توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| » فــوری : CM Punk بازنشسته می شود ! «
Scofield
12-07-2013, 03:38 PM
» فــوری : CM Punk بازنشسته می شود ! «
به گزارش از چندین منبع معتبر رسلینگ و سایت PWInsider , مصدومیت های سی ام پانک کماکان در حال
اضافه شدن است .
گفته می شود , پانک پـس از مسابقه با دیـن آمبروز در اسـمــکـدان باز هم دچار مصدومیت شده است .
او به تازگی کامنتی داد و گفت که دنده هایش به شدت آسیب دیده اند . همونطور که قبلاً هم اعلام
شد پانک در راء هم از ناحیه کـمــر دچار مصدومیت شد .
با توجه به این موضوعات , صحبـت هایی مبنی بر بازنشستگی پانک طی چند سال آینده انجام شد .
خود پانک در این رابطه گفت :
نمیخوام بیشتر از توانم در رسلینگـــ بمانم ! حداکثر 2-3 سال دیـگـــه ... !
» دلــریــو هم در آستانه بازنشستگی ؟!! «
پس از انتشار خبر بازنشستگی احتمالی سی ام پانک , دلریو نیز برنامه ریزی کرده است تا زود بازنشسته شود .
پیش بینی این اســت که دلریو نیز 2-3 سال دیگر بازنشسته شود !
البته هنوز هیچ چیز قطعی نیست ,,
shahramwalker
12-07-2013, 04:05 PM
پس 3سال اینده قهرمان سنگین وزن هورنسواگل میشه قهرمان دبلیو دبلیو ای هم سانتینو مارلا :501:
اگر قانون pg رو بردارند حداقل حرکات نمایشی کمتر باعث مصدومیتشون میشه
deadking
12-07-2013, 04:11 PM
همون بهتر هردوشون بازنشسته بشن
2 استار بی استعداد هستن که وقتی صاحب کمربند میشن مسابقات بشدت خسته کننده میشه
استارهای فوق العاده ای مثل کین وجود دارن بعدش به ضعیف هایی مثل پانک و البرتو بها میدن ....
sin cara
12-07-2013, 04:43 PM
از زمانی که من یادم میاد دوتاشون بعد از قهرمان شدنشون مغرور می شن ولی بعضی از مسابقاتشون خیلی جذاب ودیدنیه
Warrior
12-07-2013, 05:38 PM
اوایل البرتو میگفت من خیلی پول دارم و هممون میدیدیم با چه ماشینایی میومد داخل.هدفش از ورود به wwe چی بود؟اون که این همه پول داشت!:504:
Вαңгαмi
12-07-2013, 05:40 PM
پس سی ام پانک هم میره فکر نکنید طرف دارش نیستم ولی دیگه سوسول بازی در میاره
کشتی گیرای قدیمی 100 ساله هم بودن کشتی می گرفتن ، خطا شد دوبار مصدوم شد ، باید بازنشسته شه ، این از سی ام پانک و اون از هالک هوگان و میک فولی
Warrior
12-07-2013, 05:43 PM
هوگان و میک فولی رو اگه با پانک مقایسه کنی مثل اندر تیکر میمونه در برابر سانتینا
MrHOF
12-07-2013, 07:11 PM
اوایل البرتو میگفت من خیلی پول دارم و هممون میدیدیم با چه ماشینایی میومد داخل.هدفش از ورود به wwe چی بود؟اون که این همه پول داشت!:504:
اون فقط یک "گیمیک" یا "شخصیت" بود توی دنیای رسلینگ که دل ریو رو پولدار نشون میداد
یه چیزی شبیه j.b.l که با لیموزین میومد ...
اینا نقش تو دنیای واقعی 90% اینطوری نیست :3:
Danial
12-07-2013, 08:31 PM
لطف کنید به سی ام پانک توهین نکنید با زبون دارم میگم آقای دد کینگ بدون داری چی حرف میزنی . خیلی ممنون شرمنده اگ کسی از از حرفم ناراحت شد ای فقط یک واکنش طرفدارانه بود
The Enforcer
12-07-2013, 08:54 PM
اینجا انجمن تخصصیه کشتی کج ایرانه چی دارن می گن بعضی دوستان :504:
کل دنیا پانک رو به عنوان یکی از بهترین های رستلینگ از 2000 به بعد از همه لحاظ حساب می کنن
نمیدونم چرا این جوریه که با این که رستلینگ تو ایران شاید 15 ساله اومده در حالی که رستلینگ تو امریکا سال هاست وجود داره ولی ملت ما یه جورایی دوست دارن تو قدیم بمونن :22: مرده پرست :501:
Вαңгαмi
12-07-2013, 09:02 PM
کل دنیا پانک رو به عنوان یکی از بهترین های رستلینگ از 2000 به بعد از همه لحاظ حساب می کنن
نمیدونم چرا این جوریه که با این که رستلینگ تو ایران شاید 15 ساله اومده در حالی که رستلینگ تو امریکا سال هاست وجود داره ولی ملت ما یه جورایی دوست دارن تو قدیم بمونن :22: مرده پرست :501:
داداشی من دوستتم پس ناراحت نشو ، ببین تو اسم اینو میزاری مرده پرست ، من اسمشو میزارم ، وفاداری ، اگه شما با این روال برید ، ارزشی نداره ، من الان طرفدار گلدبرگ هستم ، آیا تیکر مرده ، شاید دیگه مثل قدیم نباشه ،
ولی کسی هم مثل قدیم اون نبود ، دنیای من اندرتیکر و گلدبرگ 30 در صد گلدبرگ و 69 درصد اندرتیکر و 1 درصد شاون مایکلز ، داداش تو از دید اینکه هر روز باید بروز باشیم به این قضیه نگاه میکنی ولی من از نظر وفاداری به این قضیه نگاه میکنم . :8337354629461904487
الان تو خودت به قول خودت مرده پرستی ، الان ریک فلیر چنین ساله یک بار هم دیگه دیده نشده اونقوت تو طرفدار اونی البته آشکالی نداره ولی من از دید تو میگم از دید من ، اصلا آشغالی نداره چون کشتی گیری بود که از جون و دل میاه می گذاشت
در کل به گفته هام توجه کن ، باتشکر
The Enforcer
12-07-2013, 09:13 PM
داداشی من دوستتم پس ناراحت نشو ، ببین تو اسم اینو میزاری مرده پرست ، من اسمشو میزارم ، وفاداری ، اگه شما با این روال برید ، ارزشی نداره ، من الان طرفدار گلدبرگ هستم ، آیا تیکر مرده ، شاید دیگه مثل قدیم نباشه ،
ولی کسی هم مثل قدیم اون نبود ، دنیای من اندرتیکر و گلدبرگ 30 در صد گلدبرگ و 69 درصد اندرتیکر و 1 درصد شاون مایکلز ، داداش تو از دید اینکه هر روز باید بروز باشیم به این قضیه نگاه میکنی ولی من از نظر وفاداری به این قضیه نگاه میکنم . :8337354629461904487
الان تو خودت به قول خودت مرده پرستی ، الان ریک فلیر چنین ساله یک بار هم دیگه دیده نشده اونقوت تو طرفدار اونی البته آشکالی نداره ولی من از دید تو میگم از دید من ، اصلا آشغالی نداره چون کشتی گیری بود که از جون و دل میاه می گذاشت
امیر جان فکر کنم من منظورمو بد گفتم منظورم این نبود که قدیمیارو باید دور ریخت
منظورم اینه وقتی که بحث پانک یا برایان که استار های با استعدادی هستن میشه ، نباید کسی بیاد و بگه هیچ کدومشون بدرد نمیخورن وقتی که کسی مثل تیکر یا گلدبرگ یا ... است
چون " سبک " فرق کرده . زمان قدیم اکثر رستلر ها هیکل بزرگ داشتن ، مسابقاتشون کند بود تا سرعتی ، استوری ها فرق می کرد و فرق های دیگه . ولی الآن مسابقات سرعتی و تکنیکیه ، کروزر ویتا بیشتر از هوی ویتا هستن و استوری لاین ها هم متفاوته
پس نباید دو کشتی گیر از دو نسلو راجع بهشون قضاوت کرد . باید گفت که پانک سال 2012 ، رودی پایپر سال 1998 بود یا هر چیز دیگه :3:
worldblue
12-07-2013, 09:31 PM
همون بهتر هردوشون بازنشسته بشن
2 استار بی استعداد هستن که وقتی صاحب کمربند میشن مسابقات بشدت خسته کننده میشه
استارهای فوق العاده ای مثل کین وجود دارن بعدش به ضعیف هایی مثل پانک و البرتو بها میدن ....
لطفا به پانک توهین نکنید !!!
فکر نمی کنم تو بازی های پانک مسابقه ای باشه که کسل کننده باشه ...
هرکی هیکل و قد بلند داره که خوب نمیشه ....
پانک جز بهترین کشتی کج کارای دنیاست ....
Scofield
12-07-2013, 09:36 PM
جدا از این بحثا , نمیدونم دوستان چجوری مــُـنکرِ خوب بودن پانک میشن ؟ :22:
خدایی توی " نسل جدید " پانک یکی از با استعداد ترین استار هاســت ,,
همون اسطوره ها و لــجند هایی که شما قبولشون دارید از پانک تعریف و تمجید کردند .
پــس درست نیست با یه فاز روشن فکری بیایم وسط و بگیم جناب x خیلی هم خوب نبــود , خوب شد کـه رفت !
حالا 4-5 سال دیگه میاید میگید ای کااااااش فلانی نمی رفــت , ای کاااش فلانی برگرده و امثالــــهم !
توانایی های پانــک هم که بی شمارند ;
میـــک اسـکیل فوق العاده که بعید میدونم کسی مــُـنکر ـش بشه .
رینــگ اسکیل خوب که میتونه از یک مسابقه معمولی توی شوء های هفتــگی مسابقه های جذاب بسازه . مثل مسابقه با سینا در سال پیش !
کاریزما بالا ..
پانک زمانِ هیل بودن اینقدر خودش رو خوب نشون داد , که هواداران از ســوپر سینا بیشتر قبولش داشتن !
من پانک فــَـن نیستم اما درسـت نیست راجع به یک استار " خوب " اینجوری قضاوت کنیم ..
VIVA THE ROCK
12-07-2013, 11:45 PM
پانک فوق العاده ست .یکی از بهترین استارهای نسل جدید ...
deadking
12-08-2013, 12:48 AM
هوگان و میک فولی رو اگه با پانک مقایسه کنی مثل اندر تیکر میمونه در برابر سانتینا
کاملا موافقم
مقایسه ی پانک با هوگان و مک فولی مثل مقایسه ی سانتینو با اندرتیکر است
لطف کنید به سی ام پانک توهین نکنید با زبون دارم میگم آقای دد کینگ بدون داری چی حرف میزنی . خیلی ممنون شرمنده اگ کسی از از حرفم ناراحت شد ای فقط یک واکنش طرفدارانه بود
این نظر شخصی من بود کسی نباید ناراحت بشه
اول اینکه هرکی مثل شما از استارهای تازه به دوران رسیده ای مثل برایان بیشتر خوشش اومد دلیل نمیشه که اطلاعات کشتی کج بیشتری داشته باشه، اتفاقا به نظرم هرکس میگه پانک در حد و اندازه ی قدیمی ها نیست اطلاعات رسلینگی خیلی بیشتر داره
اگه هرکی قدیمی هارو دوست داره مرده پرست است ... پس خود شما از همه مرده پرست تری چون طرفدار ریک فلایر هستی
کاملا موافقم
عمرا دیگه استاری بیاد که بتونه مثل اندرتیکر و مک فولی و هوگان بشه
امیر جان فکر کنم من منظورمو بد گفتم منظورم این نبود که قدیمیارو باید دور ریخت
منظورم اینه وقتی که بحث پانک یا برایان که استار های با استعدادی هستن میشه ، نباید کسی بیاد و بگه هیچ کدومشون بدرد نمیخورن وقتی که کسی مثل تیکر یا گلدبرگ یا ... است
چون " سبک " فرق کرده . زمان قدیم اکثر رستلر ها هیکل بزرگ داشتن ، مسابقاتشون کند بود تا سرعتی ، استوری ها فرق می کرد و فرق های دیگه . ولی الآن مسابقات سرعتی و تکنیکیه ، کروزر ویتا بیشتر از هوی ویتا هستن و استوری لاین ها هم متفاوته
پس نباید دو کشتی گیر از دو نسلو راجع بهشون قضاوت کرد . باید گفت که پانک سال 2012 ، رودی پایپر سال 1998 بود یا هر چیز دیگه :3:
خب اخه حقیقت اینه استارهای الان هیچکدومشون در برابر اندرتیکر و گلدبرگ به درد نمیخورن، سبک هم فرق کرده به همون اندازه کشتی کج هم مسخره شده، هرچی زمان جلوتر رفت کشتی کج ضعیف تر شد، اتفاقا به نظرم استارهای قدیمی استارهای درست حسابی بودن که قوی هیکلی بودن، استارهای الان لاغر مردنی و مثل **** هستن، بعدش اتفاقا باید استارهای الان را با قدیم مقایسه کرد تا همه بفهمن کشتی کج چقدر سطحش پایین اومده، اینکه در گذشته ریتینگ ها 100 برابر بود نشون میدم کشتی کج در گذشته 100 برابر بهتر بوده
لطفا به پانک توهین نکنید !!!
فکر نمی کنم تو بازی های پانک مسابقه ای باشه که کسل کننده باشه ...
هرکی هیکل و قد بلند داره که خوب نمیشه ....
پانک جز بهترین کشتی کج کارای دنیاست ....
دوست عزیز من به شخصه تا حالا هیچ مسابقه ی جذابی از پانک ندیدم :)
ROB VAN DAM 92
12-08-2013, 01:41 AM
cm punk بی استعداده؟؟؟؟؟
پس کی با استعداده اونوقت؟؟؟؟گروه 3MB؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخخ:wink2:یا kofi kingston که الان 5 یا 6 سال تو wwe هستش و بالاتر از کمربند united state نبرده؟؟؟؟
این حرفا رو نزن ادم خندش میگیره.
(هر وقت cm punk کمپانی wwe رو ترک کنه،منم کشتی کج رو برای همیشه میزارم کنار)
ROB VAN DAM 92
12-08-2013, 01:43 AM
منظورم با کاربر deadking (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هستش.
Danial
12-08-2013, 12:20 PM
بعضیا از رسلینگ هیچی سر در نمیارن میان میگن ما رسلینگ فن هستیم آقای dead king تو اصلا از رسلینگ حرف نزن چون هیچی سر در نمیاری اگ پانک نباشه ریتینگ ها از الان پایین تر میاد اینا که تو الان میگی استوریه مثل کتاب داستان مثلا wwe میتونست الان از هورنسواگل و سانتینو یه لجند خوب بسازه بحث کل کلو بیخیال شید وی به پانک نباید توهین شه چون خیلی با استعداده الان wwe داره رو انگشت پانک و برایان میچرخه با تشکر :wassat[1]:
Danial
12-08-2013, 02:40 PM
:hahanosmiley::coloreyes:
Scofield
12-08-2013, 04:23 PM
مثل اینکه هرکی مثل شما از استارهای تازه به دوران رسیده ای مثل برایان بیشتر خوشش اومد دلیل نمیشه که اطلاعات کشتی کج بیشتری داشته باشه، اتفاقا به نظرم هرکس میگه پانک در حد و اندازه ی قدیمی ها نیست اطلاعات رسلینگی خیلی بیشتر داره
اگه هرکی قدیمی هارو دوست داره مرده پرست است ... پس خود شما از همه مرده پرست تری چون طرفدار ریک فلایر هستی
واقعاً این صحبتی که شما انجام می دید بی پایه و اساسِ ! خــُـب همین آندرتیکر , گلدبرگ , هـوگـن , برت هارت , شان مایکلز و ... هم زمانی به قول شما
" تازه به دوران رسیده " بودند دیگه .. از همون اول اسطوره نبودنــد که ! استاری که با استعداد باشه میتونه به یه فردی مثل آندرتیکر , گلدبرگ , ... تبدیل بشه ..
عمرا دیگه استاری بیاد که بتونه مثل اندرتیکر و مک فولی و هوگان بشه
چرا ؟
مگه استار های فعلی چی کمتر دارن ؟!! مثلاً چرا نباید بـِـری وایــِـت , میک فولی بعدی باشه ؟
اگه سرانِ کمپانی هم این ایـــده رو داشته باشند که باید فاتحه رسلینگ رو خوند !
مثل فوتبالِ , شما میگــی هیچ هافبکی مثل فلانی نمیاد اما نسل جوان که جایگزین اون بازیکن میشن , شاید ازش بهتر هم باشن !!
پـــس گفتن این که " عمراً کسی مثل X و Y پیدا بشه ! " کاملاً غلطِ ..
خب اخه حقیقت اینه استارهای الان هیچکدومشون در برابر اندرتیکر و گلدبرگ به درد نمیخورن، سبک هم فرق کرده به همون اندازه کشتی کج هم مسخره شده، هرچی زمان جلوتر رفت کشتی کج ضعیف تر شد، اتفاقا به نظرم استارهای قدیمی استارهای درست حسابی بودن که قوی هیکلی بودن، استارهای الان لاغر مردنی و مثل **** هستن، بعدش اتفاقا باید استارهای الان را با قدیم مقایسه کرد تا همه بفهمن کشتی کج چقدر سطحش پایین اومده، اینکه در گذشته ریتینگ ها 100 برابر بود نشون میدم کشتی کج در گذشته 100 برابر بهتر بوده
یــَـنی استار ها باید بر اساس قدُ هیکل با هم مقایسه بشن ؟ اگر اینطور بــود که الان گـرت کالـی بهترین رسـلــر بود !!
پس این مقوله ( :دی ) که هر کی قدُ هیکل بهتری داشت , رسلر بهتریِ صحبت نداره ,, چون عامل برتری رسلر نسبت به هم
استعدادِ ( البته این قضیه در مورد جان سینا صدق نمیکنه :22: ) !!
ضمناً شاید پایین بودن ریتینگـــ ها یه درصد ناچیزی ــش مربوط به " رسلر ها " بشـه ( اونم نه رسلر های خوبی مـثـل برایان و پانک ) !
بخش عظیمی از پایین بودن ریتینــگ ها مربوط به ســیــاســت هاس نادرستِ کمپانیِ !
" شاید " اگه الان قانون PG نبود ، خیلی از استار ها از افرادی مثل تیکر , گلدبرگــ , ... بهتر می شدند ..
دوست عزیز من به شخصه تا حالا هیچ مسابقه ی جذابی از پانک ندیدم :)
یا تعریف کلمه " جذاب " رو درست نمی دونید یا اینکه " مسابقه ی جذاب " ندیدید !
پیشنهاد میکنم مسابقه Punk Vs. Cena در مـاندی نایت راء سال 2012 ( اگه اشتباه نکنم ) رو تماشا کنید ,, قطعاً نظرتون عوض میشه :3:
deadking
12-08-2013, 05:44 PM
بعضیا از رسلینگ هیچی سر در نمیارن میان میگن ما رسلینگ فن هستیم آقای dead king تو اصلا از رسلینگ حرف نزن چون هیچی سر در نمیاری اگ پانک نباشه ریتینگ ها از الان پایین تر میاد اینا که تو الان میگی استوریه مثل کتاب داستان مثلا wwe میتونست الان از هورنسواگل و سانتینو یه لجند خوب بسازه بحث کل کلو بیخیال شید وی به پانک نباید توهین شه چون خیلی با استعداده الان wwe داره رو انگشت پانک و برایان میچرخه با تشکر :wassat[1]:
شما از رسلینگ هیچی سر درنمیاری که میخوای اندرتیکر و هوگان رو با کسی مثل پانک مقایسه کنیم
من هم الان تقریبا 15-14 ساله کشتی کج نگاه میکنم، اون شما هستی که میگی wwe روی برایان میچرخه معلومه اطلاعات رسلنیگ نداری :)
deadking
12-08-2013, 05:58 PM
واقعاً این صحبتی که شما انجام می دید بی پایه و اساسِ ! خــُـب همین آندرتیکر , گلدبرگ , هـوگـن , برت هارت , شان مایکلز و ... هم زمانی به قول شما
" تازه به دوران رسیده " بودند دیگه .. از همون اول اسطوره نبودنــد که ! استاری که با استعداد باشه میتونه به یه فردی مثل آندرتیکر , گلدبرگ , ... تبدیل بشه ..
شما درست میگی و موافقم
اما به نظرم استارهای اونموقع مثل اندرتیکر از همون اول که تازه وارد بودن، از همه لحاظ مثل هیکل، قد و کاریزما جذاب بودن و مسابقات جذابی میدادن، یعنی از همون اول نشون دادن که عالی هستن و خودشون رو ثابت کردن
اما استارهای الان مثل اون ها نیستن .......... یعنی به نظر شخص خود من هرگز کسی از بین استارهای الان مثل اندرتیکر نمیشه، حالا ممکنه بعضی دوستان مثلا بگن دالف زیگلر در اینده تیکر میشه :504:
چرا ؟
مگه استار های فعلی چی کمتر دارن ؟!! مثلاً چرا نباید بـِـری وایــِـت , میک فولی بعدی باشه ؟
اگه سرانِ کمپانی هم این ایـــده رو داشته باشند که باید فاتحه رسلینگ رو خوند !
مثل فوتبالِ , شما میگــی هیچ هافبکی مثل فلانی نمیاد اما نسل جوان که جایگزین اون بازیکن میشن , شاید ازش بهتر هم باشن !!
پـــس گفتن این که " عمراً کسی مثل x و y پیدا بشه ! " کاملاً غلطِ ..
خب یک سوال پیش میاد ........ استارهای الان اگه به توانایی استارهای قدیم هستن و چیزی ازشون کم ندارن پس چرا ریتینگ ها 100 برابر کمتر شده ؟ اگه افرادی مثل برایان و پانک چیزی از اندرتیکر و کین ماسکدار کم نداشتن به نظرم الان ریتینگ ها همچنان بالا بود
البته به نظرم هرگز بری وایت مثل مک فولی نمیشه ..... مک فولی استاری بود در یک مسابقه 2 بار از بالای قفس چند متری سقوط کرد، روی تعداد زیادی سوزن چوکسلم خورد، تومبستون هم خورد اما باز هم مصدوم نشد، به نظرم اگه بری وایت همچنین مسابقه ای میداد ازش زنده خارج نمیشد :)
یــَـنی استار ها باید بر اساس قدُ هیکل با هم مقایسه بشن ؟ اگر اینطور بــود که الان گـرت کالـی بهترین رسـلــر بود !!
پس این مقوله ( <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ) که هر کی قدُ هیکل بهتری داشت , رسلر بهتریِ صحبت نداره ,, چون عامل برتری رسلر نسبت به هم
استعدادِ ( البته این قضیه در مورد جان سینا صدق نمیکنه :22: ) !!
ضمناً شاید پایین بودن ریتینگـــ ها یه درصد ناچیزی ــش مربوط به " رسلر ها " بشـه ( اونم نه رسلر های خوبی مـثـل برایان و پانک ) !
بخش عظیمی از پایین بودن ریتینــگ ها مربوط به ســیــاســت هاس نادرستِ کمپانیِ !
" شاید " اگه الان قانون pg نبود ، خیلی از استار ها از افرادی مثل تیکر , گلدبرگــ , ... بهتر می شدند ..
این رو کاملا موافقم که استعداد مهمترین عامل هست، و خب مسئله اینجاس استارهای الان به اندازه ی قدیمی ها استعداد ندارن اگه دارن هم قانون pg نمیذاره خودشون رو نشون بدن یعنی شاید مشکل از pg است
البته درباره ی قد و هیکل به نظر شخص خود من ( نظر شخصی ) یک استار درست حسابی باید هیکل خیلی قوی، اماده داشته باشه، همچنین دارای سرعت مناسب و استقامت زیاد باشه
گریت کالی فقط قدش بلند بود، وگرنه هیکل خوبی نداره به نظرم ( هیکلش به نظر شُل هست )
سرعت هم که نداره وارد آرنا میشه نیم ساعت طول میکشه
استقامت هم نداره ( با یک دی دی تی پین میشه )
البته به نظرم اگه به همین گریت کالی بهای کافی میدادن الان هزار برابر از استارهایی مثل برایان و البرتو بهتر بود، زمانی که گریت کالی قهرمان سنگین وزن بود و باتیستا رو شکست داد کشتی کج خیلی جذاب شده بود
مشکل از wwe است گریت کالی را به دلقک تبدیل کرده وگرنه یک استار خیلی عالی هست به نظرم که بهش بها نمیدن
حتی خود کورت انگل گفته بود در زمان تمرین همه ی استارها از گریت کالی شکست میخوردن و حریفش نمیشدن !!!
Scofield
12-08-2013, 06:20 PM
اما به نظرم استارهای اونموقع مثل اندرتیکر از همون اول که تازه وارد بودن، از همه لحاظ مثل هیکل، قد و کاریزما جذاب بودن و مسابقات جذابی میدادن، یعنی از همون اول نشون دادن که عالی هستن و خودشون رو ثابت کردن
اما استارهای الان مثل اون ها نیستن .......... یعنی به نظر شخص خود من هرگز کسی از بین استارهای الان مثل اندرتیکر نمیشه، حالا ممکنه بعضی دوستان مثلا بگن دالف زیگلر در اینده تیکر میشه
بازم می رسیم به هـمـــون بحث که ملاک برتری یه استار نسبت به دیگری هیکل و قدُ قواره نیســـت ! عقل و استعدادِ ,,
خب یک سوال پیش میاد ........ استارهای الان اگه به توانایی استارهای قدیم هستن و چیزی ازشون کم ندارن پس چرا ریتینگ ها 100 برابر کمتر شده ؟ اگه افرادی مثل برایان و پانک چیزی از اندرتیکر و کین ماسکدار کم نداشتن به نظرم الان ریتینگ ها همچنان بالا بود
البته به نظرم هرگز بری وایت مثل مک فولی نمیشه ..... مک فولی استاری بود در یک مسابقه 2 بار از بالای قفس چند متری سقوط کرد، روی تعداد زیادی سوزن چوکسلم خورد، تومبستون هم خورد اما باز هم مصدوم نشد، به نظرم اگه بری وایت همچنین مسابقه ای میداد ازش زنده خارج نمیشد :)
گفتم که درصــد کمی از پایین بودن ریتینــگ ها مربوط میشه به استار ها و درصد قابل توجهــی مربوط میشه به " واقعی نبودن " ,, که این " واقعی نبودن " بر میگرده
به سیــاستِ غلطِ کمپانی دبلیو دبلیو ای ! به قول شهاب عزیز : " اصلی ترین عامل موفقیت دوران اتـیتــود اِرا , واقعی بودن اتفاقات بود ! " پس نباید پایین بودن ریتینــگ ها
رو بندازیم گردنِ استاران !
شما از کجا میدونـی که وایـــِــت هم مثل میـک فولی استقامت بالایی داره یا نه ؟ پـس وقتی چیزی رو نمیدونم , نمیشه قضاوت کرد .
یادمِ پارسال " خودِ فولی " گفته بود : اگر به او [ وایــِـت ] بها بــدن , میتونه میــک فولی بعدی باشه !
این رو کاملا موافقم که استعداد مهمترین عامل هست، و خب مسئله اینجاس استارهای الان به اندازه ی قدیمی ها استعداد ندارن اگه دارن هم قانون pg نمیذاره خودشون رو نشون بدن یعنی شاید مشکل از pg است
البته درباره ی قد و هیکل به نظر شخص خود من ( نظر شخصی ) یک استار درست حسابی باید هیکل خیلی قوی، اماده داشته باشه، همچنین دارای سرعت مناسب و استقامت زیاد باشه
گریت کالی فقط قدش بلند بود، وگرنه هیکل خوبی نداره به نظرم ( هیکلش به نظر شُل هست )
سرعت هم که نداره وارد آرنا میشه نیم ساعت طول میکشه
استقامت هم نداره ( با یک دی دی تی پین میشه )
البته به نظرم اگه به همین گریت کالی بهای کافی میدادن الان هزار برابر از استارهایی مثل برایان و البرتو بهتر بود، زمانی که گریت کالی قهرمان سنگین وزن بود و باتیستا رو شکست داد کشتی کج خیلی جذاب شده بود
مشکل از wwe است گریت کالی را به دلقک تبدیل کرده وگرنه یک استار خیلی عالی هست به نظرم که بهش بها نمیدن
حتی خود کورت انگل گفته بود در زمان تمرین همه ی استارها از گریت کالی شکست میخوردن و حریفش نمیشدن !!!
شاید یه عده ای از رسلر ها " واقـعــاً " بی استعداد باشند ، اما لقب " بی استعداد " رو نباید روی همه بذاریم ! یه سری استاران هستند استعداد
دارند امـا قانون pg اجازه ی شکوفایی استعداد هاشون رو نمیده !
اینکه یکی از ملاک های استار خوب اینِ که هیکلِ مناســب داشته باشه درســـتِ اما اینکه داشتن هیکـل مناسب رو عامل مقایسه قرار بدیم درست نیست !
اتفاقاً به نظرم گرت کالی فقط قــد داشت ! و اینکه اگر به او پـوش می دادن بهتر از برایان می شد ، کاملاً مخالفــم !! چون نه رینگ اسکیل داشت , نه کاریزما ,
نه میک اسکیل ! خــُــب وقتی یک استار این همه ملاک رو نداره , قطعاً استار " خوب " ـی نیست !
در مورد پانک هم بگم که به نظرم یک استار قوی ( از نظر جسمانی ) حتماً نباید مثل گلدبرگ یا اسکات استینر بازو اَبَر گُنده (!) داشته باشه ..
و قوای جسمانی به بازو و سر شونه نیســـت !
( اصلاً نمیخوام مــُـنکر توانایی های گلدبرگ یا اسکات بشم ! فقط مثال بود .. )
پانک هم میک اسکیل , هم رینـگ اسکیل و هم کاریزمــا خوبی داره و اندام چندان بدی هم نداره
و به همین دلیل من اونو یه استار " عالی " میدونم ,, والسلام !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.