PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ...معرفی آدمین و تغییرات جدید در انجمن ...

amir-aghaei
01-08-2014, 02:40 PM
درود...

طبق صحبتها و مشورت هایی که تیم هیئت مدیره سایت طی این چند ماه با مدیران ارشد داشت...با توجه به مرخصی(2 سال) که ساسان عزیز SASAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) از بنده گرفته...

با صحبتی که با دوستان هیئت داشتیم ... ناظم فعلی و یکی از کاربران قدیمی .دلسوز و با پشتکار انجمن داداش گلم پژمان عزیز The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به سمت آدمینی سایت انتخاب شد...!

فکر میکنم اکثر کاربران به خوبی پژمان رو میشناسن و نیازی نیست بنده از ایشون حرفی بزنم...اخلاق و رفتار یک مدیر مدبر رو ایشون داره و انتخابات امسال هم نشون داد که بیخود نبود به عنوان بااخلاقترین عضو سال انجمن انتخاب شد!

تو سیستم کاری اعضای هیئت فعالیت مهم نیست...مهم استمرار و مدیریت درست کار کردنه و یکی دیگه از نکات که برای من و دیگر دوستان بیشتر از همه چیز مهمه اینه که کاربر تو خط مستقیم انجمن باشه...یعنی اولویت اولش انجمن باشه و دومش رفقا!

انشالا پجمان عزیز که تو لباس های قبلی خودش رو به ما ثابت کرد در این لباس هم با کمک سید محمد عزیز "مدیر ارشد سایت" هوای انجمن رو این دو عزیز بیشتر از قبل خواهند داشت ..پست ناظمی هم فعلان تا اطلاع بعدی و مشورت اعضای هیئت فعلان خالی میمونه تا سر فرصت به جمع بندی برسیم...

بنده از کاربران.مدیران.و خصوصان اعضای قدیمی و پیشکسوت سایت انتظار دارم کمال همکاری رو با پجمان و سید عزیز داشته باشن.تیم هیئت مدیره هم بخوبی پشت این دو عزیز هست و در حد وسع و وقتشون کمک رسان این عزیزان هستن...

=========

جا داره یادی کنم از ساسان عزیز ادمین سابق سایت که این روزها حسابی درگیر دانشگاه و پروجه و ... هستن ... مدتی پیش بنده رشت بودم با ایشون صحبتهایی رو انجام دادم و به نتیجه رسیدیم که فعلان ایشون به عنوان عضو هئیت مدیره به کار خودشون ادامه بدن تا انشالا هر وقت فرصت کافی برای دنیای مجازی داشتن بازهم از تجربیات این برادر عزیز در سمت ادمینی یا سمتهای دیگه استفاده کنیم...

به شخصه کمال تشکر رو دارم از ساسان عزیز و زحماتی که کشید... طی این چند سال ایشون همیشه بدون چشمداشت فعالیت کرده و خیلی وقتا غرولند های بنده رو تحمل کرده......

========

امروز 2 تغییر دیگه در انجمن داشتیم...

پوریا r v d (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیر که از اعضای با اخلاق باسابقه و قدیمیه سایت هستن به عنوان مدیر بخش ورزش انتخاب شدن...همونطور که میدونید تالار ورزش در انجمن محبوبیت خوبی داره از اونجایی که جام جهانی را در پیش داریم این بخش نیازمنده به مدیر بود و با تصمیم هیئت پوریای عزیز این بخش رو هدایت میکنن....

همچنین یکی از اعضای قدیمی سایت که جزو یوزرهای اولیه سایت هستن و چند ساله در رکاب انجمن هستن ولی کمتر در بحث ها هستن حاج امین عزیزTRIPLE H (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به باشگاه باسابقه ها پیوست...

دلیل انتخاب این دوستان فقط بخاطر حرمت و احترامیه که این عزیزان طی این شیش 7 سال برای انجمن داشتن....سایت مدتیه با ورود نسلهای جدید خیلی جوون و نوجون شده و نیازه که پیشکسوتان و اعضای باسابقه بیشتر در محافل انجمن حضور گرمی داشته باشن..و امیدوارم اعضای باسابقه و پیشکسوت فروم به رشد و فعالیت سایت بیشتر از قبل کمک کنن.....

انشالا از امروز به بعد اعضای ارشد سایت عملکرد کاربران رو بخوبی زیر نظر خواهند گرفت..

با تشکر از همه کاربران گرامی سایت....

El Niño
01-08-2014, 02:49 PM
تبریک ویژه به پژمان و پوریای عزیز ، به امید روزهای بهتر برای انجمن...

MrHOF
01-08-2014, 02:54 PM
تبریکات اربعه به پوریا و پژمان

مخصوصآ پژمان :d :d

The Enforcer
01-08-2014, 03:03 PM
وقتی ابوالفضل جان تو تاپیک انتخاب برترین های سال گفت « واسه پجمان نقشه هایی دارم ... » فهمیدم جریان چیه :4:

تبریک به آقا پژمان و پوریا و امین عزیز :8:

DEAD MAN
01-08-2014, 03:04 PM
اول از زحمات بی دریغ ساسان عزیز که تو این چند سال برای انجمن کشید تشکر می کنم .

بعد تبریک میگم به پژمان دوست خوبم و امیدوارم تو این پستش هم بتونه مثل قبل عالی عمل کنه .
به آقا پوریا و امین هم تبریک میگم .

AƦAƾH
01-08-2014, 03:05 PM
پــژی جون مبارک باشه :d0s69thbefhiffti:

خیلی خوشحال شدم ، کلا روحیه گرفتم :4: جـــــیــــگـــر :wink2:

به پوریای عزیز هم تبریک میگم ، موفق باشی . :504:

King Of Darkness
01-08-2014, 03:11 PM
تشکر از ساسان عزیز به خاطر تلاشش تو انجمن .

تبریک به دو پشکسوت و ناظم سایت که ارتقا مقام گرفتن :ی

و تبریک به آقا امین که به با سابقه ها پیوست . :ی

PICCASSO
01-08-2014, 04:07 PM
تبریک میگم به هرسه با ارزوی موفقیت

SHAHIN
01-08-2014, 04:13 PM
تبریک به دوستان عزیز زحمت کش
ساسان تابستون گقت از مدیریت کنار میره تا اخر سال
من حرفشو جدی نگفرتم ولی گویا جدا رفت از این سمت
جا داره از زحماتش تشکر ویژه بکنم

Danial
01-08-2014, 04:29 PM
به همه دوستان تبریک میگم.:flowerysmile:

Mr. Movie
01-08-2014, 04:30 PM
به پژمان عزیز تبریک میگم و مطمئنم که از پس این سمت به راحتی بر میاد چیزی جز این برازنده پژمان عزیز نیست.
همینطور به پوریا عزیز تبریک میگم امیدوارم بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم.

AREF TAKER
01-08-2014, 04:51 PM
به ساسان عزیز که از روزی که وارد انجمن شد بهترین فعالیت رو کرد تا همین الان خسته نباشید میگم و امیدوارم که در درساش موفق باشه و به زودی برگرده.

پژمان و سید هم که حرفی در کار خوبشون نیست و بهترین بوده و هستند.

به پوریای عزیز هم شادباش میگم و خوشحالم از این انتخاب.

حاج امین هم که به ما سالمندای انجمن پیوست و باعث افتخار ماست که تو جمعمون داریمش.

با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان :d0s69thbefhiffti:

Dash.Ali
01-08-2014, 05:05 PM
هم به دوستان عزیز آر وی دی عزیز و پجمان تبریک میگم مخصوصا مخصوصا پجمان که واقعا لیاقت داشت و خیلی با دیدن این صمت جدیدش خوشحال شدم

همچنین ساسان که عضویتش تو هیئت مدیره برازنده اونه مخصوصا اینکه منچستریه و حالا دست ما رو واس تصمیمات مهم سایت باز میکنه :ی

Cna3zar
01-08-2014, 05:39 PM
به دوستان تبریک میگم امیدوارم موفق باشند ..

Вαңгαмi
01-08-2014, 05:53 PM
اومدم کلا نام کاربری و رنگ های جدید منو فرا گرفت ، کلا هنگ کردم :f_sabzmoom_58d78:

آقا به همتون تبریک میگم :d0s69thbefhiffti: مخصوصا پوریا و ناظم السابق :wink2:

The Fury
01-08-2014, 06:50 PM
ساسان مچکریم ! :smiley (70):

پوریا و پژمان عزیز ضمن عرض تبریک امیدوارم در ادامه راه موفق باشین:heartsmile:

MAMAD
01-08-2014, 07:03 PM
تبریک به پژمان عزیز و پوریا عزیز و اون دوست عزیزمون

خسته نباشید به ساسان عزیز که واقعا زحمت کشیده وگرنه الا این انجمن سرنوشت دیگر فروم ها رو داشت ..

انشالا در هیئت مدیره هم فعالیت خوبی داشته باشه...

موفق:heart_mini: باشین

The Phenom
01-08-2014, 07:41 PM
از ساسان عزیز تشکر می کنم و امیدوارم تو کارشناسی ارشد هم همچنان موفق باشه

از پژمان هم به خاطر زحماتش در پست قبلی تشکر می کنم وارزوی موفقیت در پست جدید دارم

پوریا هم که عزیزمه :4:

Dash.Ali
01-08-2014, 09:07 PM
از ساسان عزیز تشکر می کنم و امیدوارم تو کارشناسی ارشد هم همچنان موفق باشه

از پژمان هم به خاطر زحماتش در پست قبلی تشکر می کنم وارزوی موفقیت در پست جدید دارم

پوریا هم که عزیزمه :4:

دایی بهمن؟ دیدی؟ دیدی دایی این تاپیک هم اومد و ادمین نشدی :ی

Hamid
01-08-2014, 10:33 PM
کلا فکر کنم ابولی منو اصلا آدم حساب نکرده که اسمی ازم نبرده!:4: یادمه اون موقع پژمان بهم گفت چون فقط تنها رنگ عوض کردی نمیشه برات تاپیک زد ، الانم که تاپیک زده شد منو از یاد بردند:6168154326427106949
ولی خارج از شوخی مدیریت پوریا ، بازنشستگی ساسان و لجند شدن برادر triple h رو بهشون تبریک میگم!
امیدوارم همگی در زندگیشون موفق و موید باشند

bomb5
01-08-2014, 11:12 PM
منم از زحمات ساسان تشکر میکنم. واقعا خیلی زحمت کشید و ادمین خیلی خوبی برای انجمن بود.
به بقیه دوستان هم تبریک میگم...
موفق باشید...

shahramwalker
01-08-2014, 11:15 PM
تبریک بسیار برای دوستان پیشرفت کرده

و ارزوی موفقیت برای مدیران و دوستان قبلی

The Phenom
01-09-2014, 12:10 AM
دایی بهمن؟ دیدی؟ دیدی دایی این تاپیک هم اومد و ادمین نشدی :ی

اقا داغ منو تازه نکن :Determined:

حس می کنم یه جریانیه اینا نمی خوان من بیام بالا :WhyWithHands:

اینا میدونن من بیام بالا اینا میرن پایین ( به صورت الاکلنگی . من الا هستم اونا کلنگن :4: )

در هر صورت اگه اینا منو ادمین نکنن که با این رویه ای که اینا پیش گرفتن عمرا بشه :z: مجبورم کاری رو با اینا بکنم که با قبلی ها کردم :Stoned:

r v d
01-09-2014, 12:28 AM
ممنون از همه دوستانی که تبریک گفتن و مارو شرمنده کردن

مــــرسی

The Shadow
01-09-2014, 12:47 AM
منم گذاشتم هر وقت پوریا اومد تشکر کرد، منم تشکر کنم.

خیلی ممنون از دوستان عزیز ، لطف کردین

S.a.J.a.D
01-09-2014, 01:05 AM
تبریک میگم به پوریا و triple h و پژمان عزیز

و به ساسان هم بابت تمام زحماتش خسته نباشید میگم .

TRIPLE H
01-09-2014, 01:15 AM
منم به نوبه خودم به پوریا و پژمان عزیز تبریک میگم و از همه ذوستان و بچه های گل انجمن تشکر میکنم مرسی از لطف همه.

Danial
01-09-2014, 03:00 PM
به آقا پژمان بخواطر ادمین شدن. و به پوریا واس مدیر شدن و به تریپل اچ بخواطر لجند شدن و تسلیت به دایی بهمن بخواطر هیچی نشدن.
:b:

:b::e:

Django
01-09-2014, 09:05 PM
آقا منم با تاخیر تبریک میگم :blushdown:

Scofield
01-09-2014, 09:11 PM
تبریکــــــ به همه ی دوستان :5:

SASAN
02-07-2014, 01:07 PM
ممنونم از همه بچه ها ....

انشالله سایت به پیشرفت هاش ادامه بده . با تشکر از اقای برگزیده :D .

انشالله ما هم هر چه در توان داریم تو این مدت مرخصی انجام میدیم .

بازم ممنون از همتون بچه ها :x