توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × پل واکر ، در سن 40 سالگی بر اثر سانحه تصادف در گذشت ! ×
The Shadow
12-01-2013, 11:30 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Paul Walker 1973-2013
پُل واکِـر ، بازیگر مشهور آمریکایی که مشهوریت اصلی وی مربوط به سری فیلم های Fast And Furious می باشد ، روز قبل بر اثر سانحه ی تصادف در سن 40 سالگی درگذشت.
در صفحه ی فـیـس بـوک ایشون بیانه ای منتشر شده که مشخص میکرد روز شنبه ، پل واکر به همراه دوستش از مراسم خیریه کمک به بازماندگان فیلیپین برمیگشتند در حالی که سوار بر پورشه ی قرمز رنگ بود تصادف میکنند و ماشین آتش میگیرد و هر دو میسوزند. این اتفاق در والنسیا ـه کالیفورنیا رخ داد.
طبق بیانیه BBC ماشین آنها به علت برخورد با تیرچراق برق دچار آتش سوزی شده اما سایتی دیگر در مورد کشته شدن این بازیگر مشهور، برخورد با درخت و سپس آتش سوزی ماشین را اعلام کرده است.
همچنین مشخص نیست وی خودش پشت فرمون بوده یا کنار راننده بوده چون هر دو سرنشین آتش گرفته اند و کشته شده اند.
پل واکر تا قبل از مرگ در حال فیلم برداری فیلم جدیدش یعنی Fast And Furious 7 بود که با مرگش حالا باید دید نقش وی را در این فیلم پس از 13 سال حضور خودش در این سری فیلم ها ، چه کسی ایفا خواهد کرد.
تصاویری از این سانحه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
موفق باشید.
shahramwalker
12-01-2013, 12:19 PM
خیلی ناراحت کنند هست
امیدوارم که کسی شبیه به پول واکر تو ماشین بوده باشه و خودش نباشه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Brodus Clay
12-01-2013, 12:38 PM
Rip Paul Walker 1973-2013
Mr. Movie
12-01-2013, 12:48 PM
اوه خدایا ....
خیلی ناراحت شدم . خیلی....
یعنی واقعا هیچی نمیتونم بگم...
اول که اومدم یهو دیدم اولین تیتر اینه باور نکردم پیج رو که باز کردم اصن تنم سرد شد...
خیلی کارش درست بود خیلی....
روحش شاد و یادش گرامی
The Last Outlaw
12-01-2013, 01:50 PM
همين ديشب داشتم fast & furious 2 رو دوباره مي ديدم! خيلي حالم گرفته شد. حالا معلوم نيست تكليف fast & furious 7 كه داشتن فيلمبرداري ميكردن چي ميشه!
Capt. Flint
12-01-2013, 02:30 PM
واقعا خبر خیلی بد و شوکه کننده ای بود. من هنوز باورم نمیشه. پائول یکی از بهترینایی بود که دیده بودم و انصافا بازیگر بینظیری بود
در مورد Fast 7 هم صد در صد جانشینی براش میذارن ولی از طرف دیگه حس میکنم فیلم یا تاخیر بخوره یا کلا لغو بشه البته شک دارم نصفه نیمه لغوش کنن
در کل روحش شاد
deadking
12-01-2013, 02:53 PM
روحش شاد
The Wollek
12-01-2013, 02:56 PM
واقعا خبر تاسف باری بود خیلی ناراحت شدم بازیش رو دوست داشتم واقعا حیفه کسی که حرفه بازیگریش بخاطر ماشین بوده اینطوری از بین بره
r.i.p
Sgt.Wollek
12-01-2013, 04:02 PM
باورم نمیشه. یعنی تا خوندم تو توتیتر دهنم باز شد الانم چشام پر اشک شده. واقعا نمیدونم چی بگم. شخصی رو از دست دادیم که جاش تو قلب ما بود.
R.I.P Paul Walker
اینم عکسی از پاول هست که بعد از تصادف باشه که تو توتیتر گذاشتن. عکس رو تو اسپویل میزارم تا کسایی که طاقتشو ندارن لازم نباشه ببینن.
و در پایان
shahramwalker
12-01-2013, 04:16 PM
علت تصادف که هنوز معلوم نیست چیه ؟
تو خبر نوشته هر دو سرنشین اتش گرفتند ولی اینجا عکسش چیزی از اتشسوزی نشون نمیده
Capt. Flint
12-01-2013, 04:31 PM
موافقم. عکس اصلا نشونی از سوختگی نداره
SHAHIN
12-01-2013, 04:50 PM
ماشین سوخته اینم تصویر
و در مورد فیلم سریع خشن هم گویا فیلم برداریش تموم شده در حال تدوین بوده
اینم تصویر خودش رفیقش هست که نفله شدن
روحش شاد
The Shadow
12-01-2013, 05:08 PM
والا خبر ها همه حاکی از آتش سوزی و سوختگی ـه اما بالاخره خبر های مهم و مرگ و میر مخصوصاً وقتی در مورد بازیگر های مشهور باشه همیشه بازار شایعات داغ میشه. حالا صحت اون عکس معلوم نیست و همینطور هیچ سایتی هم نگفته سوختگی در چه حد بوده . بعضی سایت ها میگن طوری سوخته که قابل تشخیص نبوده اصلاً و سعیشون زیاد کردن پیاز داغ قضیه هست . بعضی سایت ها هم میگن از سر به پایین سوخته و بعضی ها هم یه سری حرف های دیگه.
S.H.A.Y.A.N
12-01-2013, 05:10 PM
روحش شاد ...
bomb5
12-01-2013, 05:17 PM
واقعا حیف شد...:4:
SHAHIN
12-01-2013, 05:37 PM
تصاویر جدید از این اتفاق
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
راک هم امده گفته"
ما دوباره نیرومون رو بدست میاریم تا از این زمان اندوهگین به سمت روشنایی حرکت کنیم
از تمامی وجودم , عشق و اعتقادم تسلیت میگم به خانواده والکر
برای همیشه تو قلب مایی
وین دیزلم گفته:
دلم برات تنگ میشه برادر
v
shahramwalker
12-01-2013, 05:49 PM
گارگردان فیلم Fast and Furious
James Wan
من در حال حاضر فراتر از دل شکسته هستم
Mr.Hip Hop
12-01-2013, 07:28 PM
واقعـــا از تهـــ قلبم ناراحتـــم ...... چیزی نمیتونم بگمـــ جز این کــهـــ روحـــت شاد !:2::2::46:
Los Matadores
12-01-2013, 08:14 PM
دو تا چیز
1. اولا درختش چقدر محکم بوده که این بلا رو سر پورشه آورده؟؟؟؟
2.مرگ دست خداست پراید فقط وسیله است!!!!!
PICCASSO
12-01-2013, 08:17 PM
واقعا حیف شد توی این سری فیلم ها فقط پل رو دوست داشتم
نمیدونم چی بگم....
Вαңгαмi
12-01-2013, 08:18 PM
*$ روحـــــــــــــــش شــــــاد $*
King Of Darkness
12-01-2013, 10:15 PM
واقعا حیف شد .... از شخصیتش چه تو سری فیلم های Fast و چه فیلم های دیگه خیلی خوشم میومدم .
یه دلیل دیگه که خیلی دلم سوخت این بود که انگار از مراسم خیریه برمیگشتن :)
خدا بیامرزتش .
وین دیزل (بازیگر و همکار او در مجموعه): برادر. دلم برایت خیلی تنگ خواهد شد. کاملا زبانم بند آمده است. بهشت فرشته*ی جدیدی را بدست آورد. آسوده بخواب.
دواین جانسن/راک (بازیگر): تمام توان؛ عشق و ایمانم تقدیم به خانواده*ی پل واکر در این دوران تاسف بار. ما قدرت پایداری*مان را ... در پرتو پیدا خواهیم کرد. دوستت دارم برادر.
جسیکا آلبا (بازیگر): او انسان دوست*داشتنی بود. بسیار شیرین و خاکی. با خانواده*ی او ابراز همدردی می*کنم.
رولند آمریش (کارگردان): بی*نهایت از شنیدن خبر مرگ پل واکر غمگین شدم. خدا بیامرزدش.
جیمز وان (کارگردان): من الآن وضعی ورای دلشکستگی و این*ها دارم. چیزی را نمی*توانم هضم کنم.
رایان فیلیپ (بازیگر): پل رفیق خیلی خوبی بود. وظیفه*شناس بود و گرفتار هالیوود نشده بود. او می*دانست چیزی بیش از زندگی وجود دارد و این طور زندگی کرد. خوشحالم که تو را شناختم برادر.
آدام شنکمن (کارگردان و بازیگر): کاش می*توانستم باهات تماس بگیرم دوستم و یک نور زیبا از جهان رفت. دوستت دارم پل.
تاد لیبرمن (تهیه*کننده): خاطرات زیادی از پل واکر دارم. قرار بود یک وانت بزرگ با هم بگیریم و دور کانادا بچرخیم و بعد از فیلمبرداری زندگی کنیم. باورش خیلی سخت است.
The Phenom
12-01-2013, 10:46 PM
به شخصه ناراحتم
وصیتنامه ای چیزی ازش باقی نمونده؟
این اخرا خیلی با هم کاکا شده بودیما شاید قبل رفتن هوای منو نگه داشته باشه
Dejavoo
12-02-2013, 12:51 AM
واقعا خبره باورنکردنی و شوکه کننده ای بود هنوزم باورم نمیشه
روحش شاد
R.I.P Paul Walker:2342579188702030572
MαмαđRezα
12-02-2013, 11:04 AM
عکس های از تشعیع جنازه :( :( :(
deadking
12-02-2013, 11:45 AM
روحش شاد
اون سیاه پوسته به نظر از همه بیشتر ناراحت شده بود
SHAHIN
12-02-2013, 12:39 PM
بازم خبر !!
طبق خبر های رسیده جسد هر دو سرنشین کاملا سوخته و تشخیص هویت با DNA امکان پذیر نیست پزشکیه قانونی از همه خواستن تا یک هفته بهشون وقت بدن
تنها یه شاهد یعنی یه دوست مشترکشون هست که شهادت داده هردوی انها سروار ماشین شدن
وقتی هم که ماشن تصادف کرد کارمند های فروشگاهی در اون نزدیکی به سمت ماشین میان تا نجاتشون بدن اما هر چی تلاش میکنن درب های ماشین باز نمیشه و ماشین دچار حریق میشه!!
سایت خبری TMZ هم فیلمی از نیم ساعت قبل تصادف منتشر کرده که پال در کنار پورشه هست
ویدیو 10 ثانیه ای هست
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>*******.com/watch?v=pREEZuZq8NY
DEAD MAN
12-02-2013, 12:45 PM
خبر ناراحت کننده ای برای دوست داران سینما بود . با به جا گذاشتن بازی های زیبای خودش تو فیلم ها همیشه تو قلب طرفدارانش باقی می مونه .
روحش شاد
r.i.p
SHAHIN
12-02-2013, 01:01 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
S.H.A.Y.A.N
12-02-2013, 05:49 PM
Rest In Peace Paul Walker : 1973 - 2013
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
shahramwalker
12-02-2013, 05:56 PM
بعضی از خبر گزاری ها این رو نوشتند که این کار هماهنگ شده بوده ؟!
خدا کنه که راست باشه
این کار رو واسه فروش فوق العاده ff7 انجام دادن و داخل فیلم یک سوپرایز به عنوان زنده بودن واکر نشون میدن که باعث تعجب همه میشه
" دوستان تاریخ انتشار فیلم رو نمیدونید "
Sgt.Wollek
12-02-2013, 06:15 PM
بعضی از خبر گزاری ها این رو نوشتند خدا کنه که راست باشه
این کار رو واسه فروش فوق العاده ff7 انجام دادن و داخل فیلم یک سوپرایز به عنوان زنده بودن واکر نشون میدن که باعث تعجب همه میشه
" دوستان تاریخ انتشار فیلم رو نمیدونید "
دوست عزیز فیلم Fast 7 اگه اشتباه نکنم فیلم برداریش تموم شده و زمان فیلم برداری پاول زنده و تو فیلم بوده و زمان اکران Fast 7 پاول تو فیلم هست و در حال حاضر فیلم در حال بقیه کاراش هست.
بعدشم شما مطمئن باش که هیچوقت نمیان به خاطر فروش یک فیلم ، اشک هوادارانی از جمله من رو در بیارن با همچین خبری
ویرایش : طی خبری که خوندم ظاهرا فیلمبرداری فیلم تموم نشده و با این اتفاق متاسفانه پاول رو در فیلم هفتم نخواهیم دید
shahramwalker
12-02-2013, 07:19 PM
دوست عزیز فیلم Fast 7 اگه اشتباه نکنم فیلم برداریش تموم شده و زمان فیلم برداری پاول زنده و تو فیلم بوده و زمان اکران Fast 7 پاول تو فیلم هست و در حال حاضر فیلم در حال بقیه کاراش هست.
بعدشم شما مطمئن باش که هیچوقت نمیان به خاطر فروش یک فیلم ، اشک هوادارانی از جمله من رو در بیارن با همچین خبری
دیدی گفتم تموم نشده
من هنوز که باورم نمیشه میگم شاید . . . ؟
SHAHIN
12-03-2013, 05:00 PM
دیدی گفتم تموم نشده
من هنوز که باورم نمیشه میگم شاید . . . ؟
شما این تاپیک بخون تا همه چیو متوجه شی
shahramwalker
12-03-2013, 05:09 PM
خلاصه که حــــــــــــــــیـــــــ ـف شد رفت
تویت پیت بول خیلی جالب بود : به بهشت نشون بده که کی تند وسریعه
SHAHIN
12-06-2013, 01:53 PM
خبر جدید!
امکان بد عمل کردن پورشه ای که سوارش بودن رفته بالا
به گفته تی ام زد این ماشین ممکن در تصادف خوب عمل نکرده و خود ماشین باعث و عامل تصادف بوده
یک متخصص به سایت گفته در صحنه تصادف خط ترمز وجود نداشته!! فقط در محل تزدیک برخورد ماشین خط ترمز شروع شده و همچنین به محض تصادف اتش در جلوی ماشین پخش شد امکان وجود نقص فنی در ماشین وجود دارد!!
همچنین این مدل پورشه Porsche Carrera GT هیچ وقت نسخه اصلاح شده اش به بازار نیومده است و به ندرت در خیابان ها رانده شده است
این منبع یقین دارد که عامل تصادف ماشین پورشه بوده است و باعث مرگ انها شده است. دوست پال والکر راجر گفته میشود نتوانسته ماشین را کنترل کند اما او یک راننده حرفه ای ماشین بوده است.
فعلن از طرف پورشه هیچ صحبتی نکردن...
اگه تایید بشه باید غرامت بدن
درضمن گویا ماشین های پورشه سیستم زد حریق دارن
shahramwalker
12-07-2013, 01:34 AM
کلیپ بسیار دیدنی از PAUL WALKER که در* YOU.TUBE * و FACEBOK خود واکر گذاشته شده بیننده زیادی داشته
کیفیت : MP4
حجم : 28MB
دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
deadking
12-08-2013, 06:04 AM
پس از برخورد پورشه به تير چراغ و دو درخت هر دو سرنشين بر اثر تركيبي از جراحات در چند ثانيه جان باخته اند.
مركز پزشكي قانوني لس آنجلس پس از كالبد شكافي جسد باقي مانده از «پل واكر» در حادثه يكشنبه گذشته ، علت مرگ او و ديگر سرنشين اتومبيل پورشه كررا را اعلام كرد. بر اين اساس پس از برخورد پورشه به تير چراغ و دو درخت هر دو سرنشين بر اثر تركيبي از جراحات در چند ثانيه جان باخته اند.
اين جراحات تركيبي از صدمات حرارتي ناشي از آتش گرفتن و همچنين جراحات ناشي از برخورد خودرو با جسم سنگين اعلام شده است . همچنين هيچ اثري از مصرف مواد نيروزا و روان گردان در اجساد مشاهده نشده است.
پيش از اين پليس لس آنجلس اعلام كرد كه سرعت خودروي پورشه 90 مايل در ساعت بوده كه حين برخورد با درخت تا 45 مايل در ساعت كاهش يافته بود.
پليس لس آنجلس همچنين حضور اتومبيل دوم و احتمال مسابقه آنها در اتوبان را رد كرد.
گفته مي شود اين عكس متعلق به واكر بعد از وقوع تصادف است.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> pg
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.