PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| اتفاقات بعد از راو + نتايج Superstars و ...

King MahDi
12-18-2013, 04:08 PM
« اتفاقات پس از راو »

بعد از اينک راو 16 دسامبر در دالاس اير آف شد ، WWE World Heavyweight Champion

رندي اورتن با جان سينا يک مسابقه اي رو برگزار کردند. بوکرتي داور مخصوص اين مسابقه

بود. رندي با کمربند به سر جان سينا و بوکرتي زد و DQ شد. پس از اين حرکت جان سينا

و بوکرتي به اورتن حمله ور شدند و بوکرتي حرکت spinroonie را انجام داد و ضبط راو به پايان رسيد.

« نتايج WWE Superstars »

* Summer Rae def. Kaitlyn *

* R-Truth and Xavier Woods def. Jinder Mahal and Drew McIntyre *

« تــويـيـت Stephanie McMahon »

" رندي اورتن و من اولين بار. او در SummerSlam 2004 جوان ترين قهرمان تاريخ شد. "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

« نتايج WWE Main Event »

Dark match: Zack Ryder vs. Tyson Kidd

Winner: Zack Ryder

1st match: 3MB vs. R-Truth & Xavier Woods

Winners: R-Truth & Xavier Woods

2nd match: AJ Lee vs. Kaitlyn

Winner via Black Widow submission: AJ

3rd match: The Miz vs Curtis Axel

Winner via skull-crushing finale: The Miz

King MahDi
12-18-2013, 05:49 PM
اخبار آپ شد...

DEAD MAN
12-18-2013, 11:35 PM
عکس رو هم که اصلاً معلوم نیست استفانی فوتوشاپ کرده اسم مرحوم بنوا رو به
رندی تغییر داده . اصلاً اسم استارها رو من فکر کنم با این فونت رو تایتل نمینوشتن .

MrHOF
12-19-2013, 12:11 AM
عکس رو هم که اصلاً معلوم نیست استفانی فوتوشاپ کرده اسم مرحوم بنوا رو به
رندی تغییر داده . اصلاً اسم استارها رو من فکر کنم با این فونت رو تایتل نمینوشتن .

حالا گیریم که مینوشتن

کسی که تایتل رو میبرد تو رینگ همون لحظه که اسم چمپ قبلی رو از روی تایتل ور نمیداشتن :d

deadking
12-19-2013, 12:38 AM
حالا گیریم که مینوشتن

کسی که تایتل رو میبرد تو رینگ همون لحظه که اسم چمپ قبلی رو از روی تایتل ور نمیداشتن :d

ایول خوب شد فهمیدی

راست میگی ها !!!

چطوری رندی ارتن تازه صاحب کمربند شده بعدش همون لحظه اسم روی کمربند به Randy Orton تغییر کرده ؟!!!

عمدا اسم کریس بنوا که روی کمربند بوده رو با فوتوشاپ حذف کردن ! ........ یعنی تا این حد براشون مهم است که کریس بنوا کاملا از تاریخ کشتی کج حذف شده باشه ؟!

بعدش به نظر من اونی که استفانی مکمن روی شانه اش دست گذاشته کریس بنوا بوده اما با فوتوشاپ چهره اش رو به رندی ارتن تغییر دادن ( از حالت صورت و طرز ایستادن طرف معلومه کریس بنواس )

Danial
12-19-2013, 09:58 AM
ایول خوب شد فهمیدی

راست میگی ها !!!

چطوری رندی ارتن تازه صاحب کمربند شده بعدش همون لحظه اسم روی کمربند به Randy Orton تغییر کرده ؟!!!

عمدا اسم کریس بنوا که روی کمربند بوده رو با فوتوشاپ حذف کردن ! ........ یعنی تا این حد براشون مهم است که کریس بنوا کاملا از تاریخ کشتی کج حذف شده باشه ؟!

بعدش به نظر من اونی که استفانی مکمن روی شانه اش دست گذاشته کریس بنوا بوده اما با فوتوشاپ چهره اش رو به رندی ارتن تغییر دادن ( از حالت صورت و طرز ایستادن طرف معلومه کریس بنواس ) پشمک تو تاتو های رندی رو رو دستش نمیبینی چرا پست چرت میدی؟ مو هاشو نمیبینی؟ کلا همه چیش رندیه تو میگی بنوا؟:504:

:AddEmoticons00510: