PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| × اعلان برترین کاربران انجمن Iwe در سال 2013 ×

© The Phantom Pain
01-04-2014, 08:48 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ضمن عرض سلام خدمت کاربران عزیز و شریف انجمن iWE ،

با اعلام نتایج مراسم برترین های iWE در سال 2013 در خدکت شما هستیم .

جا داره تا از طرف هیئت مدیره تشکر ویژه ای کنیم از کاربرانی که در این مراسم ( یا به قولی نظرسنجی ) شرکت کردند و برترین های سال انجمن رو با نظر خودشون انتخاب کردند . و در واقع به زحمت ها و تلاش های کاربران فعال انجمن احترام گذاشتند .

بعد از حدود 2 هفته ، میریم سراغ معرفی برترین های انجمن در هر بخش .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فعالترین کاربران سال :
= = = = = = = = = = = = =

در این بخش مثل هر سال تعداد زیادی نامزد داشتیم که هر کدام در مقطعی از سال و یا به طور دائم در انجمن حضور داشتند و فعالیت میکردند .
امسال فعالترین کاربر انجمن " علی Tombstone " عزیز انتخاب شد و با اختلاف زیادی ( با 89 امتیاز ) نسبت به سایر کاربران موفق شد در رتبه اول فعالترین کاربران قرار بگیره . از فعالیت علی همه آگاه هستید و دیدید که چطور بخش دانلود کچ رو که یکی از بخش های حیاتی انجمن هست سرزنده و آپدیت نگه داشته و همچنان هم به کارش ادامه میده .

نفر دوم در بین فعال ترین ها " علی Scofield " بود که بدون شک سهم زیادی در سرپا موندن بخش اخبار کچ داشت و به نوعی مکمل کار اون یکی علی بود . :ی

اما نفر سوم انتخاب شده از سوی شما " آرمان Psycho " عزیز هست که بدون شک در نیمه ی دوم سال بخش عکس رو احیا کرد و محکم به کارش ادامه داد . ( نکته جالب در مورد این سه نفر این هست که هر کدوم بخشی از تالار کچ رو در اختیار دارن و انتخاب این سه به عنوان برترین ها نشون میده که سرپا بودن این بخش چه اندازه تحت نظر کاربران هست :ی )

در رتبه های بعدی هم مهرزاد ، محمد برودوس و شایان عزیز رو داریم .

| جدول برترین های این بخش به همراه امتیازات | (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پدیده های سال :

از بین پدیده هایی که امسال به انجمن معرفی شدند ، " علی MrHOF " با 72 امتیاز موفق شد به عنوان پدیده ترین ( ! :ی ) پدیده سال برسد . علی در هم در بخش موزیک و هم در بخش کچ فعالیت کرد و الان هم تورنمنت مجازی رستلینگ انجمن رو به خوبی اداره میکنه . یه مدت از انجمن دور بود اما با بازگشتش ثابت کرد که خیلی چیزها توی انجمن براش ارزش دارن .

امسال یک اتفاق جالب افتاد و در رتبه دوم برترین پدیده ها ، همزمان دو کاربر داریم ! :ی " مهرزاد Mr. Movie " و " آرمان Psycho " هر دو با 70 امتیاز در مقام دوم برترین کاربرها جای گرفتند . هر چند که فاصلشون با عنوان اولی خیلی کم بود ، اما " فیلم آپلود کن " و " عکس آپلود کن " انجمن به مقام دومی مشترک راضی شدند ! :ی

در تبه سوم امسال هم " محمد Brodus Clay " رو داریم که یکی از عجیب ترین کاربران انجمن بود و با دنبال کردن یک سیر کامل صعودی به یکی از پدیده های انجمن ( پدیده واقعی ! ) تبدیل شد .

در رتبه های بعدی امیر ، سجاد و سامان عزیز حضور دارند .

| جدول برترین های این بخش به همراه امتیازات | (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فنی نویس ترین کاربران سال :

اما در بین دست به قلم ها و حرف حساب زن های انجمن ، امسال " شایان S.H.A.Y.A.N " موفق شد به رتبه اول دست پیدا کنه . کمتر کسی توی انجمن هست که با مقاله های گوناگون و متنوع شایان آشنا نباشه . شایان هم با این که مدتی از انجمن دور بود اما با بازگشتش دوباره نام خودش رو در انجمن مطرح کرد .

در رتبه دوم ، دیگر مقاله نویس انجمن " شهاب The Hitman " رو داریم . شهاب عزیز با فن نویسندگی خوبش خیلی ها رو هم به خودش ، و هم به مقاله هاش علاقه مند کرد .

در رتبه سوم " ارسلان Arsal4n " عزیز حضور داره که در حال حاضر کمتر توی انجمن میبینیمش . اما در نیمه های اول سال یکی از بهترین مقاله نویس های انجمن بود .

در رتبه های بعدی این بخش ابوالفضل ، پژمان و حسین حضور دارند .

با سلیقه ترین کاربران سال :

در بخش با سلیقه های انجمن ، دوستان لطف داشتند و بنده ، " محمد The Phantom Pain " رو به عنوان با سلیقه ترین کاربر سال انتخاب کردند . تشکر ویژه میکنم از عزیزانی که من رو لایق این عنوان میدونستن .

نفر دوم این بخش " شایان S.H.A.Y.A.N " عزیز هست که نظم و زیبایی تاپیک هاش مشهوره . شایان مقام دومی پارسالش رو امسال هم حفظ کرد .

اما نفر سوم این بخش ناظم خوش اخلاق ، " پژمان The Shadow " هست که امضا و آواتارهاش همیشه خاص هستن .

در رتبه های بعدی این بخش آرش ، آرمان و علی عزیز حضور دارند .

برترین کاربران سال :

در این بخش باز هم " علی Tombstone " عزیز به عنوان نفر اول انتخاب شدند . علی که فعالیتش رو به طور مرتب انجام داده ، به قوانین پایبند بوده و در کل حضور منظمی داشته .

در رتبه دوم هم " علی Scofield " حضور داره که در اولین بخش در مورد فعالیتش توضیح داده شد . ضمن این که علی حضور نسبتا پایدار و مفیدی در انجمن داشته .

اما نفر سوم این بخش کسی نیست جز داکتر (:ی) " عبدی Dr. Wollek " عزیز که در نیمه ی اول سال خیلی خوب بخش فیلم و سریال رو میچرخوند و حضور همیشگیش دلگرمی برای فیلم دوستان انجمن بود .

در رتبه های بعدی این بخش آرمان ، ممد و بابک عزیز قرار دارند .

برترین مدیران سال :

در بین مدیرهایی که طی این یک سال در انجمن حضور داشتند ، باز هم "علی Tombstone " رتبه اول رو به دست آورد ! :ی علی با نظارتی خوبی که بر روی بخش دانلود داشت به خوبی تونست این بخش رو بالا بیاره .

در رتبه دوم این بخش باز هم " علی Scofield " حضور داره . ( این دو نفر همه جا با همن :ی ) علی هم بخش اخبار و اخبار نویس های اون رو خیلی خوب اداره کرده .

اما در رتبه سوم این بخش مدیر بخش گیم ، " محمدحسین DEAD MAN " عزیز حضور داره که اگر ماه های بعد از دانشگاهش رو فاکتور بگیریم ، فعالیت فوق العاده ای در بخش گیم داشت .

در رتبه های بعدی بنده و بابک عزیز حضور داریم . همچنین ، شایان ، آرمان ، پژمان و مهرزاد عزیز با امتیازهای برابر در کنار یکدیگر قرار گرفتند ! :ی

برترین تاپیک های سال :

از بین تاپیک های خوب و متفاوتی که امسال در انجمن ارسال شدند ، تاپیک " دانلود 250 فیلم برتر تاریخ سینمای جهان " که توسط مهرزاد عزیز تهیه و ارسال شدند به عنوان برترین تاپیک سال انتخاب شدند . لازم به ذکر هست که این تاپیک پر طرفدار همچنان در حال آپدیت شدن هست .

در رتبه ی دوم دو تاپیک به طور مشترک حضور دارند . " پوشش کامل کنفرانس های E3 2013 " و " پـادکـسـت iWE " تاپیک هایی هستند که در این رتبه جای گرفتند . تاپیک پوشش مراسم E3 به طور مشترک توسط محمدحسین و بنده آماده شد ، و پادکست iWE هم از طرف من ارئه شد .

در رتبه سوم هم دو تاپیک با جایگاه مشترک داریم . تاپیک " تورنمنت مجازی لیگ قهرمانان iWE " و تاپیک " داســـتـــان راســـتـــان " به جایگاه سوم رسیدند . تورنمنت مجازی توسط نوید عزیز و بنده اداره شد ، و تاپیک داستان راستان که با استقبال خوبی هم مواجه شد توسط ابوالفضل عزیز نوشته میشد .

امتیاز و جایگاه سایر تاپیک ها رو در جدول این بخش میتوانید مشاهد کنید .

بهترین لجـنـد سال ( کاربران آبی پر رنگ ) :

در بخش با سابقه ها و خوش رنگ ها (:ی) ، " بهمن The Phenom " ملقب به دایی بهمن :ی موفق شد به عنوان برترین لجـنـد امسال انتخاب بشه . دایی طی این یک سال همیشه حضور مناسبی توی انجمن داشته و هیچوقت انجمن رو برای مدت زمان زیادی تنها نزاشته .

در رتبه دوم " پوریا r . v . d " رو داریم که اخلاق خوب و پست های جالبش هنوز هم توی انجمن طرفدارهای خودش رو داره و همیشه در تاپیک ها و بخش های مختلف انجمن شرکت کرده و اظهار نظر کرده .

نفر سوم این لیست ، " محمدرضا bomb5 " هست که به عنوان یکی از با اخلاق های انجمن میشناسیمش . محمدرضا هم همیشه و تا جایی که تونسته به انجمن سر زده و نذاشته جای خالیش احساس بشه .

در رتبه های بعدی این بخش ، نوید ، شهاب و عارف عزیز حضور دارند .

با تعصب ترین کاربران سال

در بخش متعصب های انجمن ، " محمد MAMAD " عزیز به عنوان متعصب ترین کاربر انتخاب میشود . ممد نشون داده که بدون لباس رنگی هم میشه به انجمن و کاربرا خدمت کرد . ممد عزیز همیشه انواع پشتیبانی های انجمن رو به گردن گرفته و مشکلاتش رو حل کرده .

" ابوالفضل ABOLFAZL " به عنوان دومین کاربر متعصب سال انتخاب میشه . ابوالفضل همیشه نشون داده که پای انجمن ایستاده و این رو به همه ثابت کرده . با این که مثل همه کاربران گرفتاری های شخصی خودش رو داشته اما برای انجمن کم نزاشته و همچین با تعصب پای انجمن وایساده !

در رتیه سوم ، بنده " محمد The Phantom Pain " مورد لطف کاربران عزیز قرار گرفتم و مثل پارسال جزء سه کاربر متعصب سال شدم . ( جالبه بدونید هر سه کاربر متعصب امسال ، پارسال هم در رتبه های اول تا سوم حضور داشتند اما با رتبه هایی متفاوت . )

سایر نفرات این بخش بابک ، میرعلی و سینای عزیز هستند .

محبوب ترین کاربران سال

همانند پارسال ، " ابوالفضل ABOLFAZL " به عنوان محموب ترین کاربر سال انتخاب میشه ... ابوالفضل به خاطر وفاداریش به انجمن از محبویت زیادی بین کاربرا برخورداره .

" امیر J B L " عزیز و خوش اخلاق رتبه دم این بخش رو در اختیار داره .

و " بهمن The Phenom " هم به عنوان سومین فرد محبوب امسال در انجمن معرفی میشه .

شوخ ترین کاربران سال

در بین شوخ ترین های امسال ، مثل همیشه مرد همیشه شوخ انجمن دایی " بهمن The Phenom " به عنوان شوخ ترین کاربر سال معرفی میشه . عنوانی که تا حالا به دستش نیاورده بود !!! ( :ی )

" ابوالفضل ABOLFAZL " عزیز که همواره رقابت تنگاتنگی با دایی بهمن داشته به عنوان دومین کاربر شوخ معرفی میشه .

و " عبدی Dr. Wollek " عزیز از طرف کاربران به عنوان سومین کاربر شوخ سال انتخاب میشه .

در رتبه های بعدی امیر جی بی ال و شروین عزیز حضور دارند .

با اخلاق ترین کاربران سال

در بین خوش اخلاق های انجمن ، ناظم خوش اخلاق انجمن " پژمان The Shadow " از طرف کاربران به عنوان خوش اخلاق ترین کاربر سال انتخاب میشه . پژمان از گذشته با کاربران قدیم و جدید ارتباط خوب و دوستانه ای داشته و همین باعث شده از نظر اخلاقی عالی باشه توی انجمن . :8:

در رتبه دوم باز هم لطف دوستان شامل حال من شده و " محمد The Phantom Pain " به عنوان دومین خوش اخلاق سال انتخاب میشه . نمیدونم چی بگم ... ممنون از همه :8:

و رتبه سوم این بخش هم به " پوریا r . v . d " عزیز میرسه که یکی از خوش اخلاق ترین قدیمی ها انجمن هست .

رتبه های بعدی که پر تعداد هم هستند رو میتونید در ادامه ببینید .

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==

با تشکر از عزیزان ...

مراسم انتخاب برترین های انجمن برای هفتمین سال هم به پایان رسید ...

امیدواریم که انتخاب ها عادلانه و بهترین های انجمن به درستی انتخاب شده باشند ...

دوستان اگر حرفی ، سخنی ، نظری و ... دارن میتونن در تاپیک بیان کنند .

موفق باشید .

Dash.Ali
01-04-2014, 08:58 PM
یکی از معدود تاپیک هایی که من تمام پست ها و حرف ها رو دنبال کردم تاپیک انتخاب بهترین ها بود و واقعا از دیدن جو صمیمانه و دوستانه که بچه ها

دارن لذت بردم و امیدوارم این انجمن همیشه سر پا بمونه و دوستی بچه ها هم تو انجمن هم بیرون از انجمن ادامه داشته باشه

اینجاست که باید بگیم:

IWE forever :270:

r v d
01-04-2014, 09:03 PM
ممنون از همه دوستانی قابل دونستند و من رو انتخاب کردند ، شاید تو قسمت بهترین لجند سال حدس میزدم که جزء دو نفر اول باشم ولی تو قسمت " اخلاق " اصلاً فکر نمیکردم و بخوایم واقعیت رو نگاه کنیم اصلاً خودم رو جزء با اخلاق ترین ها نمیدونم ، بچه هایی که از نزدیک من رو میشناسند خوب میتوتند شهادت بدنند که واقعاً اینجوری نیست. :ی

دستتون درد نکنه ، از محمد عزیز هم تشکر میکنم بابت زحماتش

در آخر هم میخوام این رو بگم که ، سعی کردم بدون هیچ پیش داوری و ... رای هام رو بدم ، رفاقت و کدروت و ... گذاشتم کنار و اون کسایی رو انتخاب کردم که از نظرم لیاقتش رو داشتند . اگه کسی از قلم افتاد و ناراحت شد یه وقت ، اصلاً مهـــم نیست :دی چون نظره من این بوده :ی

The Enforcer
01-04-2014, 09:08 PM
با تشکر از سید عزیز

انتخابا همه به جا بود و بهترینا انتخاب شدند

امیدوارم این فعالیت خوب تا آخر ادامه داشته باشه

:iwe:

Вαңгαмi
01-04-2014, 09:10 PM
با تشکر از تمام اعضای هیت مدیره و ابوالفضل و ساسات که اصلا تو جو نیست و مخصوصا از مدیر ارشد ( سید عزیز )

واقعا همین که یک جو دوستانه ایجاد شد برای همه ی دوستان خیلی خوب بود چه برسد به اینکه واقعا پیدا بشن چه کسانی برترین های امسال بودند .

فعلا
یاعلی

Mr. Movie
01-04-2014, 09:24 PM
از همه دوستانی که همه جوره همیشه هوای ما رو داشتن تشکر میکنم.
واقعا ابتدای اینکه این تاپیک اومد بالا فکر نمیکردم اصلا کسی به من رای بده.
ولی دوستان واقعا سنگ تموم گذاشتن.خیلی خوشحال شدم که علی (الکتریک) به حقش رسید (پدیده) این پسر فوق العادست.
همچنین علی (تومبستون) که واقعا مثل ماشین کار کرده تو این انجمن همه جوره . کارش درسته حسابی.
و دیگر بچه ها که دیگه اسم نمیارم.
چاکر همگی

King Of Darkness
01-04-2014, 09:43 PM
اول جا داره از سید و حاجی تشکر کنم که همیشه برای بهترین نگه داشتن انجمن سعی می کنن با تمام سختی های تو زندگیشون .
دوم جا داره به اونایی که به حقشون رسیدند و بهترین های انجمن شدند تبریک بگم مثل علی ها - مهرزاد - آرمان و ...
سوم هم باید از اون کسایی که به من رای دادن در حالی که لیاقت حتی یک رای هم نداشتم ( :ی ) تشکر کنم .
چهارم هم بگم که از اینکه دو سال تو این انجمنم و تو جو دوستانه اینجا هستم خوشحالم .

TeZAR
01-04-2014, 10:09 PM
ممنون از همه دوستانی قابل دونستند و من رو انتخاب کردند ، شاید تو قسمت بهترین لجند سال حدس میزدم که جزء دو نفر اول باشم ولی تو قسمت " اخلاق " اصلاً فکر نمیکردم و بخوایم واقعیت رو نگاه کنیم اصلاً خودم رو جزء با اخلاق ترین ها نمیدونم ، بچه هایی که از نزدیک من رو میشناسند خوب میتوتند شهادت بدنند که واقعاً اینجوری نیست. :ی

دستتون درد نکنه ، از محمد عزیز هم تشکر میکنم بابت زحماتش

در آخر هم میخوام این رو بگم که ، سعی کردم بدون هیچ پیش داوری و ... رای هام رو بدم ، رفاقت و کدروت و ... گذاشتم کنار و اون کسایی رو انتخاب کردم که از نظرم لیاقتش رو داشتند . اگه کسی از قلم افتاد و ناراحت شد یه وقت ، اصلاً مهـــم نیست :دی چون نظره من این بوده :ی

راس میگه ... آدم دو رو تر .. دیوثــــ تر .. از این تری نبی ندیدم من!

بازم مثل سال های گذشته به حقم نرسیدم .. ولی این چیزا مهم نیست .. دیگه همه میدونن من محبوب ترین و بهترین لجند انجمنم!

MAMAD
01-04-2014, 11:08 PM
من الان تایپیک رو دیدم//:5799405020834328392

اول اینکه عذر خواهی میکنم نظر ندادم دلیلم برا خودم خیلی قانع کننده بود تمام سال دیدم کیا فعال بودن و کیا نبودن :-)

اما نوشتن تعداد کسایی که زحمت کشیدن در 1سال تو 4 تا نظر در هر بخش واسه من یکی امکان پذیر نبود...

از همینجا هم از دوستانی که بنده رو لایق دونستن انتخاب کردن تشکر میکنم...

نوکر همه بچه های گل انجمن
:48:

Danial
01-04-2014, 11:35 PM
آقا تبریک به دوستان. و خوشحالم که انجمن سرپا داره به کارش ادامه میده

The Phenom
01-05-2014, 02:09 AM
دوستان از لطفی که بنده داشتن تشکر می کنم ( کلیشه )

دمتون گرم

اگر رای ندادم خوب دوس نداشتم رای بدم ( دلیل از این بالاتر ؟ )

تو هر سه بخشی که رای اوردم افراد لایق تری هم بودن که گاگول بودن دوستان مانع رسیدن اونا به حقشون شد :4: و من کاملا از این امر استقبال می کنم

یک سری از پیشکسوت های انجمن هم یه مدت نبودن اگه بیشتر می بودن مطمئنا مقامی در خور کسب می کردن

در هر صورت هزار بار گفتم یه بار دیگه هم می گم کوچیک همه ی بروبچه های انجمن هستم

و اخر سر اینکه : کسی پایه نیس تو انجمن اشوب کنیم؟ :h::g:

Der TitaN
01-05-2014, 05:32 AM
تبریک به همه ی دوستان ... جدا خیلی عالی و حتی باورنکردنی است که هنوز این فروم سر پا مونده !

بسیاری از فرومهای رسلینگ کله گنده ی خارجی یکی پس از دیگری یا حک شدن یا جمع شدن کلا اما خوشبختانه iwe همبشه استوار مونده .

مشکلات زیادی بالاخره تو این 5 سالی که بنده عضوم دیدم بین خیلی از بچه ها پیش اومده و هنوزم هست اما چیزی که مهمه اینه که درنهایت همه یک هدف مشترک داریم و اون هم همیشه پایدار ماندن این فروم بزرگ هستش .

El Niño
01-05-2014, 07:35 AM
اول یه تشکر از همه ی دوستانی که به من رای دادن و اونایی هم که رای ندادن می کنم.:4:

به دوستانی که انتخاب شدند و دوستانی که انتخاب نشدند هم تبریک می گم.:4:

سالی که گذشت به دلایل متعدد که اینجا جای گفتنش نیست واسه من از سخت ترین سال های زندگیم بود اما یکی از چیزهایی همیشه باعث می شد خوشحال و به آینده امیدوار باشم همین فروم و بچه های فروم بودند.

امیدوارم سالهای سال فروم سر پا باشه و کنار هم به خوبی و خوشی زندگی کنیم :4: و مهمتر از همه کدورت ها بین همه دوستان از بین بره.

The Fury
01-05-2014, 08:39 AM
منم جا داره به نوبه ای خودم به همه ی این عزیزان فعال تبریک بگم و اشنای باهاشون رو باعث افتخارم میدونم .

یکی از دلایلی که رای ندادم اینه که بطور کامل در سال 2013 اینجا نبودم. اگرم میخواستم رای بدم فقط در 1 مورد یا حداکثر در 2 مورد میتونستم رای بدم.

به هر حال از فعالیت همتون لذت میبرم . در سال جدید موفق و موئید باشین:heart_mini:

SHAHIN
01-05-2014, 10:52 AM
پس امسال مرد سال فروم علی(Tombstone) هست دیگه:4:

تبریک به همه دوستان فروم و یه تبریک مخصوص به علی عزیز

با اینکه یه مدت بازنشسته شده بود بنا به دلایلی که خودش گفته

بود ولی مشکلات فراموش کرد برگشت به فروم و این نشون میده

علی جان به غیر از بهترین مدیر و کاربر تعصب زیادی هم داره که نذاشت

بخش دانلود کشتی کج سروپا نمونه.

بازم تبریک میگم به دوستان و بیه همچنین پدیده فروم یعنی علی(MrHOF)

این پسر دوباره بخش موزیک فروم زنده کرد بخشی که فقط توش برای یه مدت

موزیک های راک قرار میگرفت اونم بخاطر ساسان عزیز بود که با همین کار خیلی

هارو طرفدار لینکین پارک کرد:4:

دیگه حرف اضافی نمیزنم بازم تبریک میگفم و خسته نباشید میگم به دوستان

پ.ن:سید امسال مثل پارسال عکس بازی فتوشاپی نداریم:4:یه نفر بیاد برننده یه بخش معرفی کنه:4:

Sgt.Wollek
01-05-2014, 01:21 PM
آغا تشکر از همه ملت (ملت !!! :4:) که بنده رو غابل دونستن و امسال هم مثل پارسال مقامی اوردیم (البته خداییش امسال انتظارشو نداشتم :4:) پارسال که دوم شدم تو سه بخش فکر کنم و امسال هم تو برترین کاربرا سوم شدیم که باز هم تشکر از همه

علی که خداییش خودم انتظارشو داشتم برترین بشه چون واقعا از وقتی که با هم فعالیت کردیم تا الان هیچکس فعالیتش بهتر از علی نبوده. ای کاش میشد دوباره با هم فعالیت کنیم و مشت محکمی بزنیم بر دهان بقیه مدیران ولی حیف :2::4:

در مورد شوخ ترین کاربر سال که سوم شدم باید بگم با رای دادنتون گور خودتون رو کندین (آغا دوستانه حرف میزنم جدی و به دل نگیرید :4:) حالا که منو انتخاب کردین از فردا دیگه یکی یکی با شوخی میکنیم داخلِ دوستان :4:

تشکر از همه و مخصوصا ممد کارواخال (شباهت عجیبی به همدیگه دارن :4:) به خاطر زحماتشون

در هر صورت هزار بار گفتم یه بار دیگه هم می گم کوچیک همه ی بروبچه های انجمن هستم

و اخر سر اینکه : کسی پایه نیس تو انجمن اشوب کنیم؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

یعنی چطور ممکنه که داییِ این مملکت کوچیک همه باشه؟؟؟ :w:

آره من که پایه ام کِی بریم حالا ؟؟؟ :h:

Cna3zar
01-05-2014, 01:35 PM
از همه ی دوستانی که برای انجمن زحمت کشیدند تشکر میکنم و به دوستانی هم که انتخاب شدند تبریک میگم .

The Shadow
01-05-2014, 02:20 PM
خب مراسم امسال هم به خوبی و خوشی به پایان رسید و به نظرم سید ممد از همه بهتر از سال های قبل اجرا کرد ! :4: یه خسته نباشید بهش میگم و واقعاً لایق خوش سلیقه ترین هستی چون تاپیک و نوشته ها و طرحات حرف نداره.

از تموم برترین ها و همه کسایی که رای دادن هم تشکر میکنم و به خاطر این حضورشون تحسینشون میکنم.

از همه کسانی هم که به من لطف داشتن و بهم رای دادن تشکر ویژه میکنم .

موفق باشید

amir-aghaei
01-05-2014, 02:43 PM
تشکر بسیار بسیار فراوان از سید عزیز و همه عزیزانی که تو این انتخابات سهیم بودن...!مدالهای نفرات برتر روی پست بیت کاربریشون قرار گرفت!

انشالا از سالهای آینده هم کار این تاپیک رو سید عزیز در دست خواهد داشت...

جا داره اضافه کنم از اینکه ممد عزیز به عنوان متعصب ترین کاربر سال انتخاب شد از یکایک کاربران تشکر کنم ! همین انتخاب کافی بود تا متوجه شیم که کاربران فهم و درک بالایی نسبت به انجمن دارند..با اینکه ممد لباس رنگی تنش نیست اما بچه ها حواسشون بود که چه کسانی دارن دلسوزانه فعالیت میکنن اینجا...انصافن ممد تو این 2 ساله اگه کنار من نبود من به شخصه کم میوردم!

یه تشکر هم باید از تیم هیئت مدیره و دیگر مدیران عزیز سایت بکنم که تو این یکسال خیلی وقتا اذیتشون کردم و باشون کلنجار رفتم...

از دوستانی هم که به بنده رای دادن کمال تشکر را دارم... اما فکر میکنم بهتر بود عناوین من در اختیار دیگر کاربران فهیم قرار بگیره..ما که کاره ای نیستیم این کاربرانن که انجمن رو میسازن! و این برای منه نوعی مهمتر از مقامه...

جای خیلی از دوستان دیگه تو مراسم و عناوین خالی بود ...امیدوارم ناامید نباشن و به این انتخابات فقط به چشم قدردانی نگاه کنن....

یا علی...

© The Phantom Pain
01-05-2014, 02:51 PM
اما امروز صبح در خبرگزاری های معتبر عکس هایی از مراسم فرش قرمز و خود مراسم منتشر شد .

چون برای خرید هر عکس اختصاصی از مراسم باید 100 $ پرداخت میکردیم ، با توجه به بودجه محدود انجمن فعلا همین تعداد عکس رو تونستیم استفاده کنیم . :ی

* * *

علی اسکوفیلد با چهره ای ناراحت . وقتی از اطافیان پرسیدیم که علی چرا ناراحته ، گفتن که ظاهرا امتحان داشته و به خاطر مراسم مجبور شده قید امتحان رو بزنه و بیاد به مراسم .

عکسی از یکی از اعضای هیئت مدیره iWE ، امیر جی بی ال ! این عکس در قسمت V.I.P گرفته شد که مخصوص اعضای هیئت مدیره و عنوان داران انجمن بود .

( قبل از گرفتن این عکس ابوالفضل چیزی در گوش امیر گفت و قیافش به این شکل در اومد :ی )

چهره جدید انجمن ، مهرزاد که هیچ کس باور نمیکرد اینقدر جدی باشه ! :ی

در تمام طول مراسم ساکت و آروم یه گوشه ایستاده بود و آب معدنی میزد به بدن ... که یک دفعه با پخش شدن موزیک " Gangnam Style " شروع کرد به گرم کردن ! :ی

با سلیقه ترین کاربر سال به همراه تندیس دریافتیش ...
محمد به خاطر جوگیر شدن و از خود بی خود شدندش ، اشتباهی به سالن کناری که مراسم دیگه ای اونجا در حال برگزاری بود رفت و اونجا عکس گرفت ... :501:

مرد خــاص iWE ، شــاهــیــن ... :5:

مثل همیشه با لباسی شیک پا به مراسم گذاشت و برای دقایقی توجه ها رو به سوی خودش جلب کرد ...

یکی از پدیده های امسال که با ظاهری کاملا متفاوت در مراسم حاضر شد و همه رو شگفت زده کرد ! :ی

سامان به همراه عبدی وارد سالن شد . عبدی در سالن مراسم مرتب با چشم و ابرو به مدل جدید موی سامان اشاره میکرد و از این حرکات انجام میداد :800179: . که همین موضوع باعث عصبانیت سامان شد و بینشون درگیری پیش اومد ! :ی

بعد از اون هم خبرنگاران به سمت عبدی هجوم بردند و سامان هم در کنارش به عکس انداختن مشغول شد .

( پشت سامان : خبرنگارانی که با عبدی مصاحبه میکنن :ی )

پدیده 2013 انجمن ، علی ! :55:

علی جزء معدود کاربرانی بود که بدنش نسبتا روی فرم بود و اضافه وزن بهش رو نیاورده بود ... :ی

اما خوشتیپ انجمن و کسی که توی خیلی از بخش ها کاندید بود ... :16:

آرمان یکی از خوش پوش ترین کاربران مراسم امسال بود و بعد از مراسم یه دفتر تلفن شماره با خودش به خونه برد ... :ی

یکی از هیجان انگیز ترین لحظات مراسم وارد شدن بابک تراختور بود که با استقبال گرم کاربران مواجه شد .

بابک در حال عکس انداختن بود که از فاصله دور ابوالفضل رو دید و آغوشش رو برای دیده بوسی با اون باز کرد ... :6:

اما شاه عکس مراسم که تا کنون بیش از 63 میلیون بار در سراسر دنیا از وبسایت های مختلف خریداری و دانلود شده ... :ی

این عکس با نام " The Godfather " در فضای مجازی معروف شده و داره دست به دست میچرخه ....

ابوالفضل در حال گشتن در سالن و بررسی کیفیت مراسم بود که با دیدن دوربین لبخند شیطانی زد و ژست مخصوص خودش رو گرفت ... :19:

* * *

Tombstone
01-05-2014, 03:01 PM
تبریک میگم به تمام عزیزانی که انتخاب شدند :2r5gfb4:
انصافا اکثر دوستان در بخش های مختلف به حق خودشون رسیدند؛ هر چند جای برخی از دوستان در مراسم امسال خالی بود و براشون هر کجا که هستند، آرزوی موفقیت میکنم
معلوم نیست که این مردک ادمین کجاست؟! :504:
این آقا فقط بلده که یک ماه یک بار بیاد و از تیم سوراخ منچستر تعریف کنه و بره :5799405020834328392 کار مفید دیگه ای از ایشون دیدید، آیا؟! :5183599525802216245

یه تشکر ویژه هم از هئیت مدیره انجمن و در راس آن از ابوالفضل عزیز میکنم که اگر این دوستان نبودند، این انجمن، حال و روز الانش رو نداشت :1:
و در آخر تشکر و قدردانی ویژه از همه عزیزانی که بنده حقیر رو قابل دونستند و اسمی از ما بردند
خیلی از دوستان دیگه لایق عنوان بنده بودند و این عنوان قطعا متعلق به آن هاست ... من فقط به عنوان یه خدمتگزار در خدمت انجمنم و بس

:e1du0kb210nv49d4skx

MrHOF
01-05-2014, 05:10 PM
تـشـکـر از هـمـه ... :504:

J B L
01-05-2014, 05:54 PM
سال 2013 هم تموم شد . انتخابات هم به خوبی و خوشی تموم شد . خوشبختانه توی این دو سال انجمن سیر صعودی داشت . امسال یکی از سال هایی بود که انتخاب کردن بین بچه ها سخت تر بود اونم دلیلش فعالیت دسته جمعی بچه ها بود . امیدوارم با همه ی بچه ها سال دیگه هم در کنار هم باشیم . از همه ی کسایی که به فکر انجمن بودند از کسایی که بهم رای دادن و کسایی که در رای گیری شرکت کردند تشکر می کنم . امیدوارم سال میلادی جدید برای همه ی ما خوش باشه .

The Wollek
01-05-2014, 06:24 PM
تو هواي سرد شيراز ... :4:

آقا چه برفي مياد ما هم كه عمرمون برف نديدم بسي خر كيف شديم :136:
انگشتام جون تايپ ندارن :4:
خلاصه تبريك ميگيم به همه دوستان عنوان دار و كساني كه اسمشون تو بعضي قسمت ها بود
تبريك هم ميگم به خانم دكتر خودم :5: دكتر عبدل وولك :4: اين موجود يه پا عنوان دار آپلود فيلم و كج بود يه زماني
حالا جديدا زده تو كار تكثير دي وي دي غير مجاز :b:
تو راه بازگشت بهوطن ( كابل ) هم با 500 حلقه مبتذلات دستگير شده و در خدمت برادران طالبان هست :4:

---

خلاصه تبريك به همه اميدوارم فعاليتتون مستمر باشه

فعلا آلبالوهامون يخ زده از سرما :4:
شب شيك همگي

Warrior
01-05-2014, 06:27 PM
جا داره از همه کاربران فعال انجمن (چه اونایی که اسمشون بود و چه نبود)تشکر کنم.همینطور تبریک عرض می‎کنم خدمت تمام عزیزانی که انتخاب شدن. ممنون:flowerysmile:

Django
01-05-2014, 07:34 PM
منم جا داره یه تشکر بکنم
مرسی از همه :dd:

Scofield
01-06-2014, 11:09 AM
قبل از هر چیز از سیّد یه تشکر ویژه میکنم ! مـمــنون سید :8:

از تمام دوستانی که به من رای دادن و یا به قول آرمان به من رای ندادند تشکر می کنم :دی

به ســایــر دوستان هـم تبریک میگم :3:

ایشاا... بعد از امتحانات با قدرت بر می گردم :5:

DEAD MAN
01-06-2014, 06:27 PM
اولاً تشکر میکنم از سید محمد عزیز که زحمت زیادی برای این مراسم کشید .

تشکر بعدی من از دوستانی هست که در طول سال 2013 برای انجمن زحمت کشیدن و با توجه به وجود برخی مشکلات نذاشتن که انجمن رکود پیدا کنه .

تبریک ویژه عرض می کنم به تمام دوستانی که تونستن با فعالیت بدون چشم داشتشون تو این مراسم مقامی کسب کنن و تقدیری ازشون شده باشه .

سال 2013 هم تموم شد و من از خاطراتی که این سال برای من تو انجمن رقم خورد خدا رو شاکرم . شب E3 یکی از اون شب های خاطره ساز تو انجمن بود که دوستان به ما لطف هم داشتن .

و اما در نهایت از دوستانی که به بنده لطف داشتن ممنونم .:heartsmile:

======================

دو تا نقد به این مراسم بنده دارم :

1- این مراسم رو به انتهای سال شمسی بندازیم . مثلاً از اول اسفند شروع کنیم به رای گیری . دوستان هیئت مدیره به این مورد یه توجه داشته باشن .

2- سعی بشه که دوستان فعالیت کاربران رو در طول سال مد نظر داشته باشن .
تو قوانین این انتخابات ذکر شده که حداقل مدت زمان عضو بودن برای حق رای داشتن 3 ماه هست که خب اون فردی که 3 ماه عضو بوده با اتفاقات کل سال ممکنه آشناییت نداشته باشه .

© The Phantom Pain
01-07-2014, 01:45 PM
. . . And Now

عکسی از ناظم انجمن که این روزا بدجور شایعات دور و برش هستن و خبرای مهمی در موردش به گوش میرسه ... :5:

پژمان در سالن کنار ابوالفضل نشسته بود که در طول مراسم مدام در گوش هم به صورت محرمانه حرف هایی رد و بدل میکردن ... :29:

- این مراسم رو به انتهای سال شمسی بندازیم . مثلاً از اول اسفند شروع کنیم به رای گیری . دوستان هیئت مدیره به این مورد یه توجه داشته باشن .

محمد حسین جان ، من هم نظرم در ابتدا این بود که این مراسم رو بر اساس سال نوی شمسی برگزار کنیم تا به عادات خودمون بیشتر بخوره .

اما مسئله ای که هست ، اینه که چون تاریخ انجمن بر اساس سال میلادی هست ، و ساعت و تاریخ ارسال پست ها بر این اساس ثبت میشن ، خیلی راحت تر میشه آخر هر سال میلادی فعالیت بچه ها توی همون سال رو بررسی کرد . اما اگر بخوایم تاریخ شمسی رو قرار بدیم ، تاریخ ارسال پست ها یه مقدار از دستمون در میره و ممکنه فعالیت های ابتدای سال بچه ها اصلا به چشم نیاد .

یکی از دلایل مهمش این میتونه باشه ...

پ.ن : برای چندمین بار تشکر میکنم از دوستانی که به من اظهار لطف میکنن . من وظیفه ای در انجمن دارم و سعی میکنم تا جایی که میتونم به نحو احسن انجامش بدم .

با تشکر .

bomb5
01-07-2014, 05:53 PM
من تشکر میکنم از همه دوستانی که ما رو قابل دونستن و به ما لطف داشتن.
با توجه به مشکلات زیادی که تو این چند وقته گریبان ما رو گرفته و داره ما رو خفه میکنه، ترسیدم یه موقع کسی رو از قلم بندازم و باعث ناراحتیش بشم، بخاطر همین رای ندادم. :4:
موفق باشید...

Capt. Flint
01-07-2014, 06:05 PM
به همه تبریک میگم. از همه هم معذرت میخوام که خودم شرکت نکردم جدا از شلوغ بودن سرم واقعا نمیتونستم فرقی بین عزیزان بذارم
بازم تبریک میگم

S.H.A.Y.A.N
01-07-2014, 06:22 PM
خب منم با کمی تاخیر از تمام دوستان تشکر میکنم . اونایی که به من رای دادن لطف داشتند :heartsmile:

یک تشکر ویژه از سید محمد عزیز که مراسم رو به نحو احسن برگزار کرد .

تو مراسم امسال شرکت نکردم چون نصف بیشتر سال رو نبودم و اگه رای میدادم ممکن بود حق بعضی ها از بین بره .

به دوستانی که مقام آوردن هم تبریک میگم . با آرزوی موفقیت ...

Hamid
01-07-2014, 11:55 PM
خسته نباشید به همه کسایی که تو این سال زحمت کشیدند! چه اونایی که انتخاب شدند و چه اونایی که انتخاب نشدند

Arsal4n
01-11-2014, 09:57 AM
من خيلى خيلى عذر ميخوام كه تاپيك چند روز پيش رو بالا ميارم ولى لازم دونستم كه بيارمش بالا ..

اول از همه من يه جورايى فكر ميكردم تو اين دو ماه من فراموش شدم :4: اصلا فكر نميكردم كه دوستان انقدر به من محبت داشتن. واقعا متشكرم ...

اصلا باورم نشد كه حتى يك راى آوردم با وجود اينكه 2 ماه اصلا نبودم ...

خيلى ممنونم از همه .

mo_anzalicity
04-21-2014, 08:46 AM
من به عنوان عضو جدید تبریک میگم