توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × گـلــدبرگ به Wwe بر می گردد !! × [ مـهــم ]
Scofield
11-29-2013, 01:28 PM
× گـلــدبرگ به Wwe بر می گردد !! × [ مـهــم ]
بـیــل گلدبرگ استار سابق کمپانی دبلیو دبلیو ای چند هفته قبل در C4 Comic Con حضور داشت .
در این مراسم فردی از او در مورد بازگشت به Wwe پرسید که جواب گلدبرگ شدیداً امیدوار کننده بود .
او گفت :
تریپل ایچ از من خواست که به دبلیو دبلیو ای برگردم و ما در این مورد بار ها صحبت هایی انجام دادیم
اما هیچ توافقی بین ما حاصل نشد . با توجه به صحبت هایی که انجام دادیم احتمال بازگشت من زیاد است .
من آماده بازگشت هستم چون دوست دارم پسرم مرا در حال مسابقه دادن ببیند اما من این کار را زمانی
انجام می دهم که پول درستُ حسابی دریافت کنم !
من هیچوقت از دبلیو دبلیو ای نخواستم که برگردم بـلــکه آنها همیشه به دنبال من بودند و از من می خواستند
که برگردم . توپ در زمین آنها [ دبلیو دبلیو ای ] است و آنها به خوبی می دانند چه کار کنند تا من برگردم !!
یک منبع نزدیک به Wwe گفت که مطالبات مالی گلدبرگ بسیار قابل توجه بود .
گلدبرگ این را هم اضافه کرد :
مقامات دبلیو دبلیو ای به من می گفتند " به تشویقی که از سوی هواداران می شوی فکر کن ! " و قصد داشتن
با این ایــده مرا به Wwe برگردانند اما آنها به خوبی می دانند که این راهِ بازگشتِ من نیست . وقتی آنها می توانند
با مذاکرات تاکتیکی مرا برگردانند پس چرا این کار ها را می کنند ؟!!
» چـنــد خـبـر دیـگــر «
مسابقات اسمکدان :
* Mark Henry vs. Curtis Axel
* Los Matadores and El Torito vs. 3MB
* Tons of Funk vs. R-Truth and Xavier Woods
* Titus O'Neil vs. Antonio Cesaro
* WWE Tag Team Title Match: Cody Rhodes and Goldust © vs. The Shield (Seth Rollins and Roman Reigns)
تاریخ ازدواج دِ میز / ماریس و برایان / بــِــری :
به گزارش از منابع معتبر رسلینگ , دِ میز و ماریس قرار است در ماه فبریه سال 2014 و دنیل برایان و بــِـری بــِـلا
در ماه آپریل سال 2014 با هم ازدواج کنند . برای آنها آرزوی موفــقیت داریم ..
deadking
11-29-2013, 02:43 PM
او گفت :
تریپل ایچ از من خواست که به دبلیو دبلیو ای برگردم و ما در این مورد بار ها صحبت هایی انجام دادیم
اما هیچ توافقی بین ما حاصل نشد . با توجه به صحبت هایی که انجام دادیم احتمال بازگشت من زیاد است .
من آماده بازگشت هستم چون دوست دارم پسرم مرا در حال مسابقه دادن ببیند اما من این کار را زمانی
انجام می دهم که پول درستُ حسابی دریافت کنم !
من هیچوقت از دبلیو دبلیو ای نخواستم که برگردم بـلــکه آنها همیشه به دنبال من بودند و از من می خواستند
که برگردم . توپ در زمین آنها [ دبلیو دبلیو ای ] است و آنها به خوبی می دانند چه کار کنند تا من برگردم !!
یک منبع نزدیک به Wwe گفت که مطالبات مالی گلدبرگ بسیار قابل توجه بود .
گلدبرگ این را هم اضافه کرد :
مقامات دبلیو دبلیو ای به من می گفتند " به تشویقی که از سوی هواداران می شوی فکر کن ! " و قصد داشتن
با این ایــده مرا به Wwe برگردانند اما آنها به خوبی می دانند که این راهِ بازگشتِ من نیست . وقتی آنها می توانند
با مذاکرات تاکتیکی مرا برگردانند پس چرا این کار ها را می کنند ؟!!
استاری مثل گلدبرگ که بخاطر علاقه به کشتی کج نخواد برگرده و بگه فقط با پول زیاد برمیگرده همون بهتر که هرگز برنگرده
فکر نمیکردم گلدبرگ اینقدر پول دوست باشه ....
Danial
11-29-2013, 03:15 PM
استاری مثل گلدبرگ که بخاطر علاقه به کشتی کج نخواد برگرده و بگه فقط با پول زیاد برمیگرده همون بهتر که هرگز برنگرده
فکر نمیکردم گلدبرگ اینقدر پول دوست باشه .... الان همه چی پوله علاقه پیش پول معنی نداره البته هیچی پیش پول معنی نداره:504:
E.H.S.A.N
11-29-2013, 03:38 PM
دوستان شعار ندین.منم جای گلدبرگ بودم پول زیاد میخواستم.میدونین برگشتنش چه تکونی به ریتینگ ها می ده؟
bomb5
11-29-2013, 03:42 PM
جان سینا خوبه که با عشق و علاقه و بدون هیچ چشم داشت مالی ای داره تر میزنه به کشتی کج... :4:
deadking
11-29-2013, 04:54 PM
الان همه چی پوله علاقه پیش پول معنی نداره البته هیچی پیش پول معنی نداره:504:
شاید اینطور باشه
ولی استار پول دوستی مثل اون حتما یک مدت کوتاه دیگه بخاطر پول با کمپانی دعواش میشه و دوباره میره
یعنی گلدبرگ حداکثر خیلی در wwe فعالیت کنه 2 سال ....
بعد این گلدبرگ خیلی از خودش مطمئن است معمولا چیزهای زیادی میخواد
در گذشته قبل از رفتنش گفته بود این هارو میخواد:
1- پول زیاد
2- خیلی کم مسابقه بده و دائم استراحت کنه
3- در بهترین استوری ها شرکت کنه و با استون کولد مسابقه بده
کمپانی هم قبول نکرد و گلدبرگ رفت
دوستان شعار ندین.منم جای گلدبرگ بودم پول زیاد میخواستم.میدونین برگشتنش چه تکونی به ریتینگ ها می ده؟
والا گلدبرگ دیگه سنش بالا رفته و هیچ تکونی نمیتونه به رینگ ها بده، به نظرم الان قدرتش از رابیک هم کمتره
اگه گلدبرگ بیاد مثل جری لاور میشه، یعنی سالی 2 مسابقه میده !
WWE's Bad Boy
11-29-2013, 06:57 PM
بر نمیگرده مطمن هستم :<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Вαңгαмi
11-29-2013, 08:02 PM
خوب من باید بگم با اینکه طرفدار گلدبرگ هستم ولی ازش انتظار نداشتم که برای پول بجنگه
خوب آندرتیکر و جان سینا واقعا از ته دل برای wwe مایه میزارن و از اون بیشتر به خوشحال کردن طرفداران می پردازند
ولی از گلدبرگ انتظار نداشتم که پول دوست باشه ، درته دیگه تو این دوره زمونه همه عشقه پولن ولی نه تا اینقدر که به همه بگه
در ادامه باید بگم که ...
Capt. Flint
11-29-2013, 11:31 PM
با توجه به اوضاع فعلی کمپانی اصلا گلدبرگ برنگرده خیلی سنگینتره. واقعا افته که یه اسطوره بزرگی مثل گلدبرگ بین یه مشت بچه که همگی عضو پی جی اران باشه. آخرش به آدم بیخودی مثل رایبک میبازوننش و میندازنش دور
گلدبرگ هرچی هم پول بیشتر بگیره خوب میکنه و حقشه چون لیاقت گلدبرگ مسابقه دادن تو کمپانی ای که دیگه مال بچه هاس نیست. دلمون خوش بود که هانتر روی کار بیاد اوضاع بهتر میشه ولی بیشتر از فیلم سینمایی به سمت کارتون کشیده شد
امیدوارم که شخصیت گلدبرگ خورد نشه وگرنه دیدنش بار دیگه خیلی عالیه
Sgt.Wollek
11-29-2013, 11:38 PM
الان عمو سینا نسبت به بقیه استار ها بیشترین دستمزد رو میگیره و در ظاهر فکر میکنین پول براش مهم نیست
جان سینا#
11-30-2013, 06:39 AM
جوری میزنین تو سر رایبک که انگار واقعا براتون کشتی کج واقعی هست کافی کمپانی رایبک را یک سال شکست ناپذیر کنه همه رو ببره بعد از کمپانی بره بعد از چند وقت که نباشه همه شروع میکنن به جو دادن راجب رایبک و بزرگنمایی تا حالا سوال براتون پیش نیومده رایبکی که سال قبل پانک و زیگلر رو له کرد و پانک از دستش فرار میکرد چرا هی میبازه ! گلدبرگ زایبک هیچ فزقی با هم ندارند جز یکی در زمان کشتی خشن همون فیلم خشن و یکی در زمانی که خوشنت کمتر وارد فیلم میکنن همین
deadking
11-30-2013, 08:39 AM
جوری میزنین تو سر رایبک که انگار واقعا براتون کشتی کج واقعی هست کافی کمپانی رایبک را یک سال شکست ناپذیر کنه همه رو ببره بعد از کمپانی بره بعد از چند وقت که نباشه همه شروع میکنن به جو دادن راجب رایبک و بزرگنمایی تا حالا سوال براتون پیش نیومده رایبکی که سال قبل پانک و زیگلر رو له کرد و پانک از دستش فرار میکرد چرا هی میبازه ! گلدبرگ زایبک هیچ فزقی با هم ندارند جز یکی در زمان کشتی خشن همون فیلم خشن و یکی در زمانی که خوشنت کمتر وارد فیلم میکنن همین
آره باو
اصلا این گلدبرگ مگه کیه بیخودی برای بازگشتش ارزو کنیم
کسی مثل گلدبرگ که به کشتی کج علاقه نداره و بیشتر به پول علاقه داره همون بهتر برنگرده
اگه این مردک به کشتی کج علاقه داشت با کمترین دستمزد میومد مسابقه میداد
بعد تازه به نظرم رابیک در حال حاظر از همه لحاظ برتر از گلدبرگ است
رابیک هیکل خیلی اماده و عضلانی داره، نسبت به بدنش سرعت و تکنیک مناسب هم داره
اما گلدبرگ دیگه سنش بالا رفته، اگه مسابقات براساس استوری نبود عمرا حریف رابیک نمیشد
به نظر خودم اگه کمپانی به رابیک بها بده رابیک خیلی هم از گلدبرگ بهتر و عالی تره
Ғ Д † Д Ł β
11-30-2013, 08:55 AM
والا گلدبرگ دیگه سنش بالا رفته و هیچ تکونی نمیتونه به رینگ ها بده، به نظرم الان قدرتش از رابیک هم کمتره
اگه گلدبرگ بیاد مثل جری لاور میشه، یعنی سالی 2 مسابقه میده !
جانم ؟
گلدبرگ از قدرت از رایبک کمتره ؟ :136:
عزیزم یکم بروز باشی بدنیست
گلدبرگ از وقتی که از رسلینگ کنار رفته تا الانش که من خبر دارم بدنش تو امادگی عالی قرار داره
نمونش همون ویدئویی که این اواخر ازش تو انجمن گذاشتن
دیگه شما جری لاولر رو با گلدبرگ مقایسه کنی که حسابت کاملن جداست !
خوب من باید بگم با اینکه طرفدار گلدبرگ هستم ولی ازش انتظار نداشتم که برای پول بجنگه
خوب آندرتیکر و جان سینا واقعا از ته دل برای wwe مایه میزارن و از اون بیشتر به خوشحال کردن طرفداران می پردازند
ولی از گلدبرگ انتظار نداشتم که پول دوست باشه ، درته دیگه تو این دوره زمونه همه عشقه پولن ولی نه تا اینقدر که به همه بگه
در ادامه باید بگم که ...
من در ادامه حرفت میگم که گلدبرگ اگه بفهمه که شما طرفدارشی و ناراحت شدی از دستش مطمئنن برنمیگرده کلن
یا اگه برگشت به خاطر شما هم که شده تمام درآمدهای بازیش رو میده به امور خیریه
بهتر نیست شما با جان سینای عزیزتون که از فیها خالدونش مایه میزاره و اصن دنبال پول نیست خوش باشین و کاری به کار بقیه نداشته باشین ؟
Naser
11-30-2013, 12:59 PM
جانم ؟
گلدبرگ از قدرت از رایبک کمتره ؟ :136:
عزیزم یکم بروز باشی بدنیست
گلدبرگ از وقتی که از رسلینگ کنار رفته تا الانش که من خبر دارم بدنش تو امادگی عالی قرار داره
نمونش همون ویدئویی که این اواخر ازش تو انجمن گذاشتن
دیگه شما جری لاولر رو با گلدبرگ مقایسه کنی که حسابت کاملن جداست !
من در ادامه حرفت میگم که گلدبرگ اگه بفهمه که شما طرفدارشی و ناراحت شدی از دستش مطمئنن برنمیگرده کلن
یا اگه برگشت به خاطر شما هم که شده تمام درآمدهای بازیش رو میده به امور خیریه
بهتر نیست شما با جان سینای عزیزتون که از فیها خالدونش مایه میزاره و اصن دنبال پول نیست خوش باشین و کاری به کار بقیه نداشته باشین ؟
درود بر شما
عزیزمن... کشتی کج که مسابقات واقعی برگزار نمیکنه...گلدبرگ و یا حتی کشتی کج کاری مثل هانتر و آندرتیکر فقط بخاطر گیمیک و استوری های قدیمی و شخصیتی که قبلا داشتن مورد توجه و احترام هستن و از قصد استوری ها جوری شکل میگیره که ببرن....وگرنه رایبک و بیگ ای لنگستن خیلی راحت میتونن هانتر و آندرتیکر رو پودر بکنن... یا مثلا براک لزنر خیلی راحت میتونه پانک رو به معنای واقعی کلمه با سه تا ضربه پودر بکنه اما خب به دلایلی که گفتم اتفاق نمیوفته.
.والسلام
alimilan
11-30-2013, 09:07 PM
درود بر شما
عزیزمن... کشتی کج که مسابقات واقعی برگزار نمیکنه...گلدبرگ و یا حتی کشتی کج کاری مثل هانتر و آندرتیکر فقط بخاطر گیمیک و استوری های قدیمی و شخصیتی که قبلا داشتن مورد توجه و احترام هستن و از قصد استوری ها جوری شکل میگیره که ببرن....وگرنه رایبک و بیگ ای لنگستن خیلی راحت میتونن هانتر و آندرتیکر رو پودر بکنن... یا مثلا براک لزنر خیلی راحت میتونه پانک رو به معنای واقعی کلمه با سه تا ضربه پودر بکنه اما خب به دلایلی که گفتم اتفاق نمیوفته.
.والسلام
با جملات شما کاملا موافقم که استوری از یه آدم معمولی یه هرکول میسازه مثل شعر فردوسی
ز رستم یلی بود در سیستان منم کردمش رستم داستان
ولی اگه این استاران وارد مسابقات آزاد بشن تقریبا کمتر از انگشتان یک دست بتونن دوام بیارن
Danial
12-01-2013, 04:03 PM
اینارو ولش فقط ری میستریو رندی اورتون
درود بر شما
.والسلام
واقعا حق مطلبو گفتی.اگه در کشتی کج استوری نبود و درگیری کشتی گیرها واقعی بود کوچک جثه هایی مثل سی ام پاک و دنیل برایان مقابل بزرگ جثه های غولی مثل رایبک یا لزنر یا بیگ ای به معنای واقعی پودر میشدند و جلوی تماشاچیان کتک بدی میخوردند
Ғ Д † Д Ł β
12-09-2013, 10:02 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
عکسی که میبینید 2-3 روز پیش تو صفحه فیس گلدبرگ منتشر شد
برای دوستانی که میگفتن حاجی دیگه زور نداره و الان قدرتش ته کشیده و این حرفا این عکس رو میزارم
فقط کافیه به ماهیچه های بازوی بیل دقت کنید تا بفمید هنوزم که هنوزه آمادگی جسمانیش رو حفظ کرده :1:
من اگه جای وینس بودم هر چقدر پول میخواست میدادم هر چی باشه گلدبرگ استار شاخیه و از استارای حال حاضر خیلی بهتره و مسابقات سطحش بالا میره چیه مسخره بازی دنیل برایان یا cm punk الکی گنده کردن
امیدوارم برگرده
MrHOF
12-09-2013, 07:32 PM
گلدبرگ یکی از اون اسطوره هایی هست (اسطوره نظر شخصیِ منه) که همیشه آماده ـس و رو فرمه ، حداقلش اینه که
الان از تیکر آماده تره
الان حمله میکنن بهم که تیکر هر سال داره مسابقه سنگین انجام میده و غیره و غیره :d
گلدبرگ یکی از اون اسطوره هایی هست (اسطوره نظر شخصیِ منه) که همیشه آماده ـس و رو فرمه ، حداقلش اینه که
الان از تیکر آماده تره
الان حمله میکنن بهم که تیکر هر سال داره مسابقه سنگین انجام میده و غیره و غیره :d
درست میگی با همه احترامی که برای آندر تیکر قائلم ولی واقعا دیگه سنش بالا رفته وداره پیر میشه در ضمن هیکلش هم مثل قدیم نیست لااقل گلدبرگ هیکل عضلانی و رو فرمی داره.
Mr.Hip Hop
01-02-2014, 01:20 AM
به نظــر من گلبرگـــ اصلا در حد کشتی کج نی .. والا یه سال اومد کمپانی هیمنجوری گزاشتـــ بره حالا فکر کرده چه خبر .... ناز میکنه واس ما ........ خفتمـــ میگره ازشـــ :145fs63704:
WWE's Bad Boy
01-02-2014, 02:07 PM
حالا که تایپکو بالا آوردید . حداقل بگید برگشتش به کجا رسید ؟ میاد یا نه ؟:stoneage:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.