PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باتیستا به زودی به wwe بازمی گردد

The Dark Knight
12-21-2013, 10:46 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

طبق گزارشات از سایت unlvtickets ,کمپانی WWE قرار هست که در روز یکشنبه و به تاریخ 16 فبریه 2014 یک لایف اونت تو لاس وگاس برگزار کنه و در لیست کشتی گیرانی که در این اونت حاضر خواهند بود, اسم دیو باتیستا به چشم می خورد. بعد از تماس با کمپانی مشخص شد که اسم باتیستا اشتباهی به لیست اضافه نشده بود و باتیستا واقعاً در این اونت حاضر خواهد بود.

به نظر می یاد که قرار بود باتیستا در رویال رامبل برگرده و همه رو سورپرایز کنه که تبلیغات لایف اونت کمپانی بازگشت باتیستا رو لو داد.

رویال رامبل در تاریخ 26 ژانویه ی سال بعدی میلادی برگزار خواهد شد که حدود 1 ماه به این اونت باقی مونده. طرفداران باتیستا می تونن خودشون رو از همین حالا اماده ی بازگشت این کشتی گیر بعد از حدود 4 سال دوری از رینگ کنند.

ممنون.
موفق باشین.

AREF TAKER
12-21-2013, 12:20 PM
آخ که چه حالی میده که برگرده و دهن این عمه سینا رو صاف کنه. فقط امیدوارم که پارت تایم نباشه

SHAHIN
12-21-2013, 12:23 PM
اگه برگرده برای یه مدت خوب طولانی باشه اول بیاد رویال ببره
بعد تو رسلمنیا رندیو ببره خیلی خوب میشه
یعنی عالی میشه

Mr. Movie
12-21-2013, 12:36 PM
امیدوارم با اومدن باتیستا یکم وضعیت بهتر شه.
من که به جز tlc الان نزدیکه 2ماهه دیگه مسابقات رو دنبال نمیکنم...
واقعا هربار بیشتر میخوره تو ذوقم...
الان واقعا به باتیستا نیاز هست...
فقط امیدوارم مثل براک لزنر نشه... ( اولین بازی با سینا و شکست ):504:

Naser
12-21-2013, 12:57 PM
سلام بر دوستان

الان این خبر کملا موثق و قطعی هستش؟ یعنی باتیستا قرارداد امضا کرده و میخواد دیر یا زود برمیگرده؟

امیدوارم که همینطور باشه تا سطح مسابقات بالاتر بره و حداقل شاهد دو سه تا مسابقه درست حسابی باشیم.

MrHOF
12-21-2013, 01:15 PM
همه میگن باتیستا بیاد سطح مسابقات بره بالا چهار تا مسابقه درست حسابی ببینیم

عزیزان هر سوپراستار برگرده هیچ کمکی به سطح مسابقات و غیره نمیکنه چون قانون pg وجود داره

ممکنه اوائلش ریتینگ رو ببره بالا و برای همه جذابیت و هیجان داشته باشه ولی یکی دو ماه که بگذره اون کشتی گیر هم میره لای کشتی گیرای دیگه :22:

نمونه ـش کریس جریکو ، اولی که اومد چجوری ری اکشن گرفت و همه رو به وجد اورد و همه خوشحال شدن ؟! بعدش چی شد ؟ نردبون شد بقیه ازش رفتن بالا و اخرش هم بای بای کرد رفت برای تور گروهش

حالا احتمالش هست امسال هم مثل پارسال توی رویال رامبل برگرده !!!

باتیستا هم مشابه کریس جریکو و براک لزنر فقط فرقش با کریس جریکو این هست که نربون نمیشه که همه برن بالا یا مثل براک لزنر (ممکنه) پارت تایم نباشه و اینکه یکی درمیون برد و باخت نداشته باشه (توجه کنید براک لزنر یکی در میون مسابقاتش رو برده یا باخته)

پس نتیجه میگیریم گنده ترین استار ها هم با قانون pg نمیتونن هیچی رو عوض کنن و فقط میتونن یه جو هیجانی رو توی کمپانی برای یکی دوماه راه بندازن ، والسلام

Capt. Flint
12-21-2013, 01:49 PM
من به هیچ قیمتی حاضر نیستم که باز باتیستا یا گلدبرگ یا هر اسطوره دیگه ای رو دوباره توی رینگ ببینم. فقط به یک دلیل . PG Era
همه دیدیم چطوری آندرتیکر با حمله شیلد بهش خورد شد. اینا همه توهین به اسطوره هاس. کشتی کج دیگه مرده و اصلا به هیچ وجهی مثل سابق نمیشه مگه اینکه دست یه آدم درست بیفته. حتی کسی مثل تریپل اچ هم واقعا داره شورشو در میاره. خدایی خودمونیم. چی توی سینا و پانک و تازه کارای بیخود دیده که میگه ما نیازی به آدمایی مثل ای جی استایلز و مت مورگان و نظایرشون نداریم ؟ :|
تنها چیزی که آرزو میکنم اینه که چه باتیستا چه گلدبرگ چه هر کس دیگه ای با برگشتش خورد نشه و تبدیل به دلقک کمپانی نشه. نمونه بارزش تنسای که با چه ابهتی اومد و چی شد
کمپانی باید دست کسایی مثل اریک بیشاف باشه چون اونا واقعا میدونن کشتی کج یعنی چی. البته مشکل فقط ریاست نیست. طرفدارای فعلی این ورزش متاسفانه بیشتر بچه ها شدن و سر همین مسابقه ها نمایشی تر میشه
(منظورم اونوریاسا به خودمون نگیریم یه وقت :D )

به امید درست شدن اوضاع

Danial
12-21-2013, 01:58 PM
پامک مگه چشه؟ پانک خودش جزو بهترین کشتی گیران تاریخه.

shahramwalker
12-21-2013, 02:02 PM
من که تا نبینم باورم نمیشه دیو برگشته
دیو بر نمیگرده مگر این که pg رو قبول کرده باشه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

داداش pg + wwe = پول کسی هم از پول بدش نمیاد
پس تا ابد همینجور میمونه

tilest
12-21-2013, 02:02 PM
فکر کنم دبلیو دبلیو ای تو رویال رمبل خیلی ها رو به دبلیو دبلیو ای برگردونه پس منتظر رویال رمبل باشید.

Mr.Hip Hop
12-21-2013, 02:19 PM
من به هیچ قیمتی حاضر نیستم که باز باتیستا یا گلدبرگ یا هر اسطوره دیگه ای رو دوباره توی رینگ ببینم. فقط به یک دلیل . PG Era
همه دیدیم چطوری آندرتیکر با حمله شیلد بهش خورد شد. اینا همه توهین به اسطوره هاس. کشتی کج دیگه مرده و اصلا به هیچ وجهی مثل سابق نمیشه مگه اینکه دست یه آدم درست بیفته. حتی کسی مثل تریپل اچ هم واقعا داره شورشو در میاره. خدایی خودمونیم. چی توی سینا و پانک و تازه کارای بیخود دیده که میگه ما نیازی به آدمایی مثل ای جی استایلز و مت مورگان و نظایرشون نداریم ؟ :|
تنها چیزی که آرزو میکنم اینه که چه باتیستا چه گلدبرگ چه هر کس دیگه ای با برگشتش خورد نشه و تبدیل به دلقک کمپانی نشه. نمونه بارزش تنسای که با چه ابهتی اومد و چی شد
کمپانی باید دست کسایی مثل اریک بیشاف باشه چون اونا واقعا میدونن کشتی کج یعنی چی. البته مشکل فقط ریاست نیست. طرفدارای فعلی این ورزش متاسفانه بیشتر بچه ها شدن و سر همین مسابقه ها نمایشی تر میشه

به امید درست شدن اوضاع

داداشــ چی میگی اخـــهــ اینجوری اگه باشــهـــ گلبرگ باتیستا شان اندر و ... از همون اول خدای کشتی بودنـــ ؟ نه دیهـــ کمپانی به اونهــا زمان داد تا این شدنـــ !
خبـــ شیلد تیکر رو زد دیدم که خیلی خوبــ بود اندر همش که نباید بزنــهـــ ! بحثــ این حرفهــا نیست بحثــــ تکراری شدنــــ استوری تکراریـــ شدنـــ قهرمانـــ ( فقط سینا ، رندی ، پانک برایان دلریو ) بحثـــ سر ایناستــــ ! ...

Dash.Ali
12-21-2013, 02:23 PM
درسته که پی جی دست و پا گیره اما حضور باتیستا جو مسابقات رو تحت تاثیر میذاره

اما همونجور که لزنر و ون دام هم اوایل برگشتشون روشون مانور شد و بعد محو شدن

باتیستا هم دوره تاثیر گذاریش کوتاهه مگه اینکه امثال ون دام و لزنر و تریپل اچ هم به

رینگ برگردن و خاطرات روزهای خوب رو زنده کنن و گرنه باتیستا هم مثل لزنر زود کنار میره

Mr.Hip Hop
12-21-2013, 02:25 PM

به امید درست شدن اوضاع

داداشــ چی میگی اخـــهــ اینجوری اگه باشــهـــ گلبرگ باتیستا شان اندر و ... از همون اول خدای کشتی بودنـــ ؟ نه دیهـــ کمپانی به اونهــا زمان داد تا این شدنـــ !
خبـــ شیلد تیکر رو زد دیدم که خیلی خوبــ بود اندر همش که نباید بزنــهـــ ! بحثــ این حرفهــا نیست بحثــــ تکراری شدنــــ استوری تکراریـــ شدنـــ قهرمانـــ ( فقط سینا ، رندی ، پانک برایان دلریو ) بحثـــ سر ایناستــــ ! ...

shahramwalker
12-21-2013, 02:34 PM
بزارید ببینیم اصلآ بر میگرده بعد سر چیزای دیگه دعوا کنید

mhs2000
12-21-2013, 03:49 PM
خدا از دهنت بشنوه...

hamed kami
12-21-2013, 04:10 PM
فکر کنم دبلیو دبلیو ای تو رویال رمبل خیلی ها رو به دبلیو دبلیو ای برگردونه پس منتظر رویال رمبل باشید.

کاش.............

deadking
12-21-2013, 04:15 PM
عجب ... باتیستا برگرده که عالی میشه !

کاش بیاد قهرمان رویال بشه بعدش در رسلمینا مسابقه ی 3 نفره برگذار بشه سر Undisputed Champion ( باتیستا در برابر رندی و جان سینا )

بعدش باتیستا هردو کمربند رو ببره !!!

hamed kami
12-21-2013, 04:25 PM
عجب ... باتیستا برگرده که عالی میشه !

کاش بیاد قهرمان رویال بشه بعدش در رسلمینا مسابقه ی 3 نفره برگذار بشه سر Undisputed Champion ( باتیستا در برابر رندی و جان سینا )

بعدش باتیستا هردو کمربند رو ببره !!!
تو خبر ها گفته شده 16 فبریه میاد یعنی بعد رویال رامبل و رسلمانیا
کاش تو رویال رامبل برگرده

Naser
12-21-2013, 04:43 PM
دوستان مسئله اینه که تریپل اچ مدیراجرایی هست و داره با همین شرایط محدود کمپانی رو بصورت اجرایی میگردونه و سیاست های اصلی و قوانین خاص و سطح بالا رو مالک یعنی مکمن و هیئت رئیسه تعیین میکنن... تریپل اچ که مالک نیست و انتظاری ازش نمیشه داشت... من که عاشق برگشت خودش و کشتی گیرهای قدیمی توی رینگم ، فقط و فقط برای همون لحظه منتظرم

Batista666
12-21-2013, 04:52 PM
از همین حالا منتظر انتقام از سینا هستم ...

Cna3zar
12-21-2013, 05:03 PM
باتیستا . کسی که با اومدنش خیلی هارو خوشحال میکنه .

اما با این وضع کمپانی امیدی نیس که باتیستا تغییرات

ایجاد کنه .

باز هم مسابقات و استوری ها تکراری .

مطمئن باشید همینطوره .

کمپانی باید از پایه درست شه .

YumMoon
12-21-2013, 05:29 PM
تیکر خورد نشد تیکر که شیلد رو شکست داد کسی که به سه نفر میبازه بزرگ میشه نه کوچیک عین گلدبرگ که با اینکه به اوولوشن باخت ولی بزرگ تر شدداداش نوروخدا این نظرسنجی رو که گفتم بذاریدبهترین تاریخ کیه؟تیکر استین گلدبرگ سینادر این مورد جواب بدید

deadking
12-21-2013, 07:29 PM
تیکر خورد نشد تیکر که شیلد رو شکست داد کسی که به سه نفر میبازه بزرگ میشه نه کوچیک عین گلدبرگ که با اینکه به اوولوشن باخت ولی بزرگ تر شدداداش نوروخدا این نظرسنجی رو که گفتم بذاریدبهترین تاریخ کیه؟تیکر استین گلدبرگ سینادر این مورد جواب بدید

به نظرم بهترین استارهای تاریخ اندرتیکر و تریپل اچ هستن

shahramwalker
12-21-2013, 07:58 PM
به نظرم بهترین استارهای تاریخ اندرتیکر و تریپل اچ هستن
[/indent]

پس استون کلد استیو استین چیه؟

deadking
12-21-2013, 08:02 PM
پس استون کلد استیو استین چیه؟

هرچی که باشه به خودش مربوطه چون من ازش خوشم نمیومد

مسابقاتش برام خواب اور بود، اول حریف رو میبرد بک استیج، نیم ساعت بیرون رینگ پانچ میزد، بعد دوباره داخل رینگ میشد یک استانر و تمام !!!

البته همین استون کولد که در WWF محبوب ترین استار تاریخ شد زمانی که در WCW بود استار درجه 4 بود و برای کمربند United مسابقه میداد !

shahramwalker
12-21-2013, 08:15 PM
جالبه تو 19 سال بیشتر سن نداری در مورد استیو که زمانی که قهرمان میشد تو نبودی

deadking
12-21-2013, 08:19 PM
جالبه تو 19 سال بیشتر سن نداری در مورد استیو که زمانی که قهرمان میشد تو نبودی

شما خودت 30 سالته که زمان استون کولد بودی ؟

من هوم ویدئو استون کولد را تا حالا 4-3 دفعه تا اخر دیدم که 99% مهم ترین مسابقاتش داخلش بود

همه ی مهم ترین مسابقاتی که تا حالا با تریپل اچ و راک انجام داده رو هم دیدم

کلاء اونقدری که من از استون کولد مسابقه دیدم حتی از تریپل اچ که طرفدارش هستم ندیدم !!!

مگه به سن و سال است ؟ ......... الان هرکس بخواد میتونه حتی مسابقات 20 سال پیش رو دانلود کنه ببینه ....

shahramwalker
12-21-2013, 08:22 PM
شرمنده داداش من پیامم نصف و نیم امد اینترنتم قطع شد

خواستم بگم من به نظر تو احترام میزارم چون با نظر شما استیو کوچک نمیشه

hamed kami
12-21-2013, 10:12 PM
​<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

MrHOF
12-21-2013, 10:41 PM
جدا از همه چیز و موثر نبودن استار ها بعد از 2 3 ماه

wwe هم ریـــ**ـده با این کاراش ، خو چرا لو میدید ریترن یکی مثل باتیستا رو !؟!! :501:

Naser
12-21-2013, 10:47 PM
ولی امیدوارم از باتیستا درست استفاده کنن و مثل جریکو به کسی مثل فاناندگو رقاص نبازوننش... توی اون مسابقه واقعا ناراحت شدم ، جریکو خیلی بزرگتر از اینه که اینطوری باهاش رفتار بشه... الان wwe میتونه با برگردوندن جریکو و براک لزنر و یا باتیستا و شیمس یخورده کیفیت کار و هیجان رو بالاتر ببره.

Cna3zar
12-21-2013, 11:03 PM
​ولی احساس میکنم اینا همش فیلمه باتیستا تو رامبل بر نمیگرده :))))

tilest
12-22-2013, 02:09 PM
دوستان به نظر من دبلیو دبلیو ای هر روز داره کشتی گیراش کمتر از دیروز میشه اصن کشتی گیر جدید خیلی کم میاره در حالی که فق ط کشتی گیراش رو از دست میده فکر کنم مشکل تکراری شدن استوری ها هم به همین علت باشه امیدوارم یا کشتی گیر جدید استخدام کنه یا قدیمیا رو برگردونه البته جا داره اسامی کسایی که الان نیستند رو بهتون بگم :جف هاردی /مت هاردی/اپیکو/پریمو/کارلیتو/فینلی/مایک ناکس/باتیستا /کین و خیلیا یی که جایگزینی هنوز در دبلیو دبلیو ای ندارند با تشکر

saman_k2
12-22-2013, 08:56 PM
شماها فکر کردید یه کشتی گیر تا 70 سالگی می تونه تو رینگ کشتی بگیره؟ مبارزات کشتی نمایشی، به انرژی و نفس خیلی زیادی نیاز داره که انجامش برای جوون تر ها خیلی راحت تر از بازنشسته هایی مثل باتیستا و یا آندرتیکر و امثال اینهاست. آخرین باری که راک به رینگ برگشت، مسابقاتش افتضاح بود. یکسره در حال نفس نفس زدن بود. باتیستا هم که برگرده همینه. فکر می کنید چرا آندرتیکر سالی یک بار میاد مسابقه میده؟ (تازه اون هم برای افزایش هیجان و سطح مسابقه) چون که سن مبارزه کردنش گذشته و دیگه نمیتونه مثل قبل مبارزه کنه.
چرا فاندانگو میاد کریس جریکو رو شکست میده؟ چون کمپانی می خواد به جوونتر ها بها بده، نه به بازنشسته ها (همون قدیمی ها)
سیاست کمپانی همینه. تریبل اچ هم همین رو گفت. کمپانی داره برای ده سال آینده سرمایه گذاری می کنه. نه برای چهار تا شوی بعدی.
دور از انتظار نیست که یکی مثل سنتینو مارلا بیاد باتیستا رو شکست بده !!!!!!!

Naser
12-22-2013, 10:01 PM
شماها فکر کردید یه کشتی گیر تا 70 سالگی می تونه تو رینگ کشتی بگیره؟ مبارزات کشتی نمایشی، به انرژی و نفس خیلی زیادی نیاز داره که انجامش برای جوون تر ها خیلی راحت تر از بازنشسته هایی مثل باتیستا و یا آندرتیکر و امثال اینهاست. آخرین باری که راک به رینگ برگشت، مسابقاتش افتضاح بود. یکسره در حال نفس نفس زدن بود. باتیستا هم که برگرده همینه. فکر می کنید چرا آندرتیکر سالی یک بار میاد مسابقه میده؟ (تازه اون هم برای افزایش هیجان و سطح مسابقه) چون که سن مبارزه کردنش گذشته و دیگه نمیتونه مثل قبل مبارزه کنه.
چرا فاندانگو میاد کریس جریکو رو شکست میده؟ چون کمپانی می خواد به جوونتر ها بها بده، نه به بازنشسته ها (همون قدیمی ها)
سیاست کمپانی همینه. تریبل اچ هم همین رو گفت. کمپانی داره برای ده سال آینده سرمایه گذاری می کنه. نه برای چهار تا شوی بعدی.
دور از انتظار نیست که یکی مثل سنتینو مارلا بیاد باتیستا رو شکست بده !!!!!!!

درودبرشما

دوست گرامی خوشحال میشم یخورده درباره آوتارتون یا همون آقای خسرو وزیری یا شیخ اهنین توضیح بدین ، بنده اطلاعات کمی درباره ایشون دارم اما فکرمیکنم از اولین قهرمانهای سنگین وزن بودند و البته در نزد هواداران منفور بودند و بیشتر با پرچم ایران حضور پیدا میکردند.
میشه بیشتر توضیح بدین؟

saman_k2
12-24-2013, 09:06 PM
درودبرشما

دوست گرامی خوشحال میشم یخورده درباره آوتارتون یا همون آقای خسرو وزیری یا شیخ اهنین توضیح بدین ، بنده اطلاعات کمی درباره ایشون دارم اما فکرمیکنم از اولین قهرمانهای سنگین وزن بودند و البته در نزد هواداران منفور بودند و بیشتر با پرچم ایران حضور پیدا میکردند.
میشه بیشتر توضیح بدین؟
درود بر شما
راستش من هم مثل شما اطلاعات زیادی از این کشتی گیر ایرانی ندارم. اون زمانی که خسرو وزیر در رینگ مبارزه می کرد، زمانی بود که من فقط اسم کشتی کج رو از دیگران میشنیدم.
البته در ویکی پدیای فارسی اطلاعات مختصری درباره این فرد نوشته شده. با این لینک:

اگر اینگلیسیت خوبه، در ویکی پدیای انگلیسی اطلاعات کامل تری نوشته شده. با این لینک:

سال گذشته هم رادیو فردا یه خبر تقریبا ناراحت کننده ای درباره شیخ آهنین منشر کرده بود که میگفت الان از درد زانو رنج می بره و متاسفانه وضعیت مالی خوبی برای تهیه پول عمل زانوش نداره.
موفق باشید.

THE VAIPER
12-24-2013, 10:21 PM
سلام یکی میتونه توضیح بده این قانون پی جی دقیقا چی هست

The Enforcer
12-25-2013, 06:08 AM
سلام یکی میتونه توضیح بده این قانون پی جی دقیقا چی هست

Dash.Hossein
12-25-2013, 10:02 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> pc6ed5/_WARWWE_Hulk.Hogan.vs.Iron.Sheik.WWF.Tit le.June.1984.360p.mp4 مسابقه خسرو وزیری با هالک هوگان سر کمربند wwf.اونموقع کمر بندو از باب بکلاند که 6سال دستش بود گرفته بود ولی به هوگان باخت