PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| × معرفی دامین اصلی سایت ×

The Shadow
12-08-2013, 10:38 PM
با سلام خدمت کاربران محترم ایران دبلیو دبلیو ای

همان طور که در جریان هستید و این چند روزه شاهد بودید ، دامین قبلی و اصلی سایت که چند مدتی ازش استفاده میکردیم دچار فـ ـیلــتـ ریـنگ شد و دیگه قابل استفاده به عنوان دامین اصلی نبود. مدتی روی همین دامینی که الان هست ، قرار داریم اما این دامین و نام iranwwe5.tk زیاد شکل و شمایل قبل رو نداره و درخور نام ایران دبلیو دبلیو ای نیست .

بنابر این به زودی به دامین دیگری که در زیر مشاهده میکنید انتقال خواهیم یافت و اون دامین به عنوان دامین اصلی برای ورود به سایت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این دامین جدید هست که در حال حاضر سایت باهاش لود میشه و به زودی میره به عنوان دامین اصلی روی سایت .

با تشکر از MAMAD (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز که زحمت کار های دامین سایت و تغییرات بر گردنشه.

موفق باشید

AREF TAKER
12-08-2013, 10:51 PM
واقعا از همه کادر مدیریت و فنی این انجمن کمال سپاس رو دارم که واقعا زحمت میکشن واسه همه ماها.دست همگیتونو میبوسم.

مخصوصا محمد عزیزمون

Mr. Movie
12-09-2013, 12:28 AM
منم به شخصه تشکر میکنم از این حس دلسوزیتون نسبت به انجمن...
یعنی فقط به خاطر اینکه دامین درخور انجمن نیست عوضش میکنید که حرف و حدیثی پیش نیاد...
جدا از همه این بحثا واقعا ممنون که اینقد زحمت میکشید.
از داش MAMAD (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) گل هم تشکر ویژه داریم . :heart_mini:

SHAHIN
12-09-2013, 05:12 PM
یعنی با تعصب تر از ممد من تو این فروم ندیدم

(به کسی بر نخوره)

با اینکه دیگه پشتیبان فروم نیست بازم هوای فروم داره

امسال باید با تعصب ترین کاربر فروم شه:4:

حالا از شوخی گذشته بازم میگم ممد

کار درسته دستش درد نکنه

ایشالله موفق باشه

دمش گرم خسته نباشه