PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × تـويـيـت باتيستا در مورد بازگشت به wwe + مستند جديد ويليام رگال ×

King MahDi
01-20-2014, 10:10 AM
× تـويـيـت باتيستا در مورد بازگشت به wwe ×

باتيستا ديشب در مورد بازگشت به wwe تـويـيـتي را ارسال کرد که به شرح زير مي باشد :

" انگار دارم در هر ثانيه شمارش مي کنم که تا فردا شب به رينگ برگردم . رويايي زيبا "

همانطور که اشاره شد باتيستا پس از مدتها دوباره به wwe باز ميگردد . آخرين حضور او در سال

2010 بود .

× مستند جديد ويليام رگال ×

wwe در حال ساخت يک مستند جديد در مورد کشتي گير حرفه اي ويليام رگال است . با توجه

به گزارش هاي اخير ، ايت مستند بصورت DVD يا Blu-ray نيست و بر روي شبکه WWE پخش مي شود .

× مسابقه اي مهم براي استينگ ×

در شو ايمپکت رسلينگ ، برگزاري مسابقه بين مگنس و استينک براي پي پر ويو

GENESIS که اين هفته برگزار ميشه قطعي شد و اين مسابقه سر کرير استينگ مي باشد .

اين هم عکس اين مسابقه :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

AREF TAKER
01-20-2014, 05:49 PM
واقعا اگر کریر استثنایی استینگ به وسیله یک جوجه فکلی تموم بشه باید ر ید به کمپانی tna

The Enforcer
01-20-2014, 06:14 PM
اگر به جای مگنس ای جی استایلز بود با این که شدیدا طرفدار استینگم ، باخت استینگو قبول می کردم چون بالاخره روالش اینه که نسل قدیم میره و جدید میاد . ولی مگنس نه ! مگنس استار بی استعدادیه فقط تنها نکته ی مثبتش این بود که وقتی داشت به جان سینای تی ان ای تبدیل میشد هیلش کردن .

Dash.Ali
01-20-2014, 06:17 PM
اتفاقا" مگنس الان تو تی ان ای از همه آماده تره اما انصافا" هیچ یک از استاران کنونی رسلینگ در حدی نیستن که اسمشون به نام تموم کننده کریر استینگ ثبت شه

حالا ثبت هم بشه اصلا" کریر هم در خطر باشه سر چی؟ تایتل تی ان ای؟

Capt. Flint
01-20-2014, 06:38 PM
مگنوس کشتی گیر بدی نیست. ولی این باخت میتونه یه دلیل خیلی خوب داشته باشه. اونم اومدن استینگ به wwe. چون به نظر میاد آندرتیکر دیگه امسال واقعا قصد رفتن داره و میتونه مسابقه این دو اسطوره بالاخره شکل بگیره