PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: گـزارش : بـراک لـزنر بـاز مـیگـردد ! ! ! ::

The Fury
12-30-2013, 06:34 PM
:: براک لزنر بازمیگردد ::

ظاهرا طبق اخبار منتشر شده **** استار پر قدرت دبلیو دبلیو ای براک لزنر امشب به دبلیو دبلیو ای تی وی و در شو ماندی نایت را ء

که قرار است تا ساعاتی دیگر در ریچمند ویرجینیا برگزار شود به میادین بازگردد ( این اخرین شو را ء در سال 2013 است ).

در طی تیپینگ اسمک دان ضبط شده که در 3 ژانویه پخش میشود ( این تیپینگ یکشنبه ضبط شد ) اتفاق جالبی افتاد . مصاحبه گر کمپانی رنی

یانگ در یک سگمنت در حال انجام مصاحبه ای با بیگ ای لنگستن بود و بیگ ای در این مصاحبه در رابطه با حمله براک لزنر به مارک هنری که در را ء

صورت گرفت صحبت کرد . متاسفانه جزئیات دقیقی در این مورد در دسترس نیست اما این طور که به نظر میرسد لزنر در یک سگمنت در را ء بر میگردد

و شاید اتفاقاتی رخ دهد و مسابقه ای بین او و مارک هنری صورت بگیرد . پرومو که یکشنبه ضبط شد بطور واضح در اسمک دان ایمن جمعه به روی

ایر میرود . با توجه به اینکه پخش اسمک دان بعد از را ء میباشد انها مجبور شدند تا بازگشت و سگمنتش را فاش کنند . همچنین در را ء یک مسابقه

اعلام شده و ان هم مسابقه ای بین بیگ ای لنگستن و فاندانگو میباشد . در شو امشب شاهد حضور استار هایی چون سی ام پانک . شیلد .

مارک هنری . دنیل براین هستیم و از غایبان بزرگ این شو میتوان به رندی اورتن و جان سینا اشاره کرد که شاید به دلیل لایو ایونتی است که قرار است

همزمان در تورنتو برگزار شود .

THE VAIPER
12-30-2013, 06:48 PM
این همه استار چرا باید با مارک هنری مسابقه بده .می اومد رایبک را می زد برایان ویا رومن رینز یا بیگ ای لینگستون .چون مارک خیلی راحت می بازه واصلا مسابقه بینشون جذاب نیست این هفته تو اسمکدون خیلی راحت از رومین رینز اسپیر خورد وکمتر از چند دقیقه باخت . انتخاب اشتباهی کرده شرکت

Dash.Ali
12-30-2013, 07:42 PM
امیدوارم فقط مسابقه با هنری تو رسل ثبت نشه که میشه تو مایه های رسل پارسال و هنری و رایبک

که یعنی دیدن پیام بازرگانی از دیدن این مسابقه با ارزشتره کلا هنری نه تنها خدش بی مصرفه بلکه

حریفش هم هرچی باشه نمیتونه کاری کنه ولی باز از یه نظر هم خوبه اونم در صورتی که لزنر رو آزاد

بذارن تا حسابی هنری رو لت و پار کنه تا ملت حال کنن

Cna3zar
12-30-2013, 08:06 PM
براک برگشت . ، چه خوب که برگشت :دی

ولی کاشکی بر نمیگشت ، برنمیگشت که مسابقه ی اونو جلو مارک هنری نبینیم حداقل :دی

اخه براک با این همه سابقه و افتخار من نمیدونم چطور قبول کرده با هنری مسابقه بده ،،

البته من فکر میکنم براک مسابقش هندیکپ متچ بشه و در مقابل هم

مارک و هم بیگ ای قرار بگیره که باز این بهتر میشه و

امیدوارم براک بترکونتشون :دی

MrHOF
12-30-2013, 08:28 PM
بازم wwe سوتی داد :501:

The Enforcer
12-30-2013, 08:41 PM
براک برگشت . ، چه خوب که برگشت :دی

ولی کاشکی بر نمیگشت ، برنمیگشت که مسابقه ی اونو جلو مارک هنری نبینیم حداقل :دی

اخه براک با این همه سابقه و افتخار من نمیدونم چطور قبول کرده با هنری مسابقه بده ،،

البته من فکر میکنم براک مسابقش هندیکپ متچ بشه و در مقابل هم

مارک و هم بیگ ای قرار بگیره که باز این بهتر میشه و

امیدوارم براک بترکونتشون :دی

عزیز هنری سابقش خیلی بیشتر از لزنره :22:

بهترین حالت همونه که لزنر با تیکر فیود داشته باشه

رایبکو اصلا فکرشم نکنید - از مزخرف ترین و آندرریت ترین سوپراستار هاست

فقط دوباره نندازنش با سینا :501:

Cna3zar
12-30-2013, 08:47 PM
عزیز هنری سابقش خیلی بیشتر از لزنره :22:

بهترین حالت همونه که لزنر با تیکر فیود داشته باشه

رایبکو اصلا فکرشم نکنید - از مزخرف ترین و آندرریت ترین سوپراستار هاست

فقط دوباره نندازنش با سینا :501:

دقت کرده باشی گفتم سابقه و افتخار .. لزنر تو یو اف سی تو یه مدت کم قهرمان شد و اگه مشکل واسه رودش پیش نمیومد الان هیچ وقت تو دبلیو دبلیو ای نبود که کشتی گیرا هم دیگرو ناز کنن !! :504:

Recycle Bin
12-30-2013, 09:09 PM
لزنر با هنری ؟ اینا چه نسبتی با هم دارن اخه .... میتونستن رمپیج جکسون رو بیارن بااین هنری مسابقه بده براک بره سراغ باتیستا یا راک

MrHOF
12-30-2013, 09:13 PM
:501:

اتفاقآ گزینهء خوبی ـه

من فیود هنری و تیکر رو یادم نمیره ، فیود خوبی بود واقعآ

BMW
12-30-2013, 11:55 PM
دقت کرده باشی گفتم سابقه و افتخار .. لزنر تو یو اف سی تو یه مدت کم قهرمان شد و اگه مشکل واسه رودش پیش نمیومد الان هیچ وقت تو دبلیو دبلیو ای نبود که کشتی گیرا هم دیگرو ناز کنن !! :504:

به نظر شما مارک هنری کم سابقه وافتخار داره . اخیرا مارک را به این روز انداختند.وگر نه هنری اگر هیل و خشن باشه از بهترین رستلرهاست. این همون مارک هنریه که بیگ شو را انداخت جوری که رینگ شکست

deadking
12-31-2013, 04:18 AM
به نظرم اتفاقا مسابقه این 2 استار مناسب است

چون هردو هیکل های خوب و تقریبا یکسان دارند

mr10
12-31-2013, 01:55 PM
ببخشیید اینجا میپرسم من یک سوال برام پیش اومده اینجوری که شما میگید
یعنی بازیهای کشتی کج همشون از قبل تعین شده است یعنی الکی بازی میکنن ؟
یعنی مثلا کمپانی بگه رندی بباز رندی باید ببازه و همه این مسابقات الکی است ؟
یعنی من اینهمه سال مسابقات تائین شده نگاه میکردم ؟ :504:

Tombstone
12-31-2013, 02:00 PM
دوستان عزیز، گرامی، محترم، واقعا دیگه چی خطاب کنم تا متوجه بشید؟؟!
متوجه معنی اسپویل میشید؟؟
خواهشا دیگه ادامه ندید ...

تاپیک بسته شد