PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیگ شو بارگشت ( اختصاصی )

I Am Legend
01-13-2008, 09:27 AM
سلام

تایپیکی قبلا داده بودم که یک سوپراستار خیلی معروف با WWE قرارداد امضا کرده و حالا اسم اون فرد مشخص شده و اون بیگ شو است او بعد از اینکه کشتی رو ترک کرد در حدود یک سال به ورزش بوکس رو آورد وی زمانی که در حال تمرین ورزش بوکس بود وزن خودش رو به 440 پوند رسانده بود

خبری خیلی خوبی است و میتونه خیلی جذاب کنه WWE رو دوباره

فعلا بای

Eddie Guerrero
01-13-2008, 10:58 AM
ممنون از خبرت.خيلي خوشحال شدم.
دلم واسه Bigshow تنگ شده بود

HAMED_RKO
01-13-2008, 11:18 AM
خبر خيلي خوبي بود...

erfan fcbarca
01-13-2008, 01:25 PM
ممنون از خبر...درسته که میخواد برگرده ولی هیچ جایی ذکر نشده که به دبلیو ای برمیگرده.گفته شده که به یکی از کمپانی ها برمیگرده

HaMo0n
01-13-2008, 01:44 PM
فکر نکنم مشکلی با مک من داشته باشه پس میشه امیدوار بود که بیاد WWE از TNA هم نیشمه غافل شد چون اونم سوپراستارهای WWE رو خوب میخره و جذب میکنه

Mohsen Rock
01-13-2008, 02:16 PM
آره خوب شد که برگشت....
راستی قدش از گریت خلی بلند تره یا کوتاهتر؟

H H H
01-13-2008, 03:13 PM
خوب شد برگشت.خداکنه tna نره.
محسن جون فکر کنم بلند تره.

I Am Legend
01-13-2008, 03:24 PM
ممنون از خبر...درسته که میخواد برگرده ولی هیچ جایی ذکر نشده که به دبلیو ای برمیگرده.گفته شده که به یکی از کمپانی ها برمیگرده

نه عزیز با WWE قرارداد امضا کرده

erfan fcbarca
01-13-2008, 04:00 PM
با wwe امضا کرده؟؟؟ببخشید.هنوز هیچی معلوم نیست.چجوری امضا کرده؟؟؟میشه متن انگلیسی این خبر قرار داد با کمپانیwwe رو بزاری؟؟

I Am Legend
01-13-2008, 04:07 PM
با wwe امضا کرده؟؟؟ببخشید.هنوز هیچی معلوم نیست.چجوری امضا کرده؟؟؟میشه متن انگلیسی این خبر قرار داد با کمپانیwwe رو بزاری؟؟

1 _ من برای شما متنی نمیزارم
2 _ لازم نیست بری تو 4 تا انجمن عقب مانده بری بخونی که هنوز قراردادی امضا نکرده است

erfan fcbarca
01-13-2008, 04:25 PM
شایعه ساختن خیلی راحته...البته با شما نیستما.یوقت بهت برنخوره ناراحت بشی خوشتیپ
اخلاق هم باید خوب باشه.شما که خیلی خوب خبرارو ترجمه میکنی پس اگه کسی ازت متن انگلیسیشو خواست باید بزاری.البته بایدی هم نیست.میتونی نزاری.ولی اون موقع دوستان شک میکنند که...

در ضمن من کاری به اون انجمنها ندارم.بنده خودم میتونم متنای انگلیسی رو هم تا حدودی میتونم ترجمه کنم و بفهمم که چی میگه.هرچند شما بهتر از من میتونی.شما فک کنم کلاسای زبان رو تموم کردین

Ð-i-R-Ť-Y
01-13-2008, 04:26 PM
حالا بی خیال شین ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ممنون حامد جان ... دلمون واسه بیگی یه ذره شده بودد ! ... ما به بیگ شو میگیم بیگی ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

hosseinRKO
01-13-2008, 04:42 PM
خيلي خوب ميشه اگه برگرده حتما هم ميزارنش تو راو عالي ميشه

I Am Legend
01-13-2008, 05:03 PM
شایعه ساختن خیلی راحته...البته با شما نیستما.یوقت بهت برنخوره ناراحت بشی خوشتیپ
اخلاق هم باید خوب باشه.شما که خیلی خوب خبرارو ترجمه میکنی پس اگه کسی ازت متن انگلیسیشو خواست باید بزاری.البته بایدی هم نیست.میتونی نزاری.ولی اون موقع دوستان شک میکنند که...

در ضمن من کاری به اون انجمنها ندارم.بنده خودم میتونم متنای انگلیسی رو هم تا حدودی میتونم ترجمه کنم و بفهمم که چی میگه.هرچند شما بهتر از من میتونی.شما فک کنم کلاسای زبان رو تموم کردین

حالا من کاری ندارم با اینکه حرف شما جدی بود یا مسخره ولی من متن این خبر رو میزارم شاید هم من بد ترجمه کردم

It was noted earlier in the week that a multi-time world champion was making his return to World Wrestling Entertainment.

That individual is none other than "The Big Show" Paul Wight. He has either signed with the company or agreed to a deal. He will be starting full-time imminently.

After leaving professional wrestling about a year ago, Wight started to pursue a possible career in boxing. He did some boxing training and got his weight down to about 440 pounds, thus leaving him in good shape. Wight had a boxing deal in place in which Hulk Hogan would have been his "front man" -- acting like a manager for him by doing promos and appearances. Hogan's involvement was the main reason many boxing promoters were actually interested in Big Show and paying him so much money to learn the sport.

erfan fcbarca
01-13-2008, 05:11 PM
من نمیگم شما بد ترجمه کردی.من میگم جایی ذکر نشده که بیگ شو با دبلیو ای قرار داد هم امضا کرده باشن.حالا میگی هست.پس منم کیگم خبر انگلیسیرو بزار

I Am Legend
01-13-2008, 05:18 PM
من نمیگم شما بد ترجمه کردی.من میگم جایی ذکر نشده که بیگ شو با دبلیو ای قرار داد هم امضا کرده باشن.حالا میگی هست.پس منم کیگم خبر انگلیسیرو بزار

فکر نکنم انجمن ما نیازی به گذاشتن متن انگلیسی داشته باشه شما خیلی متن انگلیسی دوست داری بهت پیغام خصوصی میزنم یک انجمن بهت معرفی میکنم ( حالا انجمن هم نمیشه گفت ) بری توش برای هر خبر متن انگلیسیش رو میزارن البته بیتشرش انگلیسی است اصلا ترجمه نمیکنن

Sr - Q1
01-13-2008, 05:59 PM
بزام ممنون مرسی عزیزم حامد جون

بله این خبر هم قطعی هستش بیگشو قرار داد 3 ساله امضا کرد

هر کسی که فکر می کنه اخبار دروغه و برای بزرگ کردن هست دنباله بهونه نگرده کسی اجبار نمی کنه که بیاین تو این انجمن راه باز جاده دراز

undertaker
01-13-2008, 09:07 PM
خیلی ممنون از خبر.خوشحالم که بیگ شو برگشت

UniQue-M2JH
01-13-2008, 09:11 PM

اقا عرفان چه گیری دادی به متن.:15:

UniQue-M2JH
01-13-2008, 09:23 PM
با اجازه شما من متن رو میزارم:
We reported earlier that The Wrestling Observer Newsletter had noted a big name of WWE's past - a multi-champion superstar was set to return with the company.

The January 14th edition of the Newsletter confirms that former multi-time WWE Champion Paul Wight - The Big Show - has either signed with the company or has agreed to a deal, and will be starting full-time very soon.

Big Show is down to 440 lbs after leaving pro wrestling to rest, and pursue a possible career in boxing, which obviously included boxing training that got him in quite a good shape. Dave Meltzer also mentions in the Observer that a part of his boxing deal was that Hulk Hogan was to be his "front man" acting like a manager in wrestling for him by doing promos and appearances. This was also the main reason many boxing promoters were actually interested in Big Show and paying him so much money to learn the sport. These plans, however, fell apart at some point, and Show realized that at his age, boxing might not be the right direction to go anyway. There have also been no recent updates or even talks of Hogan doing his own wrestling tour - a very discussed topic of the past. Hence with nothing on the horizon, Big Show is back with WWE.

I Am Legend
01-13-2008, 09:37 PM
We reported earlier that The Wrestling Observer Newsletter had noted a big name of WWE's past - a multi-champion superstar was set to return with the company.

The January 14th edition of the Newsletter confirms that former multi-time WWE Champion Paul Wight - The Big Show - has either signed with the company or has agreed to a deal, and will be starting full-time very soon.

Big Show is down to 440 lbs after leaving pro wrestling to rest, and pursue a possible career in boxing, which obviously included boxing training that got him in quite a good shape. Dave Meltzer also mentions in the Observer that a part of his boxing deal was that Hulk Hogan was to be his "front man" acting like a manager in wrestling for him by doing promos and appearances. This was also the main reason many boxing promoters were actually interested in Big Show and paying him so much money to learn the sport. These plans, however, fell apart at some point, and Show realized that at his age, boxing might not be the right direction to go anyway. There have also been no recent updates or even talks of Hogan doing his own wrestling tour - a very discussed topic of the past. Hence with nothing on the horizon, Big Show is back with WWE.

ممنون اون بالا گذاشته بودم ولی در هر حال ممنون

Sr - Q1
01-13-2008, 11:08 PM
از این سند محکم تر ؟

بازم احتیاجی به متن هست ؟ ببینید اگه متن معتبر نیست بریم نویسنده رو بیاریم شهادت بده که خبر درسته

حامد اگه می تونی یه تک پا پشو برو از خود بیگشو بپرس همراه عکس ها یادت نره

منتظر عکسهات با بیگشو هستیم

batista2
01-14-2008, 12:38 AM
اگه بیاد تو راو مدعی میشه و میزنه رندی اورتون رو له میکنه.

UniQue-M2JH
01-14-2008, 12:49 AM
نه بیگ شو هیچوقت برایه دبلیو دبلیو ای اونجوری شاخ نبوده. هالا وزنم کم کرده که دیگه هیچی.

UniQue-M2JH
01-14-2008, 12:50 AM

ممنون اون بالا گذاشته بودم ولی در هر حال ممنون

اه من اونو ندیدم ببخشید.

Sr - Q1
01-14-2008, 02:02 AM
خیلی بد برخورد میکنید
حالا اون عوضیا که هممه میدونید کین دارن به ما میخندن

اون عوضیا که دارم براشون خوب همه می دونن دارم کیو میگم امیرآرین نیستم اگه خورد خارش نکنم حالا ببین داداشه گلم

Ð-i-R-Ť-Y
01-14-2008, 12:58 PM
امیر جون داداش بی خیال شو ... تموم شدش دیگه هم عرفان هم حامد بی خیال شدن ... خبر هم کاملا صحیحه ..

arman
01-14-2008, 02:12 PM
كسي نميگه كه ايشون اين خبر رو از خودش در آورده ، اما به اين حرف خارجي ها نميشه اعتماد كرد ، در سايت هاي زيادي سر دشمني جديد شاون و تريپل اچ زياد حرف زدند اما هيچ اتفاقي نيفتاد.
ولي فكر كنم بابي لشلي رو بيارند نه بيگ شو