PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| پایان قرارداد یک دیــوا+کاهش وزن ویکی گوررو

Dash.Ali
01-08-2014, 06:47 PM
پایان کار کیتــلین

دبلیو دبلیو ای اعلام کرده امشب 8 ژانویه در شو مین اونت مسابقه این دیــوا در برابر ای جی

آخرین حضور او در دبلیو دبلیو ای بوده و پس از آن کمپانی قرارداد جدیدی با او ثبت نمیکند

مسابقه جیک رابرتز

قرار شده تا جیک رابرتز در برابر استار بازنشسته کمپانی "مانو" در اونت رامبلمنیا در رجیونال چمپیونشیپ

رسلینگ در تاریخ 15 مارس مسابقه بده

برنامه ورزشی ویکی گوررو

ویکی گوررو گویا مدتیه زیر نظر **** من جان سینا به شدت مشغول ورزشه و در مدت 4 هفته 12 پوند

وزن کم کرده

THE VAIPER
01-08-2014, 07:20 PM
چرا دیگه با کاتلین قرار داد نمی بندن خیلی دیوای خوبی هست

Вαңгαмi
01-08-2014, 08:00 PM
چرا دیگه با کاتلین قرار داد نمی بندن خیلی دیوای خوبی هست

چراشو از خود مستر مکمن بپرس :lati:

Cna3zar
01-08-2014, 08:23 PM
**** من جان سینا :24:

کیتلین واقعا حیفه .. تو این یکی دو سال بخش **** ها خیلی ضعیف شده . بعد راحت هم میگن قرار داد نمیبندیم :504:

Dash.Ali
01-08-2014, 09:06 PM
دیــوا ها دیگه جزئی از رسلینگ نیستن یه وسیله هستن واس دراومدن رسلینگ از حالت تکراری :ی جمله ادبی بود

shahramwalker
01-08-2014, 09:32 PM
هیچ دیوای بهتر از EVE torres نبود ولی کمپانی کار خودشو میکنه همیشه غیر قابل پیشبینی

DEAD MAN
01-09-2014, 12:41 AM
بعد از آخرین مسابقه در مین ایونت 8 ژانویه ، اِی جِی در بغل کیتلین ....

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

(گفتم شاید مشکلی پیش بیاد لینک گذاشتم .)

shahramwalker
01-09-2014, 01:15 AM
بعد از آخرین مسابقه در مین ایونت 8 ژانویه ، اِی جِی در بغل کیتلین ....

(گفتم شاید مشکلی پیش بیاد لینک گذاشتم .)

مین ایونت هنوز چند ساعت مونده فکر نکنم برگزار شده باشه

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

El Niño
01-09-2014, 01:18 AM
مین ایونت هنوز چند ساعت مونده فکر نکنم برگزار شده باشه

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

مین ایونت زنده نیست که قبلا ضبط میشه.

shahramwalker
01-09-2014, 01:21 AM
درسته ولی ضبط شدشم پنجشنبها فکر کنم میاد بیرون

درسته تماشاگران داخل استادیوم عکس گرفتند

MrHOF
01-09-2014, 01:24 AM
داداش ضبط شده پنجشنبه ها لایو پخش میشه

ولی عزیزان حاضر در آرنا لطف میکنن از اقسا و نقاط ارنا عکس میگیرن :d

shahramwalker
01-09-2014, 01:31 AM
بله دقیقآ این عکس افراد داخل استادیوم هستند که زحمت این کار ها رو میکشند

چون صورت کیتلین پیدا نیست شک کردم

* نه که ای جی امادس بپره تو بغل هر ادمی حتی وینس مکمن :3214332768429986099

SHAHIN
01-09-2014, 10:46 AM
کیتلین بیرون ننداختن!!

اونجور که من فهمیدم قصد داره ازدواج کنه به زودی برای همین رفته

و احتمالا تا چتد وقت دیگه برمیگرده. اینم تو تصویر زیبا از ای جی در بقل

کیتلین. راستی اگه ای جی اینجوری پریده بقلش دلیلش اینکه این دوتا از دبیرستان

با هم رفیق بودن نه چیز دیگه و با هم امدن تو wwe:3:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Dash.Ali
01-09-2014, 11:03 AM
کیتلین بیرون ننداختن!!

اونجور که من فهمیدم قصد داره ازدواج کنه به زودی برای همین رفته

و احتمالا تا چتد وقت دیگه برمیگرده. اینم تو تصویر زیبا از ای جی در بقل

کیتلین. راستی اگه ای جی اینجوری پریده بقلش دلیلش اینکه این دوتا از دبیرستان

با هم رفیق بودن نه چیز دیگه و با هم امدن تو wwe:3:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

شاهین جان تو متن خبر زده بود که دبلیو دبلیو ای قصد ثبت هیچ قرار دادی در آینده با اون نداره و براش آرزوی موفقیت میکنه

MrHOF
01-09-2014, 11:08 AM
شاهین جان تو متن خبر زده بود که دبلیو دبلیو ای قصد ثبت هیچ قرار دادی در آینده با اون نداره و براش آرزوی موفقیت میکنه

دوبولو دوبولو ای اینو به همه میگه :d

بلا تویینز هم همینطوری گفتن اخرش اومدن :d

Naser
01-09-2014, 12:15 PM
درود
کیتلن دیوای خوبی بود ، حیف شد .

Capt. Flint
01-09-2014, 10:32 PM
من خبرشو دیشب توی ت/و/ی/ی/ت/ر دیدم. آره بخاطر ازدواج و تشکیل زندگی اعلام کرده که کنار میکشه
ولی از اینکه باز قراردادی ثبت کنه خبری نیست
( ای خدااااااااا. از یه **** هم خوشمون میومد که اونم رفت :132d5a68025c8cd6::f_Khodam_c8d6ac2:)

دوبولو دوبولو ای اینو به همه میگه :d

بلا تویینز هم همینطوری گفتن اخرش اومدن :d

اگه اینطوری بشه یه رولت از طرفم طلبت