توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |فیلم| :.: نتایج نظرسنـجـی در رابــطه با آپــلود سریـال در انــجمن :.:
Mr. Movie
01-14-2014, 02:04 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم . راستش از ابتدای فعالیتم در این بخش مهلت این رو نداشتم که سریال قرار بدم.
شاید به این دلیل که خودم در حال حاضر هیچکدوم رو دنبال نمیکنم . شاید چون مشغله زیاد بود و و و...
در حال حاضر 15 سریال طبق مشورتی که با دوستان داشتیم کاندید شدن برای قرار گرفتن .
دوستان به هر سریالی که علاقه مند هستند که به صورت هفتگی قرار بگیره در سایت رای بدهند در نهایت تعدادی از این سریال ها قرار میگیرند.
مهلت نظر سنجی 1هفته است.
:.:سریال ها به شرح زیر هستند:.:
American Horror Story
Arrow
Big Bang Theory
Breaking Bad
Dexter
Game Of Thrones
Heroes
Homeland
How I Met Your Mother
Mad Men
Modern Family
Sherlock
Supernatural
The Vampire Diaries
The Walking Dead
منتظر نظرهای شما هستیم.
هر پیشنهاد و مطلبی که بود در همین تاپیک بفرمایید.
Mr. Movie
01-14-2014, 02:11 PM
دوستان به دلیل محدود بودن انتخاب های نظر سنجی (15) . دوستان هر سریالی که دوست دارن و در لیست ما نیست رو به صورت پست قرار بدن . تعداد تشکر های اون پست رو به صورت رای محاسبه میکنیم.
با تشکر.
SHAHIN
01-14-2014, 02:26 PM
Nikita - Being Human
El Niño
01-14-2014, 02:28 PM
با تشکر از مهرزاد جان بابت تاپیک...
یه سریالی که تازه دیشب قسمت اولش اومده سریال True Detective هست که امتیاز بالای 9.4 رو گرفته.
با تشکر از آرش جان بابت معرفی این سریال...
Sarkesh
01-14-2014, 02:29 PM
مهرزاد جان سریال هایی که توی لیسته ، سریال های قشنگ و محبوبی هست اما به نظرم به جای بعضی از این سریال ها که از هر کدومشون چند فصل گذشته ، بیا سریال هایی که تازه شروع شده و یا تازه یکی دوفصل ازش گذشته رو آپ کن ... این جوری برای خودت هم راحت تره ...
به طور مثال سریال true detective که از همین امروز شروع شده .... و تعریف زیادی ازش میکنن . یا سریال 3 تفنگدار که چند روز دیگه فصل اولش شروع میشه ...
اما از بین لیست بالا سریال شرلوک - arrow - رو پیشنهاد می کنم
Вαңгαмi
01-14-2014, 02:30 PM
با تشکر از مهرزاد عزیز
من سریال بیگ بنگ تئوری را انتخاب میکنم :1:
King Of Darkness
01-14-2014, 02:41 PM
با تشکر از مهرزاد عزیز .
اینا رو اگه به ترتیب بزاری خیلی خوبه . اول واکینگ دد - بعد گیم اف ترونز - برکینگ بد .
سریال های جدید هم بزاری عالیه.
AƦAƾH
01-14-2014, 04:50 PM
همونطور که آرمان عزیز گفت سریال True Detective انتخاب خوبیه , ریتینگ بسیار بالایی داره ( ممکن بگین تازه 1 اپیزود اومد کم رای دادن ، ولی خیـــلی سریال جدید اومده که نحایتا 7 بود ریتنگشون )
داستان مرموز و خیلی جالبی هم داره ، 2 بازیگر اصلیش هم خیلی باحال بازی میکنن !
و اما یه چیز که خیلی باعث شد من ببینم سریالو فقط ریتینگ نبود , اون هم شبکه پخش کننده سریال بود ! HBO که سریال عالیه گیم او ترونز رو که همه باش آشنایی دارن و ترکونده ، این سریالو پخش میکنه .
من که خودم سریال هایی که دنبال میکنم همون اول صبح دان میکنم , ولی نظرم اینه واسه کسانی هم که اینجا قصد دانلود دارن قرار بدین که لذتشو ببرن . ( یعنی کلا واسه خودم نمیگما :4: )
King Of Darkness
01-15-2014, 10:34 AM
راستی فصل دوم وایکینگز هم تو همین زمستون میاد . فصل اولش هم 9 قسمت بود که تابستون اومد . اونم بزار مهرزاد جان.
Mr. Movie
01-15-2014, 05:07 PM
دوستان اگر سریال مورد نظرتون در گزینه ها هستش.
بهش رای بدین.
PICCASSO
01-15-2014, 05:19 PM
Dexter
Recycle Bin
01-15-2014, 06:29 PM
حریم سلطان و Hell on Wheel + همین یک فصل Bible
Mr. Movie
01-16-2014, 02:51 PM
دوستان دقت کنید.
تا 5روز دیگه نظر سنجی هست و تا قبل از اون سریال آپلود نکنید.
بعد از 5روز سریال هایی که انتخاب شدند . هر کس که مایل بود پیام بزنه تا یکی از کارا رو بهش بدیم اگر مایل هستید
ممنون از همه دوستان.
The Wollek
01-16-2014, 03:00 PM
یه توضیح بدم که سریال Walking Dead فصل 4 تا قسمت 8 که فعلا اومده قبلا توسط بنده قرار گرفته قرار شده
تو این تاپیک <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ادامه فصل 4 قسمت 9 به بعد از بهمن ماه روی ایر بره که به محض شروع دوباره تو تاپیک خودش قرار میگیره
دوستان اگه سریال های دیگه رو هم میخواید تو همین تاپیک یا تو پروفایل مهرزاد خان یا خودم بگید قرار داده میشه
Mr. Movie
01-20-2014, 01:19 AM
دوستان 24ساعت دیگه تا پایان نظر سنجی زمان دارید.
Mr. Movie
01-21-2014, 01:15 AM
خب باز هم سلام عرض میکنم . مهلت نظر سنجی به پایان رسید .
سریال های منتخب به شرح زیر هستند :
1- The Walking Dead
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
2- The Big Bang Theory
3- Arrow
4- The Vampire Diaries
5- True Detective
و یک سریال هم با نظر خودم قرار میدم:
6- Da Vinci's Demons
تمامی سریال ها به صورت کامل از فصل یک تا آخرین قسمت آپلود میشوند . و هر هفته آپدیت میشوند.
دوستانی که مایل به فعالیت هستند در پروفایل بنده مطرح کنند.
دوست عزیزم The Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) سریال زیبای The Walking Dead را تا آخرین اپیزود قرار داده.
با تشکر . تاپیک بسته شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.