توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| امتیاز بازی WWE 2k14 | امتیاز اجتماعی اسمکدان , ...
S.a.J.a.D
11-03-2013, 04:45 PM
امتیاز بازی WWE 2k14
بازی WWE 2k14, از Game Spot امتیاز 6/10 را دریافت کرد. Gaming Edge هم به این بازی
امتیاز +B داد. همچنین The New York Daily News به این بازی دو ستاره داد و این بازی را به کسانی که هرسال
یک بازی تکراری میخواهند پیشنهاد کرد !
امتیاز اجتماعی اسمکدان
جدیدترین اپیزود اسمکدان به تاریخ 1 نوامبر , امتیاز رسانه اجتماعی 58,197 را کسب کرد و سومین
شو فعال جمعه شب بود.
صحبت های جیک رابرتز درباره ی فروش TNA
اخیراً در مصاحبه ای از جیک رابرتز درباره ی به فروش گذاشته شدن TNA سوال شده . او در پاسخ گفت:
" خوبه. باید همینطور باشه. 12 ساله که اون رو نگاه میکنم و همیشه مزخرف بوده. بهتون قول میدم اگه
این فرصت رو به من بدهند , در عرض شش ماه وینس مکمن رو شکست میدم. ریتینگ های من از
ریتینگ های او بالاتر خواهند بود. این رو بهتون قول میدم."
کدام یک بهتر است ؟ کریس جریکو یا تریپل ایچ ؟
اخیرا در یک نظر سنجی در سایت wwe از طرفداران پرسیده شده " کدام یک بهتر است ؟ کریس جریکو یا تریپل ایچ ؟"
%97 درصد رای دهندگان به کریس جریکو رای داده اند! (حدود 65000 رای) . کریس جریکو درباره ی این موضوع در تویی.تر گفت :
" ! Haha OUCH "
YumMoon
11-03-2013, 06:32 PM
جوک نگین جریکو نفله رو دارین با اسطوره ای مثل تریپل اچ که بهترین هیل تاریخ هست مقایسه میکنید
شخص هیل همیشه تو نظرسنجی ها میبازه ولی این دلیل نمیشه ضعیف باشه
big-red-machine
11-03-2013, 07:05 PM
اینجاست ک فرق یک استار واقعی با یک قهرمان فرمایشی مشخص میشه
saman_k2
11-03-2013, 09:45 PM
این نظرسنجی منصفانه نیست. دقیقا زمانی این نظرسنجی برگزار شد که تریبل اچ محبوبیت خودش رو به خاطر کاراکتر جدیدش، از دست داده.
اگر این نظرسنجی چند ماه پیش، زمانی که تریبل اچ با براک لزنر استوری داشت، انجام میشد، الان نتیجه برعکس بود.
big-red-machine
11-03-2013, 10:29 PM
نه رفیق.مسئله یکی دو ماه نیست.مسئله برای چیزی نزدیک به دو دهه کامل هستش
"VAHID"
11-03-2013, 11:12 PM
کاری ندارم به نظر سنجی و حرف این و اون
من خودم شخصا جریکو و مسابقاتش رو بیشتر تا اچ میپسندم
البته توهین نیست.....هرکس نظری داره و مورد احترام
MrHOF
11-04-2013, 12:20 AM
من خودم تریپل اچ فن هستم ولی خب باید اینو قبول کرد که تریپل اچ هم یه چی شبیه شیمس الان ـه با کمی پوش بیشتر :504:
جریکو مثل تریپل اچ به اینجایی نرسیده که الان بوده , من به شخصه از بین این دو نفر همون جریکو رو انتخاب میکنم :504:
The Hitman
11-04-2013, 05:07 PM
جالبه!
دارم توی نت می چرخم یه سری از نظرات رسلینگ فن ها برام جالب بود!
همه دارن به ریش تریپل ایچ می خندند!
البته که هنوز تریپل ایچ باورش نشده. پیش خودش میگه نه این هم جزو استوری لاینه!
به این نظر که در طرفداری از جریکو گفته شده نگاه کنید:
Jericho knocked out Goldberg...without a sledge
جریکو گلدبرگ را ناک اوت کرد...بدون پتک !
ولی واقعا الانه که ترپل ایچ میفهمه چه خاکی به سرش شده و چه کسایی را به عنوان رسلینگ فن دور دابیو دابیو ای جمع کرده!
البته من این را بگم که ما مخلص طرفدارای جریکو هم هستیم و قصد توهینی به اونا ندارم. منظورم چیز دیگه ای هست که اونی که باید بگیره میگره!
big-red-machine
11-04-2013, 06:41 PM
حتما همتون میدونید که منظور اون طرفدار جریکو در مورد گلدبرگ چی بوده منظورش همون قضیه ی دعوای معروف جریکو و گلدبرگ در بک استیج در سال 2003 و نتیجش که همه میدونید چیشد.
ولی حالا مقایسه تریپل اچ با جریکو.بحث جریکو نیست.مسئله تریپل اچ هست.خیلیا اینطرف گود نشستن و هیچی(به معنای واقعی کلمه هیچی)نمیدونن و فک میکنن چون 10 ساله کشتی کج میبینن پس دیگه گاد آو رسلینگ شدن.فقط 10 سال رسلینگ دیدن کافی نیستش.برید 1کم اطلاعاتتونو بالا ببرید.برید تو منابع خارجی تو نت بگردید و مطالعه کنید.فک میکنید خیلی از تریپل اچ میدونید؟یک **** هیرو واسه نسل قبل که با پتکش همه رو داغون میکرد؟نه عزیز من.برید بخونید چطور وقتی شان داشت ائج میگرفت و تریپل اچ تازه وارد کمپانی شده بود,کیفو وسایل شانو حمل میکرد تا بتونه بش نزدیک بشه.بخونید چطور بعد از مگمن مسبب اصلی مونترال اسکروجاب همین جناب تریپل اچ بود.بخونید چطور همسرش چاینا رو به خاطر قدرت ول کرد و رفت سمت استفانی.بخونید چطور نذاشت دوستاش تو دی اکس پا بگیرن و تاپ لول بشن.برید 1بار دیگه راو های سال 2002تا 2004 رو کامل ببینید تا بفهمید چطور زدبه خاطر خودخواهیش کریر خیلی ها رو نابود کرد.خیلی چیزا در مورد تریپل اچ هست.واسه همینه که رسلینگ فنهای امریکایی خودشون از همه ی اینا با خبرن و تو نظرسنجیا یا فرومهاشون بارها با تریپل اچ مخالفت کردند.
به تازگی هم سایت رسمی کمپانی 1 نظرسنجی دیگه گذاشته که مسابقه تریپل اچ گزینش با اقتدار کمترین رای رو آورده:wassat[1]:
جریکو به تنهایی بار 1 شو رو میتونست به دوش بکشه.هروقت قرار بود فیس بشه,بهترین فیس بودهروقت میخاست هیل بشه,کاری میکرد که کل ارنا بوووش میکردن.همین جریکو بارها باخت خودشو قبول کرد تا کار کمپانی پیش بره.برعکس تریپل اچ.نمونه آخرش رامبل 2012 بود که قبل از رامبل قرار بود جریکو با بازگشتش ببره ولی چون تریپل اچ شیموس رو کشف کرده بود,گفت فقط باید شیموس ببره.جریکو هم قبول کرد.فک میکنید اگه خود تریپل اچ بود قبول میکرد؟؟!!!
جریکو که سهله,یکی مثل چی بی ال هم خیلی از هانتر بهتره.جی بی ال یک ورلد تایتل ران داره که به کل قهرمانیهای بعضیا می ارزه.اینا سوپراستارهای نامرئی تاریخ کمپانی هستن که فقط 1 رسلینگ فن واقعی قدرشونو میدونه
The Hitman
11-04-2013, 11:14 PM
خیلیا اینطرف گود نشستن و هیچی(به معنای واقعی کلمه هیچی)نمیدونن و فک میکنن چون 10 ساله کشتی کج میبینن پس دیگه گاد آو رسلینگ شدن. فقط 10 سال رسلینگ دیدن کافی نیستش.برید 1کم اطلاعاتتونو بالا ببرید.برید تو منابع خارجی تو نت بگردید و مطالعه کنید.فک میکنید خیلی از تریپل اچ میدونید؟
جناب بیگ رد مشین، اگر منظورت از این حرف منم (که البته تابلو هستش که منظورت منم) خیلی واضح داری به من توهین می کنی و یه جورایی داری بنده را متهم به نفهم بودن می کنی! که البته شایسته جواب دادن هم نیست! من هیچ وقت ادعای گاد آو رسلینگ هم نکردم!
خوبه که حالا من آخر پستم هم نوشتم که قصد توهین به طرفدارهای جریکو را ندارم که حتی اگر هم نمی نوشتم هم هیچ توهینی در پستم نبود. جمله «چه کسایی را به عنوان رسلینگ فن دور دابیو دابیو ای جمع کرده» اولا که توهین نیست و نظر به سمت شخص خاصی نداره، بلکه منظور رنج و طیف طرفدارها هست!
یک **** هیرو واسه نسل قبل که با پتکش همه رو داغون میکرد؟نه عزیز من.برید بخونید چطور وقتی شان داشت ائج میگرفت و تریپل اچ تازه وارد کمپانی شده بود,کیفو وسایل شانو حمل میکرد تا بتونه بش نزدیک بشه.بخونید چطور بعد از مگمن مسبب اصلی مونترال اسکروجاب همین جناب تریپل اچ بود.بخونید چطور همسرش چاینا رو به خاطر قدرت ول کرد و رفت سمت استفانی.بخونید چطور نذاشت دوستاش تو دی اکس پا بگیرن و تاپ لول بشن.برید 1بار دیگه راو های سال 2002تا 2004 رو کامل ببینید تا بفهمید چطور زدبه خاطر خودخواهیش کریر خیلی ها رو نابود کرد.خیلی چیزا در مورد تریپل اچ هست.واسه همینه که رسلینگ فنهای امریکایی خودشون از همه ی اینا با خبرن و تو نظرسنجیا یا فرومهاشون بارها با تریپل اچ مخالفت کردند.
ببین من در سطح شخصی نه طرفدار تریپل ایچ هستم نه طرفدار کریس جریکو. احساسی هم حرف نمی زنم!
ما توی رسلینگ یه سطح شخصی داریم و یه سطح حرفه ای. این چیزایی که بالا گفتی همش مسائل شخصیه و هیچ ربطی به سطح حرفه ای رسلینگ نداره، من هم خودم هزاران بار گفتم که از اخلاق تریپل ایچ در دنیای شخصی نه تنها خوشم نمیاد بلکه متنفرم.
ولی بازم میگم مسائل شخصیه و ربطی به دنیای حرفه ای رسلینگ نداره. من تو رینگ را می بینم! فرضا مکمن هم خدا را قبول نداره! چون مکمن کافر و ملحد و بی دین هستش من دیگه دابیو دابیو ای نبینم؟ بحث اخلاق برای انسان مهمه ولی توی نظر سنجی نپرسیده بود که کدومشون با اخلاق تره؟ کدوم بهتره یعنی کدوم توی رینگ بهتره نه اینکه کدومشون توی زندگی شخصی بهتر و با اخلاق تره؟
درسته تریپل ایچ پوش گرفت ربطی هم به داماد بودنش نداشت! اما مگه جریکو پوش نگرفته؟ البته اصلا بحث مقایسه جریکو و تریپل ایچ نیست و نمی خوام وارد بحث مقایسه این کشتی گیرایی که گفتی بشم. اما اینم بگم که جریکو هم از این رذالت هایی که برای تریپل ایچ شمردی داره، اونم همچین پاکه پاک نیست. در مورد دعواش با بیشاف در سال 99 بخون!
جریکو امروز حرفه ای شده چون خودش از اول داد حرفه ای بودن سر داده! دابیو دابیو ای هم خیلی براش تبلیغ کرد!
من نمی گم تریپل ایچ از جریکو بهتره. حتی اگر نظر سنجی بشه و جریکو ببره ولی جریکو شایسته نیست که با این اختلاف ببره. این درست مثل این میمونه که جریکو را با یک جابر مقایسه کرده باشند!
اینا سوپراستارهای نامرئی تاریخ کمپانی هستن که فقط 1 رسلینگ فن واقعی قدرشونو میدونه
کاری با جی بی ال ندارم. اما در مورد جریکو ظاهرا بیشتر از یه رسلینگ فن واقعی قدرشو میدونند. یه نگاه به نظر سنجی بنداز!
در ضمن خیالی هم نیست. اون توهینت را هم به دل نگرفتم!
WRESTLEMANIA STREAK
11-04-2013, 11:18 PM
تریپل اچ خوش هیکل و خوش تیپ بود به اینجا رسید
درضمن مسابقات خونین و زیبایی که اچ به مردم داد رو فراموش نکنید
اچ انقدر نقشش رو قشنگ بازی کرده که حتی تو واقعیت هم منفور شده این تواناییای اچ رو نشون میده
من میک فولی رو به سینا ترجیح میدم چون مسابقات زیبا داشت
جریکو که چیزی راجع بهش نگم بهتره چون یکی بود عین دنیل برایان
The Enforcer
11-05-2013, 04:50 AM
تریپل اچ خوش هیکل و خوش تیپ بود به اینجا رسید
درضمن مسابقات خونین و زیبایی که اچ به مردم داد رو فراموش نکنید
اچ انقدر نقشش رو قشنگ بازی کرده که حتی تو واقعیت هم منفور شده این تواناییای اچ رو نشون میده
من میک فولی رو به سینا ترجیح میدم چون مسابقات زیبا داشت
جریکو که چیزی راجع بهش نگم بهتره چون یکی بود عین دنیل برایان
عزیز شما تا حالا Wcw دیدن ؟ Wwf ؟
جریکو علاوه بر تکنیک عالی که داشت کاریزمای خیلی خوبی هم داشت
مسابقات خونین دادنم که هنر نیست اتفاقا اسکریپت کردن مسابقات خونین خیلی راحت تر از مسابقات معمولیه
[منظور من تو اینجا لزوما تریپل اچ نبود ]
big-red-machine
11-05-2013, 04:15 PM
جناب بیگ رد مشین، اگر منظورت از این حرف منم (که البته تابلو هستش که منظورت منم) خیلی واضح داری به من توهین می کنی و یه جورایی داری بنده را متهم به نفهم بودن می کنی! که البته شایسته جواب دادن هم نیست! من هیچ وقت ادعای گاد آو رسلینگ هم نکردم!
خوبه که حالا من آخر پستم هم نوشتم که قصد توهین به طرفدارهای جریکو را ندارم که حتی اگر هم نمی نوشتم هم هیچ توهینی در پستم نبود. جمله «چه کسایی را به عنوان رسلینگ فن دور دابیو دابیو ای جمع کرده» اولا که توهین نیست و نظر به سمت شخص خاصی نداره، بلکه منظور رنج و طیف طرفدارها هست!
ببین من در سطح شخصی نه طرفدار تریپل ایچ هستم نه طرفدار کریس جریکو. احساسی هم حرف نمی زنم!
ما توی رسلینگ یه سطح شخصی داریم و یه سطح حرفه ای. این چیزایی که بالا گفتی همش مسائل شخصیه و هیچ ربطی به سطح حرفه ای رسلینگ نداره، من هم خودم هزاران بار گفتم که از اخلاق تریپل ایچ در دنیای شخصی نه تنها خوشم نمیاد بلکه متنفرم.
ولی بازم میگم مسائل شخصیه و ربطی به دنیای حرفه ای رسلینگ نداره. من تو رینگ را می بینم! فرضا مکمن هم خدا را قبول نداره! چون مکمن کافر و ملحد و بی دین هستش من دیگه دابیو دابیو ای نبینم؟ بحث اخلاق برای انسان مهمه ولی توی نظر سنجی نپرسیده بود که کدومشون با اخلاق تره؟ کدوم بهتره یعنی کدوم توی رینگ بهتره نه اینکه کدومشون توی زندگی شخصی بهتر و با اخلاق تره؟
درسته تریپل ایچ پوش گرفت ربطی هم به داماد بودنش نداشت! اما مگه جریکو پوش نگرفته؟ البته اصلا بحث مقایسه جریکو و تریپل ایچ نیست و نمی خوام وارد بحث مقایسه این کشتی گیرایی که گفتی بشم. اما اینم بگم که جریکو هم از این رذالت هایی که برای تریپل ایچ شمردی داره، اونم همچین پاکه پاک نیست. در مورد دعواش با بیشاف در سال 99 بخون!
جریکو امروز حرفه ای شده چون خودش از اول داد حرفه ای بودن سر داده! دابیو دابیو ای هم خیلی براش تبلیغ کرد!
من نمی گم تریپل ایچ از جریکو بهتره. حتی اگر نظر سنجی بشه و جریکو ببره ولی جریکو شایسته نیست که با این اختلاف ببره. این درست مثل این میمونه که جریکو را با یک جابر مقایسه کرده باشند!
کاری با جی بی ال ندارم. اما در مورد جریکو ظاهرا بیشتر از یه رسلینگ فن واقعی قدرشو میدونند. یه نگاه به نظر سنجی بنداز!
در ضمن خیالی هم نیست. اون توهینت را هم به دل نگرفتم!
رئیس مثل اینکه منظورم رو بد گفتم.اولا من قصد هیچگونه توهینی به هیچکسو نداشتم و ندارم و تو این 3سالی که اینجا هستم فقط و فقط دوست داشتم بحثهای منطقی شکل بگیره و اطلاعات درستی به نسل جدید داده بشه نه چیز دیگه.من اولا که منظورم فقط شما نبودی.خیلیا همینطوری هستن.خود منم تا یکی دوسال پیش همینطوری بودم.خیلیهای دیگه هم هستن که کلا بی منطق و بدون هیچ پایه ای نظر میدن بدون اینکه متوجه بشن که اصلا این حرفشون چقدر خنده داره که این رو اصلا با شما نبودم چون شما به هرحال منطق و اطلاعات کمی نداری و میشه بات بحث کرد ولی خواهشا بیاید همه انتقاد پذیر باشیم.اگه یکی بمون گفت تنها دیدن کشتی کج برای نظرات حرفه ای دادن کافی نیست و باید 1سری چیزا رو از بک استیج بدونیم و اطلاعاتیو کسب کنیم و بعدش نتیجه گیری کنیم و اونوقت به صورت حرفه ای نظر بدیم,به منزله توهین به خودمون نگیریم ;)
اما در مورد بحث اصلی مقایسه بین جریکو و هانتر:
درسته ما اینجا نمیخوایم جایزه جهان پهلوان تختی و جوانمردی به کسی بدیم.همونطور هم که خودت گفتی خیلی دیگه از استارهای معروف دیگه هم مثل شان مایکلز و جریکو و استون کلد و غیره هم مسائلی زیادی تو بک استیج داشتن.ولی تریپل اچ فرق داره.میدونی چرا؟
چون کیف شان رو حمل میکرد تا خودشو به شان و نش نزدیک کنه و تو گروه اونا قرار بکیره چون میدونست اونا تو بوکینگ نتایج دست دارنو میتونن بالا ببرنش.
برت هارتو بیرون انداخت تا جا برای خودش باز بشه.از دی اکس و چاینا سو استفاده کرد تا به تاپ لول برسه.با استفانی ازدواج کرد تا مرد اول راستر بشه و استفاده از قدرت خوانواده مگمن بتونه خودشو در بهترین موقعیت نگه داره و هرچی که دلش میخواد برای خودش بوک کنه و تا میتونه قهرمانی به دست بیاره.
بشه نویسنده اصلی کمپانی و راه رو از طریق قدرتی که از بالا داره برای خودش هموار کنه و کریر خیلی ها از جمله جریکو و کین رو نابود کنه.
طرفدارای خارجی میدونن که اگه تریپل اچ الان اینج هستو 13تا قهرمانی جهان داره و هرسال تو مین اونت بوده و فیس اصلی کمپانی,به خاطر این کاراش بوده.
ولی جریکو به خاطر کشتی گرفتنش,میک استایلش,کاریزماش و آماده بودنش به همینجا رسیده.
اونا میدونن چریکو اندازه هانتر قهرمانی جهان نداره و یا به اندازه اون هدلاین کمپانی نبوده.ولی اینم میفهمن که همین چیزیم که داره با استفاده از ویژگیهای خودش و
تلاشش به دست آورده که به اندازه 13تا قهرمانی جهان و 10سال هدلاین کمپانی بودن میرزه.
حتما میدونید که تریپل اچ تو مین اونت رسلمینیای سال 2002 جریکو رو برده؟اینم میدونید که تو جادمنت دی 2002 هم تو1هل این سل مچ
با زدن پدگیری از بالای سقف قفس دوباره جریکو رو برده.به نظرتون خود آمریکاییها که اینا رو بهتر از ما یادشونه و خیلیاشون این 2تا شو رو یا لایو دیدن یا
تو آرنا حضور داشتن,پس چرا به جریکو رای دادن؟یعنی یادشون نیست تریپل اچ 2بار جریکو رو برده و بهتره؟!!
نه اونا یادشونه.ولی اونا اینم یادشون هست جریکو به خاطر اونا بارها خودشو مسخره کرد,خودشو هیل کرد,تو مسابقاتش شکست خورد و بارها اونا رو سرگرم کرد و نبض شو رو برای اونا بدست گرفت.یعنی به خاطر شو همه کاری کرد.چیزی که تریپل اچ اصلا حاضر نشد این کار رو بکنه.ایناست که فرقشونو مشخص میکنه.
............................
Goldberg vs jericho
این طرفدارای 2آتیشه گلدبرگ خوب گوش کنن.اونایی که عمو گلدبرگ عمو گلدبرگ میکنن و میگن قویترینه.به این قصیه خوب توجه کنید:
2003بود که گلدبرگ به راو اومد.گلدبرگ و جریکو از wcwیه درگیری همیشه بینشون تو بک استیج بوده.گلدبرگ هم با توجهات بی حد و اندازه مسئولین باورش شده بود واقعا قویه یا کسی که تو شو نشونش میدن هست.به خاطر همین وقتی تو سال2003 تو بک استیج راو درگیریش با جریکو بالا کشید,گلدبرگ خیلی راحت وارد درگیری فیزیکی شد و واقعا این 2تا به جون هم افتادن.
نتیجش؟!!!حتما گلدبرگ با اون کاراکترش و هیکلش که 2برابر جریکو بود,جریکو رو له کرد,آره؟؟!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
شاهدین و استارها و دست اندرکاران اون موقع wweکه اون لحظه تو بک استیج بودن میگن ** چن لحظه دیرتر جریکو رو از گلدبرگ جدا میکردن,گلدبرگ زنده نبود!!!
بله جریکو گلدبرگ رو در حالت چاک قرار میده و گلدبرگ داشته زیردستای جریکو رو زمین لول میزده تا حد خفگی پیش میرفته که اومدن جداشون کردن.وگرنه گلدبرگ همونجا به رحمت ایزدی میپیوسته :دی
اینم از نظر قدرت بدنی که بدونید جریکو از این نظر هم از خیلیا قویتر بوده و بدون پتک(برعکس بعضیا!) تو چند ثانیه تونسته بود گلدبرگ رو نقش بر زمین کنه.
Ғ Д † Д Ł β
11-05-2013, 04:48 PM
Goldberg vs jericho
این طرفدارای 2آتیشه گلدبرگ خوب گوش کنن.اونایی که عمو گلدبرگ عمو گلدبرگ میکنن و میگن قویترینه.به این قصیه خوب توجه کنید:
2003بود که گلدبرگ به راو اومد.گلدبرگ و جریکو از wcwیه درگیری همیشه بینشون تو بک استیج بوده.گلدبرگ هم با توجهات بی حد و اندازه مسئولین باورش شده بود واقعا قویه یا کسی که تو شو نشونش میدن هست.به خاطر همین وقتی تو سال2003 تو بک استیج راو درگیریش با جریکو بالا کشید,گلدبرگ خیلی راحت وارد درگیری فیزیکی شد و واقعا این 2تا به جون هم افتادن.
نتیجش؟!!!حتما گلدبرگ با اون کاراکترش و هیکلش که 2برابر جریکو بود,جریکو رو له کرد,آره؟؟!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
شاهدین و استارها و دست اندرکاران اون موقع wweکه اون لحظه تو بک استیج بودن میگن ** چن لحظه دیرتر جریکو رو از گلدبرگ جدا میکردن,گلدبرگ زنده نبود!!!
بله جریکو گلدبرگ رو در حالت چاک قرار میده و گلدبرگ داشته زیردستای جریکو رو زمین لول میزده تا حد خفگی پیش میرفته که اومدن جداشون کردن.وگرنه گلدبرگ همونجا به رحمت ایزدی میپیوسته :دی
اینم از نظر قدرت بدنی که بدونید جریکو از این نظر هم از خیلیا قویتر بوده و بدون پتک(برعکس بعضیا!) تو چند ثانیه تونسته بود گلدبرگ رو نقش بر زمین کنه.
یه نکته مهمی رو بگم
این چیزایی که شما میگی و به قول خودت توسط افراد حاضر در بکیس تیج گفته نشده
بلکه خاطراتی بوده که توسط خود جریکو تعریف شده و معلوم نیس درست باشه یا نه :1:
pesky2011
11-05-2013, 05:41 PM
دوستان برای پی سی نمیاد این؟:(
The Hitman
11-05-2013, 07:32 PM
اگه یکی بمون گفت تنها دیدن کشتی کج برای نظرات حرفه ای دادن کافی نیست و باید 1سری چیزا رو از بک استیج بدونیم و اطلاعاتیو کسب کنیم و بعدش نتیجه گیری کنیم و اونوقت به صورت حرفه ای نظر بدیم,به منزله توهین به خودمون نگیریم ;)
حالا من قبول کردم که قصد توهین نداشتی! اما این حرفت در مورد من صادق نیست، من کسی هستم که اتفاقا خیلی به مسائل ریز و حاشیه ای رسلینگ توجه می کنم. اینطور نیستم که فقط ببینم و کاری با بک استیج نداشته باشم. اگر گفتم من توی رینگ را کار دارم منظورم این بود که در مقایسه حرفه ای دو کشتی گیر مثلا نمیرم ببینم یارو تو خونه با زنش مشکل داره یا نه!
در مورد بحث هم اگر همراه با احترام متقابل باشه مشکلی نیست. اینطور که پیداست شما از طرفدارهای جریکو هستی و به شدت هم از تریپل ایچ متنفری اما اگر در پایین حرفی زدم که نسبت به استار مورد علاقت نپسندیدی به منزله توهین به اون استار حساب نکن بیا خیلی محترمانه نقدش کن بگو قبول ندارم به این چند دلیل!
ظاهرا شما خیلی علاقه داری تریپل ایچ را در سطح شخصی به بوته نقد بگیری! ببینید اکثر بچای اینجا میدونند که من طرفدار برت هارت هستم. اونایی که من را از قدیم میشناسند اینا میدونند. البته سعی می کنم یک طرفدار احساسی و متعصب نباشم. من این را میدونم که تریپل ایچ در ماجرای مونتریال اسکرو جاب نقش داشت، همکاری کرد تا برت هارت را از کمپانی دابیو دابیو ای بیرون بندازن. این را میدونم که حتی خود شان مایکلز از این که این کار را با برت هارت بکنند ناراحت بود و حتی بعد از مسابقه هم همونطوری که در ویدیو مشخصه خیلی به مکمن اعتراض می کنه که چرا چنین کاری کردی در حالی که تریپل ایچ خوشحال هم میشه. اینا میدونم که وقتی سال 2010 برت هارت دوباره به دابیو دابیو ای برگشت، وینس مکمن، شان مایکلز، و کلیه کسانی که در قضیه مونتریال نقش داشتند خوشحال میشند الی یک نفر اونم تریپل ایچ بوده! حتی به شان مایکلز اعتراض میکنه که چرا رفتی با برت هارت دست دادی. خلاصه اینکه از این که برت هارت برگشته ناراحت هم میشه. این را به عنوان مثال گفتم تا بدونی که من خودم هم با اخلاق تریپل ایچ حال نمی کنم، اصلا فرض بگیریم که از لحاظ اخلاقی پست ترین کشتی گیر تاریخ دابیو دابیو ای بوده! اما آیا وقتی می خوایم از لحاظ حرفه ای کریرش را بررسی کنیم باید مسائل اخلاقیش را هم لحاظ کنیم؟ ببینید وقتی می گم از لحاظ حرفه ای منظور این نیست که تریپل ایچ دو بار کریس جریکو را شکست داده پس بهتره! خوب همه میدونیم که این بیزنس نمایشیه. یعنی اینکه کی ببره از قبل مشخص میشه! خوب حالا اگر فرض بگیریم که من معتقدم که تریپل ایچ از جریکو بهتره، به نظرت یعنی من اینقدر آدم بی منطقی هستم که بیام تعداد برد های تریپل ایچ را از جریکو ملاک قرار بدم؟ یا بیام تعداد قهرمانی هانتر را ملاک بگیرم و بگم تعداد قهرمانی های هانتر بیشتره پس بهتره؟ حالا یه سوال، نمی دونم چرا به تریپل ایچ می گی قهرمان فرمایشی؟ شاید منظورت اینه که چون داماد مکمن بوده از قدرت سوء استفاده کرده! اگر جریکو داماد مکمن بود از این کارا نمی کرد؟ اگر بگی نه اخلاق جریکو را نمی دونی!
خوب بیام سروقت جریکو. یه کم راجع به مسائل بک استیجش. میدونی چی شد ما به پی جی کشیدیم! سال 1999 همین جناب جریکو توی بک استیج دابیو سی دابیو آنچنان دعوا یا بهتره بگم جنگ روانی ای به راه انداخته بود که حد نداشت. حالا چی می گفت؟ به بیشاف می گفت که من قانون مانون سرم نمیشه، هم قد و قباره های من توی دابیو دابیو ای دارن قهرمان سنگین وزن میشند یا میزنی یکی مثل گلدبرگ را پرت می کنی تو حاشیه (مثل همین الان که کین رفته تو حاشیه) تا من بشم قهرمان سنگین وزن یا من میرم دابیو دابیو ای! بیشاف گفت تو سنگین وزن نیستی که من تو را قهرمان سنگین وزن کنم! جریکو نه تنها این کار را کرد رفته بود افتاده بود زیر دنده کسانی مثل مالنکو، گوئرو، بنوا و ... و می گفت شما هم همین کار را بکنید. رفت به بیشاف گفت این کاری که من میگم را بکن یا من میرم دابیو دابیو ای! خیلی عذر می خوام بیشاف گفت گمشو برو دابیو دابیو ای! بعدشم رفت دابیو دابیو ای شروع کرد به چاپلوسی و گفت دابیو سی دابیو مثل یک دنیای سیاه سفید میمونه و دابیو دابیو ای رنگیه! حالا منظورش از رنگ چی بود؟ هیچی همین که سبک وزن ها میشند قهرمان سنگین وزن اگر مثل من باشند. بعدشم هم که مکمن به پاس این جنگ روانی ای که به راه انداخته بود تو یه شب دو تا کمربند را تقدیم کرد بهش. درست عین این انقلاب های سوسیالیستی! همه با هم برابرند! نه سبک وزنی معنی داره و نه سنگین وزنی!
در این باره تو این مقاله (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) بیشتر می تونی بخونی!
این یه نمونه از کارای جریکو!
می گند جریکو حرفه ایه! می گند! خوب کیا؟ دابیو دابیو ای اینا! خوب مثلا جریکو از یه کسی مثل کریسچن چی بیشتر بلده که از کریسچن حرفه ای تره؟ چرا ما باید جریکو را بزنیم تو سر کسی مثل اج و بگیم از تو حرفه ای تره؟ چیکار توی رینگ میتونه بکنه که بابی رود و جیمز استورم نمی تونند بکنند که این از اونا حرفه ای تره؟ حالا توجه کنید خودش اینطور فکر می کنه ها. جریکو یه آدم خود بزرگ بین و مغروریه که اگر بری ازش بپرسی کی از تو بهتره می **: خودم! اما این آقا اگر اینقدر حرفه ایه به نظر شما میشه با یه کسی مثل برت هارت از لحاظ حرفه و تکنیک مقایسش کرد؟ اگر جریکو را بگیم حرفه ای پس برت هارت را چی بگیم؟ قابل قیاس با کسایی مثل انگل و بنوا و اجی استایلز و سامو آ جو هست؟ نه از اینا یه سطح پایین تره. چون اینا خیلی کارایی می تونند بکنند که جریکو نمی تونه بکنه. نمی گم جریکو از لحظ تکنیک خیلی بد هستش اما هم در سطح همون اج و کریسچن و استورم و رود و سی ام پانک و ... هستش، گرچه که خودش را از اینا برتر میدونه! از لحاظ کاریزما و مایک اسکیلز هم خیلی تاپ نبوده! به نظرم توی مایک اسکیلز با یه تاپ استاری در اون زمینه مثل راک نمیشه مقایسش کرد!
در کل تمی خوام بگم که جریکو استار بدیه. اما اینقدر که توی این نظر سنجی نشون داده از لحاظ حرفه ای از هانتر بهتر نیست.
به نظر من حق با شماست شاید طرفدارهای امریکایی این دو تا را از نظر اخلاقی مقایسه کردند. چون از لحاظ حرفه ای اگر از هانتر کمتر نباشه بهتر نیست.
در مورد گلدبرگ هم من چنین چیزی تا حالا نشنیده بودم که اینطوری از کریس جریکو توی دنیای واقعی کتک خورده باشه!
برا همین نمی دونم چی بگم.
حداقل اگر جایی نوشته بگو برم بخونم ببینم چی میگه!
big-red-machine
11-06-2013, 10:07 AM
خیلی خوشحالم که بحثمون سالم و حرفه ای شد و همچنین 1 تشکر بدهکارم چونکه اطلاعات خیلی خوبی هم دادی همراه با پستت.
اولا بگم که من جریکو فن نیستم.همینطور که از یوزر و آواتارم معلومه به شدت کین فن هستم.بعد از کین هم شان مایکلز.ولی درست گفتی که با تریپل اچ مشکل دارم.خیلی هم مشکل دارم.من تریپل اچ رو از نزدیک ندیدم یا برخوردی باش نداشتم که بخوام مشکلات شخصی باش داشته باشم!من و خیلیای دیگه مشکلمون با هانتر به خاطر نابود کردن کریر استارهای مورد علاقه و کلا نامردیهایی که در حق خیلی از استارها کرد و به صورت کاملا ناحق به اینجا رسید.مسئله اینجا نیست که برت هارت از هانتر بهتره یا اج یا کریستین.مسئله تو این نظرسنجی بین جریکو و تریپل اچ هست.
نمیگم جریکو بهترینه.نمیگم جریکو در حد برت هارت هست.و نمیگم تریپل اچ بدترین استار تاریخه.میگم وقتی این2تا باهم مقایسه میشن,چیزی که خیلی از هوادارای نسل قدیم به ذهنشون میاد اینه که باب جریکو به هرحال اگه پوش گرفته(که حتما هم بش پوش دادن.انکار نشدنیه)ولی در حد معقول گرفته و تونسته با همون پوش به اینجا برسه.اگه نصف بیشتر کریرشو تو میدلول بوده,تو همون میدلول و دور از مین اونت خودشو نشون بده و قسمتی از شو رو مال خودش کنه.در ضمن حاضر شده به خاطر خیلیا کریرش پسرفت بدی بکنه.مثل2003.مثل2005.مثل همین2012که بوک شده بود جریکو قهرمان بشه اما تریپل نذاشت و گفت باید شیموس قهرمان بsشه.
ولی بیاید در مورد تریپل اچ منصف باشیم.خدایشش اول کریرش با دی اکس خودشو مطح نکرد؟خودمون واقعا به نظرتون تمام پوشها و قهرمانیهایی که گرفت به خاطر مگمن فامیلی نبود؟من یا خیلی از طرفدارای دیگه نمیگن تریپل اچ تو رینگ بد کار میکنه.تریپل میک استیلش عالیه و مسابقات به یاد موندنی هم هم داره.ولی چیزی که هست و ما میگیم اینه که جریکو به دور از شرایط هانتر با تلاش خودش رسید.ولی هانتر رو هیچوقت ما ندیدیم که واقعا به خاطر اونچه که لایقش هست بش پوش بدن.بلکه دیدیم به خاطر اونچه که از نظر خودشون میتونست بعدا لایقش بشه بش پوش دادن.شاید اگه هانتر بدون روابطی که داشت از ابتدا کریرشو ادامه میداد و بدون پارتیش موفق میشد, میتونست تو دهن خیلی از مخالفاش و منتقداش بزنه.ولی به هرحال با مقایسه این2 که چه شرایطی بیرون از رینگ داشتن و تاثیرشون تو رینگ,خیلیا میگن ((هی پسر,جریکو لیاقتش بیشتر از اینا بودههمه جوره کار کرده تو رینگ.بدون اینکه بخواد هد لاین یا مین اونت بشه یا پارتی داشته باشه.هانتر؟ما فقط وقتیو دیدیم که داشت بش کمک میشد و همش از بالا پوش میگرفت.چیزی از خودش ندیدیم.پس ولش کن ارزش کار جریکو تو رینگ بیشتره.))همین میشه که خیلیا به جریکو رای دادن.
البته اینم بگم که با گذشت زمان و مشخص شدن نقش هانتر تو خیلی از چیزا,فضای منفی زیادی بین هووادارای قدیمی و منتقدا به وجود اومد و موج منفی رو به دنبال داشت که این هم نمیتئنه تو نتایج نظرسنجیا بی تاثیر باشه.
wcwو ایرک بیشاف:بحث خیلی مفصله.خود تو هم که اریک بیشاف فن هستی نمیتونی انکار کنی بیشاف هم اشتباهات زیاد داشته.بخای یا نخای 2سال آخر دهه 90 اصلا خوشایند نبود کاراش و باید حق رو به 1سری از استارها بدی که اعتراض کنن.اگه غیر از این بود,شرایط ماندی نایت وارز به هیچ وجه اونقدر زود به سود wwfنمیشد.
گلدبرگ و جریکو:منظورم تو حاشیه بردن گلدبرگ نبود.میخواستم منظور اون جریکو فن که نوشته بود جریکو بدون پتک گلدبرگ رو زده بیان کنم.همچنین درسته که اینو جریکو نقل کرده ولی کسای دیگه هم گفتن و توسط افراد تو بک استیج هم کاملا تایید شده که جریکو گلدبرگو زده بوده و داشته خفه میکرده.منبع خاصی هم نمیخواد.با 1 سرچ ساده تو نت کلی منبع از منابع خارجی رسلینگ پیدا میشه.
با تمام احترامی که واست قائلم ولی به نظرم در مورد قهرمانی جریکو تو2001کاملا اشتباه میکنی.نمیخام به این یا اون منبع ارجات بدم.به صورت منطقی واست توضیح میدم:
ببین اواخر سال2001 مدعیای اصلی قهرمانی جهان کیا بودن؟استون کلد.تیکر.راک.کورت انگل و جریکو.هانتر هم که مصدوم شده بود.
دکترها به صورت تقریبی بازگشتشو پس از چند ماه از مصدومیتش گفتن و اواخر2001 معلوم شد که حدودا واسه رامبل میرسه و مطمئنا تو رسلمنیای 18 شرکت داره.
هانتر و مگمن و استفانی میخواستن بازگشت هانتر تو رسلمنیا مثل1سوپر هیرو بشه.مثل همین کارایی که الان واسه سینا میکنن.واسه همین گفتن باید تو مین اونت رسلمنیا باشه و 2تا کمربند قهرمانی جهان رو بالا ببره در آخر.خوب این وسط به یک واسط نیاز بود که قهرمان بشه قبل از رسلمنیا و کمربندها رو با خودش به رسلمنیا بیاره و اونجا به هانتر ببازه تا هانتر قهرمان بشه.حالا کی اینکارو میکرد؟
راک؟؟؟اون موقع راک خودشو از سطح عادی کشتی کج کنده بود و به هیچ وجه حاضر نبود این نقش آماتور رو به عهده بگیره
استون کلد؟؟؟!اون حتی حاضر نبود به خود راک یا آندرتیکر ببازه!!!چه برسه بیا واسطه ی تریپل اچ بشه!!!!!!!
آندرتیکر؟؟؟9سال بود تو رسلمنیا نباخته بود.نمیذاشتن ببازه.واسه سال دهمش هم برنامه ویژه تو بازی با1اسطوره واسش داشتن
کورت انگل؟؟؟در سطح زندگی شخصی و خارج از رینگ مشکلات بسیار زیادی با هانتر داشت و واقعا باش دشمن بود.اصلا حاضر نبود همچین کاریو بکنهواینکه میگم مشکل داشتنو اون موقع علنی بود.میتونید تو نت پیدا کنید.
فقط میموند جریکو.بش گفتن تاحالا قهرمان نشدی.بیا 1بار قهرمان شو ولی به جاش باید قربانی هانتر بشی و کمربندو به اون تقدیم کنی.جریکو هم که جوون بود و تاحالا فقط رویای قهرمانی جهانو داشت مجبور شد قبول کنه و بقیه قضایا
The Hitman
11-06-2013, 06:08 PM
آقای بیگ رد مشین ادامه بحث را بیا در این تاپیک:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.