توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( شبهاي شيشه اي با حضور مدیر انجمن --> Mr.Movie <-- ) *
Вαңгαмi
12-23-2013, 10:12 PM
با اجازه ی بابک
===============
با سلام
از امروز یکی از کاربرا عزیز انجمن رو میبریم رو ایر
کسی که از سال 2009 تو انجمن حضور دارن
کسی که تو حوزه آپلود فیلم و سریال رو دست ندارن !
ایشون کسی نیستن جز :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مهرزاد جان یه بیو مختصر از خودت ول کن تا بچه ها هم شروع کنن
Mr. Movie
12-23-2013, 10:17 PM
سلام عرض میکنم. چه بی خبر... اصلا هیچ هماهنگی با من نشده من الان از بیرون اومدم دیدم اینو...
خب سلام میکنم خدمت دوستان عزیزم من مهرزاد هستم 21 سالمه . متولد مهر 71 هستم . 1مهر . شهر بندرعباس .
دانشگاه بنا به یه سری مسائل شخصی انصراف دادم و الان یک ماه دیگه خدا بخواد میرم دوباره بریم سر کلاس.
تو این چند ساله بعد از مدرسه هم مغازه بابا بودم . دیگه والا چیزی به ذهنم نمیرسه...
دوستان شروع کنن.
Вαңгαмi
12-23-2013, 10:27 PM
خوب بزار خودم استارت را بزنم !
===============
سلام مهرزاد !
چطوری ؟
حال و احوالت چطوره ؟
الان که داری این سوال رام میخونی مشغول چه کاری هستی ؟
هال اف فیم مورد علاقه ؟
ماشین مورد علاقه ؟
نظرت درباره ی این کاربران
DEAD MAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Dr.Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
S.a.J.a.D (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Mr.Am!r (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Moji (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Dark Knight (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
mahdi cr7 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
SHAHIN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Chairman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Tombstone (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Django (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Last Outlaw
The Shadow
The Phenom
MAMAD
Keyvan
The Hitman
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Mr. Movie
12-24-2013, 01:18 AM
[خوب بزار خودم استارت را بزنم !
===============
سلام مهرزاد ! سلام داداش
چطوری ؟ خوبم تشکر :1:
حال و احوالت چطوره ؟ خوبه همه چی خوبه ممنون.
الان که داری این سوال رام میخونی مشغول چه کاری هستی ؟ در حال اس ام اس دادن :5799405020834328392
هال اف فیم مورد علاقه ؟ استار و ها اف فیم مورد علاقه ام اج هستش که واقعا بازنشستگیش خیلی ناراحتم کرد.
ماشین مورد علاقه ؟ ایرانی یا خارجی ؟؟... -- والا ایرانی که الان یه پارس دارم واقعا راضی هستم ازش خوبه جواب میده . ماشین خارجی هم ژاپن موتورز رو قبول دارم بدجور..ترجیحا میتسوبیشی.
نظرت درباره ی این کاربران
DEAD MAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) از دوستان هستند . ارادت داریم خدمتشون .
Dr.Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) بروبچ همشهری فکر میکنم یه سوء تفاهم کوچولو باهم داشتیم که خدا رو شکر حل شده . خلاصه همه چوره چاکریم استاد.
S.a.J.a.D (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) حقیقت وقت نشده باهم حرف بزنیم . ولی فعالیتش عالیه اهل اسپم و اینا هم نیست بچه ساکتی به نظر میرسه (فکر کنم البته ) هی یوزرا عوض میشه . منم حافظه داغون...
Mr.Am!r (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) خودت که دیگه :5799405020834328392 چی بگم. تو که کارت درسته حرف نداری اصن . :heartsmile:
Moji (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) من همیشه یه سوال از ایشون داشتم شما همون Moji هستی ؟؟ قبلا مدیر بخش نبودی ؟؟...
The Dark Knight (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ایشون که دیگه از رؤسا به حساب میان :1: خیلی روحیه دادن . خیلی کمک کردن تا الان اینجا باشم در این مقام.
mahdi cr7 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) خبرای جنجالی و عشق فوتبال :5799405020834328392
SHAHIN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) دوست عزیزم . یه درگیری کوچولو باهاش داشتم اولای فعالیتم ولی بعدش دیگه خیلی مچ شدیم . بچه گلیه . :heartsmile:
Chairman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ایشون همون Mr. Music هستن ؟؟... یادمه برای اینکه این یوزر رو گذاشتن بهم پ.خ. داد اجازه گرفت...خــــــــیلی خوشم اومد ازش ... اصن فهمیدم مرام داره..:heartsmile:
Tombstone (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) بله بله بله :5799405020834328392 من آرزو به دلم موند . فکر کنم تا آخر بمونه آرزو یه پست منو تشکر کنه :5799405020834328392 ولی جدا از شوخی فعالیتش و مسئولیت پذیریش عالیه.100بار پست منو پاک کرده :5799405020834328392
Django (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) از دوستانی که خیلی کمک کردن که طریقه صحیح آپلود فایل . استفاده از سایت های بهتر و اینجور چیزا رو یاد بگیرم.همیشه ما رو بهره مند میکنند.
The Last Outlaw از اون دسته بچه هایی که از موقعی که یادمه اینجا بوده حتی اون موقع که یه اکانت دیگه داشتم...نشده حرف بزنیم زیاد ولی تو پروفایلم خیلی بم روحیه داد.
The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) داش پژمان ... همیشه تاج سر ما بوده . درسته ما باهم شوخی داریم و از دوستان قدیمی به حساب میان ولی هرچی بگن جوابش یه کلمه اس:: چشم رئیس :5799405020834328392
The Phenom (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)اسم این دوستمون رو نمیدونم . راستش باهم تا حالا تماسی نداشتیم ولی از پست هاشون معلوم بوده خیلی اکتیو و شوخ هستند. :1:
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)MAMAD خیلی خاطرات باهم داشتیم اینجا ولی شاید من رو یادش نیاد . منم چیزی نمیگم اینجا :heartsmile:
Keyvan با این دوستمون هم تا حالا به اون صوورت صحبتی نداشتم ولی جاش رو چشم ماست.
The Hitman شهاب عزیزم .... یعنی شده باشه از خواب له باشم.وسط هرکار مهمی باشم . ببینم شهاب بحث کل و اینا تو کج رو داره منطقی جواب میده کلمه به کلمه پستاشو میخونم . لذت میبرم.کارش عالیه.
ببخشید دیگه اگر یه موقع موردی بود .
منتظر موج دوم شیشه ها هستـــــــــــیم :5799405020834328392:6703945147635548802
sasan cr7
12-24-2013, 11:30 AM
سلام؟
خوبی؟
بازیگر مورد علاقه ایرانی خارجی زن و مرد؟
خواننده مورد علاقه ایرانی و خاجی زن و مرد ؟
بازیکن مورد علاقه زن و مرد ایرانی و خارجی؟
رستلر مورد علاقه ؟
تیم مرو علاقه ؟
پرسپولیس یا استقلال؟
رنگ مورد علاقه ؟
ففرهاد یا علی؟ 7 یا 8 ؟
رونالدو یا مسی؟
ایران و امریکا اخرش به کجا میرسن؟
چرا نا امیدی ؟
اعتراف لانس آرمسترانگ به دوپينگ درست میدونی؟
سر مربی مورد علاقه ؟
برزیل قهرمان جام جهانی میشه؟
موزیک مورد علاقه خارجی داخلی ؟
ایران رو دوست داری؟
بندر خوش میگذره ؟
دیگه چی بگم فعلا این ها رو جواب بده تا دور بعدی
deadking
12-24-2013, 11:42 AM
خب ما هم با سوال هامون اومدیم :f_sabzmoom_58d78:
نام:
از کدوم فیلم های خارجی تا حالا بیشتر خوشت اومده؟
از کدوم فیلم های ایرانی تا حالا بیشتر خوشت اومده؟
بازیگرهای خارجی مورد علاقه ؟
بازیگرهای ایرانی مورد علاقه ؟
بدترین فیلم خارجی که تا حالا دیدی؟
بهترین فیلم تاریخ از نظرت؟ ( یک فیلم بگو با دلیل )
بهترین فیلم ایرانی که تا حالا دیدی؟
اگه خارجی بودی دوست داشتی اهل کدوم شهر بودی؟
هیجان انگیز ترین فیلم عمرت؟
ترسناک ترین فیلم عمرت و چرا خیلی ترسیدی؟
غم انگیز ترین فیلم عمرت؟
انیمیشن نگاه میکنی؟
سبک موسیقی مورد علاقه؟
خواننده های مورد علاقه ی مرد ؟
خواننده های مورد علاقه ی زن؟
گروه موسیقی مورد علاقه ؟
از کدوم سبک موسیقی بدت میاد؟
خواننده هایی که بیشتر نفرت داری؟
نظرت راجب جاستین بیبر ؟
نظرت راجب مایکل جکسون ؟
استار مورد علاقه ؟
از کدوم استارها بیشتر نفرت داری؟
WWE یا WCW یا TNA ؟؟؟
هرکدوم از خواننده های زیر را در یک کلمه توصیف کن و از 10 نمره بهشون امتیاز بده:
مایکل جکسون
جاستین بیبر
متالیکا
انریکو
بریتنی اسپیرز
جنیفر لوپز
مدونا
کریستین اگیلرا
الویس پرسلی
هرکدوم از استار های زیر را در یک کلمه توصیف کن و از 10 نمره بهشون امتیاز بده:
اندرتیکر
باتیستا
ادج
رندی ارتن
جان سینا
کین
بیگ شو
اندره د جیانت
گلدبرگ
کریس جرکهو
راک
استون کولد
دنیل برایان
شان مایکلز
مک فولی
تیم کشتی کج مورد علاقت چیه؟ با دلیل بگو
دوست داری مسابقات به دوران خشونت برگردن؟
بهترین دوستت در انجمن ؟ ( یک نفر )
با کدوم کاربر خیلی دعوا داشتی و دشمنی ( اگه میخوای نگو )
نظرت راجب خودت؟
اگه پادشاه بودی چیکار میکردی؟
دوست داشتی کدوم بودی ... انسان ... خون آشام ... اهریمن ... هیولا ؟؟؟
چطوری با این سایت اشنا شدی؟
یک خاطره ی خوب تعریف کن؟
یک خاطره ی بد تعریف کن؟
فعالترین کاربر انجمن کیه و چرا ؟
یک آرزو کن ( فرض کن حتما براورده میشه )
کار یا درس ؟
دوست داشتی چکاره بودی؟
دوست داشتی چه چیزی بود اما میدونی هرگز به اونجا نمیرسی؟ ( یعنی چیزی که خیلی دوست داشتی اما برات دست نیافتنیه )
نظرت راجب بازیگر های زیر:
ارنولد شوارتزینگر
هیوجکمن
انتونی کوئین
مارلون براندو
استیو مک کوئین
نظرت راجب فیلم های زیر:
جن گیر
کینه نسخه ی ژاپنی
کینه نسخه ی امریکایی
حلقه نسخه ی ژاپنی
Dawn of the Dead
ترمیناتور 1
فردی بر علیه جیسون
بهترین فیلم زامبی که دیدی؟
اگه استار کشتی کج بودی اسمت چی بود؟ .... دوست داشتی هیل بودی یا فیس ؟ ... برای هیل شدن چه کارهایی میکردی؟ ... دوست داشتی با کدوم استار دوست میشدی و با چه کسی استوری داشتی؟
نظرت راجب من؟
دوست داشتی چجور قدرت ماور الطبیعه داشتی؟
دوست داشتی جاودانه بودی؟
اگه قرار بود در زمان قدیم زندگی کنی کدوم از این ها بهتر بود ..... قرون وسطا در زمان شوالیه ها ... ژاپن فئودال ... دوران امپراطوری چین ... ایران باستان .. پیش وایکینگ ها
کدوم بازیگر در کدوم فیلم اونقدر خوب نقش یک شخصیت منفی رو بازی کرد که حال کردی؟
علم یا ثروت ؟
اگه یه روزی بخوای برای همیشه از انجمن بری با خداحافظی میری یا بدون خداحافظی ؟؟؟
سربازی رفتی؟
اگه میتونستی یه نفر را زنده کنی چه کسی رو زنده میکردی؟
بهترین اواتار رو کدوم کاربر داره؟
بهترین امضا رو کدوم کاربر داره؟
موفق باشی
Mr. Movie
12-24-2013, 12:26 PM
[QUOTE=SASANCR7;275354]
سلام؟ سلام داداش
خوبی؟ چاکرتیم خوبیم . شما چطوری؟
بازیگر مورد علاقه ایرانی خارجی زن و مرد؟ ایرانی مهران مدیری . هدیه تهرانی - خارجی جیم کری . ناتالی پورتمن
خواننده مورد علاقه ایرانی و خاجی زن و مرد ؟ ایرانی والا زیاد گوش نمیدم ولی سیاوش قمیشی رو دوست دارم.زن که بخدا ایرانی اصلا گوش نمیدم آها گوگوش قدیمیاش.
خارجی خواننده مرد . . Eric Clapton . Eminem . James Hetfield . SRV . BBKing . Bob Marley تقریبا همه سبک گوش میدم. زن هم Britney Spears . Christina Aguilera همینا دیگه.
بازیکن مورد علاقه زن و مرد ایرانی و خارجی؟ بازیکن فوتبال؟؟. فوتبال که من زنان رو تماشا نمیکنم . اصلا نمیشناسم . من با اینکه بارسایی هستم ولی شدیدا کریس رونالدو رو دوست دارم.ایرانی هم فرهاد مجیدی.
رستلر مورد علاقه ؟ رستلر مورد علاقه در هر زمان فرق داره . به صورت کلی بخوام بگم Edge هستش . ولی CM Punk . Team 3D . Kevin Nash . Goldberg و اینا شخصیت دیگه هم Eric Bischoff هستش.
تیم مرو علاقه ؟ تیم مورد علاقه هم از انگلستان چلسی . از اسپانیا بارسا . از ایتالیا هم اینتر ...
پرسپولیس یا استقلال؟ 100% اس اس
رنگ مورد علاقه ؟ برای ماشین مشکی . برای لباس آبی . برای گوشی سفید . کلا هر رنگ را بهر کاری ساختن :5799405020834328392
ففرهاد یا علی؟ 7 یا 8 ؟ 4 :5799405020834328392
رونالدو یا مسی؟ رونالدو ولی بارسایی هستم . مسی رو اونجور که همه میبینن نمیبینم.
ایران و امریکا اخرش به کجا میرسن؟ هرچیزی آخرش درست میشه یه موضوع ممکنه 10سال طول بکشه ولی درست میشه . حالا تو این جریان درست شدن امیدوارم دیگه لطمه نخوریم.
چرا نا امیدی ؟ نمیدونم . اینو از همون 3-4سال پیش عوض نکردم فکر کنم . شما بگو چی بذارم . همونو میذارم :heartsmile:
اعتراف لانس آرمسترانگ به دوپينگ درست میدونی؟ اصن نمیشناسمش :504:
سر مربی مورد علاقه ؟ فابیو کاپلوِ اون زمان (بکهام و اینا تو رئال بودن) . فرانک رایکارت سال 2006 . پپ گواردیولا سال 2009 .
برزیل قهرمان جام جهانی میشه؟ فکر نمیکنم . شخصا خیلی دوست دارم قهرمان شه....به نظرم شانس آلمان بیشتره یجورایی . یا حتی اسپانیا...
موزیک مورد علاقه خارجی داخلی ؟ آهنگ...من زندگیم رو آهنگ ها ساختن . از Hotel California بگیر برو تا What a Wonderful World . از Master of Puppets بگیر برو تا One . Chop Suey و و و ...
ایران رو دوست داری؟ از نظر اینکه کشورمه آره . دلم هم میسوزه براش ولی مردم . فرهنگ . قانون . عُرف . دولت . هیچیش رو قبول ندارم.منظورم از مردم قشنگ تمام طرز فکراست که فقط به خود محوری میرسه.
بندر خوش میگذره ؟ بندر که لامصب سرد شده. دیشب 11 درجه بود اینجا ما طبق معمول زدیم بیرون با تیشرت یخ زدیم کامل :504: آره الان هواش عالیه. بیاین در خدمت باشیم .
دیگه چی بگم فعلا این ها رو جواب بده تا دور بعدی چشم . برو واسه دور بعدی .
Mr. Movie
12-24-2013, 01:52 PM
[]خب ما هم با سوال هامون اومدیم :f_sabzmoom_58d78: قربون تو برم من چه دل پری داشتی تو عزیزم :5799405020834328392
نام: مهرزاد
تا حالا خارج رفتی؟ بله . زیاد که نه ولی 4-5باری رفتم .
از کدوم فیلم های خارجی تا حالا بیشتر خوشت اومده؟ فیلم زیاد بوده واقعا الان فقط اونایی که حضور ذهن دارم میگم. Devil Advocate . Leon . The Godfather . Papillon . Fight Club . Inception . Downfall .Scarface . V for Vendetta.
از کدوم فیلم های ایرانی تا حالا بیشتر خوشت اومده؟ ایرانی والا شاید باورتون نشه ولی من اصلا نمیبینم یعنی نه سینما میرم نه تلویزیون.مـ ـاهواره هم ندارم . سری قهوه تلخ رو دیدم که تموم هم نشد.فیلم آواز قو رو هم دوست داشتم.
بازیگرهای خارجی مورد علاقه ؟ اوووم...برد پیت (نه به خاطر تیپ به خاطر جذبش ) . دی کاپریو (بازم به همون دلیل ) . جیم کری . آلپاچینو . رابرت د نیرو . مورگان فریمن ....
بازیگرهای ایرانی مورد علاقه ؟ مهران مدیری . هدیه تهرانی . رضا کیانی . بهرام رادان (جسارت تو چشماش هست ) . همینا دیگه ...
بدترین فیلم خارجی که تا حالا دیدی؟ Super Shark .... اینو میتونم خیلی راحت بگم...پارسال دیدمش هنوز تو فکرم که چقد ....... بود:504:
بهترین فیلم تاریخ از نظرت؟ ( یک فیلم بگو با دلیل ) خیلی سخت شد...خیلی...بهترین فیلم تاریخ رو نمیگم ولی بهترین فیلمی که دیدم Papillon بود فیلمی بود که باعث شد برای اولین و آخرین بار با یه فیلم گریه کنم.
بهترین فیلم ایرانی که تا حالا دیدی؟ آواز قو . جدا از اون قضیه دختره که اصن کاری بهش نداشتم ولی خود بهرام رادان اونجا همه دیالوگاش دیالوگای من بود.
اگه خارجی بودی دوست داشتی اهل کدوم شهر بودی؟ Music City ... Memphis :5799405020834328392
هیجان انگیز ترین فیلم عمرت؟ بازم میتونم بگم Papillon و البته Inception که نمیتونم بگم چقد حرص خوردم پای این فیلم .
ترسناک ترین فیلم عمرت و چرا خیلی ترسیدی؟ فیلم ترسناک نگاه نمیکنم زیاد ولی چون خونه تنهام حدود 3-4سال پیش از فیلم REC2 ترسیدم ...
غم انگیز ترین فیلم عمرت؟ بدون شک Papillon و آواز قو ....
انیمیشن نگاه میکنی؟ خیلی زیاد . Shrek . Toy Story . Monsters Inc . و و و ...
سبک موسیقی مورد علاقه؟ Blues ...
خواننده های مورد علاقه ی مرد ؟ Eminem . BBKing . Eric Clapton . Korn . SRV . Metallica . Louis Armstrong . خیلیا به خدا خیلیا بخوام بگم یه صفحه باید بنویسم :heartsmile:
خواننده های مورد علاقه ی زن؟ Britney Spears . Christina Aguilera . Rihanna . Madonna همینا دیگه...
گروه موسیقی مورد علاقه ؟ Metallica . Queen . The Beatles . همین.
از کدوم سبک موسیقی بدت میاد؟ اسمشو نمیدونم . از این سبک LMFAO از این سبکا واقعا مزخرفن:5183599525802216245
خواننده هایی که بیشتر نفرت داری؟ نفرت والا ندرام...آها Niki Menaj . Justin Beiber و از همه مهمتر LMFAO :5183599525802216245
نظرت راجب جاستین بیبر ؟ جو زده ...
نظرت راجب مایکل جکسون ؟ جو زده ولی با استعداد . واقعا میشه نابغه خطابش کرد.
استار مورد علاقه ؟ EDGE .
از کدوم استارها بیشتر نفرت داری؟ چی بگم والا...Big Daddy V. . .
WWE یا WCW یا TNA ؟؟؟ WWF
هرکدوم از خواننده های زیر را در یک کلمه توصیف کن و از 10 نمره بهشون امتیاز بده:
مایکل جکسون نابغه 7
جاستین بیبر جو زده 1
متالیکا فوق العاده 10
انریکو دخترانه 6
بریتنی اسپیرز باید درک کرد 9
جنیفر لوپز آچار فرانسه 8
مدونا ملکه 8
کریستین اگیلرا خوانـــنده 10
الویس پرسلی خالق 7
هرکدوم از استار های زیر را در یک کلمه توصیف کن و از 10 نمره بهشون امتیاز بده:
اندرتیکر Respect# نمره 9
باتیستا جنگجو 8
ادج توانایی 9
رندی ارتن پارتی بازی 7
جان سینا عوام فریبی 5
کین فقط 97 تا 01 . نمره اون موقع 9 . نمره الان 4
بیگ شو لازمه هر کمپانی 7
اندره د جیانت آغاز یه ایده 9
گلدبرگ پرس نظامی 9
کریس جرکهو نابغه 8
راک پارتی . نبوغ . روح زنده 9
استون کولد فرصت طلب . قدر نشناس 6
دنیل برایان بیش از حد انتظار 8
شان مایکلز Respect# نمره 9
مک فولی دیــوانه 7
تیم کشتی کج مورد علاقت چیه؟ با دلیل بگو Team 3D / دلیل :: D-Von ??? WHAAAT ??? GET THE TABLE :5799405020834328392:5799405020834328392:579940502 0834328392
دوست داری مسابقات به دوران خشونت برگردن؟ شدیدا....
بهترین دوستت در انجمن ؟ ( یک نفر ) اوووفـــ قرار بود سخت نپرسی دیگه . اینو جواب نمیدم شرمنده دوستان میشم.
با کدوم کاربر خیلی دعوا داشتی و دشمنی ( اگه میخوای نگو ) با هیچکس . همه دوستان هستند :heartsmile:
نظرت راجب خودت؟ گرفتار :5799405020834328392 (از نظر کاری )
اگه پادشاه بودی چیکار میکردی؟ از رو منطق جلو میرفتم .
دوست داشتی کدوم بودی ... انسان ... خون آشام ... اهریمن ... هیولا ؟؟؟ سوپـــ ـر من :5799405020834328392
چطوری با این سایت اشنا شدی؟ گوگل . حدود 5سال پیش شایدم بیشتر .
یک خاطره ی خوب تعریف کن؟ سرکلاس دانشگاه استاد داشت ریاضی 1 درس میداد بعد گفتم استاد خیلی گنگ توضیح میدید الان هیچکس نفهمید.گفت کی فهمید (دست همه پایین) . گفت خب بیا تو توضیح بده . رفتم و توضیح دادم . گفتم فهمیدین ؟؟ همه گفتن بــــــــ ـــله . استاد گفت فلانی بیا پای تخته . سوال داد طرف حل کرد . گفت تو (من یعنی ) گفتم جانم ؟ گفت برو بیرون :5799405020834328392:5799405020834328392 همه له شدن از خنده منم رفتم بیرون .
یک خاطره ی بد تعریف کن؟ تصادف کردم حدود 5سال پیش و پام شکست.
فعالترین کاربر انجمن کیه و چرا ؟ به صورت کلی میتونم بگم SASAN هستش ولی امسال رو بچه ها میتونن برن تو تاپیک مخصوص ببینن.
یک آرزو کن ( فرض کن حتما براورده میشه ) خدایا از رو AutoPilot بردار جون هرکی دوس داری...
کار یا درس ؟ کار . البته درس هم هست ولی کمتر.
دوست داشتی چکاره بودی؟ مسئول فروش Apple Store.
دوست داشتی چه چیزی بود اما میدونی هرگز به اونجا نمیرسی؟ ( یعنی چیزی که خیلی دوست داشتی اما برات دست نیافتنیه ) نمیدونم شاید یه خواننده قوی بودم که اجرا میکردم نه برای پول و شهرت برا دل خودم.
نظرت راجب بازیگر های زیر:
ارنولد شوارتزینگر بدن :5799405020834328392
هیوجکمن کارش درسته .
انتونی کوئین فوق العاده ست فیلم Avenging Angelo رو خیلی دوس درام
مارلون براندو بازیگر خوبیه یکی از فیلماش هم به زودی قرار میگیره در 250 فیلم .
استیو مک کوئین You Papillon right ? .... Hey You Bastards . Im Still Here
نظرت راجب فیلم های زیر:
جن گیر جن گیر...کدوم بود ؟؟ کنستانتین منظورته ؟...
کینه نسخه ی ژاپنی ندیدم .
کینه نسخه ی امریکایی ندیدم :5183599525802216245 .
حلقه نسخه ی ژاپنی ندیدم ....
Dawn of the Dead اینم ندیدم :504:
ترمیناتور 1 این که عالی بود . البته 2ش قشنگ تر بود .
فردی بر علیه جیسون اسم خارجیشو بگو . ندیدم فکر نکنم.
بهترین فیلم زامبی که دیدی؟ تنها فیلم زامبی که دیدم World War Z بوده.
اگه استار کشتی کج بودی اسمت چی بود؟ .... دوست داشتی هیل بودی یا فیس ؟ ... برای هیل شدن چه کارهایی میکردی؟ ... دوست داشتی با کدوم استار دوست میشدی و با چه کسی استوری داشتی؟ اسمم مهرزاد بود.هیل البته قوی.برای هیل بودن کافیه فقط به مردم توهین کنی . دوست داشتم با هالک هوگان به عنوان هالک هوگان گای میومدم و جان سینا رو تو یه مسابقه 3دقیقه ای سابمیت میکردم :504:
نظرت راجب من؟ دلت خیلی از دست من پر بوده :5799405020834328392
دوست داشتی چجور قدرت ماور الطبیعه داشتی؟ Wolverine بودم :5799405020834328392
دوست داشتی جاودانه بودی؟ آره دیگه Wolverine :5799405020834328392
اگه قرار بود در زمان قدیم زندگی کنی کدوم از این ها بهتر بود ..... قرون وسطا در زمان شوالیه ها ... ژاپن فئودال ... دوران امپراطوری چین ... ایران باستان .. پیش وایکینگ ها ایران باستان Wolverine :5799405020834328392
کدوم بازیگر در کدوم فیلم اونقدر خوب نقش یک شخصیت منفی رو بازی کرد که حال کردی؟ جوکر و بِین (بتمن )
علم یا ثروت ؟ ثروت = قدرت
اگه یه روزی بخوای برای همیشه از انجمن بری با خداحافظی میری یا بدون خداحافظی ؟؟؟ 100% با خداحافظی . مگه اینکه بمیرم دیگه ....
سربازی رفتی؟ معاف شدم .
اگه میتونستی یه نفر را زنده کنی چه کسی رو زنده میکردی؟ نمیدونم ... هرکس که مرده دیگه مرده... شاید هیتلر رو :6703945147635548802
بهترین اواتار رو کدوم کاربر داره؟ The Dark Knight
بهترین امضا رو کدوم کاربر داره؟ نمیدونم والا توجه نکردم.
موفق باشی قربون تو :5799405020834328392
[/QUOTE]
Danial
12-24-2013, 03:59 PM
ما هم دلی از عزا در بیاریم.سلام:
سلام عرض شد: داش خوبی؟الان داری اینو میخونی در حال چه کاری هستی؟
استار مورد علاقت در حال حاضر؟
دیوای مورد علاقت؟
خواننده مورد علاقت؟
بازیگر مورد علاقت؟
کمدی ترین فیلمی که دیدی؟
چرا هر روز تیریپ های مختلف میزنی؟ یه روز عصبانی یه روز فان یه روز دکتر یه روز خوشحال؟
تو این فروم کی خیلی تو مخته و باحاش حال نمیکنی؟
نظرت راجع به این کاربر ها
mrhof:
psycho:
J B L:
R V D:
THE PHANTOM PAIN:
scofield:
BEST IN THE WORLD:8337354629461904487:
MODERN TALKING:
shawn michaels:
enliven:
خیلی ممنون:موفق باشید:بای
Mr. Movie
12-24-2013, 05:02 PM
ما هم دلی از عزا در بیاریم. بفرما راحت باش...
سلام: سلام
سلام عرض شد:سلام داداش.
داش خوبی؟ چاکرتیم . شما خوبی؟
الان داری اینو میخونی در حال چه کاری هستی؟ الان در حال خوندن همین هستم دیگه.زنگ زدم یکی از بچه ها داستان کنه :5799405020834328392
استار مورد علاقت در حال حاضر؟ حال حاضر...والا شخصی که باعث بشه دوباره مسابقات رو دانلود کنم فک کنم آندرتیکر . ترپیل اچ . براک لزنر و اینا باشن...ولی شخصا آنتنیو سزارو رو خیلی قبول دارم ...
دیوای مورد علاقت؟ در تمام ادوار لیتا .... در حال حاضر با این مو قرمزه خیلی حال میکنم نمیدونم اسمش چیه :5799405020834328392
خواننده مورد علاقت؟ یکی بگم؟... اوف سخت شد... اوکی. Eminem.
بازیگر مورد علاقت؟ بازم یکی بگم؟... :5799405020834328392 ای بابا... خب... آلپاچینو.
کمدی ترین فیلمی که دیدی؟ کمدی ترین فیلم... چقد سوالات سختن دادش :504: بخدا نمیدونم....شاید "صمد به مدرسه میرود" :5799405020834328392
چرا هر روز تیریپ های مختلف میزنی؟ یه روز عصبانی یه روز فان یه روز دکتر یه روز خوشحال؟ من کلا مدل مو و ریش همه مدل زدم . موهام بلند تا زیر شونه هام بوده.ریشم هم بلند تا پایین گردنم بوده. همه مدل رو دوس دارم تست کنم و واقعا از "مد" بدم میاد.کلا سعی میکنم در جهت خلافش حرکت کنم... دکتر؟ :wassat[1]: نه دکتر دیگه نیستیم . ولی خب شخصیتم اینجوریه.
تو این فروم کی خیلی تو مخته و باحاش حال نمیکنی؟ نچ...:504: اِ این سوالا چیه میپرسی؟؟ :3479501245079639014
نظرت راجع به این کاربر ها
mrhof: اون سوال قبلیِ بود پرسیدی؟خب؟ هیچی :504: (یعنی علی من میدونم و تو...)
psycho: آرمان جان . عزیز دل منه :5799405020834328392 تو پروفایلش یه چیزی نوشتم فکر کنم ناراحت شده جواب ما رو نمیده.
J B L: جزء اون بچه ها که یجور با آدم برخورد میکنه که اگر نفهمی نمیگی طرف یوزرش مشکیه...اینقد این آدم مرام داره...یه صحبت پ.خ ی باهم داشتیم چند مدت پیش.خیلی گله.
R V D: کارش درسته . تو کافی شاپ یه سری باهم گپ زدیم سر موزیک هرمزگان و اینا فهمیدم اهل دله . :heartsmile:
THE PHANTOM PAIN: سید که دیگه نمیشه چیزی بگیم :5799405020834328392 هر پست از من که سید تشکر میزنه یعنی دیگه هیچی دیگه :5799405020834328392 من کجام ؟ تو آسمونا :6703945147635548802
scofield: علیِ 2 . کارش درسته یکی از اشخاصی که واقعا در اول شروع فعالیتم خیلی بهم امید داد و کمکم کرد.
BEST IN THE WORLD:8337354629461904487: شما خودت که تاج سر مایی. حالا تازه اول راهی بیا یکم با محیط آشنا شو و اینا...جای رشد خیلی داری...میدونم میتونی.
MODERN TALKING: از دوستان هستند . یه بار فکر میکنم میخواست یه تاپیک بزنه پیام داد خیلی بچه اوکی و با معرفتی به نظر میرسید ( من عادت دارم میگم بچه . یه موقع جسارت نشه)
shawn michaels: ایشون هم از بچه های گل هستند . خیلی داره سعی میکنه که بهتر باشه و هست . و واقعا میشه فعالیتش رو دید... همینجور پیش بره فوق 1-2ماه دیگه طلایی میشه.
enliven: حقیقت باهم صحبتی نداشتیم . ولی ارادتمندیم :heartsmile:
خیلی ممنون: قربون تو
موفق باشید: همچنین.
بای خدانگهدار
[/QUOTE]
The Hitman
12-24-2013, 10:28 PM
سلام مهرزاد جان! خوبی عزیزم؟
اگر زحمتی نیست به این سوالای ما هم جواب بده!
بهترین روز زندگیت را میگی؟ البته میدونم که به صراحت نمیشه یک روز خاص را گفت اما حداقل یکی از بهترین هاش را بگو و حتما دلیلش را هم بگو!
همین طور در مورد بدترین روز زندگیت هم توضیح بده!
اهل کتاب خوندن هستی؟ اگر نه چرا؟ اگر بله چه جور کتابایی را می پسندی؟
شعر چی؟ دوست داری؟ شاعر مورد علاقت؟ یه بیت شعر که خیلی برات تاثیر گذار بوده را اگر زحمتی نیست بنویس!
نظرت راجع به حیوانات چیه؟ آیا حق داریم حیوانات را به خاطر استفاده از گوشتشون بکشیم یا نه؟
تعریفت از یه آدم شاد چیه؟
تعریفت از جنبه چیه؟ مثلا میگن یکی با جنبه س یکی بی جنبه!
از تقلید خوشت میاد؟ (منظورم صرفا تقلید مذهبی نیست)
توی خانواده با کی بیشتر احساس راحتی می کنی و بهش نزدیکی؟
نظرت راجع به سوسک چیه؟ از سوسک می ترسی؟
توی این دنیا از چی خیلی بدت میاد و از چی خیلی خوشت میاد؟
به عشق اعتقاد داری؟ هم عشق دنیایی و هم عشق عرفانی؟ اگر آره اصلا تا حالا عاشق شدی؟
چه رنگی را دوست داری؟
توی زندگیت بیشتر سعی می کنی چه چیزی و چه کسی یا کسانی را الگو قرار بدی؟
روی کره زمین کجاش را بیشتر دوست داری؟
به نظرت روزی میرسه که انسان بتونه روی کرات دیگه هم حیات داشته باشه؟ مثلا هر کشوری بره یه سیاره برا خودش اشغال کنه و زمین را هم بندازن به ایران؟
این سوال خیلی برام مهمه دوست دارم یکم توضیح بدی! اگه یه فرصت بهت بدن و بگن یا میتونی بری به گذشته یا میتونی بری به آینده کدومش را انتخاب می کنی؟ هر دو نه!
نظرت راجع به انسان چیه؟ یعنی انسان جدای از سایر حیوانات هست (نظریه فیکسیسم که میگه انسان جدای از سایر حیوانات خلق شد) یا نه بر طبق نظر داروین قبول داری که انسان از تغییر شکل نخستی ها و حالا کلا حیوانات به وجود اومد (نظریه ترانسفورمیسم)؟؟
و اما قسمت آخر! برای هر کدوم از صفات یکی از بچای انجمن را انتخاب کن!
مدیر و مدبر ترین؟
با مرام ترین؟
خاکی ترین؟
مغرور ترین؟
جوگیر ترین؟
همکار ترین؟
دلسوز ترین؟
بی وفا ترین؟
با جنبه ترین؟
بی جنبه ترین؟
با مزه ترین؟
کسل ترین؟
زرنگ ترین؟
نخاله ترین؟:4:
...
:clay2-smiley:
Mr. Movie
12-25-2013, 01:33 AM
The Hitman
سلام مهرزاد جان! خوبی عزیزم؟
سلام شهاب جان . قربونت برم . شما خوبی؟
اگر زحمتی نیست به این سوالای ما هم جواب بده!
این حرفا چیه داداش . شما سروری...
بهترین روز زندگیت را میگی؟ البته میدونم که به صراحت نمیشه یک روز خاص را گفت اما حداقل یکی از بهترین هاش را بگو و حتما دلیلش را هم بگو!
بهترین روز زندگیم شاید همین 2ماه پیش بود که بعد از 9ماه دوندگی تونستم معافی خدمتم رو بگیرم . اونجا که صدا زد گفت فلانی . گفتم جانم؟ گفت معافی برو خونه . این من بودم :5799405020834328392
همین طور در مورد بدترین روز زندگیت هم توضیح بده!
بدترین روز...اینو قشنگ میشه گفت موقعی که تراز امتحاناتم موقع کنکور بالای 6500 بود تو کانون...به خاطر اینکه میدونستم معافم کنکور ندادم که برم خارج از کشور و حتی اونور کانفریم شدم ولی اینور کار معافیم جور نشد و
یک سال موندم پشت کنکور و هیچ موقع دیگه ترازم به بالای 5500 نرسید...الان ممکنه خنده دار باشه این موضوع ولی 4سال پیش به F رفتم سرش...
اهل کتاب خوندن هستی؟ اگر نه چرا؟ اگر بله چه جور کتابایی را می پسندی؟
آره خیلی زیاد . کتابای تاریخی رو زیاد خوندم. کتاب های اریک فان دانیکن رو خیلی دوست دارم . کتاب های دیگه با موضوع مذهبی تاریخی نه برای مذهبی بودنش برای تاریخی بودنش (If you know what I mean) :TrueStory:
شعر چی؟ دوست داری؟ شاعر مورد علاقت؟ یه بیت شعر که خیلی برات تاثیر گذار بوده را اگر زحمتی نیست بنویس!
شعر زیاد نه . شاهنامه رو یه دور خوندم البته سرسری... حافظ و خیام هم میپسندم... شعر هم چشم یه بیت میگم
من از بی قدری خار لب دیوار دانستم *** که ناکس کس نمیگردد از این بالانشینی ها (حافظ)
نظرت راجع به حیوانات چیه؟ آیا حق داریم حیوانات را به خاطر استفاده از گوشتشون بکشیم یا نه؟
نظر خوبی دارم . دوست دارم حیوانات رو...خب یه سری حیوون ها دام هستند دیگه...آره من شخصا حق شکارچی بودن رو به خودم میدم.همونطور که منم گیر یه ببر میفتم میشم شکار اون.
تعریفت از یه آدم شاد چیه؟
آدمی که اطرافش رو نبینه یا تظاهر کنه که نمیبینه و تورو هم به همین کار وا داره.
تعریفت از جنبه چیه؟ مثلا میگن یکی با جنبه س یکی بی جنبه!
انتقاد پذیر بودن..
از تقلید خوشت میاد؟ (منظورم صرفا تقلید مذهبی نیست)
زیاد نه...(مذهبی که نه)
توی خانواده با کی بیشتر احساس راحتی می کنی و بهش نزدیکی؟
تقریبا هیچکس . من تنها زندگی میکنم.
نظرت راجع به سوسک چیه؟ از سوسک می ترسی؟
از سوسک ؟؟ نه بابا :5799405020834328392 سوسک حیوان نجیبی ست:5799405020834328392
توی این دنیا از چی خیلی بدت میاد و از چی خیلی خوشت میاد؟
از اینکه یکی خودشو جوره دیگه جا بزنه متنفرم .... از اینکه یه آدم تو هر مقام که باشه خودش رو با انسان های دیگه برابر بدونه خوشم میاد.
به عشق اعتقاد داری؟ هم عشق دنیایی و هم عشق عرفانی؟ اگر آره اصلا تا حالا عاشق شدی؟
اون عشقی که میگن ااوووو شب خوابت نبره و غم هجران بخوری نه . ولی شده یکیو خیلی دوست داشته باشم. عشق عرفانی رو تجربه نکردم.
چه رنگی را دوست داری؟
مشکی . آبی . سفید . سبز (به ترتیب)
توی زندگیت بیشتر سعی می کنی چه چیزی و چه کسی یا کسانی را الگو قرار بدی؟
ادب از که آموختی؟ از بی ادبان...
روی کره زمین کجاش را بیشتر دوست داری؟
خیلی جاهاش...آمریکا رو به خاطر حس موسیقیایش و جو زندش دوس دارم واقعا...
به نظرت روزی میرسه که انسان بتونه روی کرات دیگه هم حیات داشته باشه؟ مثلا هر کشوری بره یه سیاره برا خودش اشغال کنه و زمین را هم بندازن به ایران؟
والا فک نکنم :5799405020834328392 خدا کنه فقط یه جا خوب بندازن ما رو .
این سوال خیلی برام مهمه دوست دارم یکم توضیح بدی! اگه یه فرصت بهت بدن و بگن یا میتونی بری به گذشته یا میتونی بری به آینده کدومش را انتخاب می کنی؟ هر دو نه!
ترجیح میدم برم به گذشته و چیزیو که شنیدم خودم تجربه کنم ... از آینده ی نامعلوم به این شکل خوشم نممیاد...
نظرت راجع به انسان چیه؟ یعنی انسان جدای از سایر حیوانات هست (نظریه فیکسیسم که میگه انسان جدای از سایر حیوانات خلق شد) یا نه بر طبق نظر داروین قبول داری که انسان از تغییر شکل نخستی ها و حالا کلا حیوانات به وجود اومد (نظریه ترانسفورمیسم)؟؟
کلا نظریه آفرینش رو قبول ندارم...اینکه ذکر کنی تک تک موجودات جدا جدا آفریده شدند...نه قبول ندارم... انسان هم ادامه ی یه نسلی بوده که به نظرم میمون نیست . (کتابای اریک رو بخون اگه علاقه مند شدی به حرفام)
و اما قسمت آخر! برای هر کدوم از صفات یکی از بچای انجمن را انتخاب کن!
چشم
مدیر و مدبر ترین؟
ساسان (جرات نداریم :5799405020834328392)
با مرام ترین؟
MrHOF
خاکی ترین؟
Brodus Clay
مغرور ترین؟
Tombestone :5799405020834328392
جوگیر ترین؟
Mr. Movie :5799405020834328392:5799405020834328392
همکار ترین؟
Mr. Amir
دلسوز ترین؟
The Shadow
بی وفا ترین؟
Psycho :5799405020834328392
با جنبه ترین؟
The Phantom Pain
بی جنبه ترین؟
Mr. Movie :5799405020834328392
با مزه ترین؟
The Phenom
کسل ترین؟
Scofield :5799405020834328392
زرنگ ترین؟
ABOLFAZL
نخاله ترین؟:4:
The Hitman (Just for Fun) sry :5799405020834328392
...
:clay2-smiley:
:heartsmile::heartsmile:
[/QUOTE]
SHAHIN
12-25-2013, 02:11 PM
درود به مهرزاد عزیز:4:
خب مهرزاد جان من هم با سوالات همیشگی امدم و تعداد کم
:4:
نظرت در مورد من چیه
یه نکته مثبت و یه نکته منفی من
یه انتقاد کوبنده بکن از ما
بدترین و بهترین تاپیکی که از من دیدی؟
نظرت در مورد اواتارم و امضام
دوست داری یا فکر میکنی بعد از ساسان کی ادمین شه
نظرت در مورد افرا زیر بگو نقدشون کن
ابوالفضل
میر علی
امیر جی بی ال
ساسان
سید محمد
آرمان دیرتی
محمد حسین ( گیم )
علی رولت
پژمان
آرمان
ممد:8:
مهندس جنگو :D
علی Tombstone
عارف
محمدرضا
دایی بهمن
خودت
خودم
شوک فروم بگو
تو زندگیت از چی پشیمونی ? اگه زمان برگرده عقب چه چیزاییرو عوض میکنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هدفت از زندگی چیه ? آیندتو چطوری میبینی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه روزه چیه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم آهنگ رو تو زندگیت بیشتر از همه گوش دادی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چند بار تو زندگیت اخراج شدی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه ازدواج چیه ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دوست داری زن آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اصلا فکر میکنی کسی حاضره دخترشو بده بهت?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(105).gif
آخرین باری که یه بانو اوردی خونه اوضاع چطور بود ابری با بارانی:4:
بهترین کتاب ,فیلم ,بازی, انیمیشن ,تئاتر ,سریال و موسیقی متنی که دیدی رو بگو...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خواننده یا گروه مورد علاقت در این سبکا :
راک ( ایندی, آلترنتیو , آرت و ... )<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سمفونیک / گوتیک متال
ترنس
هاوس<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پست راک
پاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دنس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کانتری اگه گوش میدی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کلاسیک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رپ و هیپ هاپ اگه گوش میدی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].gif
بهترین صدایی که دوست داری بین همه سبکا (خواننده) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ساز مورد علاقه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم کشور رو از نظر موسیقیایی دوست داری ? فقط یکی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اهل سیاست هستی ? به نظرت آینده ایران چی میشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ایران رو دوست داری ? فکر میکنی ایران واسه توئه ? یعنی فکر میکنی توش سهمی داری ? حاضری جونت رو برای کشورت فدا کنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه ورزشی دوست داری ؟ خودت چه ورزشایی کردی تا الان ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه تو دنیا میتونستی یه چیزو عوض کنی اون چی بود ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه تئوری بیگ بنگ چیه ? آیا خلق این جهان نیاز به وجود خالقی هوشمند نداره ? اگه فکر میکنی داره هدف از خلقت چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سرنوشت این فروم رو چی میبینی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(177).gif
از بین موسیقی دانای ایرانی کیو بیشتر دوست داری ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از کدوم خواننده ها و گروه ها متنفری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
توی فروم با کی حال نمیکنی ؟نکیو بیشتر از همه قبول داری ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تو بقیه شاخه های هنر به چیزی علاقه داری یا نه ? عکاسی ,نقاشی , خطاطی , شعر , نویسندگی و ...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه غذا هایی دوست داری از چیا بدت میاد ? یه قرمه سبزی یا قیمه توپ رو ترجیح میدی یا پیتزا رو ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه دختر که میبینی اولین چیزیش که توجه میکنی چیه؟ کلا قیافه برات مهمتره یا تیپ ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهترين هديه كه گرفتي چي بوده و از كي بوده؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
حاضری با یه دختر به خاطر پولش باهاش ازدواج کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با این جمله چقدر موافقی ?
یک پدر زن خوب یک پدر زن مردست!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
میتونی بیت اول این شعر رو تکمیل کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
.............................................. ............................ - هر دو لرزان است اما این کجا و آن کجا
تا حالا خفن ترین مدل مویی که درست کردی چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با ابرو ورداشتن مردا موافقی ؟ خودت ور میداری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه بهت بگن یک میلیارد بهت میدن تو هم لخت شو یه دور تو خیابون بزن اینکارو میکنی یا نه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چقدر میگیری تا آخر عمرت دیگه غذوم نیای ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اینارو با یک کلمه توصیف کن : فقط 1 کلمه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کیتی پری
آکادمی گوگوش
لازانیا
ص.ک.ص در جنگل:4:
فلسطین
کدو
کلم پلو
جاستین بیبر
لیدی گاگا
آیفون
بیانسه
یاهو مسنجر
نیکی میناژ
بهترین آلبوم تاریخ
25 باند
سنندج
لینک مستقیم
ویدیوی Im sexy and I know it
دمو
پیتبول
فلو ریدا
مرگ
سیگار
عضو ممتاز
کوکو سیب زمینی
سلنا گومز
سیاست های خارجی دولت روهانی
سیاست های اقتصادی اهمدی نجاد
زد بازی
تنبه 10
جادوگران
لینک مستقیم
میکس
تی ام بکس
بروبکس
دلار 40000تومنی
تایتانیک
ایمون زاید
مدونا
مایکل جکسون
پارازیت
کافی شاپ
اسرار
پاره و پوره
تا حالا چه مقام های تو فروم داشتی؟
همین دیگه
Mr. Movie
12-25-2013, 07:34 PM
[SHAHIN]
درود به مهرزاد عزیز:4:
سلام مرد :wink2:
خب مهرزاد جان من هم با سوالات همیشگی امدم و تعداد کم
بفرما
نظرت در مورد من چیه
نظرم رو هربار که باهات تماس داشتم گفتم . استاد مایی. خیلی فعالیتت عالیه و بخش رو میتونی یه تنه حفظ کنی.
یه نکته مثبت و یه نکته منفی من
نکته مثبت سخت کوش بودنته یعنی خبر هنوز اتفاق نیفتاده تو گذاشتیش تو سایت
نکته منفی هم اینه که یه مقدار در گذاشتن عکس های مـ ـ ـورد سهلنگاری میکنی:504:
یه انتقاد کوبنده بکن از ما
از ما یعنی از تو؟؟
انتقاد کوبنده...انتقاد نیست . نصیحتِ ... دنبال یه بحثو نگیر :wink2:
بدترین و بهترین تاپیکی که از من دیدی؟
تاپیکای تو همه عالین. تاپیک بد الان تو ذهنم نیست.
ولی تاپیک طرفداران zbazi رو خیلی دوست دارم . عالیه.
نظرت در مورد اواتارم و امضام
همیشه آواتارا و امضاهات منحصر به فرد بوده.
اون آواتارت که نوشته بودی "کاغذ" رو خیلی دوس داشتم .
دوست داری یا فکر میکنی بعد از ساسان کی ادمین شه
اول که امیدوارم ساسان جان همیشه باشن . چون واقعا دلسوزه.
و دوست دارم اگر یه ساسان دیگه براش مقدور نبود ابوالفضل ادمین شه.
نظرت در مورد افرا زیر بگو نقدشون کن
ابوالفضل
مردِ . خیلی مردِ...یه چیزا هست که نمیتونم اینجا بگم.
میر علی
واقعا همیشه پشت من بوده . همه جوره هوامو داشته .
امیر جی بی ال
خیلی مرام داره.خیلی
ساسان
دلسوز و مدیر
سید محمد
جدی در عین مرام و مهربونی
آرمان دیرتی
متاسفانه تماسی نداشتیم ولی از بزرگان هستند . احترامشون هم واجب.
محمد حسین ( گیم )
قبولش دارم . خیلی زیاد
علی رولت
کارش درسته لامصب
پژمان
بَن نکنه ما رو تشکر میکنیم :wassat[1]:
آرمان
واقعا سر جای خودش داره کار میکنه. هرجا دیگه بود حیف میشد. واقعا کارش درسته
ممد:8:
مثل خمـ ـیـ ـنـ ـی میمونه واسه انجمن :wassat[1]:
مهندس جنگو :D
مهندس هم زیاد ما رو تحویل نمیگیره ولی خیلی دوستش داریم
علی Tombstone
مدیریت محترم . همیشه احترام واجبه
عارف
اساسی کارش درسته . یکی از لجند های انجمن . با تشکر هاش همیشه خوشحالم میکنه
محمدرضا
از دوستان هستند . چند سری درخواست داشتند براشون انجام دادیم . دوسش دارم
دایی بهمن
اِ بهمن داییته؟ :3669973684562034669
خودت
کوچک همه بچه های انجمن هستیم . دوستان درخواست فیلم دارید پروفایل بنده.
خودم
مرامتو عشقه رفیـــــــــق :1:
شوک فروم بگو
شوک فروم...خداحافظی ابوالفضل که خیلی خیلی خیلی خیلی ضربه زد بهم و خدا رو شکر که اوکی شد.
تو زندگیت از چی پشیمونی ? اگه زمان برگرده عقب چه چیزاییرو عوض میکنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سال 89 کنکور میدم.
هدفت از زندگی چیه ? آیندتو چطوری میبینی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هدف فعلا درس در کنارش مغازه و در نهایت اوکی کردن وضعیت مالی و ایناس.
نظرت راجبه روزه چیه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اعتقاد ندارم.یعنی هنوز در خودم نمیبینم اینو.چون باید یه چیزی واسم منطقی باشه . وقتی نیست نمیتونم بپذیرم.
کدوم آهنگ رو تو زندگیت بیشتر از همه گوش دادی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هتل کالیفرنیا.
چند بار تو زندگیت اخراج شدی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اخراج ؟ از کلاس که صدهزار بار :1: از جای دیگه نشدم خخخخخخ
نظرت راجبه ازدواج چیه ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرم والا . نظر منفی نیست تو جو هم نیستم که بگم نه من هیچوقت ازدواج نمیکنم و اینا . موقعیت مالی و احساسیش رو داشته باشم و شخص خوبی هم باشه هستم . البته الان نه 3-4سال دیگه
دوست داری زن آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فقط درک ... البته زیبایی هم مهمه ...
اصلا فکر میکنی کسی حاضره دخترشو بده بهت?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(105).gif
تا حالا چندتا پیشنهاد داشتم اتفاقا . به خاطر اینکه وضیعت مالی حالا بدک نیست و اینا . بعد پسر خوب مث من از کجا بیاره آخه؟؟؟؟
آخرین باری که یه بانو اوردی خونه اوضاع چطور بود ابری با بارانی:4:
اینجا بندرعباسه داداش.اینجا در 99% اوقات هوا صافه.و اون دفعه هم فکر میکنم همین 2ساعت پیش بود و صافه هوا :wassat[1]:
بهترین کتاب ,فیلم ,بازی, انیمیشن ,تئاتر ,سریال و موسیقی متنی که دیدی رو بگو...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهترین کتاب : حقـ ـ ـیقت درباره محـ ـ ـمـ ـ ـد
بهترین فیلم : پاپیون
بهترین بازی : **** ماریو (فقط هم رو میکرو)
بهترین انیمیشن : شرک
تئاتر نمیبینم.
بهترین سریال : اسپارتـ ـاکوس فصل 1
بهترین موسیقی متن :: پدرخوانده . لبه تاریکی
خواننده یا گروه مورد علاقت در این سبکا :
راک ( ایندی, آلترنتیو , آرت و ... )<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سمفونیک / گوتیک متال
ترنس
راک :: Queen
متال :: Metallica
ترنس گوش نمیدم.
هاوس<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پست راک
پاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پاپ شادمهر رو دوس دارم.کارای ریتمیک کارلوس سانتانا هم قبول دارم چندتا پاپ خوب داره.
دنس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کانتری اگه گوش میدی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کانتری والا جانی کش رو قبول دارم واقعا برازندس.
کلاسیک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
موزارت
رپ و هیپ هاپ اگه گوش میدی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].gif
Eminem . Dr. Dre . Jay-Z . Kanye West
بهترین صدایی که دوست داری بین همه سبکا (خواننده) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهترین صدا...صدای فردی مرکوری خواننده گروه کویئن (Freddie Mercury - Queen)
ساز مورد علاقه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
گیتار الکتریک البته بدون افکت و صدای اصلش
کدوم کشور رو از نظر موسیقیایی دوست داری ? فقط یکی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آمریکا . به خاطر سبک بلوز
اهل سیاست هستی ? به نظرت آینده ایران چی میشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ای بگی نگی هستم...
میگم همه چی یه روز درست میشه . یعنی همیشه که دعوا نمیمونه...فقط امیدوارم تو این مدت که درست میشه زیاد لطمه نخوریم.
ایران رو دوست داری ? فکر میکنی ایران واسه توئه ? یعنی فکر میکنی توش سهمی داری ? حاضری جونت رو برای کشورت فدا کنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ببین کشور آدم به هرحال عزیزه آدم دلش میسوزه ولی من جونم رو برا خودم هم فدا نمیکنم چه برسه به کشور...
چه ورزشی دوست داری ؟ خودت چه ورزشایی کردی تا الان ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بسکتبال . خودم هم بسکتبال بازی کردم .
اگه تو دنیا میتونستی یه چیزو عوض کنی اون چی بود ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
شاید طرز فکر عموم مردم کشورم رو...
نظرت راجبه تئوری بیگ بنگ چیه ? آیا خلق این جهان نیاز به وجود خالقی هوشمند نداره ? اگه فکر میکنی داره هدف از خلقت چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
والا اینجور چیزا بحث طولانی میشه فقط یکم توضیح میدم اینکه به خلقت به صورتی که دیگران اعتقاد دارن اعتقاد ندارم (از گل و نفس دمیدن و اینا)
سرنوشت این فروم رو چی میبینی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(177).gif
سرنوشت والا این هم یه سایته دیگه ماها میایم و میریم این سایت هست.
از بین موسیقی دانای ایرانی کیو بیشتر دوست داری ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
موسیقی دان ایرانی...والا استاد شجریان رو خیلی قبول دارم.
از کدوم خواننده ها و گروه ها متنفری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از تمام این بچه ها که از مامانشون قهر کردند خواننده شدن...
توی فروم با کی حال نمیکنی ؟نکیو بیشتر از همه قبول داری ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سوال اول رو که جواب نمیدم.
با خیلیا حال میکنم حالا اسم میبرم ولی اگه اسم کسی نبود بدونید من حافظه ام داغونه.
اول که خودت . بعد علی اسکوفیلد . ممد نامدار . بهمن جان . شهاب جان . ساسان جان . سید . پژمان ...
تو بقیه شاخه های هنر به چیزی علاقه داری یا نه ? عکاسی ,نقاشی , خطاطی , شعر , نویسندگی و ...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نقاشی و شعر رو واقعا هنر میدونم.
چه غذا هایی دوست داری از چیا بدت میاد ? یه قرمه سبزی یا قیمه توپ رو ترجیح میدی یا پیتزا رو ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بادمجون و کدو رو دوس ندارم . با بقیه حال میکنم. ماکارونی خیلی دوس دارم.
مسلما قرمه سبزی و قیمه.
یه دختر که میبینی اولین چیزیش که توجه میکنی چیه؟ کلا قیافه برات مهمتره یا تیپ ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اول چیز اینه که چی پوشیده . کلاسش در چه حده. قیافه دیگه دومین بخش کاره.
بهترين هديه كه گرفتي چي بوده و از كي بوده؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه پارس مشکی صفر 92 . از بابا :wassat[1]:
حاضری با یه دختر به خاطر پولش باهاش ازدواج کنی ؟
نه چون مشکل مالی ندارم خدا رو شکر.
با این جمله چقدر موافقی ? یک پدر زن خوب یک پدر زن مردست!
نـــــه . اِ :504:
میتونی بیت اول این شعر رو تکمیل کنی ؟
سینه لرزان یار و نقطه* ای در شهر لار - هر دو لرزان است اما این کجا و آن کجا
تا حالا خفن ترین مدل مویی که درست کردی چی بوده ؟
بلند بود بستمش و با تیپ باشگاهم بودم.
با ابرو ورداشتن مردا موافقی ؟ خودت ور میداری ؟
نه اصلا خوشم نمیاد.
اگه بهت بگن یک میلیارد بهت میدن تو هم لخت شو یه دور تو خیابون بزن اینکارو میکنی یا نه ؟
آره اگه پلیس نگیرتم آره.
چقدر میگیری تا آخر عمرت دیگه غذوم نیای ؟
دیگه چی نیام ؟...
Mr. Movie
12-25-2013, 07:48 PM
اینارو با یک کلمه توصیف کن :فقط 1 کلمه
کیتی پری
جلف
آکادمی گوگوش
ندیدم
لازانیا
لایک
ص.ک.ص در جنگل
سخته
فلسطین
مزخرف
کدو
نه!
کلم پلو
نـــــــــــه!
جاستین بیبر
جو زده.
لیدی گاگا
ام پی 3 فقط
آیفون
گوشیم
بیانسه
Jay-Z
یاهو مسنجر
نیستم.
نیکی میناژ
اَه.
بهترین آلبوم تاریخ
Black Album
25 باند
الکی خوش
سنندج
ســــــــــــــــــرده
لینک مستقیم ویدیوی Im sexy and I know it
گیر میاد.
دمو پیتبول
ای بدک نیست.
فلو ریدا
نچ.
مرگ
راحته.
سیگار
حساسیت
عضو ممتاز
حس عالی
کوکو سیب زمینی
اجبار
سلنا گومز
داستان :504:
سیاست های خارجی دولت روهانی
بهتر از هیچی
سیاست های اقتصادی اهمدی نجاد
سپـ ـاه
زد بازی
تهران
تنبه 10
نشنیدم.
جادوگران
دیــــــــــــــــــــو
لینک مستقیم
فایلگیر
میکس تی ام بکس
نمیدونم چیه.
بروبکس
چیز لیـ ـسـ ـی
دلار 40000تومنی
نه دیگه :504:
تایتانیک
سلن دیون
ایمون زاید
الکی .
مدونا
مـــــــــرد.
مایکل جکسون
نابغه .
پارازیت
کامبیز حسینی
کافی شاپ
امیر شکلات
اسرار پاره و پوره
رویای خیس
تا حالا چه مقام های تو فروم داشتی؟
طلایی.
ممتاز.
کاندید مدیریت.
مدیر بخش فیلم و موزیک.
مدیر بخش رسلینگ (چند سال پیشا با یه یوزر دیگه)
Вαңгαмi
12-25-2013, 08:17 PM
کاربران خواهشا سوالات خود را بپرسند
پس فردا تاپیک بسته میشه !
Capt. Flint
12-25-2013, 08:26 PM
خب ما هم یکم سوال پیچ کنیم با اجازه :دی
سلام
خوبی ؟
چند سالتس ؟
کجا زندگی میکنی ؟
چی تاحالا دیدی از زندگی ؟
ریاست WWE بیفته دستت چیکار میکنی ؟
اهل گیم هستی ؟ چه گیمایی ؟
سریال میبینی ؟ چه سریالایی ؟
چه بازیگرایی رو دوست داری و از کیا بدت میاد ؟
خواننده ها چطور ؟
اهل ورزشی جز رستلینگ هستی ؟ چی ؟
ناهار چی خوردی ؟
چه غذایی رو دوست داری ؟
اگه برای یه ساعت گناه آزاد بشه چه گناهی میکنی ؟
نظرت راجع به این رفیقامون :
Shahin
Sasan
Abolfazl
The Phanthom Pain (یا همون سید خودمون)
Abdi (دکی رو میگما)
Brodys Clay
MrHOF
Mr.Am!r
خود بیکارم :504:
کریسمس پیشاپیش مبارک :دی
خسته که نشدی انشاالله ؟
به سلامت :wink2:
Mr. Movie
12-25-2013, 10:04 PM
[Heisenberg]
خب ما هم یکم سوال پیچ کنیم با اجازه :دی
بفرما داداش.
سلام
سلام
خوبی ؟
مرسی خوبم . شما خوبی؟
چند سالتس ؟
21 سال . 1مهر 71 به دنیا اومدم.
کجا زندگی میکنی ؟
بندرعباس
چی تاحالا دیدی از زندگی ؟
خوبی و بدی . البته زندگی قشنگه.
ریاست WWE بیفته دستت چیکار میکنی ؟
سعی میکنم طمع نکنم و سرم فقط گرم رسلینگ باشه.
اهل گیم هستی ؟ چه گیمایی ؟
بله شدیدا.هر گیمی که بگی .. GTA. Assassin . Battlefield . Call of Duty . NBA2K . FIFA
سریال میبینی ؟ چه سریالایی ؟
والا زیاد نه. فرار از زندان . اسپارتاکوس و داوینچی رو دیدم.
چه بازیگرایی رو دوست داری و از کیا بدت میاد ؟
لئونارد دی کاپریو . جانی دپ . هیو جکمن . ناتالی پورتمن . آلپاچینو رو دوس دارم . و از مستر بین . بروس ویلز . جکی چان بدم میاد.
خواننده ها چطور ؟
Metallica . Eagles . BBKING . SRV . Eric Clapton . Eminem . Dr. Dre . Queen رو دوست دارم و از نیکی مناج . جاستین بیبر . سلنا گومز و ... بدم میاد.
اهل ورزشی جز رستلینگ هستی ؟ چی ؟
بله NBA و شدیدا دنبال میکنم.
ناهار چی خوردی ؟
مرغ سرخ شده و پلو
چه غذایی رو دوست داری ؟
ماکارونی . قیمه . پیتزا . کباب و ...
اگه برای یه ساعت گناه آزاد بشه چه گناهی میکنی ؟
من فقط چیزی که به دیگران آسیب برسونه حالا چه جسمی چه روحی رو گناه میدونم که هیچوقت انجامش نمیدم.
اگر جرم برا یه ساعت آزاد بشه بانک میزنم :5799405020834328392
نظرت راجع به این رفیقامون :
Shahin
کارش درسته . پسر گلیه.
Sasan
قبولش دارم اساسی
Abolfazl
بزرگ همه ماست . عمیقا دوسش دارم
The Phanthom Pain (یا همون سید خودمون)
اصن یوزرش جذبه داره :504:
Abdi (دکی رو میگما)
ایشون هم هموطن هستن دیگه . میشناسیم همو دورا دور :5799405020834328392
Brodys Clay
ممد خیلی خیلی خیلی خیلی لطف کرده واسم.
MrHOF
علی :504: موجود اضافه ایه کلا :504:
Mr.Am!r
واقعا برای این سایت زحمت میکشه . از بچه های بالا هم هست (اردبیل فک کنم)
خود بیکارم :504:
شما هم چند سری تاپیک زدی . کارت خیلی خوبه ادامه بده :heartsmile:
کریسمس پیشاپیش مبارک :دی
همچنین
خسته که نشدی انشاالله ؟
نه داداش این حرفا چیه . بپرس بازم :1:
به سلامت :wink2:
قربون تو.
[/QUOTE]
Sgt.Wollek
12-25-2013, 10:51 PM
با سوالاتی با قدمت تاریخی خدمت رسیدیم :504:
سلام همشهری :5: (البته من اصلیتم بندری نیست ولی به هر حال از بچگی اینجا بزرگ شدم کمتر از همشهری نیستیم دیگه :4:)
واتس آپ ؟؟؟ :5:
اولین فیلمی که دیدی؟؟؟
آخرین فیلمی که دیدی؟؟؟
بهترین فیلمی که دیدی؟؟؟
بدترین فیلمی که دیدی؟؟؟
اولین و آخرین سریالی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین سریالی که دیدی؟؟؟
بازیگرای مورد علاقه؟؟؟
بازیگرایی که ازشون متنفری ؟؟؟ :4:
اولین و آخرین بازی که کردی؟؟؟
بهترین و بدترین بازی که کردی؟؟؟
شخصیت های مورد علاقه تو بازی ها؟؟؟
شخصیت هایی که ازشون متنفری تو بازی ها؟؟؟
سبک مورد علاقه؟؟؟
طرفدار PS یی یا Xbox ؟؟؟
قبول داری Xbox س..اک..س؟؟؟ :4:
اولین مسابقه رسلینیگی که دیدی؟؟؟
آخرین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
بهترین و بدترین پی پی وی هایی که تو عمرت دیدی؟؟؟
استار های مورد علاقه و استار هایی که ازشون متنفری؟؟؟
تمام مدیران و اعضای هیئت مدیره رو نقد کن
Mr. Movie
12-25-2013, 11:30 PM
[Dr.Wollek]
با سوالاتی با قدمت تاریخی خدمت رسیدیم :504:
سلام :5:
سلام مرد :1:
واتس آپ ؟؟؟ :5:
ویچت :504:
اولین فیلمی که دیدی؟؟؟
اولین فیلم رو که آدم حضور ذهن نداره بگه ولی اولین فیلم هایی که دیدم و یادمه خیلی بچه بود Face off بود که زبون اصلیش رو دیدم.
آخرین فیلمی که دیدی؟؟؟
آخرین فیلم هم فکر کنم Riddick بود.
بهترین فیلمی که دیدی؟؟؟
داداش خودت میدونی دیگه بهترین فیلم رو نمیشه انتخاب کرد.من میگم Papillon.
بدترین فیلمی که دیدی؟؟؟
Super Shark هیچ موقع نبینش :504:
اولین و آخرین سریالی که دیدی؟؟؟
اولین سریال که بازم یادم نیست ولی سریال خانه ما رو خیلی دوست داشتم و یادمه بچه بودم نشون میداد.آخرین سریال هم گنج مظفر بود.
بهترین و بدترین سریالی که دیدی؟؟؟
بهترین سریال اسپارتاکوس و بدترین سریال هم خنده بازار.
بازیگرای مورد علاقه؟؟؟
ایرانی :: مهران مدیری . هدیه تهرانی . محمدرضا فروتن . رضا کیانی
خارجی :: آلپاچینو . استیو مک کوئین . جیم کری . دی کاپریو . برد پیت ...
بازیگرایی که ازشون متنفری ؟؟؟ :4:
ایرانی :: علی صادقی . جواد رضویان . حمید لولایی
خارجی نمیدونم بخدا حضور ذهن ندارم :504:
اولین و آخرین بازی که کردی؟؟؟
اولین بازی سوپـ ـر ماریو
آخرین بازی Call of Duty Ghosts
بهترین و بدترین بازی که کردی؟؟؟
بهترین بازی GTA V
بدترین بازی Dead Space
شخصیت های مورد علاقه تو بازی ها؟؟؟
Captain Price . Soap (Call Of Duty Modern Warfare 2) - Franklin . CJ (GTA San Andreas & V )a
شخصیت هایی که ازشون متنفری تو بازی ها؟؟؟
همه شخصیت ها رو دوس دارم واقعا.
سبک مورد علاقه؟؟؟
شوتینگ اول شخص
طرفدار PS یی یا Xbox ؟؟؟
XBOX360
قبول داری Xbox س..اک..س؟؟؟ :4:
XBOX360 نه . ولی XBOX One آره و احتمالا امسال PS4 میگیرم.
اولین مسابقه رسلینیگی که دیدی؟؟؟
براک لزنز . هالک هوگان تو اسمک دان که زد له کرد براک یادمه از براک ترسیدم :504: 11-12 سالم بود :504:
آخرین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
جان سینا . رندی اورتون کمربند قهرمانی سنگین وزن دبلیو دبلیو ای
بهترین و بدترین مسابقه رسلینگی که دیدی؟؟؟
بهترین :: شان مایکلز - تریپل اچ . آرمادگن سال 2002 . 3 استیج او هِل
بدترین :: جان سینا - تریپل اچ رسلمنیا 22
بهترین و بدترین پی پی وی هایی که تو عمرت دیدی؟؟؟
بهترین :: رسلمنیا 24
بدترین :: رویال رامبل 2013
استار های مورد علاقه و استار هایی که ازشون متنفری؟؟؟
مورد علاقه :: اج . گلدبرگ . تریپل اچ . براک لزنر
متنفر :: گریت کالی . کورتیس اکسل . بری ویت
تمام مدیران و اعضای هیئت مدیره رو نقد کن
والا نقد خاصی ندارم. فقط یه موضوع رو میگم اینکه مطمئن باشید تشکر شما زیر پست بچه های تازه وارد خیلی خیلی بهشون کمک میکنه و روحیه میده.
دریغ نکنید.
قصد جسارت نداشتم . منم که تازه وارد نیستم . کلی گفتم
قربون همگی :blushdown:
[/QUOTE]
MrHOF
12-26-2013, 12:06 AM
من فقط سوالم اینه ...
بالاخره با مرام ـم یا کارم درسته یا اضافه ـم ؟ :d
Mr. Movie
12-26-2013, 09:10 AM
من فقط سوالم اینه ...
بالاخره با مرام ـم یا کارم درسته یا اضافه ـم ؟ :d
من باهات شوخی دارم علی جــــ ـ ـان :d
حالا تو یاهو باهم حرف میزنیم :d
جدا از شوخی:: اضافه رو که به شوخی گفتم ولی خیلی مرام داری کارت درسته . هرموقع بهت نیاز بوده حضور داشتی.:1:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.