PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| »:: سناریـو های احتمالی برای بازگشـت Batista ::« [ ویــــژه ]

Scofield
01-16-2014, 01:07 PM
سلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پــس از انتظاری طولانــی مدت هواداران برای بازگشت باتیستا , دیــو قرار اسـت در آخرین راء قبل از رویال رامبل

حضور داشته باشــد و این هواداران را به شـدت هیجان زده می کند . برای نحـوه بازگشت باتیستا و اینکه در راء

چه می کند پیش بیـنی های مختلفی انجام می شــود .. من تصمیــم گرفتم سناریـو های ممکـن برای بازگشــت

دیو باتیستـا را مطرح کنم .

1. Returns to Cut a Heel Promo

از ســناریو ای کـه کمترین احتمال ممکن را دارد , شروع می کنم . یـعنی بازگشت باتیستا بعنــوان یک هیل که

احتمال ــش زیاد نیســت . باتیستا زمانی کـه فیس بود ریکشن خوبـی از سوی هواداران دریافــت می کرد و

بازگشت باتیستا بعنــوان یک هیل به نــفــع کمپانی نیست . امکان ایـن که باتیستا برگـردد و یک هیل پرومو

کات کند وجــود دارد اما احتمال ــش کم است . شایـد خیلی ها عاشقِ باتیستا هیل باشــند و بازگشت باتیستا

بعنوان یک هیــل تمام عیار یک آرزو باشد .

2. Attacks Brock Lesnar to Set Up Heavyweight Tussle

یکـی از کسانی که هواداران دیدار او با دیـــو را یک Dream Match می دانـند , The Beast براکــ لـــسنر است .

دیدار دو فـردی که تقریباً استایـل و سبــک مثل هم دارند در این روز ها می توانــد به شدت به کمپانی کـمـــک کنند

و هواداران و منتــقدان را راضی نگـه دارد . بازگـشــت باتیستا به WWE Tv پس از سال ها برای هواداران جـذاب است .

همونطور که گفتـم این بازگشت به خودیِ خود جذاب , حال فرض کنیـد این بازگشت نقطه آغاز ریوالری " لســنر / باتیستا "

باشد . چـــه شــــود !!

3. He Takes His Tw!tter Rivalry with Del Rio Physical

ایـن اواخر دلریو و باتیستا کمی در تـ ــوییتر به هم تیکـه پروندن و اگر این درگیــری مجازی به یـک درگیری فیزیکـی

تبدیـل شود برای هر دو استار می تواند خـوب باشد . زیرا دلریــو خیلی وقـتِ از مرکز توجه ها دور اسـت و می تواند

با درگیــری با دیــو نام خود را دوباره بر سر زبان ها قرار دهد . از طـرف دیگر برای باتیستا هم بــد نیست چون پس از

بازگشــت می تواند با یک استار نه چنـدان بد [ بخوانــید خــوب ] درگیری داشته باشــد . باتیستا می تواند حـیــن مسابقه

دلریـو در Raw قبل از رامبــل به او حــمله ور شود و فــیود خود را با این استار مکزیــکی شروع کند .

4. Immediately Aligns Himself with HHH

در چــنــد هفته اخیر , محبوبیــت رندی اورتن در نزد استفنی و تریپـل ایــچ کم کم کاهش یافته است . حمایت های تیم مدیریــت

این اواخر از فیس جدید کمپانی رندی اورتــن تحلیل رفته اســت و این تحلیل رفتن قطعاً بی دلیــل نیست . شاید دلیل این

کم شـدن حمایت این اسـت که تیم مدیریــتی بدنبـال فرد دیگر به جای اورتن هستند و احتمال این کـم نیست ! و چه فردی

بهتر از دیـــو بــاتــیـستا . در صورت رخ دادن این اتفاق , دو احتمال وجود دارد ; یکــی این که باتیستا هیل شود و در کنار

تریپل ایچ قرار گیرد و دیگر ایــن که هانتر فیس شود و در کنار باتیستا باشد و به نوعی او را همراهـی کند تا به مصاف اورتن برود .

5. Returns to Attack Randy Orton

قبل از رفتن باتیستا از WWE اورتـن به او حمله کرد و موجــب آسیب او شد و پس از بازگشت از مصدومیــت باتیستا به او

حملـه ور شد . این اتـفاق می تواند بار دیگر و به نوعی دیگر بین اورتن و باتیستا رخ دهد و استوری جذاب اورتن / باتیستا را

کــلــیــد بزند . اگر دبلیو دبلیو ای قـصد داشته باشد که باتیستا را یکی از هــدلاینـر های رسلمنیـا قرار دهد , بـدون هیچ شکی

این سناریــو محتمـل ترین سناریو مـمــکن است . سناریــو ــی کــه در آن باتیستا پس از بازگشــت به قهرمان فعلی کمپانی

حمله ور شود و این در حالـی است که چیزی تا Pay Per View رویال رامبل نمانــده و این استوری تنـها یک معنی می دهد :

Batista Vs. Randy Orton | WrestleMania 30

نظر شما چــیست ؟

نـویــسـنـده : Scofield

امیدوارم لــذت برده باشید ,,

bomb5
01-16-2014, 01:33 PM
احتمال اینکه باتیستا هیل باشه به نظرم زیاده. فقط امیدوارم مثله سری قبل یه هیل بدشانس نباشه...:501:
وای احتمال چمپ شدن و بردن رویال توسط باتیستا رو خیلی کم میدونم.

Dash.Ali
01-16-2014, 02:02 PM
در کل امیدوارم ازش واس بزرگ کردن یه مشت آدم به درد نخور مثل دلریو و امثال اون استفاده نشه و هدر نره

Ariyan
01-16-2014, 02:03 PM
به نظر من بازگشت باتیستا با کارکتر فیس خیلی جذابتر هست..
درسته که توی هیل بودن فوقلعاده بود..
ولی فیس بون باتسیتا با توجه به فیس های که الان هستن محتمل تر هست...
من خیلی هیجان دارم که استار مور علاقه من چجور برمیگرده و چه استوری در انتظارشه..

Dash.Hossein
01-16-2014, 02:15 PM
احتمال برد باتیستا تورمبل صفره.اصلا میخام مثل بدنیوز برت عمل کنم کمپانی بدترین استفاده رو از بازگشت دیو و براک میکنه

AREF TAKER
01-16-2014, 03:53 PM
اول از همه که به سراغ جان سینا میره احتمالا. بعدش هم اگر با لزنر درگیری پیدا کنه واقعا مسابقات جذابی رو میبینیم. چون که هر دو استار، استار pg نیستن و مسابقاتشون

حتما زیبا و خونین میشه.

امیدوارم که گزینه دوم اتفاق بیوفته

WWE's Bad Boy
01-16-2014, 05:39 PM
درگیریش با لزنر و اورتون قبل از wm از همه چی مهمتره . یا با اورتون و بردن کمربند و یا با لزنر و یک مسابقه ی رویایی عالی . به نظر من با دلریو و پانک و سینا و ... بعد از رسلمنیا باشه بهتره چون یک استوری خوب وقتیه که دو سه ماه طول بکشه . و الانم که یه 3-4 ماه دیگه بیشتر تا منیا نمونده .
بهترین اتفاق ممکن هم اینه که توی چیمبر کمربندا رو ببره و توی منیا با لزنر سرکمربند مسابقه بده که احتمالش کمه . چون هم اورتون ریمچ میخواد و هم قبل از چیمبر برنده ی سینا و اورتون توسط لزنر چلنج شده .

TRIPLE H
01-16-2014, 08:25 PM
فکر کنم رندی تو رامبل سینا رو میبره و احتمالا تو چمبر به لسنر میبازه اونطرف باتیستا هم لسنر رو تو رسلمانیا چلنج میکنه ولی این وسط معلوم نیست کی رویال رو میبره فکر نکنم باتیستا باشه و یه احتمال میدم که رو کردن باتیستا قبل رویال برای رد گم کردن بوده و سورپرایز اصلی تو خود رویال اتفاق میفته که استار بزرگی که هیچکی فکرشو نمیکنه برنده میشه یا یکی از این استارای جون و اینده دار بهر حال رویال امسال باید واقعا دیدنی باشه .

rahman24
01-16-2014, 10:36 PM
شدیدا دوس دارم رومن رینز رویال رو ببره و از اونور هم باتیستا چیمبر رو ببره و این دو تو wm 30 با هم بازی کنند . چه شود

جان سینا#
01-17-2014, 12:41 AM
درگیری با دلریو فقط برای نشون دادن قدرت باتیستا هست شاید در راو یه فینیشر بزنه و تموم بشه و بعد رجز خونی برای دو کمربند و احتمالا برنده رویال هم میشه
به هر حال امیدوارم این دفعه ضایعش نکنن البته بستگی به حمایت مردم داره .

jessi
01-17-2014, 01:22 AM
خوب به شخصه امیدوارم که درگیری اولش با رندی نباشه ، نا سلامتی با هم دوست بودنا
بعد هم موافقم با این که رندی سینا رو میبره و احتمال نمیدم که به لزنر ببازه ، رندی رسم خون بازی رو خوب بلده
ترجیح میدم باتیستا با همون لزنر باشه که خیلی مزه میده
اگه بخواد اول با دل ریو درگیر شه بی مزه است چرا که دل ریو درسته خوبه ولی تو حد و اندازه باتیستا نیست که بخواد جلوش وایسه

Uzer
01-17-2014, 04:01 PM
سلام

باتیستا چه مدتی حضور نداشت ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Scofield
01-17-2014, 04:04 PM
سلام

باتیستا چه مدتی حضور نداشت ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

از بعد از پی پی وی Over The Limit 2010 تا الان !