PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| " فيلم جديد ميک فولي + تولد هاي امروز و ... "

King MahDi
12-27-2013, 09:04 PM
» نتايج Main Event «

Goldust def. Jack Swagger

Natalya & The Bella Twins def. AJ Lee, Aksana, & Tamina Snuka

Fandango def. Kofi Kingston

» فيلم جديد ميک فولي «

ميک فولي در سال هاي اخير بيشتر نقش يک بابانوئل رو داشته و با اين نقش در شوها حضور

پيدا مي کرده . اخيرا wwe هنرنمايي هاي او را در يک مجموعه جالب در يک فيلم آماده کرده که در سال

2014 با نام " من بابانوئل هستم " منتشر خواهد شد . اين هم کاوري از اين فيلم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

» تولد هاي امروز «

امروز تولد 47 سالگي گلدبرگ مي باشد . (به اميد برگشتش به wwe)

deadking
12-27-2013, 09:11 PM
» فيلم جديد ميک فولي «

ميک فولي در سال هاي اخير بيشتر نقش يک بابانوئل رو داشته و با اين نقش در شوها حضور

پيدا مي کرده . اخيرا wwe هنرنمايي هاي او را در يک مجموعه جالب در يک فيلم آماده کرده که در سال

2014 با نام " من بابانوئل هستم " منتشر خواهد شد . اين هم کاوري از اين فيلم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این که میشه هوم ویدئو نه فیلم ؟

ROB VAN DAM 92
12-28-2013, 12:28 AM
خیر سرش مثلا هال اف فیم شده ها!!!!
بازم دست از سر wwe بر نمیداره.