توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » اشــــرار : طرفداران شــاهــیــن نــجــفــی «
MrHOF
12-10-2013, 01:45 PM
» بــه نــام او «
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بـعـد از کسب مجوز از ناظم سایت (The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)) ، تصمیم گرفتم یه تاپیک مخصوص هوادار های شاهین یا همون اشرار بزنم
این تاپیک فقط برای هوادار ها نیست برای همه هست و جای بحث و گفتگو راجب شاهین و آهنگ هاش هست.
لطفآ : از توهین و تیکه انداختن و بی احترامی به دیگران و غیره خودداری کنید چون مجبور میشم از یکی از ارشد ها تقاضای حذف پست مربوطه رو بکنم.
خواهشآ اگر از شاهین خوشتون نمیاد نیاید چرت و پرت بگید (مثال : شیطان پرسته ، مزخرفه ، فلانِ بیسارِ و از این قبیل)
از ارسال پست های بیهوده خودداری کنید چون پاک میشه :22:
برای بحـث سـالـم هم تا جایی که بتونم پا به پاتون ادامه میدم ;) یا قانع میشید یا نمیشید چون نمیتونید منو قانع کنید :D
به زودی هم یک سری ویدئو که مصاحبه های شاهین هست رو توی همین تاپیک میذارم
بـاشـد تـا رسـتـگـار شـویـد ;)
ع.س ل.ع
Вαңгαмi
12-10-2013, 01:52 PM
با افتخار اولین پست تاپیک را خودم بدم :
من اصلا طرفدار این شاهین جون نبودم ولی بعد از شعبان دیگه اصلا جسم و روحم شد شاهین
درود بر طرفداران شاهین
این آهنگ ما مرد نیستیم را میشه بزارید فقط آهنگش را نه آلبوم را با تشکر
MrHOF
12-10-2013, 02:04 PM
با افتخار اولین پست تاپیک را خودم بدم :
من اصلا طرفدار این شاهین جون نبودم ولی بعد از شعبان دیگه اصلا جسم و روحم شد شاهین
درود بر طرفداران شاهین
این آهنگ ما مرد نیستیم را میشه بزارید فقط آهنگش را نه آلبوم را با تشکر
خـدمـت شـمــا ==> کـلـیـک کـنـیـد (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Enforcer
12-10-2013, 03:00 PM
شاهین از اون رپرایی نیست که شر و ور بی معنی بخونه
واسه خودش یه فلسفه داره که بهش متعهده
زنده باد شاهین :vitpuss:
The Wollek
12-10-2013, 03:02 PM
شاهین از اون رپـرایی نیست که شر و ور بی معنی بخونه
شاهیـن نجفــی رپ هم خونده ما نفهمیدیم ؟ :h: جکــــــــ سال بود این :136:
MrHOF
12-10-2013, 05:20 PM
شاهین از اون رپرایی نیست که شر و ور بی معنی بخونه
زنده باد شاهین :vitpuss:
شاهــیــن جزو رپر ها حساب نمیشه :1:
شاهیـن نجفــی رپ هم خونده ما نفهمیدیم ؟ :h: جکــــــــ سال بود این <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آلبوم ما مرد نیستیم رو گوش بدی میفهمی !!
آهنگ "اعدام" رو هم گوش بدی میفهمی رپ خونده یا نه ولی رپـر نیست
Вαңгαмi
12-10-2013, 07:58 PM
شاهیـن نجفــی رپ هم خونده ما نفهمیدیم ؟ :h: جکــــــــ سال بود این :136:
اصولا رپر نیست ولی خوب چند تا آهنگ خونده در مایه رپ
درضمن همگی بدگید درود بر شاهین
Mr.Hip Hop
12-10-2013, 08:59 PM
درود بر شاهینــــ
شریـــمـــ
SHAHIN
12-11-2013, 04:51 PM
تصویر جدید شاهین تو اینستاگرام
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
همانطور که گفتم خیلی ها میگن شعبان یه اهنگ دیس بوده
اینم میشه گفت تیکه های هست که انداخته
من پشت کامپیتور هواتو دارم روز کارگر استاتوس میزارم
Hamed Fard
نه موزیسین خالطور شادی نه دنبال مجوز
ارشادی
Tataloo
نه تو دیسکوها غرقی و
کاباره ها
Erfan Paydar
نه تو تلویزیونا تز
دادی
ho3ein
حال کنیم با این جماعت ح*شـ ـری
zedbazi
میشم زبون بسته از فریاد
میزنم تو کار سنبل و نماد
yas
یکم کلفته ولی می ارزه از پشت
جنگ من و برج میلاد,
دیگه نمی خونم از *** و مهدی
شعبان تو واسم امامی,مردی
pishro
MαмαđRezα
12-11-2013, 07:27 PM
I LOVE SHAHIN :heartsmile::heartsmile::heartsmile:
MrHOF
12-11-2013, 07:48 PM
تصویر جدید شاهین تو اینستاگرام
همانطور که گفتم خیلی ها میگن شعبان یه اهنگ دیس بوده
اینم میشه گفت تیکه های هست که انداخته
من پشت کامپیتور هواتو دارم روز کارگر استاتوس میزارم
hamed fard
نه موزیسین خالطور شادی نه دنبال مجوز
ارشادی
tataloo
نه تو دیسکوها غرقی و
کاباره ها
erfan paydar
نه تو تلویزیونا تز
دادی
ho3ein
حال کنیم با این جماعت ح*شـ ـری
zedbazi
میشم زبون بسته از فریاد
میزنم تو کار سنبل و نماد
yas
یکم کلفته ولی می ارزه از پشت
جنگ من و برج میلاد,
دیگه نمی خونم از *** و مهدی
شعبان تو واسم امامی,مردی
pishro
این آهنگ دیس به هیچکس خواننده و رپری نیست ...
این آهنگ یه جورایی دیس به خود طرفداراس یعنی "ما"
دقت کنید اینترو "شعبان" آهنگ "نــقــی" و "مــهــدی" هست که یه جورایی داره به ما میگه من دوتا آهنگ خوندم ولی نفهمیدید منظورو (توی نــقــی که همه ترکوندن)
الان با شعبان رسمآ داره به ما میگه که این سومین اهنگی هست که برای درد و مشکلات میخونم ولی شما ها "ما ها" نمیفهمید چی میگم ....
کـل قـضـیـه این هست که این آهنگ "دیس" به خود مثلآ طرفدارا هست نه فرد خاصی
حالا تکمیلی ترش توی پست های بعدی میگم :d
SHAHIN
12-17-2013, 05:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پست جدید دی فیس بوک
SHAHIN
12-17-2013, 05:58 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پست جدید در فیس بوک
SHAHIN
12-20-2013, 02:22 PM
شاهین به همراه سالومه و اون مجری اتاق خبر من و تو:4:
MrHOF
12-22-2013, 01:30 PM
اینم مخصوص اشرار ـــه !! :D
SHAHIN
12-22-2013, 04:45 PM
عکس جدید
MrHOF
12-22-2013, 11:17 PM
فـقـط یـکـ شررر واقعی این رو میفهمه !!
» مـرامـنـامـه اشـرار «
شکست برای ضعیفان ،از دست دادن و برای قدرتمندان تجربه است.
در هر تجربه ی تلخ و شیرین تنها خودرا مسئول بدان.دیگران در هر صورت در کنار تواند.
دنباله رو و پیرو، ریاکار است.خودت باش .رهبر و مرجع ورئیس باطل است.
خدا و شیطان را فراموش کن.به انسان فکر کن.
به مذهب و سیاست و ملیت و سنت شک کن.اینها چیزی در حد آدامسند ونه غذا
مهم نیست چقدر می دانی،بدان که چگونه از دانسته هایت استفاده کنی
بدون انتظار مهربان باش،اما تنها برای کسانی که لایقند و جواب محبت را چند برابر بده
پاسخ سیلی ،مشت است.تنها ضعیفان رحیمند.
همیشه در ابتدا گفتگو کن،اما تا جایی که شرفت زیر سوال نرود
نسبت به خویش و جهان اطرافت متعهد باش وبیش و پیش از آن، به خودت
هیچگاه خود را از حیوانات شریف تر وبرتر مپندار
میان ذلت و لذت مرز باریکی ست.بزرگ ترین گناه ،باور به گناه است.
همیشه شک کن تا اعتمادت شکسته نشود.به همه دست بده،اما با دستکش
زنان را دوست بدار .مردان را بفهم.زنان را بخور،مردان را نشخوار کن.
هیچ زنی لایق آن نیست که تنها برای خوابیدن با او در برابرش خوار شوی.
هیچ مردی لایق آن نیست که تنها برای جلب محبت اش با او بخوابی
با میهمان ابله ،بی رحم و بی ادب باش
کودکان طبیعی ترین،پاک ترین و غریزی ترین شکل انسانند.دوستشان بدار
هیچ انسانی شایسته ی آن نیست که تو را از خواسته هایت محروم کند.در غیر این صورت یا ضعیفی یا نمی خواهی
دشمنان کوچک، دوستان بزرگ فردایند و دوستان کوچک، دشمنان بزرگ فردا
دوست داشتنی ترین چیزها اگر تورا ضعیف کنند،خطرناک ترین چیزهایند
کسانی که سوال می کنند،نمی فهمند.نفهمیدی،حدس بزن.تنها وقتی سوال کن که حدس زده باشی و بعد بگو می دانستم حتی اگر نمی دانستی
عقرب باش،در بن بستِ سوزنده با نیش خویش بمیر
شاهین باش ،دیده شو ولی از دور.لانه ات را بر بلندی ها بساز
سگرگ باش.دشمن را بدر. دوست را بلیس.
در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش.آنها با پارس کردن های بیهوده زنده اند
-------------------------------
شر"نمی تواند معتاد باشد.اگر بود بایداز آن لذت ببرد.اگر برد باید آن را باور داشته باشد.اگر داشت باید ترویج دهد.اگر ترویج داد احمق است
فروتنان یا فریبکارند و یا از ضعفا.مغرور باش.خودخواه نباش. مدعی باش،متظاهر نباش
تنها یک قانون ثابت است:هیچ قانونی ثابت نیست
شررریم در حد مرگ
شاهین نجفی
سه شنبه 12 مهر 5:34 بامداد
SHAHIN
01-24-2014, 02:35 PM
گرگ خسته:8:
Mr.Hip Hop
01-24-2014, 09:04 PM
آخرین باری که به باشگاه رفتم یک روز بعد از نهار بود که شکم پر رفتم باشگاه ، یادم است که پشت بازو می زدم ، در یکی از حرکات همین که خم شدم بادی صدا دار از من درز کرد که کل باشگاه رو به سمت من برگشت ، دیگر باشگاه نرفتم تا بعد ها شنا کردم ، بسکتبال رفتم و فوتبال را هم که هیچ وقت درش استعدادی نداشتم همیشه در کوچه و خیابان بازی می کردم
اما به کاراته چسبیدم ، حالا باقلا قاتوق و میرزا قاسمی بخور و برو تمرین. ، پنجاه و هشت کیلو بودم ، بهترین کاراته کاران تیم ملی آن موقع در انزلی بودند اما من استعدادم فقط در زخمی کردن دیگران و چودان مواشیگری (ضربه پا به کمر حریف) بود و از مقام سومی استان بالاتر نرفتم
یک جوان متوسط الحال به تمام معنی تا آن لحظه ، چطور می توانستم لذت یکی شدن با وجود باری تعالی را با لذت بوسیدن لبان نرم یک دختر عوض کنم ، اصلا اگر قرار بر این تعویض هم اگر می بود ، کدام دختر ؟
با این یقه ی بسته و بوی عطر مشهدی دخترهای مسجد هم تحویلم نمی گرفتند ، زمانی خانواده و مخصوصا مادرم تشویقم می کرد که همین قرآن را بچسببم ، مذهبی نبودند اما راه خیر بود برایشان ، یه فاتحه ای هم برای پدرم می خواندم ، می گفتند آن خدابیامرز هم قرآن می خواند ، اما من می دانستم که آن خدا بیامرز اهل "می" بود و قرآن خواندنش با من فرق می کرد
من ذوب در مفهوم خدا و اسلام شده بودم ، هفده سالگی من یعنی زمانی که دیگر خانواده نیز پی بردند که اسلام من اسلام عادی روضه و قرآن خواند نیست ، من کلا قاطی کرده بودم ، من هیچگاه ولرم نبودم ، حد وسط برای من بزدلی بود ، کاری را که شروع می کردم تا تهش می رفتم
همینطور تا همین 2 سال پیش که ازدواج کنم روی تخت نخوابیدم و سالها فقط روی زمین بدون تشک خوابیدم
بدون اینکه کسی بفهمد با دوستم محمد برای حوزه ثبت نام کردیم ، او در انزلی پذیرفته شد و من در رشت ، به مادرم گفتم ، انگار آتش زده باشی کسی را ، سرم فریاد زد ، این دیگر آبروریزی مطلق بود ، گفتند برو ولی دیگر ما را نمی شناسی ، یک ماه به حوزه می رفتم و باید آماده می شدم برای کنکور ، اما راهی که من انتخاب کرده بودم راه تردید بود
همان روزهای اول چنان شوک های بزرگی به من وارد شد که یقین دانستم که آنجا جایی نیست که به من نیاز داشته باشند ، من سوال داشتم و در رویای من علامه طباطبایی ها و مطهری ها و علامه جعفری و... در حوزه بودند و نه یک مشت جوان کم ریش و مدرسی که عبای شان بوی شاش می داد
دوران ریزش من آغاز شده بود و نمی دانستم ، شعر مرا بیش از پیش می بلعید ، اما هنوز فلسفه را در معنای غربی اش نمی شناختم
اسلام برای من دوباره شخصی شد ، یک سال به مسجدی در یک محله ی گمنام رفتم ، با خودم می گفتم که جهان اسلام بعدها می فهمد چه سرمایه ی گرانقدر ی را از دست داده است ، یک محمد تقی نامی بود که چشم هایش کج بود و عینک ته استکانی میزد ، در تهران علوم سیاسی می خواند ، گفت تو شاعر بشوی بهتر است ، اسلام ات را شخصی کن ، از نماز شب هایم کم می شد و آخرین رمضان را نصفه و نیمه روزه داری کردم
... حالا دوستانی داشتم که هیچکدام مذهبی نبودند ، اما هنوز تمامی بحث هایمان به خدا ختم می شد
.
.
.
بخشی از خاطرات شاهین نجفی که به قلم وی در دسامبر 2010 منتشر شد .......
منتظر کار جدید شاهین باشـــید ...! :number11-smiley:
MrHOF
02-28-2014, 09:27 AM
متعهد بمان به این لعنت , به شنا کردن خلاف جهت
به زودی آلبوم جدید شاهین به نام 1414 !!!
توضیحات : آلبوم 1414 یک آلبوم EP می باشد که 4 تا ترک بیشتر نداره و به گفته خود شاهین این آلبوم ادامه آلبوم ترامادول هست.
این آلبوم در تاریخ 14 آپریل 2014 - 25 فروردین 1393 (شمسی دقیق نیست) منتشر میشه !!!
احتمالآ هم تمام شعر ها یا یکی دوتاش از یغما گلرویی (:8:) باشه ، دقت کنید احتمالآ دقیق نمیدونم :D
من خودم به شخصه خودم دارم از انتظار میمیرم :D
برای دانلود همه آهنگ های شاهین میتونید به این تاپیک رجوع کنید >>> ▄▀▄ فول آهنگ های شـاهـیـن نـجـفـی ▄▀▄ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اگر لینکی مشکل داشت میتونید توی پروفایل بگید درستش میکنم, شررر بودن رو باس ترویج داد :D
SHAHIN
02-28-2014, 01:32 PM
جدید ترین عکس حاجیمون:heart_mini:
خیلی حال میکنم وقتی براش کامنت میذاری سریع جواب میده:6019839238989100205
MrHOF
03-25-2014, 08:59 PM
دانلود مصاحبه دیشب شاهین با برنامه افـ ـ ـق
DOWNLOAD - Rodfile (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اسکرین شات
ABOLFAZL_HUNTER
03-25-2014, 10:54 PM
hik' ul, k,v,c
الت شیفت
اهنگ عمو نوروز برا دانلود بذارید
SHAHIN
03-25-2014, 10:57 PM
hik' ul, k,v,c
الت شیفت
اهنگ عمو نوروز برا دانلود بذارید
این اهنگ همون لحظه که منتشر شد توسط کاربر MrHOF عزیز گذاشته شد.
شما میتوانید این آهنگ را از طریق تاپیک زیر دانلود کنید
دانلود آهنگ جدید شاهین نجفی به نام عمو نوروز (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Вαңгαмi
04-02-2014, 06:40 PM
عکس های جدیـد شـاهـ ـیـن در فیـســ ـبـوک و ایـنـستـ ـگرام
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
یـ ـک عـکس زیبا از شـاهـین که مورد علاقه ی مـ ـن اسـت !
SHAHIN
04-03-2014, 04:17 PM
اینو باید به خیلی ها گفت
MrHOF
04-13-2014, 09:19 PM
جدیدترین عکس حاجیمون ...
2 روز تا آلبوم "1414"
14.04.2014
04:04
تو باشی پریشانم پیش تو / تو نفی حجابی عریانم پیش تو
MrHOF
04-23-2014, 11:27 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> o.jpg
از هرچه ویدئو و فیلم و فیلمبرداری متنفرم...یه سه چهار هفته ای کار داره گویا و بعد پیشکش میشه خدمتتون.
کوچیکم.ش.ن.ل.ع
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg
به زودی ویدیوی "مـتـنـفـرم" منتشر میشه !!!!! :159:
Вαңгαмi
04-24-2014, 09:47 AM
میشه آلبوم ترامادول را برای دانلود بزارید لینکی که در تاپیک فول اهنگ های شاهین نجفی است ، پاک شده .
درضمن خواهشا دارای تکست باشه من الان اون آلبومارو روی موبایلم زدم و وقتی آهنگ پخش میشه تکستشم دیده میشه .
Atlantic_P
04-24-2014, 12:44 PM
سلام ،
چاكر اشرار اعظم ،
بي زحمت فول آلبوم استاد نجفي رو بذارين ، ممنون ميشم ،
تشكر
MrHOF
04-24-2014, 12:46 PM
سلام ،
چاكر اشرار اعظم ،
بي زحمت فول آلبوم استاد نجفي رو بذارين ، ممنون ميشم ،
تشكر
▄▀▄ فول آهنگ های شـاهـیـن نـجـفـی ▄▀▄ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
لینک آلبوم ترامادول در همین تاپیک رو هم تا شب درست میکنم ;)
Atlantic_P
04-24-2014, 03:47 PM
آخ قربون دستت ، دمت گرم
MrHOF
06-10-2014, 12:18 AM
دوستان پیشنهاد میکنم این سینگل ترک رو حتمآ دانلود کنید :D
البته به اونایی که شـاهـیـن فـن هستن پیشنهاد میشه :D
Majid Kazemi - Vahme Bijavab
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سبک رو هم خودِ مجید کاظمی سپیس- پروگرسیو راک معرفی کرده :)
ایشالا به زودی فول آهنگ های مجید کاظمی رو هم میذارم , ویدیو های شاهین هم به جای خود ;)
H H H
06-10-2014, 01:02 AM
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه ، اگه نیست پاک کنید پستمو
چند وقت پیش من تو ماشین یکی از بچه ها یه اهنگ از شاهین شنیدم شعرش خیلی قشنگ بود
اینطوری بود اگه اشتباه نکنم : " میترسو زیر شکنجه اسم تورو به زبون بیارم " حالا ممکنه کلمحاش چیز دیگه بود
کسی از دوستان میدونه اسم این اهنگ چیه ؟
فعلا ...
MrHOF
06-10-2014, 01:16 AM
اینطوری بود اگه اشتباه نکنم : " میترسو زیر شکنجه اسم تورو به زبون بیارم " حالا ممکنه کلمحاش چیز دیگه بود
فعلا ...
اگر جدیدآ اینو شنیدی که شاید ترک محرمانه از آلبوم 1414 باشه که تو سایت گذاشتم !!!
نکند لو بدهم اسم تو را زیر کتک !!!
چون کلمه ها رو هم مطمئن نیستی خیلی سخته کمکت کنم :d اینم به خاطر شباهت معنایی گفتم بهت !! اگر تونستی یه نشونی بهتر بدی بهتر میشه کمک کرد !!!
اگر شکنجه رو داره که توی فایل هام بگردم ببینم چیه :d
SHAHIN
10-07-2014, 11:59 AM
سینگل جدید شاهین که به زودی متشر میشه
Naser
10-07-2014, 04:47 PM
فعلا ...
به احتمال خیلی زیاد آهنگ رانندگی در مستی هستش عرفان خان ، یکی از بهترین آهنگ های شاهین
SHAHIN
10-09-2014, 08:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg
Scofield
10-10-2014, 01:00 AM
جوابِ بهرام به شاهـین نـجفی :
MrHOF
10-10-2014, 08:37 AM
آدم فقط باید بشینه به این جماعت که یهو جوگیر میشن بخنده :136:
MrHOF
10-11-2014, 11:23 PM
آهنگ جدید شاهین نجفی به همراه شاهو و مجید کاظمی به نام کوبانی
این آهنگ برای حمایت از کرد های کوبانی خوانده شده و 3 دقیقه بیشتر نیست برای همین دیگه تاپیک جدا نزدم :)
به زبان کردی هم خونده شده, پس برای کسایی که طرفدار شاهین نجفی نیستند پیشنهاد نمیشه :D
آهنگ اصلِ کاری اسمش "سلام" هست به زودی بعد از پخش آلبوم مجید کاظمی میاد :D
لینک دانلود آهنگ کوبانی از شاهین نجفی به همراه شاهو و مجید کاظمی (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
لینک مستقیم از ARMAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
:D
SHAHIN
10-19-2014, 01:59 PM
SHAHIN
10-23-2014, 10:22 AM
دکلمه ی جدید شاهین نجفی به نام اسید بازی
دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
MrHOF
10-24-2014, 12:17 AM
دکلمه ی جدید شاهین نجفی به نام اسید بازی
دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
محض اطلاع بگم که دکلمه نیست !! :)
شاهین هر چند وقت یکبار یه صحبتی رو انجام میده و توی ... میذاره
این هم جزو اون صحبت هاست که پیش اشرار گفتار ـه اسمش :d
میدونم که میدونی ولی گفتم بگم که این دکلمه نیست بلکه گفتار هست :d
----
موزیک ویدئو یکی از ترک های آلبوم "آدرنالیسم" مجید کاظمی هم شنبه میاد که میذاریم ایشالا :d
بعد از "آدرنالیسم" هم آهنگ جدید شاهین میاد که اسمش "سلام" هست و احتمالآ هیچ ربطی هم به این کل کل ها و بحث های اخیر فضای مجازی نداره :d
H I D D E N
11-19-2014, 11:45 PM
سلام.ببخشید از طرفدارای شاهین نجفی یه سئوال دارم.
جریان این اهنگ ن-ق-ی چی بود؟؟
چرا اون اهنگو خوند ؟؟
من از مذهبیا زیاد شنیدم حالا اومدم میخوام از طرفداراش بشنوم.
MrHOF
11-20-2014, 12:15 AM
سلام.ببخشید از طرفدارای شاهین نجفی یه سئوال دارم.
جریان این اهنگ ن-ق-ی چی بود؟؟
چرا اون اهنگو خوند ؟؟
من از مذهبیا زیاد شنیدم حالا اومدم میخوام از طرفداراش بشنوم.
برادر نظرات متفاوت ـه, مثلآ منی که طرفدار شـ ـاهـ ـیـن نجفی ام میگم به خاطر وضع و اوضاع مملکت دست به دامن امام نـ ـ ـقـ ـ ـی شده !!
ولی یک سری های دیگه هستند که میگن به خاطر برخی چیز ها که توی اهنگ هست توهین آمیزه !!
به نظرم پیگیر این قضیه زیاد نباشی بهتره یا اگر هم میخوای پیگیر باشی من پیشنهاد میکنم فقط اهنگ رو گوش بده ! :)
کلیات رو من گفتم !!
Naser
11-20-2014, 12:18 AM
@h i d d e n جان,
نظرات متفاوت ـه, مثلآ منی که طرفدار شـ ـاهـ ـیـن نجفی ام میگم به خاطر وضع و اوضاع مملکت دست به دامن امام *** شده !!
من خودم طرفدار شاهین هستم....
اما این تفکر شما یجای کوچیکش اشتباهه...صرفا جهت اطلاع;)
MrHOF
11-20-2014, 12:20 AM
من خودم طرفدار شاهین هستم....
اما این تفکر شما یجای کوچیکش اشتباهه...صرفا جهت اطلاع;)
بنده توی پستم گفتم عقاید و نظرات متفاوت ـه و بحث راجب این مسئله کاملآ بیهوده هست !!
Dash.Ali
11-20-2014, 10:49 AM
عزیزانی که پوستر آهنگ رو دیدن میتونن تشخیص بدن چی به چی بود ;)
MrHOF
11-20-2014, 02:03 PM
عزیزانی که پوستر آهنگ رو دیدن میتونن تشخیص بدن چی به چی بود ;)
پوستر این آهنگ مخلوطی از مشکلات اون موقع بود که توی آهنگ گفته شده بود ! :)
باز هم میگم بحث بی مورده :d
Danial
11-20-2014, 11:22 PM
پوستر این آهنگ مخلوطی از مشکلات اون موقع بود که توی آهنگ گفته شده بود ! :)باز هم میگم بحث بی مورده :dمشکلات اون موقع رو با قسم دادن های رکیک بیان کرد؟:22: *** تورو به مــمه های گلشیفته مشکلاته؟یا این که گنبد رو پســــتون لحاظ کنن مشکله؟جمع کنید باو این حرفارو:)
MrHOF
11-20-2014, 11:24 PM
مشکلات اون موقع رو با قسم دادن های رکیک بیان کرد؟:22: *** تورو به مــمه های گلشیفته مشکلاته؟یا این که گنبد رو پســــتون لحاظ کنن مشکله؟جمع کنید باو این حرفارو:)
دانیال جان از اول هم گفتم عقاید و نظرات فرق داره :)
شما هم سعی کن طرز صحبتت رو عوض کنی, بجث سره این مسئله هم مطمئن باش بیهوده است و لازم به واکنش نشون دادن نیست
اینجا هم زده نشده سره این چیزای دینی بحث بشه :)
لطفآ دیگه کسی راجب این مسئله صحبتی نکنه , هم سایت رو منحرف میکنید هم موضوع اصلی تاپیک رو ! :)
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.