PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| اخبار کشتی کج به تاریخ 2 ژانویه 2014

Warrior
01-03-2014, 05:41 PM
.نظر بری بلا در مورد اتفاقاتی که برای دنیل برایان افتاده؟

بری بلا در مود سوُال های مردم درمورد دنیل برایان که به وایات فمیلی پیوسته گفت:من می‎دونم همه شما می‎خواهید بپرسید.من الان نمی‎دونم برایان کجاست.اون گفت حالش خوبه و من به اون اعتماد دارم و پشتش می‎ایستم.سال نو مبارک

.شرکت کنندگان الیمیشن چمبر 2014 / کشتیگیران مطرح سال 2014

در الیمیشن چمبر مسابقه‎ای سر هر دو کمربند برگزار می‎شود که در آن:براک لزنر،باتیستا،سی ام پانک،جان سینا،رندی اورتون،دنیل برایان شرکت خواهند کرد
همچنین wwe.com کشتیگیران زیر را برای پیشرفت در سال 2014 معرفی کرد:
بیگ ای لنگستون،بری بلا،اوسوز،تایتیس انیل،سامر ری،خاویر وودز،رومن رینز،رایبک ،اکسل،دمین سانداو،بری وایات

.نظر تریپل اچ در مورد بازگشت باتیستا و براک لزنر:

او گفت:براک لزنر بهترین راه حل برای بیزنس است و او برای بیزنس یک فرد بزرگ است.من خوشحال هستم باتیستا رو در جایی که به آن تعلق دارد میبینم.سال 2014 سال بزرگی برای wwe است.

.نظر جان موریسون برای بازگشت به wwe:

جان موریسون در مورد این سوُال که آیا دورت داره به wwe برگرده گفت:آمادگی خودم رو حفظ کردم و دوست دارم برگردم اما wwe نسبت به بازگشت من تصمیمی نگرفته.

.آیا جان سینا در رسلمنیا مقابل بری وایات قرار خواهد گرفت؟

این شرایط زمانی امکان دارد که بری وایات برنده رویال رامبل شود و جان سینا تایتل را از اورتون بگیرد.این طرح قبل از tlc ریخته شده و با ورود لزنر و باتیستا احتمال آن بسیار کمی است.

.عکس جدید بیگ ای لنگستون!!!

بیگ ای لنگستون و تایتوس انیل زمانی که برای دیدن فوتبال آمریکایی به استادیوم رفته بودند.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

YumMoon
01-03-2014, 08:51 PM
چندبار بگم توروخدا یه نظرسنجی درمورد اینکه کی بهترین استارتاریخه بذارید تیکر استین گلدبرگ سینا
هنوزم باورم نمیشه یعنی واقعا میخان تیکر رو اینطوری تحقیر کنن که با دنیل مسابقه بده

YumMoon
01-03-2014, 08:51 PM
تیکر افسانه رسلینگ و مرد شکست ناپذیر رسلینگ هست چرا میخان نابودش کنن

The Evil Dead
01-03-2014, 08:54 PM
چه مسابقه ای میشه مسابقه سر سنگین وزن و دبلیو در المیشن چمبر

Warrior
01-03-2014, 08:58 PM
دوستان این موضوع ربطی به آندر تیکر نداشت.در مورد این موضوع در جای دیگه‎ای صحبت کنید.ممنون
منظور منali2020 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) نبود.

YumMoon
01-03-2014, 09:06 PM
سینا چمبر رو میبره زنده باد تریپل که بعد از سالها داره یه مسابقه بزرگ تو چمبر به مردم میده

WWE's Bad Boy
01-03-2014, 09:17 PM
فکرشو کنید قهرمان رامبل گلدبرگ باشه قهرمان چمبر هم باتیستا باشه . لزنر هم یه جوری خودشو جل کنه این وسط مسابقه ای رویایی در wm 30 پیش میاد که کل انجمن که خوبه کل طرفدارای کشتی کج کف بر میشن : wwe world champion
bill goldberg vs the animal batista vs the beast brock lesnar
میدونم غیر ممکنه ولی دوستان بیایید دعا کنیم که مسابقه شکل بگیرد .:51::51::51::51::51::51:

WWE's Bad Boy
01-03-2014, 09:25 PM
البته با توجه به خبری که اومده که باتیستا و لزنار و سینا و پانک و برایان و اورتون باید سر کمربند با هم مسابقه بدن . فکر نمیکنید دارن به صورت غیر مستقیم میگن گلدبرگ قهرمان رامبله ؟ چون وقتی این 6 نفر توی چمبر سر کمربند مسابقه بدن خوب معلومه که هیچ کدوم برنده ی رامبل نیستن . . .:blushdown:

YumMoon
01-03-2014, 09:31 PM
گلدبرگ مغزخر نخورده که به این wwe نمایشی بیاد مسابقه دادن تو این کمپانی براش افت داره
سینای فیس رو هم قربانی تیکر نمیکنن
سینا چمپ هردوتایتل میشه کی گفته سینا چمپ نمیشه

WWE's Bad Boy
01-03-2014, 09:42 PM
گلدبرگ مغزخر نخورده که به این wwe نمایشی بیاد مسابقه دادن تو این کمپانی براش افت داره
سینای فیس رو هم قربانی تیکر نمیکنن
سینا چمپ هردوتایتل میشه کی گفته سینا چمپ نمیشه
من میگم چمپ نمیشه . مسخرشو در آوردن دیگه کی گفته باید سینا چمپ بشه ؟ همین یک ماه پیش چمپ بود . مگه 13 قهرمانی کمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سال هم که wm رو فدای سینا میکنن . به هوگان و آستین هم اینطور بها ندادن . اصلا خودت فکر کن ببین باتیستا رو چه طور تحقیر کرد ؟؟ فکر کردی باتیستا حاضر میشه در چمبری که سینا قهرمانش باشه قدم بزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه باخت توی wm 2012 داشت که اون هم پارسال تلافیشو درآورد . امسال دیگه سال سینا نیست دوست عزیز . امسال سال باخت سینا توی wm هست .
به قول رفیقمون #میگی نه نگاه کن#

YumMoon
01-03-2014, 11:15 PM
14تایتل داره بزرگی که به تایتل نیستمگه فلیر با16تایتل تونست هوگن بشه مگه ادج با11رندی با12 راک با10 اچ با13 تایتل تونستن استون کلد6تایتلی بشنwwe بیشتر از همه به تیکر بها داده بعد سیناسینا رکورد رسلمنیاش7-3هست به میز رندی راک باختهراک سینا رو تقریبا2-1برده رسل27که یادت نرفتهسینا بچه هارو داره سرگرم میکنه وینس هم همینو میخاد درنتیجه سینا تا10سال دیگه همیشه اول میمونهبا تعداد تایتلش هم هیچ وقت نمیتونه اسطوره بشه همونطورکه رندی و ادج هم اسطوره نمیشنهمیشه تیکر اول گلدبرگ و استین دوم سوم میمونن شک دارم کدوم دومه کدوم سومالان دنیل و دلریو به اندازه تیکر و شان و استین و هوگن تایتل دارن پس بزرگتر از اینا هستنتمام اسطوره ها باتیستا هوگن شان اچ استین راک جیم راس و.... گفتن تیکر مرد تکرارنشدنی رسلینگ هست