Scofield
01-18-2014, 06:28 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
» ری میستریـو Vs آلبرتـو دلریـو در WrestleMania ؟! «
ری میستریو اخـیــراً به روزنامه Wwe گفـت که حریف رویایی او برای رسـلـمــنــیا , دلریو است .
او چنین گفت :
" اگر قرار باشه برای خودم یک حریف در رسلمنیا انتخـاب کنـم , او کسی نیست جز آلــبــرتو دلریو "
" قطعاً اگر این مسابقه شکل بگیرد و من ببازم ماسک ــم را بر می دارم "
" اما اگر من پیروز شوم ,دلریــو باید مو هایش را کوتاه کند . یک مسابقه کلاسیـــک ,, Hair Vs. Mask ! "
» بــِـلا تویـیـنـز در فرش قـرمــز «
بــِــلا تـویــینز این هفته در مراسم فرش قــرمــز The Critics Choice Awards حضور داشتند .
در زیر عـکــسی از این خواهران در مراسم فرش قـرمــز می بینید :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
» تـنـســای در لایو اونـت NxT «
همونــطور که قبلاً اعلام شد , قرار بود تـنـسای در لایـو اونت NxT حضــور داشته باشد که اینطور هم شد و
تـنسای مسابقه با Adam Rose داشت . او همچنین در Pre-Show این اونــت حضور داشت .
» دو عـکــس از کــَـمرون بر روی مجله «
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
» ری میستریـو Vs آلبرتـو دلریـو در WrestleMania ؟! «
ری میستریو اخـیــراً به روزنامه Wwe گفـت که حریف رویایی او برای رسـلـمــنــیا , دلریو است .
او چنین گفت :
" اگر قرار باشه برای خودم یک حریف در رسلمنیا انتخـاب کنـم , او کسی نیست جز آلــبــرتو دلریو "
" قطعاً اگر این مسابقه شکل بگیرد و من ببازم ماسک ــم را بر می دارم "
" اما اگر من پیروز شوم ,دلریــو باید مو هایش را کوتاه کند . یک مسابقه کلاسیـــک ,, Hair Vs. Mask ! "
» بــِـلا تویـیـنـز در فرش قـرمــز «
بــِــلا تـویــینز این هفته در مراسم فرش قــرمــز The Critics Choice Awards حضور داشتند .
در زیر عـکــسی از این خواهران در مراسم فرش قـرمــز می بینید :
» تـنـســای در لایو اونـت NxT «
همونــطور که قبلاً اعلام شد , قرار بود تـنـسای در لایـو اونت NxT حضــور داشته باشد که اینطور هم شد و
تـنسای مسابقه با Adam Rose داشت . او همچنین در Pre-Show این اونــت حضور داشت .
» دو عـکــس از کــَـمرون بر روی مجله «