PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپراستار های ساخته شده در wwe13 , wwe2k14

KingEdward
12-29-2013, 01:53 PM
سلام به همگی ... من این پست رو برای نشان دادن **** استارهایی که توسط خودتون ساخته شده درست کردم ... امیدورام خوشتون بیاد
من میخواستم ببینیم که سلیقه بچه ها در **** استار درست کردن چجوریه؟ میتونید با عکس گرفتن از اون و فینیشرش و ... اینجا نشونش بدین ... :blushdown:
که در آخر با نظرات و تشکر هایی که به هر سوپراستار داده شده برترین انتخاب میشه
امیدوارم پیگیری کنید تا این پست که اولین پست من هست خوب در بیاد
:rose_mini:

من خودم یکی ساختم اسمش CYBORG هستش. و اینم عکساش(بدلیل بد بودن عکس ها عذر میخوام) :
3386
این عکس روی منوی **** استاراست
3387
این عکس هم قبل از بازی در PPV Summer Slam است
3388
این هم در حین بازی روی راک فن میرم
3389
این هم در حال رفتن فینیشر هستم (Trouble in Paradise 1)

اگه خوشتون اومد نظر بدید ... سوپراستار های خودتون هم یادتون نره
:banfgfdari:

deadking
12-29-2013, 03:50 PM
من هنوز در wwe 14 استار ساختگی نساختم ... هروقت ساختم میذارم

ROB VAN DAM 92
12-29-2013, 06:19 PM
دمت گرم باحال ساختی.
خوش بحالت اینو بازی میکنی ما که pc داریم بازی نکردیم!!!!!!!!!!!

THE VAIPER
12-29-2013, 06:46 PM
سلام دادش من زیاد تو کار بازی نیستم ولی از یه بنده خدایی پرسیدم گفت بازی wwe 14 هنوز نیومده شما چطور داری بازی می کنی البته من پی سی دارم ودر مورد پی سی گفتم گفت نیامده .اگر لینکی چیزی داری از بازی بذار ممنون

KingEdward
01-03-2014, 03:33 PM
من هنوز در wwe 14 استار ساختگی نساختم ... هروقت ساختم میذارم

خیلی ممنون از لطفت! حتما سر بزن

دمت گرم باحال ساختی.
خوش بحالت اینو بازی میکنی ما که pc داریم بازی نکردیم!!!!!!!!!!!

ممنون از نظرت! ایشالله برای pc هم میاد بازی میکنید!

سلام دادش من زیاد تو کار بازی نیستم ولی از یه بنده خدایی پرسیدم گفت بازی wwe 14 هنوز نیومده شما چطور داری بازی می کنی البته من پی سی دارم ودر مورد پی سی گفتم گفت نیامده .اگر لینکی چیزی داری از بازی بذار ممنون

شما حق داری! من توی کیش زندگی میکنم و xbox دارم ... اینجا بازی هارو از دبی میارن و واسه xbox رو هم زودتر میفرستن!
ممنون از اینکه نظر دادی!

rahman24
01-03-2014, 11:07 PM
واسه pc نمیاد . من با شبیه ساز کنسول wii دارم wwe 13 رو بازی میکنم ولی حال و حوصله ساختن استار رو ندارم چون یه hbk مارا بس

Black Hawk
02-21-2014, 11:42 PM
من که با استارم همه رو داغون کردم. سیگنچر مو هام، Clothsline from hell و spinbuster ـه. فینیشر ها هم Angle slam و Diving elbow drop ـه.
تا فردا هم عکسشو میذارم.