PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |فیلم| دانلود فیلم 2Guns.2013.720p.Web-DL.775MB با لینک مستقیم

Mr. Movie
11-06-2013, 12:15 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

2Guns.2013.720p.Web-DL.775MB

[FORMAT].......................[ Matroska (MKV)
[GENRE]........................[ Action | Comedy | Crime
[NO OF CDs].....................[ 1
[FILE SIZE]....................[ 775MB
[RESOLUTION]:...................[1280*534
[LANGUAGE].....................[ English
[SUBTITLES]....................[ NONE
[ENCODER]......................[ ArNaV
[SOURCE].......................[ 720p WEB-DL PHD

---------------------------------------------------------------------------------------------------

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

لینک مستقیم Filegir (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

لینک کمکی ExpressLeech (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

لینک کمکی UploadBaz (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک زیرنویس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

:.: کاور فیلم :.:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

برای بزرگ شدن هر عکس روی آن کلیک کنید.

(کپی با ذکر منبع مجاز است) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

برزی
11-22-2013, 07:01 PM
آقا چرا هیچکدوم از لینکهای مستقیمتون کار نمیکنه؟

Brodus Clay
11-22-2013, 07:06 PM
آقا چرا هیچکدوم از لینکهای مستقیمتون کار نمیکنه؟

سلام , اعتبار لینک فایل گیـر که مستقیم هست 7 روزه !

واسه آپلود باز باید اکانت پریمیوم داشته باشید !

اکسپرس لیچ لینک مستقیمه اعتبارش هم همیشگیه :3:

برزی
11-27-2013, 11:50 PM
اکسپرس لیچ پسورد میخواد. این پسورد از کجا بیاریم؟

El Niño
11-27-2013, 11:51 PM
اکسپرس لیچ پسورد میخواد. این پسورد از کجا بیاریم؟

پسورد فایل های اکسپرسلیچ :: Mehrzad (تمام حروف بزرگ هستند)

برزی
11-27-2013, 11:59 PM
پسورد فایل های اکسپرسلیچ :: Mehrzad (تمام حروف بزرگ هستند)

چندین بار امتحان کردم اما میگه پسورد اشتباهه

El Niño
11-28-2013, 12:03 AM
چندین بار امتحان کردم اما میگه پسورد اشتباهه

دقت کنید تمام حروف بزرگ هستش کپس لاک رو روشن کنید بعد تایپ کنید mehrzad

deadking
11-28-2013, 04:12 AM
ممنون فیلم جالبی به نظر میاد

به نظر من بهتره پسورد همه ی فایل هارو iranwwe بذارید

gsp
11-30-2013, 01:04 AM
اوضاع دانلود فیلماتون خیلی داغونه. یا لینکاش باز نیست یا اعتبارشون تموم شده یه فکری براش بکنید

Mr. Movie
11-30-2013, 10:37 AM
اوضاع دانلود فیلماتون خیلی داغونه. یا لینکاش باز نیست یا اعتبارشون تموم شده یه فکری براش بکنید

دوست عزیز لینکا سالم و پایدار هستند.
اگر در دانلود مشکل دارید لازم نیست از این لحن استفاده کنید.
کافیه بگین در دانلود مشکل دارید تا من راهنماییتون کنم.
لینک ExpressLeech همین الان تست شد و سالم هست.تنها کاری که کافیه انجام بدید اینه که روی لینک کلیک کنید.پسورد برای دسترسی به دانلود MEHRZAD هستش . دقت کنید تمام حروف را بزرگ تایپ کنید.
بعد از اون لینک مستقیم براتون ساخته میشه و میتونید استفاده کنید.
Uploadbaz هم سالم بود لینکش . فقط به اکانت دانلود نیاز داره که یه اکانت 3ماهه اش فکر میکنم 5تومن باشه.