که هیچی، اصلا نمی بینم.
خارجی هم اونجوری نیست که حتما روی باشگاه خاصی تعصب داشته باشم.
لیگ اسپانیا را بیشتر می پسندم. تیمم از هر دوی بارسلونا و رئال مادرید خوشم میاد.
تو هر دوره ممکنه از یکیشون بیشتر خوشم بیاد. الان بیشتر رئال مادرید!

و اما سوال جاست فور فان همیشگی
چند تا جی اف داری؟

یکی داشتم اون زمانی که خواستم دوباره آزمون بدم زیاد نتونستم جوابش را بدم پرید.
زیاد تو خطش نیستم، اون قبلیه را هم خودش بیشتر پا داد تا من!

Brodus Clay
11-01-2013, 01:09 PM
1. سلام , خوبی ؟ :5799405020834328392

2. انجمـن رو تعریـف کـن

3. توی فروم چـه کسایی رو از نزدیک دیدی ؟

4. دوست داری چه کسی رو از نزدیک ببینی ؟

5. چی شد کلا چند وقت نبودی یه هویی پیـدات شـد ؟ :دی

6. جو انجمـن قبلا بهتـر بود یـا الان ؟

7. برودوس کلای رو میشناسی ؟ چطور رسلریـه ؟ لایق کمربند Wwe است ؟

8. در حال حاضر با سلیقه ترین کاربر تو انجمـن کیه ؟

چرا اینقد به اریک بیشاف علاقه داری ؟

10. آینده رستلینگ رو چطور میبینی ؟ فک میکنی نسل طلایی آدتیـود اِ را برمیگرده ؟

11- چطور بعد از گذشت چند سال هنوز از رسلینگ زده نشـدی ؟

12_ الان هم شوء ها رو دنبال میکنی ؟ دانلود ؟ لایـو؟

13. لایق ترین فرد واسه توپ طلا ؟
14. مجیدی هم که خداحافظی کـرد:f_aggsbserm_8de6:

15. قهـرمان چمپیونز لیگ ؟

16 . آخرین باری که گریه کـردی ؟ واسه چی بـود ؟

17 . بزرگتـرین مشکل سایت الان چیه ؟

18 . کدوم یوزر سایت از همه قشنگتـره ؟

19 . بهتـرین و بدترین شکـلک ؟!

20 . ضعیف ترین بخش انجمـن ؟

این سوالا رو داشته باش تا بعـد :3:

ببخشیـد دیگه هر چی به ذهنم رسیـد نوشتم :دی

The Hitman
11-01-2013, 04:27 PM
جواب سوالات داش شاهین گل

درود به شهاب عزیز:4:

سلام و درود به شاهین عزیز:4:

خب شهاب جان من هم با سوالات همیشگی امدم و تعداد کم

در خدمتیم!

نظرت در مورد من چیه

نظرم خوبه. آدم به قول معروف مشتی و با عشقی هستی.
اهل عشق و حال!

یه نکته مثبت و یه نکته منفی من

نکته مثبتت اینکه نگاهت به رسلینگ مثل خودمه. نکته منفی هم اینکه چی بگم والا. جنبه منفی نداری.

یه انتقاد کوبنده بکن از ما

فعالیتتت کم شده دیگه تاپیک مثل اون تاپیک بهترین هیکل ها نمیزنی!

بدترین و بهترین تاپیکی که از من دیدی؟

همون تاپیک هیکل ها فکر می کنم تاپیک خوبی بود. تاپیک بد هم مگه داری؟

نظرت در مورد اواتارم و امضام
آواتارت که خوشگله. امضات را هم که نمی شناسم.

دوست داری یا فکر میکنی بعد از ساسان کی ادمین شه

نمی دونم، ولی من فکر نمی کنم ساسان عوض بشه، اما اگه شد بعدش حتما باید دایی بهمن بشه!

نظرت در مورد افرا زیر بگو نقدشون کن

ابوالفضل

ابوالفضل به هر حال بزرگ و الگوی اینجاست.

میر علی

پسر مشتی و جا افتاده ایه.
نگاهش به رسلینگ هم که مثل خودمونه.

امیر جی بی ال

از قدیمی ها و مقامات انجمن هستش.
در عین حال آدم با اخلاقی هم هست.

ساسان

خستگی ناپذیر پر انرژی بود. تعصبی هم هست.

سید محمد

سر به زیر و آروم

آرمان دیرتی

پسر خوب و با عشقی بود. یه مثال خوب برای درتی بودن!

محمد حسین ( گیم )

شیک و منظم!

علی رولت

خوشمزه و پر حرف.

پژمان

دوست داشتنی. خنده رو.

آرمان

از اون بر و بچای فوتبالی

ممد:8:

مثل خودت بهش میاد اهل عشق و حال باشه.

مهندس جنگو :D

یه آدم رومانتیک و با حالی بود.

علی Tombstone

سر به زیر و آروم.

عارف

اهل عشق و حال

محمدرضا

خوش برخورد و جدی

دایی بهمن

کاملا غیر جدی. شوخ!

خودت

خودم را هم خودم بگم.

خودم

بالاتر گفتم. خوشگذرون.

شوک فروم بگو

وات؟

تو زندگیت از چی پشیمونی ? اگه زمان برگرده عقب چه چیزاییرو عوض میکنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

از اینکه برای رسیدن به اون چیزایی که می خواستم کم تلاش کردم، و اگر برگردم به عقب خیلی بیشتر تلاش می کنم.
البته بعضی وقتا به این نتیجه میرسم که تلاش زیاد بی فایدست و خیلی خیلی چیزا دست من نیست و خودش رقم می خوره.

هدفت از زندگی چیه ? آیندتو چطوری میبینی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

هدفم از زندگی این بود که نقش موثری توی دنیایی که توش زندگی می کنم داشته باشم. اما با شرایط روحی ای که دارم وقتی به آینده فکر می کنم فقط سراب می بینم!

نظرت راجبه روزه چیه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

یکی از اعمال مذهبیه که اگر به جا باشه میتونه مفید باشه.

کدوم آهنگ رو تو زندگیت بیشتر از همه گوش دادی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

من آهنگ آروم و بی کلام از همه بیشتر دوست دارم. فکر آهنگ جان مریم را خیلی گوش داده باشم.

چند بار تو زندگیت اخراج شدی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

شاهین جان این خارج از شمارشه.

نظرت راجبه ازدواج چیه ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اگه با عقل و منطق صورت بگیره خوبه، در غیر اینصورت ناموفق میشه.

دوست داری زن آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دوست دارم آدم با احساسی باشه. نه مثل بعضی دخترا که همین که به سن بلوغ رسید از روی غریزه دنبال شوهر میگرده.

اصلا فکر میکنی کسی حاضره دخترشو بده بهت?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اگه خودش حاضر باشه چرا باباش حاضر نباشه.

آخرین باری که یه بانو اوردی خونه اوضاع چطور بود ابری با بارانی:4:

والا توی خونه ی ما در خلوت ترین حالت ممکن همیشه یه دو سه نفری هستند. دیگه به بانو مانو آوردن نمی کشه.

بهترین کتاب ,فیلم ,بازی, انیمیشن ,تئاتر ,سریال و موسیقی متنی که دیدی رو بگو...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کتاب که خیام و کتاب های هدایت، فیلم که گفتم اما یکی دیگه از فیلم های خوبی که دیدم ون هلسینگ بود، بازی رزیدنت ایول 2 برای پلی استیشن، سریال بریکینگ بد، موسیقی متن آهنگ های پیانویی که توی فیلم پیانیست می زد.

خواننده یا گروه مورد علاقت در این سبکا :
راک ( ایندی, آلترنتیو , آرت و ... )<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سمفونیک / گوتیک متال
ترنس

هاوس<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پست راک
پاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دنس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کانتری اگه گوش میدی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کلاسیک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رپ و هیپ هاپ اگه گوش میدی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].gif

خوب حالا البته من مثل تو خیلی تو این سبک ها وارد نیستم، اما تو سبک متال متالیکا خوبه، توی سبک پاپ مایکل جکسون و شان پال، ابی خودمون، توی سبک راک سالایوا که قبلا برای دابیو دابیو ای هم می خوند خوبه. رپ و هیپ هاپ هم از این بلک ها امریکایی خوشم میاد فرقی نمی کنه زیاد قشنگ باشه گوش میکنم. هیچکس و نجفی خودمون هم بد نیستند.
اهنگ های بی کلام و آهنگ های نیمه غم انگیز ترکی هم گوش می کنم.

بهترین صدایی که دوست داری بین همه سبکا (خواننده) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

صدای ابی خودمون

ساز مورد علاقه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ویولون، جاز و گیتار الکتریک هم خیلی دوست دارم.

کدوم کشور رو از نظر موسیقیایی دوست داری ? فقط یکی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خوب مسلما امریکا، همه چیز توش گیر میاد.

اهل سیاست هستی ? به نظرت آینده ایران چی میشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اره، دوست دارم آینده ایران یه جمهوری ریاستی (فرق می کنه با جمهوری پارلمانی) بشه. یه چیزی تقریبا مثل همین نظام سیاسی امریکا.
ولی فکر می کنم بازم در این راه سنگ اندازی بشه.

ایران رو دوست داری ? فکر میکنی ایران واسه توئه ? یعنی فکر میکنی توش سهمی داری ? حاضری جونت رو برای کشورت فدا کنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ایران را دوست دارم. ایران مال همه مردمشه و من فکر می کنم سهم دارم. اگر با هدف باشه اره فدا می کنم.
اما زیاد دوست ندارم به صورت تعصبی و قومی قبیله ای فکر کنم، دنیا داره به سمت یه دست شدن پیش میره. همونطور که اروپا در برابر امریکا تقریبا به سمت یکی شدن پیش میره.

چه ورزشی دوست داری ؟ خودت چه ورزشایی کردی تا الان ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ورزش برای دیدن اول رسلینگ بعدش هم بسکتبال (ان بی ای) والیبال و فوتبال هم می بینم.
ورزش والیبال بازی کردم البته نه به صورت حرفه ای بیشتر تفریحی. بادی بیلدینگ و شنا هم یه زمانی میرفتیم.

اگه تو دنیا میتونستی یه چیزو عوض کنی اون چی بود ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ژنتیک بدنی خودم و خیلی از آدم ها را عوض می کردم. چون همش از همون ژنتیک ناشی میشه.

نظرت راجبه تئوری بیگ بنگ چیه ? آیا خلق این جهان نیاز به وجود خالقی هوشمند نداره ? اگه فکر میکنی داره هدف از خلقت چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ما یه چیزی به نام علم داریم، یه چیزی به نام نظریه. علم ثابت شده اما نظریه نه. تئوری بیگ بنگ یک نظریه هستش. که الته شواهد منطقی در اثباتش ارائه شده اما شواهدی در ردش نیست.
برهان نظم می پرسی؟ به نظر من این جهان منظمه چون اگر اینطور نمی بود اصلا به وجود نمیومد. اما اینکه خدا وجود داره یه نه من نمی دونم. یعنی اینکه من معتقدم نمیشه فهمید وجود داره یا نه. که اصطلاحا به چنین شخصی می گند آگنوستیک.

سرنوشت این فروم رو چی میبینی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

چون که با دوستی و صمیمیت بنا شده پا بر جا میمونه.

از بین موسیقی دانای ایرانی کیو بیشتر دوست داری ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همایون خرم

از کدوم خواننده ها و گروه ها متنفری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

از اینا که بدون دلیل از سر بیکاری می خونند.
از کامران و هومن خودمون هم اصلا خوشم نمیاد.

توی فروم با کی حال نمیکنی ؟نکیو بیشتر از همه قبول داری ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کسی نیست که ازش بدم بیاد. به همه به یه چشم نگاه می کنم.

تو بقیه شاخه های هنر به چیزی علاقه داری یا نه ? عکاسی ,نقاشی , خطاطی , شعر , نویسندگی و ...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

عکاسی و نقاشی. نویسندگی هم بدم نمیاد اگه ذهنم باز باشه.

چه غذا هایی دوست داری از چیا بدت میاد ? یه قرمه سبزی یا قیمه توپ رو ترجیح میدی یا پیتزا رو ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

من غذای سبک را بیشتر دوست دارم. از غذایی که بخوری تا دو روز بعدش گشنت نشه و سر دلت گیر کنه بدم میاد. مثل کله پاچه.
پیتزا کمش جم و جور تره.

یه دختر که میبینی اولین چیزیش که توجه میکنی چیه؟ کلا قیافه برات مهمتره یا تیپ ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به سر و وضع و تیپش. تیپ از قیافه مهمتره.

بهترين هديه كه گرفتي چي بوده و از كي بوده؟

اون موقع ها که خیلی کوچیک بودم بابام یه روز برام 9 تا توپ خریده بود. هنوز خاطرش تو ذهنمه.

حاضری با یه دختر به خاطر پولش باهاش ازدواج کنی ؟

اره چرا که نه؟

The Wollek
11-01-2013, 05:54 PM
های وولک

واتس آپ پسر ؟

( قبل از هر چیز خواستم یه نکته بگم که این عبدی سیاه همیشه یه سری سوال رو کپی میکنه بدلیل گشـادی خاطر حوصله نداره سوال بنویسه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> به سوالاش جواب نده :15: )

خوبی عزیز چه خبرا؟

اسکات استینر رو میشناسی ؟

به نظرت چرا موراتی گورش رو گم نمیکنه ترکوند تیم ما رو ؟ :4:

بهترین آدم تو انجمن ؟

بدترین آدم انجمن؟

نظرت در مورد چاپلوسی چیه؟

نظرت در مورد Brothers Of Wollek چیه؟

خر ترین فیلمی رو که تا حالا دیدی؟

نظرت در مورد بنده در 2 خط :4:

نظرت در مورد بیماری فراگیر گشـ.ـادی چیه؟

همه رو گرفته من که حوصله تایپ دیگه ندارم :136:

برمیگردیم به سوالات بیشتر

موفق باشی

فعلا بای ...

Sgt.Wollek
11-01-2013, 05:57 PM
وولک ببند :15::4:

بگذریم. 1 ... 2 ... 3 اکشن (البته بیشتر شبیه یادآوری میمونه تا اکشن :22:)

سوالات همیشگی خدمت رسیدیم :22::22::22::22:

سلام :5:

واتس آپ ؟؟؟ :5:

اولین فیلمی که دیدی؟؟؟

آخرین فیلمی که دیدی؟؟؟

بهترین فیلمی که دیدی؟؟؟

بدترین فیلمی که دیدی؟؟؟

اولین و آخرین سریالی که دیدی؟؟؟

بهترین و بدترین سریالی که دیدی؟؟؟

بازیگرای مورد علاقه؟؟؟

بازیگرایی که ازشون متنفری ؟؟؟ :4:

اولین و آخرین بازی که کردی؟؟؟

بهترین و بدترین بازی که کردی؟؟؟

شخصیت های مورد علاقه تو بازی ها؟؟؟

شخصیت هایی که ازشون متنفری تو بازی ها؟؟؟

سبک مورد علاقه؟؟؟

طرفدار PS یی یا Xbox ؟؟؟

قبول داری Xbox س..اک..س؟؟؟ :4:

اولین مسابقه رسلینیگی که دیدی؟؟؟

آخرین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟

بهترین و بدترین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟

بهترین و بدترین پی پی وی هایی که تو عمرت دیدی؟؟؟

استار های مورد علاقه و استار هایی که ازشون متنفری؟؟؟

تمام مدیران و اعضای هیئت مدیره رو نقد کن

اگه در توان بود ما رو یه نقد هم بکن :4:

The Hitman
11-01-2013, 08:12 PM
جواب سوالات The Enforcer عزیز

سلام شهاب جان <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

علیکم سلام عزیز

زیاد وقتتو نمی گیرم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اختیار داری

نظرت در مورد این افراد چیه ؟ :

اریک بیشاف

پدر تغییر سبک در دهه نود. چه در دابیو سی دابیو چه در دابیو دابیو اف.
رسلینگ را به یک حرفه بزرگ سال پسند تبدیل کرد.

وینـس روسو

یه آدم جو گیر. ایده های احمقانه ای داره که فکر می کنه بهترین ایده های دنیا هستند.
دابیو سی دابیو را که به مسخره بازی تبدیل کرد.
تاثیر کار بیشاف و ماندی نایت وارز بود که باعث شد دابیو دابیو اف هم تغییر سبک بده و در برابر رقیبش مقاوم بشه،
اما روسو معتقد بود که تنها به خاطر خودش بود که دابیو دابیو اف در برابر دابیو سی دابیو نابود نشد.

جی جی دیلون

از قدیمی های ان دابیو ای و از اعضای فور هورس من هستش.
رابطش با ریک فلیر جور بود.

کوین سالیوان :f_Khodam_c8d6ac2:

برای دابیو سی دابیو کار می کرد. البته کشتی هم می گرفت. اما زیاد کشتی گرفتن بلد نبود.
قبل از فروش دابیو سی دابیو هم اخراج شد.

وینس مکمن صغیر

مکمن که پول در بیار خوبی هستش.
رسلینگ را بلده (البته نه به اندازه بیشاف) اما چون خودش زیاد علاقه ای به رسلینگ نداره (چه اعتراف بکنه چه نکنه) بیشتر سرش به بیزنس گرمه تا رسلینگ.

وینس مکمن کبیر

جس مکمن

هر دو شایسته تقدیر اند.

دیکسی کارتر

خودش را به آب و آتیش میزنه تا با مکمن رقابت کنه.
اما چون رسلینگ بلد نیست و بعید هم میدونم علاقه ای به رسلینگ داشته باشه نمی تونه زیاد موفق بشه.
کارتر بیشتر رقابتش با مکمن می خواد سر بیزنس باشه تا رسلینگ. یه جورایی زور میزنه تا بیزنسش را به اندازه مکمن بزرگ کنه.
نه اینکه بخواد به پیشرفت رسلینگ کمک کنه.

nWo

نماد همون سبکی که بیشاف بنیان گذاشت.

رایبک

الاف!!

Golden Era

من فکر می کنم این اسم گلدن ارا دقیقا اسم مورد علاقه مکمن باشه.
دوران پول چاپ کردن مکمن بود.
خلاصه به هر کاری دست زد تا پولدار بشه و بیزنسش را بزرگتر کنه!

Attitude Era

حد واسطی بین پی جی ارا و اون سبکی که بیشاف ابداع کرد.
هنوز کاملا پخته نشده بود یه نمادهایی از پی جی هنوز درش وجود داشت.
اما از 2002 تا 2004 خیلی خوب شد. البته اون دو سال را می گند روتلس اگریشن ارا.

PG Era

یه سبک سوسولی!

نظرت راجع به این بنده ی حقیر سر تا پا تقصیر <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کاربر خوبی هستی. تقصیری هم نداری. رسلینگ را تخصصی و حرفه ای دنبال می کنی.
برای همین جای خوبی را برای وقت گذرانی در نت انتخاب کردی.

تموم شد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اره تموم شد.

The Hitman
11-01-2013, 10:10 PM
جواب سوالای آقا محمد عزیز

1. سلام , خوبی ؟ :5799405020834328392

علیکم سلام مرسی متشکر

2. انجمـن رو تعریـف کـن

خونه مجازی ما. همون خونه دوم!

3. توی فروم چـه کسایی رو از نزدیک دیدی ؟

هیچکدوم!

4. دوست داری چه کسی رو از نزدیک ببینی ؟

همه را دوست دارم ببینم.

5. چی شد کلا چند وقت نبودی یه هویی پیـدات شـد ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

من دلیل اصلیش به خاطر اینترنتم هست. البته مشکلات دیگه هم دارم که دیگه مثل قدیم خیلی وقت نمی کنم بیام نت!
اومدم به وسیله یه رابطی از سایت آمازون خرید کنم، از این پودرهای بدن سازی بود اون رابط عقل کل ما هم یه فیلم ... گذاشت روی سفارش ما.
سفارش که ایران رسید خِر ما را گرفتند!!!
گفتند نشستی با اینترنت از این کارا می کنی؟ دیگه بگیر و ببند شروع شد تا ...

6. جو انجمـن قبلا بهتـر بود یـا الان ؟

جو انجمن در دوران ماندی نایت وارز صغیر خیلی خوب بود!
الانم به خاطر رسلینگه که افت کرده اگه رسلینگ خوب بشه اینجا هم خوب میشه.

7. برودوس کلای رو میشناسی ؟ چطور رسلریـه ؟ لایق کمربند Wwe است ؟

اره میشناسم، سبکش خوبه جون میده برای اتیتیود ارا، یه چیزی تو مایه های گاد فادر هست.
کمربند دابیو دابیو ای زیاد بهش نمیاد.

8. در حال حاضر با سلیقه ترین کاربر تو انجمـن کیه ؟

منظورت اینه که تاپیک شیک بزنه؟ اگه اره خودت و محمد حسین ددمن

چرا اینقد به اریک بیشاف علاقه داری ؟

بیشاف، پدر سبک بزرگسال پسند رسلینگه. روتلس اگریشن

10. آینده رستلینگ رو چطور میبینی ؟ فک میکنی نسل طلایی آدتیـود اِ را برمیگرده ؟

آینده رسلینگ خیلی قابل پیشبینی نیست.
اگر مکمن توی بیزنس بدون رقیب جدی باشه فکر نمی کنم اتیتود ارا برگرده اما اگه رقیب داشته باشه
و قضیه رقابتی باشه شاید بر گرده.

11- چطور بعد از گذشت چند سال هنوز از رسلینگ زده نشـدی ؟

از رسلینگ زده بشم چی ببینم؟ انیمیشن؟
بیشتر از اول من رسلینگ را حرفه ای دوست داشتم،
حالا توی دوران افت خیزش هم بالاخره حواسم بهش هست.

12_ الان هم شوء ها رو دنبال میکنی ؟ دانلود ؟ لایـو؟

اره می بینم بیشتر از تلویزیون می بینم فعلا.
قبلا که نتم بهتر بود بیشتر دانلود می کردم.

13. لایق ترین فرد واسه توپ طلا ؟

کریس رونالدو.

14. مجیدی هم که خداحافظی کـرد:f_aggsbserm_8de6:

چه بهتر!!!:4:
شوخی می کنم:4: ولی بین طرفدارهای استقلال خیلی محترمه.
بازیکنی که وقتی وارد استادیوم میشه همه هوادارهای استقلال به احترامش بلند میشند خوب خداحافظیش کاریزماتیک میشه.

15. قهـرمان چمپیونز لیگ ؟

شاید بارسلونا

16 . آخرین باری که گریه کـردی ؟ واسه چی بـود ؟

من خنده و گریم معمولا با همه.:4: ولی درست یادم نیست.
اگه یه آهنگ ترکی غم انگیز گوش کنم و به بدبختیام فکر کنم گریم می گیره.
فکر کنم آخرین بار هم همینجوری گریم گرفت.

17 . بزرگتـرین مشکل سایت الان چیه ؟

مشکل خیلی حادی نداره. داشت مثل اینکه رفع شد.

18 . کدوم یوزر سایت از همه قشنگتـره ؟

:4::4:The Hitman:4::4:

19 . بهتـرین و بدترین شکـلک ؟!

بهترین::22: بدترین::22:

20 . ضعیف ترین بخش انجمـن ؟

بخش بلاگ های شخصی. اگه خودت سالی یه بار بلاگ بدی.

این سوالا رو داشته باش تا بعـد :3:

:closed-smiley:

The Hitman
11-02-2013, 09:19 PM
جواب سوال های داش سامان
شرمنده دیر شد عزیز، خیلی وقتم پره!
:romansmile:

های وولک

های!

واتس آپ پسر ؟

اوه مای گاد!
:beersmiley1:

( قبل از هر چیز خواستم یه نکته بگم که این عبدی سیاه همیشه یه سری سوال رو کپی میکنه بدلیل گشـادی خاطر حوصله نداره سوال بنویسه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> به سوالاش جواب نده :15: )

اگه جواب دادم چه حسی پیدا می کنی؟
:edbki4hjtxhvmjbv:

خوبی عزیز چه خبرا؟

سلامتی

اسکات استینر رو میشناسی ؟

اره میشناسم. به سر یه جاش هی بوسه میزد!!
..
.

.
.
.
. بی تربیت! منظورم بازوش بود.

به نظرت چرا موراتی گورش رو گم نمیکنه ترکوند تیم ما رو ؟ :4:

مسیو بیشتر تو کار طراحی لباس تیمه. زیاد نقش پر رنگی نداره.
یه کم برو تو بهر قیافش!

بهترین آدم تو انجمن ؟

مگه آدم تو انجمن هست؟!!؟

بدترین آدم انجمن؟

از دم.

نظرت در مورد چاپلوسی چیه؟

یه حرفه میون بره که اگه بلد باشی + یه کوچولو پارتی کارت حله. خیلی چیز خوبیه.
اما از اصل ایرانی نیست. مغولیه. چنگیز مغول که به ایران اومد این فرهنگ را با خودش آورد/1

نظرت در مورد Brothers Of Wollek چیه؟

From south iLands
The Best & The Beast
The Wollek Brothers

تیم خوبیه اما به دلیل اختلافات داخلی چمپیون نمی تونند بشند.

خر ترین فیلمی رو که تا حالا دیدی؟

فکر کنم منظورت خَز باشه! پلیس آهنی.

نظرت در مورد بنده در 2 خط :4:

به نظر بچه مثبت میای.
بهت میخوره درس خون شاید هم تا حدودی خر خون باشی.

نظرت در مورد بیماری فراگیر گشـ.ـادی چیه؟

آهان این واقعا چیز بدیه اگر آدم بگیره لق میزنه.
:8:

همه رو گرفته من که حوصله تایپ دیگه ندارم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اِ وا خدا مرگم بده تو هم مبتلایی، ای وای پس جمله قبلم را ویرایش کنم!
:259:

برمیگردیم به سوالات بیشتر

حتما

موفق باشی

یو تووووو!

فعلا بای ...

بای. تا بعد ...

The Hitman
11-03-2013, 08:17 PM
جواب سوالات عبدی عزیز

وولک ببند :15::4:

:15:

بگذریم. 1 ... 2 ... 3 اکشن (البته بیشتر شبیه یادآوری میمونه تا اکشن :22:)

:147:

سوالات همیشگی خدمت رسیدیم :22::22::22::22:

:170:
:d

سلام :5:

سلام

واتس آپ ؟؟؟ :5:

وات؟

اولین فیلمی که دیدی؟؟؟

سه چهار سالم بود، یه فیلمی بود در مورد دراکولا، مثل ... ازش ترسیدم:d

آخرین فیلمی که دیدی؟؟؟

Evil Dead 2013

بهترین فیلمی که دیدی؟؟؟

Terminator 2: Judgment Day 1993

بدترین فیلمی که دیدی؟؟؟

American ... Pie:d

اولین و آخرین سریالی که دیدی؟؟؟

اولیش فکر کنم سریال امام علی بود:d
آخریش هم بریکینگ بد

بهترین و بدترین سریالی که دیدی؟؟؟

بهترین: بریکینگ بد
بدترین: دیلا خانم:d

بازیگرای مورد علاقه؟؟؟

دنیل کریگ، راجر مور، برایان کرانستون، کیفر ساترلند و ...

بازیگرایی که ازشون متنفری ؟؟؟ :4:

گلزار:d

اولین و آخرین بازی که کردی؟؟؟

اولین: سو پرماریو
آخرین: فیفا 13

بهترین و بدترین بازی که کردی؟؟؟

بهترین : رزیدنت ایول 2
بدترین: Smack Down vs Raw 2008

شخصیت های مورد علاقه تو بازی ها؟؟؟

ماریو، سونیک، اسکورپیون در کامبت 3، کراش، لیان اسکات کندی، ایدا وانگ، ژیل ولنتاین، البته آلبرت وسکر، نمسیس، کارل جانسون در جی تی ای سان اندریاس، دانته و ورجیل و کریتوز و ...

شخصیت هایی که ازشون متنفری تو بازی ها؟؟؟

اگه از شخصیت بازی بدم بیام اصلا بازیش نمی کنم. از کریس ردفیلد زیاد خوشم نمیاد.

سبک مورد علاقه؟؟؟

توی چی؟

طرفدار PS یی یا Xbox ؟؟؟

پی اس

قبول داری Xbox س..اک..س؟؟؟ :4:

اره:d

اولین مسابقه رسلینیگی که دیدی؟؟؟

کلا سامراسلم 2002 را دیدم. اولیش بازی ری میستریو بود با کرت انگل:d

آخرین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟

رندی اورتن و دنی برایان هل این ا سل 2013

بهترین و بدترین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟

بهترین: خیلی سخته بگی. تیکر و لزنر در هل این ا سل 2002، نو مرسی
بدترین: بازی دنی برایان و سی ام پانک مانی این د بنک 2012

بهترین و بدترین پی پی وی هایی که تو عمرت دیدی؟؟؟

بهترین: سروایور سیریز 2003
بدترین: اکثر پی پی وی های پی جی ارا، مانی این د بنک 2012

استار های مورد علاقه و استار هایی که ازشون متنفری؟؟؟

مورد علاقه: برت هارت
مورد تنفر: جریکو:d

تمام مدیران و اعضای هیئت مدیره رو نقد کن

علی اسکافیلد رولوشنایزد بخش اخبار:d
پژمان ناظم ریلکس، سید مدیر ارشد آروم،
محمد حسین شیک و پیک، علی الکتریک پر حال و انرژی
بابک مدیر رسمی و مودب، علی تومبستون خیلی ساکت و آروم
د
اش ابوالفضل از مراجع فروم
میر علی علمدار هیئت
امیر جی بی ال مدیر مودب هیئت
سینا دارک نایت هم قوانین را تصویب میکنه

اگه در توان بود ما رو یه نقد هم بکن :4:

یکی از بچای با حاشیه ماشیه فروم.:d
فوق العاده بازیگوش و شیطون.
البته اینا را بیشتر با حس ششم گفتم!:d

r v d
11-09-2013, 02:01 PM
سلام شهاب عزیز

داداش من سوالای بچه ها رو کامل نخوندم اگه تکراری بود در صورت امکان جواب بده ...

1. واسه زندگیت و آیندت هدف گذاری و برنامه ریزی کردی ؟ به آینده خودت امیدواری و خوش بین ؟

2. از نظر تو چقدر عامل " شــــانس " توی زندگی موثره ؟ اصلاً به شانس اعتقاد داری ؟ اگه اعتقاد داری خودت رو تا الان که 22 سال از خدا عمر گرفتی آدم خوش شانسی میدونی یا بد شانس ؟

3. رشته تحصیلیت توی دانشگاه ؟ اگه دانشجویی قصد ادامه تحصیل تو مقاطع بالاتر رو داری یا نه ؟ اگه هم که درس نمیخونی منیع درآمد یا شغلی داری ؟

4. به موسیقی علاقه داری ؟ چقدر میتونه تسکین بده و آرومت کنه ؟ سه تا خواننده ایرانی و سه تا هم خارجی مورد علاقت ( ژانر مهم نیست )

5. ورزش مورد علاقت ؟ خودت ورزش خاصی و به طور حرفه ایی یا آماتور انجام میدی ؟

6. رنگـــــه مورد علاقت ؟ وقتی دلت میگیره و میریزی ب هم چی آروومت میکنه بیشتر ؟

عرضی نیست دیگه :) شاد باشی و سلامت شهاب جان

The Hitman
11-09-2013, 10:40 PM
سلام شهاب عزیز

سلام پوریا عزیز!

داداش من سوالای بچه ها رو کامل نخوندم اگه تکراری بود در صورت امکان جواب بده ...

تکراری هم باشه بصورت اختصاصی برای شما جواب میدم:4:، ارزشت بیشتر از این حرفاست!:8:

1. واسه زندگیت و آیندت هدف گذاری و برنامه ریزی کردی ؟ به آینده خودت امیدواری و خوش بین ؟

مسلما برنامه ریزی کردم اما اینش مهمه که این برنامه ریزی را بکشم که انجام بدم یا نه! به آیندم هم قبلا بیشتر امیدوار بودم!!:12:

2. از نظر تو چقدر عامل " شــــانس " توی زندگی موثره ؟ اصلاً به شانس اعتقاد داری ؟ اگه اعتقاد داری خودت رو تا الان که 22 سال از خدا عمر گرفتی آدم خوش شانسی میدونی یا بد شانس ؟

عامل شانس از نظر من خیلی موثره! اگر این سوال را کسی 5 سال پیش می پرسید شروع می کردم می گفتم که اره اینا همش حرف و دری وریِ، اما اتفاقاتی رخ داد که خیلی من را به شانس معتقد کرد! به همین خاطر به شانس اعتقاد دارم!! من راستش خودم را نه خیلی آدم خوش شانسی میدونم و نه بد شانس! می تونم بگم یه حد میانه است. مثل یه میدون دومیدانی با مانع میمونه. بعضی وقتا به یه مانعی میرسم که میگم این خیلی بلنده و من نمی تونم ازش بپرم اما با این که خودم باور ندارم می پرم! یه وقت هم به یه مانع کوچیکی می رسم که می گم چشم بسته می پرم اما صاف سر همون با صورت میام رو زمین. که اخیرا هم بیشتر به این مانع کوچیکا خوردم!

3. رشته تحصیلیت توی دانشگاه ؟ اگه دانشجویی قصد ادامه تحصیل تو مقاطع بالاتر رو داری یا نه ؟ اگه هم که درس نمیخونی منیع درآمد یا شغلی داری ؟

حقوق. صدرصد دوست دارم به مقاطع بالاتر برم.

4. به موسیقی علاقه داری ؟ چقدر میتونه تسکین بده و آرومت کنه ؟ سه تا خواننده ایرانی و سه تا هم خارجی مورد علاقت ( ژانر مهم نیست )

کسی هست که خداییش به موسیقی علاقه نداشته باشه! من که نمی شناسم! در مورد آروم کردن بستگی داره ولی اکثرا میتونه آرومم کنه.
ایرانی: ابی، گوگوش، شادمهر
خارجی: شان پال، شکیرا، سالایوا

5. ورزش مورد علاقت ؟ خودت ورزش خاصی و به طور حرفه ایی یا آماتور انجام میدی ؟

رسلینگ، البته برای دیدن! بعدشم بسکتبال و فوتبال و والیبال. اکثر اسپورت ها را دوست دارم برای دیدن البته به جز تنیس که از دیدنش متنفرم. اما خوشحال میشم خودم بازی کنم!!
خودم، حرفه ای که نه اما والیبال گاهی هم شنا!

6. رنگـــــه مورد علاقت ؟ وقتی دلت میگیره و میریزی ب هم چی آروومت میکنه بیشتر ؟

از رنگ های تیره خوشم میاد که مادر همشون میشه رنگ سیاه!
وقتی دلم بگیره تو اون لحظه خلوت با خودم بهترین راهکاره! این را از سر تجربه می گم!

عرضی نیست دیگه :) شاد باشی و سلامت شهاب جان

واقعا خوشحال شدم. تعارف نمی کنماااآ، اینا جدی می گم!:15:
تو هم همینطور!

Ғ Д † Д Ł β
11-21-2013, 04:23 PM
دوستان اگه سوالی مونده بپرسن

حیفه همچین تاپیک هایی برن زیر خاک گم بشن !

Вαңгαмi
11-21-2013, 04:30 PM
سلام و درود بر شهاب گل

داداش چندسالته

تو کجا زندگی میکنی

برای زندگیت هدفی داری ؟

برای چی زندگپی میکنی ؟

اصلا برای چی اومدی که بری ؟

The Hitman
11-21-2013, 09:05 PM
سلام و درود بر شهاب گل

قربانت داش امیر

داداش چندسالته

والا تا 22 سالش تو ذهنمون هست!

تو کجا زندگی میکنی

در دیار شاه عباس کبیر!

برای زندگیت هدفی داری ؟

چرا که نه، دارم منتها رسیدن بهش مهمِ نه فقط داشتن هدف !!!

برای چی زندگپی میکنی ؟

واقعا نمی دونم، خودمم حیرونم!

اصلا برای چی اومدی که بری ؟

داش من اگه جواب این سوال را می دونستم که دیگه الان اینجا نبودم!

J B L
11-22-2013, 09:41 PM
شهاب جان سلام

1- شهاب جان اسم یوزرهای قبلیت توی انجمن رو به ما میگی ؟

2- اگه موقعیت اقامت توی خارج از ایران برات پیش بیاد چی کار میکنی ؟

3- به نظر خودت توی زندگی توی چه کارهایی خوبی و توی چه کارهایی ضعیف هستی ؟

4- آخرین باری که از موضوعی خیلی عصبانی شدی کی بود ؟ تونستی جلوی خودت رو بگیری ؟(اگه قابل گفتن هست بگو )

5- نظرت راجع به اینا چیه :

فیلم های وسترن

جی بی ال یا همون برداشاو در کشتی کج

تیم ملی فوتبال جمهوری چک و کشور جمهوری چک

6- غیر این انجمن جای دیگه ای عضو هستی که باهاش حال کنی و پاتوقت باشه ؟

7- نرم افزارهای محبوبی که دوست داری همیشه توی کامپیوترت باشن ؟

8- کدوم شخصیت ها یا نقش های سینمایی همیشه باعث رنجشت میشدن و دوست داشتی مثلا کشته بشن ! :4:

9- اگر رییس جمهور ایران میشدی اولین کارت توی دولت چی بود ؟

10- کدوم آرزوهات رو هنوز بهشون نرسیدی ؟ (اگه قابل گفتن هست بگو ..)

11- یکی از سوتی هایی که از خودت دادی و یادت می افته و باعث خندت میشه رو بگو اگه زحمتی نیست خنده دار ترین جکی رو هم که همین الان یادت میاد بگو .:4:

12- دلت برای کدوم یکی از بچه های قدیمی که دیگه توی انجمن نیستن تنگ شده ؟

13- ممنون ............

bomb5
11-22-2013, 10:25 PM
سلام داداش چطوری؟ :8:
یه چنتا سوال شاید تکراری!!
تعریفت از زندگی؟
مادر رو تعریف کن
پدر رو تعریف کن
بهترین کنسول بازی ای که تا بحال داشتی و باهاش خیلی حال کردی؟
به نظرت زندگی در قدیم بهتر بوده یا الان یا آینده و چرا؟
بهترین کارتون دوران کودکی؟
بهترین بازی کنسول های قدیم؟
دوغ یا نوشابه؟
بهترین مسابقه تلویزیونی که تا حالا دیدی؟
دوست رو تعریف کن و چقدر تو زندگیت تاثیر گزاره؟
تنیس رو دنبال میکنی؟ از کدومشون خوشت میاد؟
نظرت در مورد ورزش های گلف و تنیس و کارتینگ و کارلینگ؟
چرا هرچی سنگه همیشه پیش پای لنگه؟
به نظرت آسمون چه رنگی بود بهتر بود؟
به نظرت مساوات عینه عدالته؟
نظرت در مورد بازی معروف چلسی - بارسا چیه؟
شهربازی میری؟ چقدر جرئت داری وسایل رو سوار بشی؟ بیشترین بازی که ترسیدی کی بوذه؟
اهل استادیوم هستی؟
نظرت در مورد کسایی که تو برف و بارون میرن استادیم چیه؟
سینما میری؟
بدترین و بهترین فیلمی که تو سینما دیدی>؟
آخرینش کدوم بوده؟
بازم برمی گردم :4: موفق باشی :winking:

The Hitman
11-26-2013, 01:14 AM
شهاب جان سلام

علیکم سلام امیر جان

1- شهاب جان اسم یوزرهای قبلیت توی انجمن رو به ما میگی ؟

اولین یوزری که یادم میاد Mr. Bond بود بعد از اون اسم یوزر قبلیم Cowboy Bret Hart بود!

2- اگه موقعیت اقامت توی خارج از ایران برات پیش بیاد چی کار میکنی ؟

میدمش به همسایمون، خوب معلومه که با کله میرم!!

3- به نظر خودت توی زندگی توی چه کارهایی خوبی و توی چه کارهایی ضعیف هستی ؟

توی کارهای سخت خوبم و توی کارهای آسون ضعیفم! این تنها یک نظر نیست یک تجربه است!!

4- آخرین باری که از موضوعی خیلی عصبانی شدی کی بود ؟ تونستی جلوی خودت رو بگیری ؟(اگه قابل گفتن هست بگو )

اره می خواستم برم بیرون که خاله ام اومد خونمون و یه جورایی خفتم کرد! دیگه هر جوری بود جلوی خودم را گرفتم!

5- نظرت راجع به اینا چیه :

فیلم های وسترن

فیلم های وسترن همه چیز توش گیر میاد دنیای تنوع هستند! هم خوب دارند و هم بد! به نظر من فیلم های قابل دیدن زیاد توش هست! اما بعضیاش واقعا غیر قابل دیدن میشند!

جی بی ال یا همون برداشاو در کشتی کج

دوران جی بی ال یا رسلینگ گاد به نظر من یکی از دوران های واقعا و واقعا «گاد» هست! تایتل رین جی بی ال توی اسمکدان سال 2004 واقعا عالی بود!

تیم ملی فوتبال جمهوری چک و کشور جمهوری چک

به فوتبال چک که فکر می کنم یاد پیتر چک می افتم! کشور چک هم یکی از کشورهای اروپا است که فکر کنم حالا خوشبختانه یا متاسفانه تقریبا از بند دین و مذهب یه جورایی فارق هستند!!

6- غیر این انجمن جای دیگه ای عضو هستی که باهاش حال کنی و پاتوقت باشه ؟

شبیه اینجا نه، اینجا یه محیط واقعا منحصر به فرد هستش، غیر از اینجا توی سایت خبری داخلی و خارجی خیلی می چرخم!

7- نرم افزارهای محبوبی که دوست داری همیشه توی کامپیوترت باشن ؟

نرم افزاری که همیشه دارمش غیر از نرم افزارهای ویدئو پلیر فکر کنم فقط فتوشاپ باشه!

8- کدوم شخصیت ها یا نقش های سینمایی همیشه باعث رنجشت میشدن و دوست داشتی مثلا کشته بشن ! :4:

نقش های افراطی! حالا یا نقش افراطی مثبت یا افراطی منفی!

9- اگر رییس جمهور ایران میشدی اولین کارت توی دولت چی بود ؟

خیلی کارا ممکن بود! شاید یکی از حرکات انقلابی ای که انجام میدادم پیشنهاد لایحه تغییر خط عربی به خط فارسی به مجلس بود!

10- کدوم آرزوهات رو هنوز بهشون نرسیدی ؟ (اگه قابل گفتن هست بگو ..)

همه ش را!

11- یکی از سوتی هایی که از خودت دادی و یادت می افته و باعث خندت میشه رو بگو اگه زحمتی نیست خنده دار ترین جکی رو هم که همین الان یادت میاد بگو .:4:

سوتی: «یه بار یکی از همکارای بابام میخواس بیاد خونمون بابام گفت اگه اینجا بودی خودت را خیلی نشون بده! یارو رسید آیفون را زد رفتم برداشتم گفتم: الو!» جوک: «ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺷﺪﻡ، ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺱ ﺑﻘﯿﻪ ﭘﻮﻝ ﺭﻭ ﺑﺪﻩ ﺻﺪ ﺗﻮﻣﻦ ﻧﺪﺍﺷﺖ، ﮔﻔﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﺵ ﺩﺭ ﺭﻭ ﻣﺤﮑﻢ ﺑﺒﻨﺪ!»

12- دلت برای کدوم یکی از بچه های قدیمی که دیگه توی انجمن نیستن تنگ شده ؟

خیلیا! The Main Event (مجید ایچ بی کی)، TeZAr (شروین)، Mr. Carter (علی 435 یا همون علی امریکایی) و ... خیلی ها حالا اینا اومد توی ذهنم. خیلی از بچا هم هستند اما پست نمیدند!!

13- ممنون ............

خواش می کنم!
دست آخر من یه عذر خواهی بابت دیر جواب دادن بهتون بدهکارم.
شرمنده خیلی وقتم پر بود!

The Hitman
11-27-2013, 12:44 AM
سلام داداش چطوری؟ :8:

علیکم سلام عزیز جان!:8:

یه چنتا سوال شاید تکراری!!

اصلا مهم نیست!!

تعریفت از زندگی؟

چیزی بیش از نفس کشیدن و خوردن !!!:22:

مادر رو تعریف کن

نگاه به زندگی !!!

پدر رو تعریف کن

روش زندگی !!!

بهترین کنسول بازی ای که تا بحال داشتی و باهاش خیلی حال کردی؟

اخیرا دیگه زیاد بازی نمی کنم اما دوران پلی استیشن یک خیلی حال داد!

به نظرت زندگی در قدیم بهتر بوده یا الان یا آینده و چرا؟

با فرض اینکه منظورت زندگی در ایرانِ، در قدیم و شاید در حدود 70 تا 80 سال پیش نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ روانی بهتر بود. به این دلیل که همیشه احساس پیشرفت وجود داشت!
یک ایرانی در ذهنش احساس غرور هماهنگی با دنیا را می کرد و دست آخر و مهمتر از همه اینکه احساس حرکت رو به جلو وجود داشت!
به نظر من همه اینا دست به دست هم میداد و انگیزه زندگی میداد!
اما اگر امروز را نگاه کنید درست برعکسِ، حداقل از نظر من احساس حرکت رو به عقب و قهقرا وجود داره و این عامل بی انگیزگی و بی رغبتی و افسردگی اکثر جوونای امروزی هست!!
در مورد آینده هم حداقل دلم می خواد خوش بین باشم!

بهترین کارتون دوران کودکی؟

گوریل انگوری :4: !! سندباد و پینوکیو!

بهترین بازی کنسول های قدیم؟

ماریو، کراش (پیاده)، رزیدنت ایول 2 و ....

دوغ یا نوشابه؟

نوشابه

بهترین مسابقه تلویزیونی که تا حالا دیدی؟

بازی ایران با استرالیا، سال 1997

دوست رو تعریف کن و چقدر تو زندگیت تاثیر گزاره؟

کسی که آدم خیلی خوب میشناستش و برعکس! تاثیر گذار بوده!

تنیس رو دنبال میکنی؟ از کدومشون خوشت میاد؟

راستش تنیس نمی بینم!

نظرت در مورد ورزش های گلف و تنیس و کارتینگ و کارلینگ؟

گلف و تنیس بازی کردنش خیلی کلاس داره، واقعا دوست دارم، اما وقتی می بینم نمی دونم چرا خوابم می گیره!
کارتینگ هم کی بدش میاد! :4:

چرا هرچی سنگه همیشه پیش پای لنگه؟

از نظر من دلیلش ژنتیکیِ :40:

به نظرت آسمون چه رنگی بود بهتر بود؟

مشکی! شبا خیلی قشنگِ، از سفید ابری هم خوشم میاد اما با آبی حال نمی کنم!

به نظرت مساوات عینه عدالته؟

نه، ببخشید اما اگه توضیح بدم می گید کمونیستِ!

نظرت در مورد بازی معروف چلسی - بارسا چیه؟

واقعا فکر کنم ندیدمش! :15:

شهربازی میری؟ چقدر جرئت داری وسایل رو سوار بشی؟ بیشترین بازی که ترسیدی کی بوذه؟

کوچیک بودم بیشتر می رفتم، الانم که شهربازی درست حسابی و مدرن نداریم تو ایران، اما الان اگه برم اکثرا یه چیز آروم سوار میشم.
یه بار خیلی کوچیک بودم سوار یه بشقاب پرنده شدم که خیلی ترسوندم!

اهل استادیوم هستی؟

ای اگه پاش بیفته، آخرین بار اومدم تهران رفتم آزادی بازی پرسپولیس بود با یه باشگاه عربی!

نظرت در مورد کسایی که تو برف و بارون میرن استادیم چیه؟

بستگی داره اگه پای حمایت چیزی باشه، تو تگرگ هم من خودم میرم، اما اگه عشقی باشه نه دیگه تا اون حد!

سینما میری؟

ای عشقی!

بدترین و بهترین فیلمی که تو سینما دیدی>؟

بدترین: اینجا بدون من بهترین: اخراجی ها

آخرینش کدوم بوده؟

آخرینش فکر کنم گشت ارشاد بود! :4:

بازم برمی گردم :4: موفق باشی :winking:

خواهش می کنم قدمت به روی چشم!
بازم شرمنده بابت دیر جواب دادن!

Ғ Д † Д Ł β
11-30-2013, 09:10 AM
شبهای شیشه ای شهاب عزیز هم تمام شد

از کسایی که سوال پرسیدن و از آرش عزیز که با حوصله تمام به سوالا جواب داد نهایت سپاس رو داریم

از دوستانی که حداقل یک سال سابقه حضور در انجمن رو دارن کسی بود که خواست بره واسه صندلی داغ خبر بده

فعلا ...