PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ری میستریـو Vs آلـبرتو دلریو در WrestleMania ؟! | بــِــلا تویینز در فرش قـرمـز و ...

Scofield
01-18-2014, 06:28 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

» ری میستریـو Vs آلبرتـو دلریـو در WrestleMania ؟! «

ری میستریو اخـیــراً به روزنامه Wwe گفـت که حریف رویایی او برای رسـلـمــنــیا , دلریو است .

او چنین گفت :

" اگر قرار باشه برای خودم یک حریف در رسلمنیا انتخـاب کنـم , او کسی نیست جز آلــبــرتو دلریو "

" قطعاً اگر این مسابقه شکل بگیرد و من ببازم ماسک ــم را بر می دارم "

" اما اگر من پیروز شوم ,دلریــو باید مو هایش را کوتاه کند . یک مسابقه کلاسیـــک ,, Hair Vs. Mask ! "

» بــِـلا تویـیـنـز در فرش قـرمــز «

بــِــلا تـویــینز این هفته در مراسم فرش قــرمــز The Critics Choice Awards حضور داشتند .

در زیر عـکــسی از این خواهران در مراسم فرش قـرمــز می بینید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» تـنـســای در لایو اونـت NxT «

همونــطور که قبلاً اعلام شد , قرار بود تـنـسای در لایـو اونت NxT حضــور داشته باشد که اینطور هم شد و

تـنسای مسابقه با Adam Rose داشت . او همچنین در Pre-Show این اونــت حضور داشت .

» دو عـکــس از کــَـمرون بر روی مجله «

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

DEAD MAN
01-18-2014, 09:24 PM
" قطعاً اگر این مسابقه شکل بگیرد و من ببازم ماسک ــم را بر می دارم "

" اما اگر من پیروز شوم ,دلریــو باید مو هایش را کوتاه کند . یک مسابقه کلاسیـــک ,, Hair Vs. Mask ! "

دیگه از حالت کلاسیک بودن دراومده و یه مسابقه ی مسخره شده . گر چه در کل کلاسیک نبود . :504:

Dash.Ali
01-18-2014, 09:29 PM
من نمیدونم چرا پی جی این مسابقات رو کم کم از دور خارج کرد

خشونت داشت؟ بدآموزی داشت؟ همه مسابقات شده سینگل های مسخره و به درد نخور ** گاهی مسابقاتی که فقط

اسمشون هـــاردکـــور یا استیل کیج و غیره بوده و در کل فرق دیگه ای نداشته از قبیل این مسابقات هم که یه هیجان خاصی

داشته باشه گمونم آخریش مسابقه دو تا سین کارا بود که هونیکو ماسکش رو برداشت و البته هیچ هیجانی نداشت چون

شخصیت ها مسخره بودن یا مثلا hair vs hair کجاش بد آموزی داشته که تو این چند سال خبری ازش نیست؟ آخرین باری

که اوج هیجان رو به هواداران رسلینگ دادن مسابقه رسلمنیا بود بین لشلی و اوماگا که یادش بخیر استون کلد و شین و

مکمن و ترامپ واقعا چند دیقه ای که مسابقه رو میدیدم دل تو دلم نبود که چی میشه اما الان باید یه همچین مسابقه ای

که از الان واس چند ماه دارن راجع بهش یه حرفایی میزنن باید یه طرفش این مرتیکه دلریو باشه

Danial
01-19-2014, 08:05 PM
تو سامر اسلم 2009 یا 2010 ری با پانک همینطور مسابقه داد که آخر برد و موهای پانک رو کوتاه کرد.

Rey Mysterio 619
01-21-2014, 07:30 PM
ببخشید واسه بالا آوردن تاپیک چون تازه دیدمش

مسابقه ری و پانک تو Over The Limit 2010 بود آخه دل ریو مو داره که بخواد کوتاه بشه همینمون مونده دل ریو کچل ببینیم

البته همون بهترین مسابقه واسه با دل ریو هست چون ری با همه استارا رابطه خوب داره و فقط با دل ریو از همون اول بد بوده